εγω παλι τυποι μου ξερω οτι το 2014 (που κυβερνουσε η ΝΔ και υπηρχε ο πολεμος στη συρια) οι ροες προς την ελλαδα ηταν καμια 40αρια χιλιαδες ολο τον χρονο, λειτουργουσαν κλειστα κεντρα κρατησης σαν την αμυγδαλεζα, γινοντουσαν καμια 30αρια χιλιαδες απελασεις τον χρονο και ο δενδιας καθε δευτερη Παρασκευη εκανε επιχειρηση "ξενιος διας" στο κεντρο και μπουζουριαζε κοσμο
το 2015 καποιοι που αυτοπροσδιοριζονται ως δεξιοι πηγαν και ψηφισαν καμμενο, τζημερο, χρυση αυγη και συριζα για να καταργηθει ο ενφια
λογω αυτου του γεγονοτος κερδισε ο συριζα τις εκλογες, μπηκαν υπουργοι μεταναστευσης η κυρα τασια και ο μουζαλας, εκλεισαν ολα τα κλειστα κεντρα κρατησης, καταργηθηκαν οι επιχειρισεις ξενιος διας και ολη η ομαδα Δ της αστυνομιας, μπηκαν 1 εκατομμυριο λαθραιοι σε 1 χρονο, στοιβαχτηκαν 75.000 ανεπεξεργαστες αιτησεις ασυλου και εγιναν σε 5 χρονια 1.800 απελασεις
και ερχονται τωρα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ και ρωτανε γιατι δεν το λυνετε σε 3 μηνες;
[size=20pt]
ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΖΟΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΤΟ 2015 ΤΥΠΕ ΜΟΥ[/size]
αυτη ειναι η απαντηση