trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
όχι στ'αρχίδια μου το τζαμί
γι'αυτό είσαι για πακικο πούτσο ....
γι'αυτό είσαι για πακικο πούτσο ....
μην πουν για κανα αλλο θελημα του αλαχ και μπει κανενας ντημενος με εκρικτηκα σε κανα κλαμπ σαββατοβραδο και γινει παρτυTactical Sniper απο ψηλα τον Λυκαβηττό .... δεν θα μαθει ποτε απο που του ηρθε και τα λοιπά σκατο-αραάπια μουσουλμάνοι θα πουν πως ηταν θελημα αλαχ ...
αν το φτιαξουν μονοι τους θα αλλαξει τιποτα???έτερον εκάτερον
και τζαμί δεν είπα να τους φτιάξουμε εμείς
ό,τι θέλει ο καθένας διαβάζει μου φαίνεται
εχεις κολλησει με το θεμα της πιστης καθαυτης εγω σου λεω οτι ειμαστε ξεφραγο αμπελι και μπηκαν, ειμαστε μπουρδελο και εμειναν, κανενας δεν ασχολειται και ζουν πουλωντας στην καλητερη των περιπτωσεων λαθραια. Να τους φτιαξουμε και τζαμι????
Αυριο το πρωι θα εχουμε 10000000 μουσουλμανους και 200 τζαμια διασκορπισμενα στην Ελλαδα.
Στ' αρχιδια σου. Εμενα οχι!!!!!!!!!!!
μην πουν για κανα αλλο θελημα του αλαχ και μπει κανενας ντημενος με εκρικτηκα σε κανα κλαμπ σαββατοβραδο και γινει παρτυ
τράβα εσύ στις γριές που προτιμούν να τρίβονται στο σταυρό από την πούτσα
Δυστυχώς τοσοι πολλοί μαλάκες εν ελλάδι ..
αυριο που θα τους πηδάνε θέλω να ειμαι απο μια μερια να βλεπω ...
στην ελλαδα,περα απο τους γηγενεις αρχιμαλακες,υπαρχουν 100αδες χιλιαδες μουσουλμανοι διαφορων εθνικοτητων(αραπηδες,πακια,γυφτοι κλπ)..μερικές ειναι καλές όμως .... για πουτσο ...
στην ελλαδα,περα απο τους γηγενεις αρχιμαλακες,υπαρχουν 100αδες χιλιαδες μουσουλμανοι διαφορων εθνικοτητων(αραπηδες,πακια,γυφτοι κλπ)..
ποσο μυαλο θελει για να καταλαβει καποιος πως ακομα και να χτιστει χωρος λατρειας για τους μουσουλμανους,το προβλημα θα εξακουλουθησει να υφισταται για τον απλο λογο οτι κανενα τζαμι δε θα επαρκει σε χωρητικοτητα για την καλυψη των αναγκων τους;
εκτος βεβαια αν καποιοι εχουν σκοπο να χτισουν το μεγαλυτερο τζαμι της υφηλιου στην ελλαδα
ή ονειρευονται την πρωτευουσα της χωρας γεματη μιναρεδες!
φυσικα πανω στο θεμα της κτισης του χωρου λατρειας για τους μουσουλμανους προκυπτουν πολυ σοβαρα ζητηματα...
που θα γινει;ποιος θα το χρηματοδοτησει;η πλειοψηφια των μουσουλμανων εχει μπει στη χωρα παρανομα ναι ή οχι;
τι συνεπαγεται η κατασκευη ενος τετοιου κτισματος για περαιτερω μελλοντικες διεκδικησεις λαθρομεταναστων απο το κρατος;
το ενδεχομενο της γκετοποιησης ακομα περισσοτερων περιοχων της πολης εχει ληφθει υπ οψιν;
το κυριο προβλημα δεν ειναι η απουσια του τζαμιου,αλλα ο τεραστιος ογκος λαθρομεταναστων που χει κατακλυσει την πολη!
το μονο που μας ελειπε ειναι ενας πολεμος με ολους και με ολα.πρακτικά έτσι εχει η κατάσταση ...
το τζαμι εχει αρχικο προυπολογισμό 5 εκ και θα φτάσει τα 10 ισως και 15 στην πορεία ...
απο το προγραμμα Δημ. Επενδυσεων.
για τον ογκο των λαθραίων ... καλη σκοποβολή στα σύνορα για τους εισβολεις και στρατοπεδα συγκεντρωσεων σε ερημονησια για τους εντος των πυλών .....
βοτανικο;
εγω προτεινω στα συνορα πολιτειας-καστριου!
μια καλη πλατεια για προσευχη θα ταν η πλατεια της νεας κηφισιας!
Σωστοτατος μη ξενιτευοντε κιολας για μια προσευχηδημοκρατία έχουμε,
καθείς (μπορεί να) λέει τη μαλακία του...
εγώ πάλι νομίζω ότι μπορούν οι ορθόδοξοι χριστιανοί να παραχωρήσουν τον άγιο παντελέημονα για να γίνει τζαμί....
η ιδεα σου ενδεχεται ν'αρεσει και στο νεο δημαρχο!δημοκρατία έχουμε,
καθείς (μπορεί να) λέει τη μαλακία του...
εγώ πάλι νομίζω ότι μπορούν οι ορθόδοξοι χριστιανοί να παραχωρήσουν τον άγιο παντελέημονα για να γίνει τζαμί....
η ιδεα σου ενδεχεται ν'αρεσει και στο νεο δημαρχο!
προωθησε τη...μην τ'αφησεις ετσι!