Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
ανατριχιασες ξεανατριχιασες αμα εχεις καμια καλυτερη ιδεα γιατι μας την κρυβεις;
ντροπαλος εισαι;
κι εγω εχω μια καλη ιδεα να γινει ο κατωτατος μισθος 3.000 ευρω καθαρα και να μην υπαρχουν πολεμοι στον κοσμο
αλλα μου λενε οτι δε γινονται αυτα τα πραματα και κατι τετοια επιστημονικα

Δε μας ειπες τελικα ομως, αποσυμφωρηθηκαν τα νησια, κοπηκαν οι ροες. Θελω να πω, η λυση που εφαρμοζει η κυβέρνηση είναι επιτυχημενη, το έλυσε το προβλημα της λαθρομεταναστευσης; γιατι αυτο μετραει φανταζομαι, η οχι;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δε μας ειπες τελικα ομως, αποσυμφωρηθηκαν τα νησια, κοπηκαν οι ροες. Θελω να πω, η λυση που εφαρμοζει η κυβέρνηση είναι επιτυχημενη, το έλυσε το προβλημα της λαθρομεταναστευσης; γιατι αυτο μετραει φανταζομαι, η οχι;

Τι δεν καταλαβαίνεις από το
ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ;;;;

Το πρόβλημα είναι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Να φύγουν , να ψοφήσουν και να μην κάνουν παιδιά.
Έτσι ώστε το συντομότερο ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όταν οι "πρόσφυγες & μετανάστες" γίνουν πλειοψηφία, μετά θα το τακτοποιήσουν πιο γρήγορα αυτοί το θέμα.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τι δεν καταλαβαίνεις από το
ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ;;;;

Το πρόβλημα είναι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Να φύγουν , να ψοφήσουν και να μην κάνουν παιδιά.
Έτσι ώστε το συντομότερο ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όταν οι "πρόσφυγες & μετανάστες" γίνουν πλειοψηφία, μετά θα το τακτοποιήσουν πιο γρήγορα αυτοί το θέμα.

Ναι δυστυχως, αλλα θελω να ακουσω και τη γνωμη του φιλου "πουλι", αν ειναι ευχαριστημένος με τη ρεαλιστικη λυση που προκριθηκε απο τη κυβερνηση μας και αν πιστευει οτι θα αντιμετωπιστει ετσι το πρόβλημα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
2) η μετακινηση αιτουντων ασυλο από τα νησια του ανατολικου αιγαιου στην ενδοχωρα αποφασιστηκε ως εκτακτο και απαξ εφαρμοστεο μετρο, λογω της εκρηκτικης καταστασης που εχει διαμορφωθει στα νησια αυτα, οπου οι αιτουντες ασυλο που ζουν σε σκηνες στις παρυφες των hot spots εχουν φτασει να ειναι περισσοτεροι απο τους ντοπιους κατοικους. ενοψει χειμωνα και ο,τι αυτος συνεπαγεται (θανατοι απο το κρυο, μπουκες σε σπιτια ντοπιων κλπ) αποφασιστηκε να γινει αποσυμφορηση (και σωστα λεω εγω).

3)  και θα πανε στην ευχη του θεου

4) οποιος υποψηφιος πρωθυπουργος εχει καποια καλυτερη λυση εκτος απο εξυπνακιστικες μαλακιες, ειναι καλοδεχουμενος να ακουστει στον δημοσιο διαλογο  :hi:

2.  κανενα νοημα δεν εχει γιατι οσοι και να φυγουν υποκαθίστανται με νεες αφίξεις

3.  δεν υπαρχει καμμια ευχη θεου να τους δεχθεί μονο η χαβουζα ελλαδα των ξενόδουλων πολιτικων

4.  ότι κανει η μαλτα, η ιταλια που εχουν θαλασσα,  ότι κανουν βουλγαρια, σκοπια στον εβρο, δεν θυμαμαι να τις κατηγγειλε κανεις,

μη μασας σανο τυπε βαλε το μυαλο να δουλεψει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Ακόμα δεν καταλάβατε τι καθεστώς δημιουργήθηκε για τους λαθρομετανάστες υπό τη σκέπη του συριζα, δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα το αντιληφθείτε.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εγω περιμενω να αρχίσει το ξεσκαρταρισμα και να αρχισουν οι μαζικες απελασεις των μη προσφυγων στις χωρες καταγωγης τους...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ακόμα δεν καταλάβατε τι καθεστώς δημιουργήθηκε για τους λαθρομετανάστες υπό τη σκέπη του συριζα, δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα το αντιληφθείτε.

Φταιει ο χατζηπετρης νικολιε απο την καισαριανη

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τα χαλια της κανονικοτητας

Διδυμότειχο: Δασκάλα έπεσε σε μπλόκο μεταναστών - «Κρύβονται στα δέντρα και πετάγονται μπροστά μας»

«Η εικόνα ανθρώπων να περπατούν στην άκρη του δρόμου είναι δυστυχώς συνηθισμένη... Το ασυνήθιστο της υπόθεσης και το άσχημο είναι ότι αρχίζουν πλέον να δρουν αρνητικά... Μπλοκάρουν δρόμους», είπε η δασκάλα, η οποία διανύει καθημερινά  235 χιλιόμετρα για να πάει στο σχολείο  που διδάσκει
Σε «μπλόκο» μεταναστών - προσφύγων έπεσε μία δασκάλα στο Διδυμότειχο, η οποία, όπως τόνισε στο Open, διανύει καθημερινά μία απόσταση 235 χιλιομέτρων, με το αυτοκίνητό της, για να πάει στο σχολείο που διδάσκει στο χωριό Μεταξάδες.

Όπως περιέγραψε η ίδια στο Open: «Η εικόνα ανθρώπων να περπατούν στην άκρη του δρόμου είναι δυστυχώς συνηθισμένη. Το ασυνήθιστο της υπόθεσης και το άσχημο είναι ότι αρχίζουν πλέον να δρουν αρνητικά. Μπλοκάρουν δρόμους. Μια πολυάριθμη ομάδα παράνομων μεταναστών, μου ανέκοψε την πορεία, πετώντας στο δρόμο τους σάκους τους. Έγινε στις 8:00 το πρωί».

Ερωτηθείσα για το αν της είπαν ή της ζήτησαν κάτι, απάντησε: «Ας απαντήσουμε χρησιμοποιώντας τη λογική: Ένα αυτοκίνητο, μία οδηγός, μία ομάδα πολυάριθμη νεαρών ανδρών. Πού θα έμπαιναν όλοι αν μου το έπαιρναν; Εγώ τι θα γινόμουν παρέα με τους υπόλοιπους; Τρόμαξα, όμως αντέδρασα όπως έπρεπε. Κοκάλωσα το αμάξι, έκανα αναστροφή κι έφυγα. Ευτυχώς έχω συνηθίσει να οδηγώ σε στενούς επαρχιακούς δρόμους και αντέδρασα ακαριαία. Οι παράτυποι μετανάστες κρύβονται στις φυλλωσιές των δέντρων και, όταν βλέπουν κάποιον, πράττουν ανάλογα. Η αστυνομία κάνει μπλόκα, πολλά, αλλά είναι πολύ μεγάλος ο νομός μας με ιδιαίτερη μορφολογία».

Κανο... κανο... κανονικοτητα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μια απορία αφού θα τους έχουμε που θα τους έχουμε γιατί δεν τους εκμεταλευομαστε σωστά;

Βλέπε αρχαία Αθήνα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Κοντεύει να περάσει μισός χρόνος με νδ, και ο άλλος έχει μείνει στο φάντασμα του σφυριζα. Όταν είναι για να καλύψουν τις πομπές τους οι πολιτικοί μέσα σε μια νύχτα βγάζουν νόμους και όλα γίνονται αόρατα. Καλά σας λέει ο Τράγκας ότι είστε υπάλληλοι του μπαρμπα Σο.. γιατί στην πραγματικότητα Δεν θέλετε να τους διώξετε, και παίζετε το παχνιδι, ο καλός με τον κακό μπάτσο  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Τα χαλια της κανονικοτητας

Διδυμότειχο: Δασκάλα έπεσε σε μπλόκο μεταναστών - «Κρύβονται στα δέντρα και πετάγονται μπροστά μας»

«Η εικόνα ανθρώπων να περπατούν στην άκρη του δρόμου είναι δυστυχώς συνηθισμένη... Το ασυνήθιστο της υπόθεσης και το άσχημο είναι ότι αρχίζουν πλέον να δρουν αρνητικά... Μπλοκάρουν δρόμους», είπε η δασκάλα, η οποία διανύει καθημερινά  235 χιλιόμετρα για να πάει στο σχολείο  που διδάσκει
Σε «μπλόκο» μεταναστών - προσφύγων έπεσε μία δασκάλα στο Διδυμότειχο, η οποία, όπως τόνισε στο Open, διανύει καθημερινά μία απόσταση 235 χιλιομέτρων, με το αυτοκίνητό της, για να πάει στο σχολείο που διδάσκει στο χωριό Μεταξάδες.

Όπως περιέγραψε η ίδια στο Open: «Η εικόνα ανθρώπων να περπατούν στην άκρη του δρόμου είναι δυστυχώς συνηθισμένη. Το ασυνήθιστο της υπόθεσης και το άσχημο είναι ότι αρχίζουν πλέον να δρουν αρνητικά. Μπλοκάρουν δρόμους. Μια πολυάριθμη ομάδα παράνομων μεταναστών, μου ανέκοψε την πορεία, πετώντας στο δρόμο τους σάκους τους. Έγινε στις 8:00 το πρωί».

Ερωτηθείσα για το αν της είπαν ή της ζήτησαν κάτι, απάντησε: «Ας απαντήσουμε χρησιμοποιώντας τη λογική: Ένα αυτοκίνητο, μία οδηγός, μία ομάδα πολυάριθμη νεαρών ανδρών. Πού θα έμπαιναν όλοι αν μου το έπαιρναν; Εγώ τι θα γινόμουν παρέα με τους υπόλοιπους; Τρόμαξα, όμως αντέδρασα όπως έπρεπε. Κοκάλωσα το αμάξι, έκανα αναστροφή κι έφυγα. Ευτυχώς έχω συνηθίσει να οδηγώ σε στενούς επαρχιακούς δρόμους και αντέδρασα ακαριαία. Οι παράτυποι μετανάστες κρύβονται στις φυλλωσιές των δέντρων και, όταν βλέπουν κάποιον, πράττουν ανάλογα. Η αστυνομία κάνει μπλόκα, πολλά, αλλά είναι πολύ μεγάλος ο νομός μας με ιδιαίτερη μορφολογία».

Κανο... κανο... κανονικοτητα

Ποσα χλμ κανει ημερησιως;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Κοντεύει να περάσει μισός χρόνος με νδ, και ο άλλος έχει μείνει στο φάντασμα του σφυριζα. Όταν είναι για να καλύψουν τις πομπές τους οι πολιτικοί μέσα σε μια νύχτα βγάζουν νόμους και όλα γίνονται αόρατα. Καλά σας λέει ο Τράγκας ότι είστε υπάλληλοι του μπαρμπα Σο.. γιατί στην πραγματικότητα Δεν θέλετε να τους διώξετε, και παίζετε το παχνιδι, ο καλός με τον κακό μπάτσο  :S

Καλα, απο βλακα δεν περιμενα σοβαρη απαντηση.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγω παλι τυποι μου ξερω οτι το 2014 (που κυβερνουσε η ΝΔ και υπηρχε ο πολεμος στη συρια) οι ροες προς την ελλαδα ηταν καμια 40αρια χιλιαδες ολο τον χρονο, λειτουργουσαν κλειστα κεντρα κρατησης σαν την αμυγδαλεζα, γινοντουσαν καμια 30αρια χιλιαδες απελασεις τον χρονο και ο δενδιας καθε δευτερη Παρασκευη εκανε επιχειρηση "ξενιος διας" στο κεντρο και μπουζουριαζε κοσμο

το 2015 καποιοι που αυτοπροσδιοριζονται ως δεξιοι πηγαν και ψηφισαν καμμενο, τζημερο, χρυση αυγη και συριζα για να καταργηθει ο ενφια

λογω αυτου του γεγονοτος κερδισε ο συριζα τις εκλογες, μπηκαν υπουργοι μεταναστευσης η κυρα τασια και ο μουζαλας, εκλεισαν ολα τα κλειστα κεντρα κρατησης, καταργηθηκαν οι επιχειρισεις ξενιος διας και ολη η ομαδα Δ της αστυνομιας, μπηκαν 1 εκατομμυριο λαθραιοι σε 1 χρονο, στοιβαχτηκαν 75.000 ανεπεξεργαστες αιτησεις ασυλου και εγιναν σε 5 χρονια 1.800 απελασεις

και ερχονται τωρα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ και ρωτανε γιατι δεν το λυνετε σε 3 μηνες;
[size=20pt]
ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΖΟΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΤΟ 2015 ΤΥΠΕ ΜΟΥ[/size]
αυτη ειναι η απαντηση

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
εγω παλι τυποι μου ξερω οτι το 2014 (που κυβερνουσε η ΝΔ και υπηρχε ο πολεμος στη συρια) οι ροες προς την ελλαδα ηταν καμια 40αρια χιλιαδες ολο τον χρονο, λειτουργουσαν κλειστα κεντρα κρατησης σαν την αμυγδαλεζα, γινοντουσαν καμια 30αρια χιλιαδες απελασεις τον χρονο και ο δενδιας καθε δευτερη Παρασκευη εκανε επιχειρηση "ξενιος διας" στο κεντρο και μπουζουριαζε κοσμο

το 2015 καποιοι που αυτοπροσδιοριζονται ως δεξιοι πηγαν και ψηφισαν καμμενο, τζημερο, χρυση αυγη και συριζα για να καταργηθει ο ενφια

λογω αυτου του γεγονοτος κερδισε ο συριζα τις εκλογες, μπηκαν υπουργοι μεταναστευσης η κυρα τασια και ο μουζαλας, εκλεισαν ολα τα κλειστα κεντρα κρατησης, καταργηθηκαν οι επιχειρισεις ξενιος διας και ολη η ομαδα Δ της αστυνομιας, μπηκαν 1 εκατομμυριο λαθραιοι σε 1 χρονο, στοιβαχτηκαν 75.000 ανεπεξεργαστες αιτησεις ασυλου και εγιναν σε 5 χρονια 1.800 απελασεις

και ερχονται τωρα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ και ρωτανε γιατι δεν το λυνετε σε 3 μηνες;
[size=20pt]
ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΖΟΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΤΟ 2015 ΤΥΠΕ ΜΟΥ[/size]
αυτη ειναι η απαντηση

Πες τα ρε πουλι γιατι το χειροτερο ειδος δεν ειναι ο βλακας, το χειροτερο ειναι ο βλακας που νομιζει οτι ειναι εξυπνος.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πες τα ρε πουλι γιατι το χειροτερο ειδος δεν ειναι ο βλακας, το χειροτερο ειναι ο βλακας που νομιζει οτι ειναι εξυπνος.
μολις πηρα αποφαση οτι το παραπανω μηνυμα θα το κανω ποστ σε καθε σελιδα αυτου του νηματος απο δω και περα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Εγώ προτείνω κρατική επιχείρηση με εργαζόμενους λάθρο και έσοδα άμεσα στο ελληνικό δημόσιο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κοντεύει να περάσει μισός χρόνος με νδ, και ο άλλος έχει μείνει στο φάντασμα του σφυριζα. Όταν είναι για να καλύψουν τις πομπές τους οι πολιτικοί μέσα σε μια νύχτα βγάζουν νόμους και όλα γίνονται αόρατα. Καλά σας λέει ο Τράγκας ότι είστε υπάλληλοι του μπαρμπα Σο.. γιατί στην πραγματικότητα Δεν θέλετε να τους διώξετε, και παίζετε το παχνιδι, ο καλός με τον κακό μπάτσο  :S

Μιλάμε τώρα για τους ψηφοφόρους της ΝΔ ;;;
Ακόμη χαίρονται για την εκλογική νίκη του Ιουλίου.
Για πολύ καιρό ακόμη θα χαίρονται.
Τα πεπραγμένα της κυβέρνησής τους μέχρι τώρα είναι :

1)Μείωσαν την έκπτωση στη ΔΕΗ για τους καλοπληρωτές από 15% σε 10%.
2)Επαναφέρουν την περαίωση
3)Αυξάνουν τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών για το 95% του συνόλου τους, για να τις μειώσουν πολύ για το 0.5% .
4)Ετοιμάζουν  αύξηση του ΕΝΦΙΑ , μέσω των αντικειμενικών αξιών .
5)Φέρνουν τους λάθρους στην αττική.

Το ρεκόρ σύντομης κυβέρνησης και πρεωθυπουργίας του ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ, καταλαβαίνεις ότι θα καταρριφθεί σύντομα.

Υ.Γ. Ο πουλί , δεν καταλαβαίνει ότι αυτοί που ψήφισαν τζήμερο, χα κτλ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΔ.
Προσωπικά το μόνο κόμμα που αποκλείεται να ξαναψηφίσω όσο ζω, είναι η ΝΔ.
Για όλα τα άλλα, υπάρχει ενδεχομένως πιθανότητα 0.1% .
ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Μαλιστα, ηρθε να κανει κριτικη και αυτος που με την ψηφο του εφερε τους κατσαπλιαδες. Και περιμενουμε σωτηρια.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Στο μεταξύ 4 μήνες τώρα η ΝΔ , έχει αυτοδυναμία, δεν έχει αντιπολίτευση ....

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom