Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
Προσφυγικό: Μοναστήρι στην Ηλεία γίνεται δομή φιλοξενίας προσφύγων

Μετά τα ξενοδοχεία και τους ξενώνες, «επιτάσσονται» και μοναστήρια, στο πλαίσιο του σχεδίου της κυβέρνησης για την μεταφορά στην ηπειρωτική Ελλάδα χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νησιά του Αιγαίου, όπου η κατάσταση είναι εκρηκτική.

και στην ακροπολη κατω από τις κολωνες χωρανε να στηθουν καμμια δεκαρια τσαντηρια
Κε κουλη  :undecided:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
και στην ακροπολη κατω από τις κολωνες χωρανε να στηθουν καμμια δεκαρια τσαντηρια
Κε κουλη  :undecided:

Υπαρχει ο εθνικος κηπος και ολιγο απο βουλη

Θα βολευτουν μερικοι

Κουλης ειναι αυτος

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

μαλακες πυργιωτες    αντε και καλες κλεψιες να σας κανουν

:2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :happy: :happy: :happy:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Μειωθηκαν οι ροές τον οκτώβρη  ρε κλαψομούνηδες. Και θα μειωθούν κι αλλο το χειμώνα. Υπάρχει σχέδιο.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ΠΗΓΑΝ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ ΣΕ HOT-SPOT Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!

Τουλάχιστον 3 κολόνες της ΔΕΗ πριονίστηκαν με αποτέλεσμα το hot-spot με τους λ@θρομετανάστες να μείνει χωρίς ρεύμα!
Αναστάτωση επικρατεί από το πρωί στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Βέροια, λίγα μέτρα από το χώρο φιλοξενίας προσφύγων, όταν διαπιστώθηκε ότι κολόνα της ΔΕΗ ήταν κομμένη και πεσμένη πάνω στον δρόμο.
Συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ διαπίστωσε ότι πέρα από την κολόνα που είναι πριονισμένη και πεσμένη στο έδαφος, σε άλλες δυο κολόνες επιχειρήθηκε το κόψιμό τους σύμφωνα με το verianet.gr.
Από τη στιγμή που σημειώθηκε το περιστατικό, όπως ανέφεραν άνθρωποι της αρμόδιας υπηρεσίας, λειτούργησε το αυτόματο σύστημα ασφαλείας με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως διακοπή ηλεκτροδότησης του κυκλώματος ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος από τα γυμνά καλώδια.
Πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι αυτός ή αυτοί που προέβησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια έκοψαν την κολόνα και επιχείρησαν να κόψουν τις άλλες δυο πιθανότατα με πριόνι χειρός ή μπαταρίας, κάτι που εικάζεται από τα ίχνη του πριονίσματος.

Είναι πιθανό το ενδεχόμενο δολιοφθοράς στο δίκτυο ηλεκτροδότησης με στόχο το συγκεκριμένο χώρο καθώς η γραμμή εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο το κέντρο φιλοξενίας.

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2019/11/1-veroia.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2019/11/2-veroia.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2019/11/veroia-3-ok.jpg[/img[/URL]]

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ο Σάββας Κωφίδης μίλησε για τους «πρόσφυγες» , τους Έλληνες και τι σημαίνει πατρίδα.

Δείτε τι είπε στην ΕΡΑσπορ 101,8 ο άλλοτε μεγάλος ποδοσφαιριστής :

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να μάθει ο άνθρωπος ότι από την στιγμή που ζει και συνυπάρχει με άλλους μέσα σε μια κοινωνία είναι απαραίτητο να είναι ενεργός και να συμμετέχει στα κοινά, να “πολιτικοποιείται” όχι να “κομματικοποιείται”…»
«Πολλοί νομίζουν ότι αυτά τα δύο είναι ίδια, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σήμερα ο άνθρωπος βρίσκεται σε ηθική αποσύνθεση και παρακμή κι αυτό συμβαίνει διότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει την αλήθεια και έτσι πλέον αρέσκεται να παραποιεί, να παραχαράσσει και κυρίως να «ηθικολογεί».

Ο πλανήτης γη δεν ανήκει σε κανέναν. Επειδή η ελληνική γλώσσα είναι τεράστια, αν μπορεί κάποιος ας μου πει τι σημαίνει «μετανάστης», τι «πρόσφυγας», τι «Γερμανός» και τι « Έλληνας». Εγώ δεν γνωρίζω αυτές τις έννοιες. Το μόνο που ξέρω και θέλω να ανακαλύπτω καθημερινά είναι ο «άνθρωπος».

Αυτή η Γη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, έχω το δικαίωμα να πάω σε οποιοδήποτε μέρος θέλω και να ζήσω, γιατί αναγκάζομαι να φύγω από τον τόπο μου όπως έφυγαν οι Έλληνες και συνεχίζουν να το κάνουν. Για μένα πατρίδα δεν είναι το μέρος καταγωγής μου, αλλά είναι όλη η Γη». 

Έπεσαν όλοι να φάνε τον Αλέκο Αλεξανδρή επειδή είπε την αλήθεια για τους λαθρομετανάστες, αυτοί οι ίδιοι που τώρα θα προσκυνήσουν τον Κωφίδη…

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Πρόταση της Ντόρας να πλημμυρίσει η Ελλάδα και τα χωριά της με λ@θρομετανάστες! (ΒΙΝΤΕΟ)

[facebook] ]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μειωθηκαν οι ροές τον οκτώβρη  ρε κλαψομούνηδες. Και θα μειωθούν κι αλλο το χειμώνα. Υπάρχει σχέδιο.

Μην χαιρεσαι

Επιπλέον, σημειώνεται πως παρά τη μείωση, η οποία οφείλεται κυρίως στις κακές καιρικές συνθήκες, ο συνολικός αριθμός των αφίξεων στα ελληνικά νησιά και το Αιγαίο το πρώτο δεκάμηνο του 2019 αυξήθηκε κατά 31% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι φτάνοντας τις 63.000.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.444
Πόντοι
34.538
Ο Σάββας Κωφίδης μίλησε για τους «πρόσφυγες» , τους Έλληνες και τι σημαίνει πατρίδα.

Δείτε τι είπε στην ΕΡΑσπορ 101,8 ο άλλοτε μεγάλος ποδοσφαιριστής :

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να μάθει ο άνθρωπος ότι από την στιγμή που ζει και συνυπάρχει με άλλους μέσα σε μια κοινωνία είναι απαραίτητο να είναι ενεργός και να συμμετέχει στα κοινά, να “πολιτικοποιείται” όχι να “κομματικοποιείται”…»
«Πολλοί νομίζουν ότι αυτά τα δύο είναι ίδια, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σήμερα ο άνθρωπος βρίσκεται σε ηθική αποσύνθεση και παρακμή κι αυτό συμβαίνει διότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει την αλήθεια και έτσι πλέον αρέσκεται να παραποιεί, να παραχαράσσει και κυρίως να «ηθικολογεί».

Ο πλανήτης γη δεν ανήκει σε κανέναν. Επειδή η ελληνική γλώσσα είναι τεράστια, αν μπορεί κάποιος ας μου πει τι σημαίνει «μετανάστης», τι «πρόσφυγας», τι «Γερμανός» και τι « Έλληνας». Εγώ δεν γνωρίζω αυτές τις έννοιες. Το μόνο που ξέρω και θέλω να ανακαλύπτω καθημερινά είναι ο «άνθρωπος».

Αυτή η Γη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, έχω το δικαίωμα να πάω σε οποιοδήποτε μέρος θέλω και να ζήσω, γιατί αναγκάζομαι να φύγω από τον τόπο μου όπως έφυγαν οι Έλληνες και συνεχίζουν να το κάνουν. Για μένα πατρίδα δεν είναι το μέρος καταγωγής μου, αλλά είναι όλη η Γη». 

Έπεσαν όλοι να φάνε τον Αλέκο Αλεξανδρή επειδή είπε την αλήθεια για τους λαθρομετανάστες, αυτοί οι ίδιοι που τώρα θα προσκυνήσουν τον Κωφίδη…
Χεσε μας ρε Σαββουλη..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Κατεβηκε τσιρκο στον πειραια

neolaia_syriza_1.jpg

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ρεπορταζ στην ερτ για το πως το λιμενικο διασωζει λαθρο και τους κανει το ταξι για την στερια :zombie:
επιχαιρουν τα στελεχη οτι καταφεραν και τους εσωσαν ολους.
και αυτοι οι ανθρωποι εχουν ορκιστει να φυλανε την πατριδα :S :S :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
ΕΦΥΓΑΝ
Δεν τους αρεσε το μοναστηρι
Ηταν ορεινο θα εκανε λενε κρυο
:takethis: :takethis: :takethis:

Υ.Γ. κοροιδα ητανε? Ειδαν τους αλλους στην ερετρια στο 4στερο με πισινα
:uglystupid:

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.047
Πόντοι
206
ΕΦΥΓΑΝ

www.protothema.gr/greece/article/945682/prosfugiko-apogoiteutikan-kai-efugan-oi-prosfuges-apo-ti-moni-poretsou/#Comments]https://www.protothema.gr/greece/article/945682/prosfugiko-apogoiteutikan-kai-efugan-oi-prosfuges-apo-ti-moni-poretsou/#Comments[/url]

Δεν θα ειχε καλο 4G !

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΕΦΥΓΑΝ

Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: Ξενοδοχεία με πισίνα για μετανάστες
Σάμος: Μια απέραντη παραγκούπολη έξω από τον καταυλισμό- Ο ρόλος των ΜΚΟ

12.11.19, 20:33
ΕΛΛΑΔΑ
Ξενοδοχεία με πισίνα για μετανάστες
Τη γη της επαγγελίας φαίνεται πως περιμένουν να αντικρίσουν  πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν στην χώρα μας. Την ώρα που τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου δοκιμάζονται συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον ρόλο των μη κυβερνητικών οργανώσεων. Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος με την κάμερα του κεντρικού δελτίου του Star κατέγραψε τις άθλιες εικόνες στον καταυλισμό της Σάμου.

Αυτό είναι ένα καλογυρισμένο βίντεο που θα προσέλκυε ακόμη και τον πιο απαιτητικό τουρίστα  να κάνει διακοπές στη χώρα μας. Ξενοδοχείο με πισίνα, βόλτες στην αμμουδιά, δίπλα στο απέραντο γαλάζιο. Κι όμως αυτό το σποτ δεν φτιάχτηκε από τον ΕΟΤ. Είναι ένα βίντεο που παρουσιάζεται  στην επίσημη ιστοσελίδα του  Διεθνούς Οργανισμού  Μετανάστευσης και προβάλει τις ιδανικές συνθήκες στις οποίες ζουν οι πρόσφυγες που μεταφέρονται από τα νησιά στην ενδοχώρα.

5dcaf9d561166.jpg

Φευγουν αυτοι τωρα κοροιδα ειναι

Ας ειναι καλα οι μλκς που πληρωνουν φορους ενφια

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Προσφυγικό: Μοναστήρι στην Ηλεία γίνεται δομή φιλοξενίας προσφύγων

Μετά τα ξενοδοχεία και τους ξενώνες, «επιτάσσονται» και μοναστήρια, στο πλαίσιο του σχεδίου της κυβέρνησης για την μεταφορά στην ηπειρωτική Ελλάδα χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νησιά του Αιγαίου, όπου η κατάσταση είναι εκρηκτική.

Οι καημένοι και χωρίς στον ήλιο μοίρα "πρόσφυγγες" από τη Συρία του Σουδάν έριξαν άκυρο στο μοναστήρι διότι το βρήκαν τετράστερο ενώ οι ΜΚΟ-δες του είχαν υποσχεθεί πεντάστερο έτσι αποχώρησαν ζητώντας και τα λ7 τους πίσω  :rockon: .

Μας τρολάρουν και οι Κογκολέζες πλέον   :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οι καημένοι και χωρίς στον ήλιο μοίρα "πρόσφυγγες" από τη Συρία του Σουδάν έριξαν άκυρο στο μοναστήρι διότι το βρήκαν τετράστερο ενώ οι ΜΚΟ-δες του είχαν υποσχεθεί πεντάστερο και αποχώρησαν.

Μας τρολάρουν και οι Κογκολέζες πλέον  :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλλον στο τετραστερο δεν θα ειχαν κρουασαν με σοκολατα για πρωινο

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1

Από το 2015.
Ο λαοπρόβλητος Ρέντσι (το alter ego του δικού μας Τσίπρα)
ετοιμάζει δομή φιλοξενίας για να στεγάσει "κακόμοιρους πρόσφυγγες",
όμως έξω από το κτήριο κατασκηνώνουν 35 οικογένειες ιθαγενών (Ιταλών) αστέγων  :rockon: :rockon: :rockon:

Avanti Popolo - Bandiera Rossa    :heavymetalbig:.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Βγήκαν και οι ΚΑΜΕΝΟΙ μας ιεράρχες να μας μιλησουν για πρόσφυγα χριστό.
Το ότι τέλειωσε ο πόλεμος χαμπάρι..
Απ τη μιά αριστεροί απ την άλλη δεξιοι
με αριστερές  πράξεις και απ την άλλη οι παπάδες που θυμήθηκαν ότι υπάρχουν και  θέλουν λάθρο
Έμεινε κανας ελληνας στην ελλάδα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom