Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τα χαλια της κανονικοτητας

Διδυμότειχο: Δασκάλα έπεσε σε μπλόκο μεταναστών - «Κρύβονται στα δέντρα και πετάγονται μπροστά μας»

«Η εικόνα ανθρώπων να περπατούν στην άκρη του δρόμου είναι δυστυχώς συνηθισμένη... Το ασυνήθιστο της υπόθεσης και το άσχημο είναι ότι αρχίζουν πλέον να δρουν αρνητικά... Μπλοκάρουν δρόμους», είπε η δασκάλα, η οποία διανύει καθημερινά  235 χιλιόμετρα για να πάει στο σχολείο  που διδάσκει
Σε «μπλόκο» μεταναστών - προσφύγων έπεσε μία δασκάλα στο Διδυμότειχο, η οποία, όπως τόνισε στο Open, διανύει καθημερινά μία απόσταση 235 χιλιομέτρων, με το αυτοκίνητό της, για να πάει στο σχολείο που διδάσκει στο χωριό Μεταξάδες.

Όπως περιέγραψε η ίδια στο Open: «Η εικόνα ανθρώπων να περπατούν στην άκρη του δρόμου είναι δυστυχώς συνηθισμένη. Το ασυνήθιστο της υπόθεσης και το άσχημο είναι ότι αρχίζουν πλέον να δρουν αρνητικά. Μπλοκάρουν δρόμους. Μια πολυάριθμη ομάδα παράνομων μεταναστών, μου ανέκοψε την πορεία, πετώντας στο δρόμο τους σάκους τους. Έγινε στις 8:00 το πρωί».

Ερωτηθείσα για το αν της είπαν ή της ζήτησαν κάτι, απάντησε: «Ας απαντήσουμε χρησιμοποιώντας τη λογική: Ένα αυτοκίνητο, μία οδηγός, μία ομάδα πολυάριθμη νεαρών ανδρών. Πού θα έμπαιναν όλοι αν μου το έπαιρναν; Εγώ τι θα γινόμουν παρέα με τους υπόλοιπους; Τρόμαξα, όμως αντέδρασα όπως έπρεπε. Κοκάλωσα το αμάξι, έκανα αναστροφή κι έφυγα. Ευτυχώς έχω συνηθίσει να οδηγώ σε στενούς επαρχιακούς δρόμους και αντέδρασα ακαριαία. Οι παράτυποι μετανάστες κρύβονται στις φυλλωσιές των δέντρων και, όταν βλέπουν κάποιον, πράττουν ανάλογα. Η αστυνομία κάνει μπλόκα, πολλά, αλλά είναι πολύ μεγάλος ο νομός μας με ιδιαίτερη μορφολογία».

Κανο... κανο... κανονικοτητα

Εαν η γυναικα δεν ηταν με το αυτοκινητο και ηταν με τα ποδια περπατωντας στη περιοχη, τι θα γινοταν; Καποιοι λαθρολαγνοι δεν αντιλεγω οτι δε θα ειχαν προβλημα.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ακομα περιμενω να μου πει καποιος αν με το σχεδιο μεταφορας στην ενδοχώρα, ελλατωθηκαν οι μεταναστευτικες ροες και αποσυμφορηθηκαν τα νησια.

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
χαρακτηριστικο δειγμα ενεργου μελους του παροντος νηματος

Εσύ που γουστάρεις να σε κοιτάν απειλητικά αυτές οι φυλές μέσα στα μάτια και να γλεντάνε τις γυναίκες σου μπορείς να πας στις χώρες τους. Εγώ δε θέλω. Αλλά ρατσιστής δεν είμαι μακριά από εμάς. Να δώσουμε άσυλο μόνο στις γυναίκες να τις πηδάμε. Στα θηλαστικά και δη στον άνθρωπο απο αρχαιοτάτων χρόνων όποιος πηδάει τις γυναίκες του άλλου ειναι το αφεντικό. Πάντα. Όταν κάποιος λαος εισέβαλλε κάπου και νικουσε τους ντοπιους το πρωτο που εκανε ήταν να τους πηδάει τις γυναίκες. Έτσι εμπαιδωναν οι εναπομείναντες ντόπιοι ποιος κάνει κουμάντο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Βλεπω στο Ε tv γ.τραγκα και τα λεει εξω απο τα δοντια, οπως ειναι τα πραγματα, της φουτανας γινεται.. Μεχρι και νομο θελουν να ψηφισουν που να μην επιτρεπει λεει να ψηνουν σε ψησταρια και να πινουν αλκοολ κοντα σε λαθρο, γιατι ειναι απανθρωπο.. :S
Γίναν οι ανοησίες του συριζο-Γιαννούλη νόμος του κράτους προς ψήφιση;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγω προτεινω κατωτατο μισθο 3000 ευρω, να ειμαστε ολοι υγιεις και χαρουμενοι και υποχρεωτικα καθε αντρας να εχει για γκομενα 1 μοντελο

δυστυχως υπαρχουν πουστηδες φτωχολαγνοι, αρρωστολαγνοι και πιρφοροκυλοτακηδες που λενε οχι και δεν στηριζουν αυτα τα δικαια αιτηματα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν φοβάσαι τους ίδιους.
Φοβάσαι τη δική σου χώρα, ότι θα διώξει και θα σε καταστρέψει , αν τους πεις κάτι . _
Ισχύει αυτό! Αν ενοχλήσεις λάθρο (κι ας σε έχει ενοχλήσει) θα πέσουν πάνω όλοι να σε φάνε...
Ότι γυναικούλα έχει δει τον καβγά από τη μέση και μετά θα τρέξει να φωνάξει για το καημένο φτωχό παιδί...  

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τελικα αποσυμφορηθηκαν τα νησια, κοπηκαν οι ροες;

Τα νεα στην καμπουλ και τη λαχορη οτι εχασε τις εκλογές ο σαμαρας, τωρα εφτασαν, μετα απο πεντε χρονια και ηρθαν 40000 το τελευταίο τετραμηνο;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εσύ που γουστάρεις να σε κοιτάν απειλητικά αυτές οι φυλές μέσα στα μάτια και να γλεντάνε τις γυναίκες σου μπορείς να πας στις χώρες τους. Εγώ δε θέλω. Αλλά ρατσιστής δεν είμαι μακριά από εμάς. Να δώσουμε άσυλο μόνο στις γυναίκες να τις πηδάμε. Στα θηλαστικά και δη στον άνθρωπο απο αρχαιοτάτων χρόνων όποιος πηδάει τις γυναίκες του άλλου ειναι το αφεντικό. Πάντα. Όταν κάποιος λαος εισέβαλλε κάπου και νικουσε τους ντοπιους το πρωτο που εκανε ήταν να τους πηδάει τις γυναίκες. Έτσι εμπαιδωναν οι εναπομείναντες ντόπιοι ποιος κάνει κουμάντο.
μιτσο εσυ;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Γίναν οι ανοησίες του συριζο-Γιαννούλη νόμος του κράτους προς ψήφιση;

Εχεις λαθος εδω. Οχι ετσι. Πρωτα θα βρεθει καποιος να το αναφερει, μετα θα τεθει στο δημοσοιο διαλογο, και ισως, ισως καποια στιγμη, γινει και πραγματικοτητα. Οι ανθελληνες ετσι προσπαθουν συνεχως να κερδισουν χωρο. Δεν ειναι και δυσκολο να το καταλαβει κανεις. Δεν ειναι οτι κρυβονται. Το λενε καθαρα.  Και κανουν και τις αναλογες κινησεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δυστυχως οι ανθελληνες δεν στηριζουν εναν νομο να παει ο κατωτατος μισθος 3000 ευρω και να ειμαστε ολοι υγιεις

οι ανθελληνες θελουν τον ελληνα φτωχο και αρρωστο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εχεις λαθος εδω. Οχι ετσι. Πρωτα θα βρεθει καποιος να το αναφερει, μετα θα τεθει στο δημοσοιο διαλογο, και ισως, ισως καποια στιγμη, γινει και πραγματικοτητα. Οι ανθελληνες ετσι προσπαθουν συνεχως να κερδισουν χωρο. Δεν ειναι και δυσκολο να το καταλαβει κανεις. Δεν ειναι οτι κρυβονται. Το λενε καθαρα.  Και κανουν και τις αναλογες κινησεις.
Το να τεθεί στο δημόσιο διάλογο κάθε ανοησία που εκστομίζει κάποιος, συνήθως δεν έχει καλή κατάληξη γιαυτόν που την εκστομίζει. Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που δεν είναι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ, ο οποίος πιστεύει ότι θα ψηφιστεί νόμος που θα κοθορίζει σε ποιό σημείο θα ψήνουμε σουβλάκια και θα πινουμε μπύρες;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ισχύει αυτό! Αν ενοχλήσεις λάθρο (κι ας σε έχει ενοχλήσει) θα πέσουν πάνω όλοι να σε φάνε...
Ότι γυναικούλα έχει δει τον καβγά από τη μέση και μετά θα τρέξει να φωνάξει για το καημένο φτωχό παιδί...  
[/

Εχω πει παλια περιστατικο ακριβως ετσι. Σε σουπερ μαρκετ, βλεπω τον φυλακα-σεκιουριτυ και εναν υπαλληλο να τραβανε εναν αλλοδαπο λαθρομεταναστη (δεν ηξερε ελληνικα, Αραβας φαινοταν). Ειχε κλεψει. Δε του εκαναν τιποτα. Απλως τον ειχαν παρει αγκαζε και τον πηγαιναν προς τα μεσα, μαλλον σε γραφειο για τα περαιτερω. Στη διαδρομη, πεταγεται νεαρη Ελληνιδα και φωναζει <Μη τον βαρας!!!> Το ειδα μπροστα μου. Φυσικα ο σεκιουριτυ δε τον χτυπησε. Τον κραταγε μη φυγει. Η αλλη ειδε ομως τον χτυπαγε!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
40000 σε 4 μηνες

Στους 12 μηνες πόσοι;;;;;;

Οποιος το βρει δωρο διαμονη σε δικλινο σε ξενοδοχειο της περιφέρειας all inclusive  (θα μοιραζεται το δωματιο με τον ομαρ απο τη σομαλια)

Πληροφοριες, διευθυνση μεταναστευτικης πολιτικης...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
φιλε για τις αναγκες αυτου του μηνυματος θα σε ονομασω ζηση

ρε συ ζηση, το 2015 πηγες να ψηφισεις για να καταργηθει ο ενφια και μεσα στο παραβαν εκανες επανασταση παιζοντας το πουλακι σου

το τι εγινε μετα το ξερεις ρε ζηση, γαμηθηκε ο διας, βγηκε ο καταληψιας, περασανε 1 εκατομμυριο λαθραιοι απο εδω, επεσε η ταριφα στο 1/3 για τους λαθροδιακινητες, στοιβαχτηκαν 75.000 αιτησεις ασυλου

τωρα ρε ζηση που πληρωνουμε τις συνεπειες της μαλακιας σου, πως κανεις υψηλη κριτικη ρε συ ζηση;

αντι να μας μετρας τα δευτερολεπτα που δεν δινουμε την οριστικη λυση στο προβλημα που μας την κρατας και κρυφη δεν πας ρε ζηση στον καθρεφτη να ριξεις 2 βασιλικες στη μαπα σου;

ετσι ειναι ρε ζηση, αμα εχεις κανει μαλακια, δε ζητας και τα ρεστα μετα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το να τεθεί στο δημόσιο διάλογο κάθε ανοησία που εκστομίζει κάποιος, συνήθως δεν έχει καλή κατάληξη γιαυτόν που την εκστομίζει. Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που δεν είναι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ, ο οποίος πιστεύει ότι θα ψηφιστεί νόμος που θα κοθορίζει σε ποιό σημείο θα ψήνουμε σουβλάκια και θα πινουμε μπύρες;

Να σου πω. Στον Πειραια με το ετησιο "εθιμο" των μουσουλμανων να αυτομαστιγωνονται, μπορει να παει καποιος να τους κανει χαλαστρα; Δε νοειται κατι τετοιο. Εγω θα ηθελα το κρατος να σταματησει κατι τετοιο. Να το απαγορεψει. Εχει τη δυναμη. Ανετα. Εως ωτου ομως σταματησει, οσο συνεχιζεται, δε νοειται να παει καποιος να παει να κανει χαλαστρα. Να παει παραδιπλα δηλαδη και να ψηνει χοιρινο και να πινει κρασι.

Ετσι και με το ψησιμο χοιρινου και το ποτο διπλα σε κεντρο λαθρομεταναστων. Ο βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ Χρηστος Γιαννουλης ηταν ξεκαθαρος. <Εκει ειναι οι  μουσουλμανοι. Να μη παει αλλος  να τρωει χοιρινο εκει διπλα. Εν αναγκει να το απαγορεψουμε με νομο.> Μονο ανοητος δεν ειναι λοιπον ο βουλευτης. Ουτε ανοησια αυτο που ειπε. Ηξερε πολυ καλα τι ειπε.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
40000 σε 4 μηνες

Στους 12 μηνες πόσοι;;;;;;
συγγνωμη μια μικρη διακοπη

με βαση τα επισημα στοιχεια της υπατης αρμοστειας του οηε απο τον ιανουαριο εως και τον σεπτεμβριο του 2019 (9 μηνες) απο εβρο και νησια εχουν εισελθει στην ελλαδα 46.000 συνολικα προσφυγες και μεταναστες

με συγχωρειτε για τη διακοπη
συνεχιστε

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1

με βαση τα επισημα στοιχεια της υπατης αρμοστειας του οηε απο τον ιανουαριο εως και τον σεπτεμβριο του 2019 (9 μηνες) απο εβρο και νησια εχουν εισελθει στην ελλαδα 46.000 συνολικα προσφυγες και μεταναστες

συνεχιστε

Αφου οι μισοί ερχονται σε φορτηγά και τους μετράνε (ΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΝΕ) μονο αν τα φορτηγά προκαλέσουν κανενα τροχαίο. Βάλε και όσους ήταν από πιο πριν. Δεν ειναι λιγο παραπανω; τι λες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.272
Πόντοι
5.506

συνεχιστε

Λες δηλαδή οτι μας γράφει μαλακίες ο ζήσης;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
δυστυχως οι ανθελληνες δεν στηριζουν εναν νομο να παει ο κατωτατος μισθος 3000 ευρω και να ειμαστε ολοι υγιεις

οι ανθελληνες θελουν τον ελληνα φτωχο και αρρωστο

Προτου μιλησουμε για την υπερθερμανση του πλανητη και τη παγκοσμια ειρηνη. Λιγο πιο συγκεκριμενα; Τον συγκεκριμενο βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ Χρηστο Γιαννουλη. Και σαν κι αυτον και καποιους αλλους. Ευτυχως λιγους. Τον θεωρεις ανθελληνα, ναι η οχι; Εγω τον κρινω απο τις θεσεις που εχει σε ολα τα θεματα. Εσυ με τι τον κρινεις; Με τον πηχη; Με το υψος; Με το βαρος; Με την εμφανιση; Δε το εχω κανει εγω ποτε. Μονο θεσεις κρινω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom