pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
στο περιπολο γερμανικο παντως ποτε δεν λουφαξα
τσιγαρακι παντα και ετοιμοτητα ημουν
δηλαδη θα παει τυπε ο φανταρος στρατοδικειο και οχι ο αξιωματικος;'Αυτοί που πυροβολούν στο βίντεο δεν πρέπει να είναι φαντάροι γιατί πρώτων έτσι και πυροβολήσεις ενώ σε κοιτάει όλος ο πλανήτης χωρίς εντολή θα σε πάνε στρατοδικείο
και δεύτερον δεν παίζει οι αξιωματικοί στα φυλάκια του εύρου να βγάλανε τα γιωτόμπαλα με τα g3 να ρίξουν με τα άσφαιρα στους κόκκινους γεμιστήρες σε ανθρώπους.
Θα φοβούνται μη τους πάρουν τα όπλα οι μετανάστες ή μην πυροβοληθούν μεταξύ τους
Ναι λογικά πρέπει να έχεις κάνει στις ειδικές δυνάμεις για να ξέρεις ότι ο κόκκινος γεμιστήρας έχει 3 άσφαιρα.αλλος γιωτας απο δω
ρε ολοι ι5 ψυχολογικο?
Σε ετοιμοτητα στο ακριτικο πενταγωνο να υποθεσωστο περιπολο γερμανικο παντως ποτε δεν λουφαξα
Η Συρια ολη ειναι 17 εκατομμυρια
Όχι τύπε. Λέω ότι δεν ρίσκαραν να βγάλουν τους φαντάρους έξω με με τα όπλα να ρίχνουν στον κόσμο.δηλαδη θα παει τυπε ο φανταρος στρατοδικειο και οχι ο αξιωματικος;'
δεν υπαρχουν αυτα που λες,υπαρχουν κανονες εμπλοκης,ριχνεις προειδοποιητικα για να αποτρεψεις,αν δεχτεις πρωτος ανταποδιδεις,και φανταρος να εισαι :S :S :S
Εμενα με νοιαζουνε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , Η ΕΛΛΑΔΑ , Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ , ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΡΚ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΡΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ! Να πανε να ζησουνε σε μουσουλμανικες χωρες εχει πολλες και πλουσιες. Εδω θελω Χριστιανους , πολιτισμενους λαους οχι απολιτιστα ζωα , μαιμουδες!
Σε ετοιμοτητα στο ακριτικο πενταγωνο να υποθεσω
δεν ειμαι εθνικι ρε βλακα και δεν ειπα αυτο,ειπα οτι μεχρι να καταλαβουν που πρέπει να ριξουν οι δικοι μας και να μην πυροβολησει ο ενας τον αλλο θα χουν μπει οι ταλιμπαν και θα τους εχουν βαλει τα g3 στο γκωλο αλλα κατι βλακομουτρα στρατογκαβλοι του καναπε σα και σενα που πηγαν φανταροι και νομιζαν γιναν ραμπο που να το καταλαβουνρε παπαρα γιωτα εθνικι της πλακας. Οταν εισαι περιπολο στο συνορο εχεις κοκκινο γεμιστηρα φορτωμενο. Θα το γνωριζες αν δεν ειχες παρει απαλαγη λογω σεξουαλικων προτιμησεων.
Οι 3 πρωτες βολες ειναι προειδοποιητικες (ασφαιρες) οι υπολοιπες ειναι λαιβ. Οπως και ολες στο δευτερο γεμιστηρα. Ελεος δηλαδη ... γιωτα εθνικι πρωτη φορα βλεπω
τυπε εγω στα ειχα πει και με τα ματ στα νησια και ειδες οτι επιβεβαιωθηκα,ελπιζω ο κουλης να μην κανει και αυτη τη φορα γκαφα η οποια θα ειναι σαφως πολυ μεγαλυτερηΚαι το ναυτικο να οργανωσει τη δεξιωση
δεν ειμαι εθνικι ρε βλακα και δεν ειπα αυτο,ειπα οτι μεχρι να καταλαβουν που πρέπει να ριξουν οι δικοι μας και να μην πυροβολησει ο ενας τον αλλο θα χουν μπει οι ταλιμπαν και θα τους εχουν βαλει τα g3 στο γκωλο αλλα κατι βλακομουτρα στρατογκαβλοι του καναπε σα και σενα που πηγαν φανταροι και νομιζαν γιναν ραμπο που να το καταλαβουντυπε εγω στα ειχα πει και με τα ματ στα νησια και ειδες οτι επιβεβαιωθηκα,ελπιζω ο κουλης να μην κανει και αυτη τη φορα γκαφα η οποια θα ειναι σαφως πολυ μεγαλυτερη
Εντωμεταξυ ΟΛΟΣ ο ελληνικος λαος ειναι πλεον κατα των λαθροεισβολεων εκτος απο τους χυδαιους κομματικους και οργανωμενους που συνεργαζονται συνειδητα με απροκαλυπτα εχθρικες προς τη χωρα δυναμεις.
Νομιζω οτι απο δω και περα στο δρομο θα αρχισουν να πεφτουν φαπες και ροχαλες.
τι εφαγες για βραδυ???
Τι μου λες? Επηξε η μούνα σου δηλαδηεχω κανει και ροδο ρε
Τυπε εχουμε Πρωθυπουργο εκλεγμενο απο το 50% του λαου που πηγε και ψηφισε. Αυτος αποφασισε και εδωσε εντολες. Εσυ ποιος εισαι και λες αν 10χιλ η 4 η 5 εκατ ειναι λιγα η πολλα για την χωρα? Αν θελεις να παιρνεις αποφασεις με 5χιλ , 200 υπογραφες απο Ελληνες πολιτες(λιγο δυσκολο γιατι οι κολλητοι σου ειναι ΟΡΚ), χαρτι απο Ιατρο( εδω εχεις προβλημα), καθαρο ποινικο μητρωο , ιδρυεις κομμα. Με 50χιλ ψηφους θα μπεις στην βουλη , θα παιρνεις 8 χιλ και θα λες οτι μαλακια θελεις. Στο προτεινω γιατι την τελευταια 30ετια εχουνε περασει απειροι απο την βουλη σαν και εσενα. Εχεις ελπιδες.σιγα μην ειναι και ολη η συρια
Τι μου λες? Επηξε η μούνα σου δηλαδη
ΕΠΟΠ ειναι τυπε.αυτοι βγαινουν μπροστα εδω και χρονια,οι φανταροι κανουν λαντζα :S :S :SEιπαμε, κατα πασα πιθανοτητα, εθνοφυλακες ειναι. Ντοπιοι και αρκετα "ψημενοι".
Παντως για να στελνουν τοσες δυναμεις εκει, παει να πει οτι κατι δε παει καλα. Δεν ειναι απλοι "προσφυγες".
Μηπως ειναι σαν αυτους που ο Ταγιπ εστειλε στον Σαραζ?
Τυπε εχουμε Πρωθυπουργο εκλεγμενο απο το 50% του λαου που πηγε και ψηφισε. Αυτος αποφασισε και εδωσε εντολες. Εσυ ποιος εισαι και λες αν 10χιλ η 4 η 5 εκατ ειναι λιγα η πολλα για την χωρα? Αν θελεις να παιρνεις αποφασεις με 5χιλ , 200 υπογραφες απο Ελληνες πολιτες(λιγο δυσκολο γιατι οι κολλητοι σου ειναι ΟΡΚ), χαρτι απο Ιατρο( εδω εχεις προβλημα), καθαρο ποινικο μητρωο , ιδρυεις κομμα. Με 50χιλ ψηφους θα μπεις στην βουλη , θα παιρνεις 8 χιλ και θα λες οτι μαλακια θελεις. Στο προτεινω γιατι την τελευταια 30ετια εχουνε περασει απειροι απο την βουλη σαν και εσενα. Εχεις ελπιδες.