Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Γιατι δε κινδυνευουν ουτε έχουν αλλο λογο, για να μη κινδυνεψουν δτη βαρκα για να μη σκασουν 3χιλιαρο στο διακινητη.Και αν θελουν να παν Ελλαδα προτιμοτερο οδικως τελωνείο Κηπων και εκει ζηταν οτι θελουν απο τις ελληνικες αρχες.
Σειρα σου.

Προφανώς έχουν επηρεαστεί απ' όσα βλέπουν στην τηλεόραση και θέλουν να δοκιμάσουν extreme αθλήματα.
Άσε που έτσι χάνουν και την ευκαιρία να απολαύσουν την επαφή με τη φύση και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα φυσικά αξιοθέατα της βαλκανικής προτού εισέλθουν στα ανεπτυγμένα αστικά κέντρα.

Τόσο καθυστερημένοι.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Πωλιτικός = πολιτικός που πουλάει (πώληση). Μια χαρά γνωρίζω ορθογραφία. Σχολίασε αυτά που γράφω και όχι το πώς τα γράφω......υπάρχει κίνδυνος να μην τα καταλάβεις.

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Μηταράκης : "το πρώτο στάδιο των εργασιών στην Καράβα ολοκληρώθηκε"

Σήμερα, στην Καράβα γελάδες από το Μανταμάδο βόσκουν αμέριμνες :

Συνημμένα

• ERxxF3ZX0AEL1Xn.jpg
    ERxxF3ZX0AEL1Xn.jpg
    180,8 KB · Εμφανίσεις: 17

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Προφανώς έχουν επηρεαστεί απ' όσα βλέπουν στην τηλεόραση και θέλουν να δοκιμάσουν extreme αθλήματα.
Άσε που έτσι χάνουν και την ευκαιρία να απολαύσουν την επαφή με τη φύση και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα φυσικά αξιοθέατα της βαλκανικής προτού εισέλθουν στα ανεπτυγμένα αστικά κέντρα.

Τόσο καθυστερημένοι.

Αρα να παραδεχτούμε οτι δεν έχουν και καναν ουσιαστικο λογο να το κάνουν αυτό; Κάποιος θα λεγε να περνουν επιδοματα απο τα ευρωπαϊκά κρατη. Και οχι να σώσουν τη ζωη τους και αλλα μελοδραματικα.Και εγω θα θελα να παω Αυστραλία η Καναδα η σε κανα εξωτικο νησί να αραζα. Δες ομως πουτανα ζωη δε γινεται! Τι να κανουμε bad luck! δε θα πεθανουμε κιολας ετσι;
Οπότε μαλλον πολυ κακο για το τιποτα;

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Αρα να παραδεχτούμε οτι δεν έχουν και καναν ουσιαστικο λογο να το κάνουν αυτό; Κάποιος θα λεγε να περνουν επιδοματα απο τα ευρωπαϊκά κρατη. Και οχι να σώσουν τη ζωη τους και αλλα μελοδραματικα.Και εγω θα θελα να παω Αυστραλία η Καναδα η σε κανα εξωτικο νησί να αραζα. Δες ομως πουτανα ζωη δε γινεται! Τι να κανουμε bad luck! δε θα πεθανουμε κιολας ετσι;
Οπότε μαλλον πολυ κακο για το τιποτα;

Τι να σου πω ρε Σεβαλιέ.
Ντρέπομαι για τον χρόνο που σπατάλησα μιλώντας μαζί σου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι να σου πω ρε Σεβαλιέ.
Ντρέπομαι για τον χρόνο που σπατάλησα μιλώντας μαζί σου.

Θα μπορουσες να απαντήσεις σε αυτό που σε ρωτησα απλα. Γιατι φευγουν απο την Τουρκια δια θαλασσης για Ελλαδα. Εχεις απαντηση;
Εγω σου εδοσα μια εκδοχη που ακούγεται (δεν ανεφερα αν υιοθετω αλλα δε μπορω να απορριψω ασυζητητί όπως εσυ κάνεις).
Αν εχεις απάντηση οριστε δοσε την, ειμαι ολος αυτιά να ακούσω χωρίς διάθεση αμφισβητησης η ειρωνιας

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πωλιτικός = πολιτικός που πουλάει (πώληση). Μια χαρά γνωρίζω ορθογραφία. Σχολίασε αυτά που γράφω και όχι το πώς τα γράφω......υπάρχει κίνδυνος να μην τα καταλάβεις.
πωλητικος ενοης;
κε εγο γραφο καμηα φωρα ανωρθωγραφα αλλα κρυβοντε νοϊματα μαισα

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Δεν έχω να σου απαντήσω κάτι. Δεν βρίσκομαι εδώ (και δεν εννοώ μονάχα εδώ μέσα) για ν' απαντάω σε προκατασκευασμένες ερωτήσεις. Δεν βρίσκομαι εδώ για να ικανοποιώ τα αιτήματα τα δικά σου και του οποιουδήποτε. Γιατί αυτοί είναι οι όροι των διαλόγων που διεξάγονται εδώ μέσα.

Κι ούτε πάλι είμαι τόσο ικανός ώστε να στρέψω τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τα πράγματα σε μια άλλη θεώρηση, με την απάντηση που ζητάς. Αυτά μόνο ο Σωκράτης τα έκανε.

Θα προσπαθήσω όμως να σου απαντήσω μέσα από άλλους δρόμους και άλλα θέματα. Εν καιρώ.

Οπότε τα λέμε, είτε έτσι είτε αλλιώς.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Μηταράκης : "το πρώτο στάδιο των εργασιών στην Καράβα ολοκληρώθηκε"

Σήμερα, στην Καράβα γελάδες από το Μανταμάδο βόσκουν αμέριμνες :

ποτε τα ολοκληρωσε ο γιγαντας μηταρακης? αφου δερνονταν 2 μερες  :undecided:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν έχω να σου απαντήσω κάτι. Δεν βρίσκομαι εδώ (και δεν εννοώ μονάχα εδώ μέσα) για ν' απαντάω σε προκατασκευασμένες ερωτήσεις. Δεν βρίσκομαι εδώ για να ικανοποιώ τα αιτήματα τα δικά σου και του οποιουδήποτε. Γιατί αυτοί είναι οι όροι των διαλόγων που διεξάγονται εδώ μέσα.

Κι ούτε πάλι είμαι τόσο ικανός ώστε να στρέψω τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τα πράγματα σε μια άλλη θεώρηση, με την απάντηση που ζητάς. Αυτά μόνο ο Σωκράτης τα έκανε.

Θα προσπαθήσω όμως να σου απαντήσω μέσα από άλλους δρόμους και άλλα θέματα. Εν καιρώ.

Οπότε τα λέμε, είτε έτσι είτε αλλιώς.

Ρε μαν να σου πω κάτι; Γιατι να κοροιδευομαστε μεταξυ μας λες και δε ξερουμε τι γίνεται και εγω και εσυ και ολοι μας. Και τρωγομαστε χωρις αντικείμενο.
Εγω νομιζεις απο την κοιλια μου τα βγαζω η μου εκλεψαν το χωραφι κσι ρχω κάτι με κσποιον;
Να βελτιωσουν το επίπεδο ζωης τους ψαχνουν οι άνθρωποι, και ψαχνουν τον ημινομιμο τροπο. Θεμιτο και εγω αυτο θα έκανα στη θεση τους.
αι κάπου εκει ερχονται καλοθελητες και με το αζημίωτο προσφέρουν τις "υπηρεσίες" τους.
Δια θαλασσσης εχουν σιγουρη παραμονη δτο ελληνικο εδαφος κ δε μπορουν να αποτραπουν απο το να μπουν.
Απο κει και περα εφοσον η Ελλαδα είναι Σενγκεν εκμεταλλευομενοι την απουσια συνοριακων ελέγχων θα επιδιωξουν με εναν τροπο να μετακινηθούν.
Φυσικα παλι με αντιτιμο.
Αυτη ειναι ολη η ιστορία συν μετα η ευκαιρία της αριστερας να δοσει ενα πληγμα στη συνοχη των ευρωπαϊκών χωρων.
Αυτο ειναι ολο κσι ο καθενας εχει το ρολο του και τη σταση του σε ολο αυτο, συνειδητα η ασυνειδητα.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Πουλί για τον kost74 παράθεσες 30 ποσταρίσματα για να επιχειρηματολογήσεις. Αν βρείς χρόνο δείξε και σε μένα τα ορθογραφικά μου λάθη σε ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ άλλο post. Αλλιώς άσε τα κρυφά νοήματα και συνέχισε το τρολάρισμα υπέρ της λαθρολάγνας ΝΔ.

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Πριν μια ώρα βανδαλιστηκε εντελώς αυτοκίνητο που νοίκιασαν ΜΚΟτες στο κέντρο της Μυτιλήνης.  :wanker:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Πριν μια ώρα βανδαλιστηκε εντελώς αυτοκίνητο που νοίκιασαν ΜΚΟτες στο κέντρο της Μυτιλήνης.  :wanker:

καιρος ηταν να πληρωσουν αυτοι που φταινε  :undecided:

κουλης
«Οι αστυνομικοί είναι κρατικοί λειτουργοί, φορούν το εθνόσημο, είναι παιδιά τς διπλανής πόρτας και είναι άνανδρο να τους χτυπούν μάλιστα ενώ κοιμούνται και άνανδρο να τραυματίζονται από κάποιους που εκμεταλλεύονται τις εντολές για αυτοσυγκράτηση» είπε ο πρωθυπουργός.  :S

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ρε μαν να σου πω κάτι; Γιατι να κοροιδευομαστε μεταξυ μας λες και δε ξερουμε τι γίνεται και εγω και εσυ και ολοι μας. Και τρωγομαστε χωρις αντικείμενο.
Εγω νομιζεις απο την κοιλια μου τα βγαζω η μου εκλεψαν το χωραφι κσι ρχω κάτι με κσποιον;
Να βελτιωσουν το επίπεδο ζωης τους ψαχνουν οι άνθρωποι, και ψαχνουν τον ημινομιμο τροπο. Θεμιτο και εγω αυτο θα έκανα στη θεση τους.
αι κάπου εκει ερχονται καλοθελητες και με το αζημίωτο προσφέρουν τις "υπηρεσίες" τους.
Δια θαλασσσης εχουν σιγουρη παραμονη δτο ελληνικο εδαφος κ δε μπορουν να αποτραπουν απο το να μπουν.
Απο κει και περα εφοσον η Ελλαδα είναι Σενγκεν εκμεταλλευομενοι την απουσια συνοριακων ελέγχων θα επιδιωξουν με εναν τροπο να μετακινηθούν.
Φυσικα παλι με αντιτιμο.
Αυτη ειναι ολη η ιστορία συν μετα η ευκαιρία της αριστερας να δοσει ενα πληγμα στη συνοχη των ευρωπαϊκών χωρων.
Αυτο ειναι ολο κσι ο καθενας εχει το ρολο του και τη σταση του σε ολο αυτο, συνειδητα η ασυνειδητα.

Θεμιτή η απάντησή σου με μια μικρή ένσταση όμως για την οποία επιφυλάσσομαι να διαφωνήσω με όλη την τοποθέτησή σου.

Δεν μιλάμε για μικρομεσαία στρώματα του ανεπτυγμένου κόσμου σαν εσένα κι εμένα πχ που ψάχνονται για καμιά δουλειά στο εξωτερικό κι εκμεταλλεύονται συν τοις άλλοις τα παραθυράκια της νομοθεσίας για κάνα έξτρα επίδομα το οποίο τείνει στην ζημία της χώρας υποδοχής.

Δεν ψάχνουν να βελτιώσουν κατ' αυτόν τον τρόπο τη ζωή τους οι άνθρωποι αλλά μ' έναν τελείως διαφορετικό, εκκινώντας από ένα μοντέλο ζωής για το οποίο έχουμε διαμεσολαβημένη εικόνα και άποψη, κι από μια κατάσταση πραγμάτων πολυσύνθετη, πολυδιάστατη, ποικιλόμορφη κι ετερογενή.

Αν δεν λάβεις υπόψη σου ότι βιώνουν μια εμπειρία ξεριζωμού η οποία αποτελεί και τη μόνη "σκευή" τους για τη συνδιαλλαγή τους με τον υπόλοιπο κόσμο, και μάλιστα ότι είναι αναγκασμένοι να τη βιώνουν μέσα από κυκλώματα διακίνησης κι εκμετάλλευσης που τους υπόσχονται τη γη χαναάν, δηλαδή νόμους που θα τους προστατεύουν από τέτοια κυκλώματα και την προοπτική μιας ασφαλούς διαβίωσης,

βιώματα τα οποία ο χρόνος κι η ιστορία έχει ξεγράψει απ' τη συλλογική μας μνήμη, ενώ ούτε διασχίζουμε θαλάσσια και χερσαία σύνορα ψάχνοντας στα τυφλά ένα δίκιο, μια κάποια προοπτική,

αν δεν προσεγγίσεις λοιπόν το ζήτημα στην καρδιά του, δηλαδή σ' αυτό που το διακρίνει ως βίωμα απ' τα συνήθη δικά μας, οι ερωτήσεις κι οι απαντήσεις εκπίπτουν στην αναζήτηση αθώων και ένοχων λύσεων στη βάση του προσωπικού ή εθνικού μας συμφέροντος.

Αν νομίζεις ότι οι θρησκευτικές, εθνοτικές ή όποιες άλλες διαφορές ανάμεσά μας υπερτερούν ως δυνάμεις διαμεσολάβησης κι ότι οι εμπειρίες ξεριζωμού κι ολοκληρωτικού εκπατρισμού έρχονται σε δεύτερη μοίρα, θα πρέπει να συνεννοηθούμε αλλιώς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αντε ρε, ξυπνησατε επιτελους και αντιληφθηκατε ποιος πρεπει να ειναι ο στοχος σας?

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
μπράβο kapafi, βλέπω διδάσκεις φασιστερό ήθος με κάθε νέο ποστ που κάνεις, χίλια μπράβο

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
στο κοκκινο σταματησα να διαβαζω
ειπαμε για λυσεις
δεν ειπαμε για τσιπρομαλακιες
να μιλαμε σοβαρα
λυσεις ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

ρε πουλί μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί τα απορίπτεις έτσι ; αν θέλεις βέβαια να γράψεις το γιατί. Εμένα που δεν κατέχω από θεωρητικές γνώσεις μου φάνηκαν λογικές προτάσεις (δεν λέω κατ' ανάγκη και εφαρμόσιμες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom