Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.384
Πόντοι
2.356
Αυτό το smiley θα έβαζα κι εγώ για σένα, ρε τύπε.

Βάζεις φωτος που δείχνουν τι ακριβώς; Ότι υπάρχουν Αφρικανοί/ές που μπορεί να διαπρέψουν στα ελληνικά σχολεία, την ίδια ώρα που υπάρχουν ούγκανοι χρυσαυγίτες;

Και τι σημαίνει αυτό; Να δώσουμε επίσημα και το OK στον Ερντογάν να μας στείλει κανα-δυο εκατομμύρια ακόμα;

Το γεγονός ότι μπαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 200-300-500 ξερω-γω, το προσπερνάς αβίαστα; Δεν τρέχει κάστανο για σένα;

Δε σε καταλαβαίνω, ρε τύπε. :huh:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.145
Πόντοι
5.506
ο μονος τροπος να με βαρεσει ο κοντος και καχεκτικος ακαποειρουλης ειναι να ειναι λιποθυμος με χερια ποδια δεμενα με ταιρ απ, κι αυτος να ειναι απο πανω μου

ακομα και με 1 χερι ελευθερο τον στελνω νοσοκομειο για κανα μηνα

images

Περιμένουμε με αγωνία απάντηση-γροθιά στο στομάχι από πιλότο αφρικανικών αερογραμμών.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
το λαθρολαγνο πουλι μας βαζει ως ελληνες ολα τα παρταλια που ειναι υπερ των ανοιχτων συνορων και εχουν γαλουχιθει με τις μπουρδες της αριστερας
καποια στιγμη το πουλι θα εχει το τελος ολων των πισογλεντιδων λαθρολαγνων
θα την βρει απο τον γαμια του

συνεχιστε το διαβασμα χωρις να πινετε κατι γιατι θα πανε ολα στην οθονη του πισι

ρε τυπε οι ελληνες πηγαιναν σε μια περιοχη γαμουσαν τα καλυτερα μουνια και τα παιδια τους ηταν κατα 50% ελληνες μετα απο μερικες γεννιες παλι εσκαγαν μυτη οι ελληνες γαμουσαν παλι τα καλυτερα μουνια και τοτε τα παιδια εφταναν στο 75% 5-6 φορες το εκαναν αυτο οι ελληνες και ολη η ευρωπη εχει ελληνικο dna,οσο για τους τουρκους το 70% εχει ελληνικες ριζες τι να λεμε τωρα

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Το όχι δε συνάδει με την καμία με τα τελευταία σου ποσταρίσματα, τύπε.

Τέτοιες φωτός ποστάρουν τα παρτάλια του Σύριζα, σε όλο το Internet.
περιμενεις εσυ απο λαθρολαγνο να δωσει τεκμηριωμενη απαντηση;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
περιμενεις εσυ απο λαθρολαγνο να δωσει τεκμηριωμενη απαντηση;
προσοχη
ακολουθει τεκμηριωμενη απαντηση

ρε τυπε οι ελληνες πηγαιναν σε μια περιοχη γαμουσαν τα καλυτερα μουνια και τα παιδια τους ηταν κατα 50% ελληνες μετα απο μερικες γεννιες παλι εσκαγαν μυτη οι ελληνες γαμουσαν παλι τα καλυτερα μουνια και τοτε τα παιδια εφταναν στο 75% 5-6 φορες το εκαναν αυτο οι ελληνες και ολη η ευρωπη εχει ελληνικο dna,οσο για τους τουρκους το 70% εχει ελληνικες ριζες τι να λεμε τωρα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Και τι σημαίνει αυτό; Να δώσουμε επίσημα και το OK στον Ερντογάν να μας στείλει κανα-δυο εκατομμύρια ακόμα;
Κατά τον Μπούφο και τους υπόλοιπους αριστερούς μέσα σε αυτούς θα είναι ο επόμενος Αντεντοκούμπο και σημαιοφόροι! Τουλάχιστον αυτό θέλουν να παρουσιάζουν για να μας πείσουν να μην αντιδρούμε!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Το όχι δε συνάδει με την καμία με τα τελευταία σου ποσταρίσματα, τύπε.

Τέτοιες φωτός ποστάρουν τα παρτάλια του Σύριζα, σε όλο το Internet.
αλλο πραγμα η σοβαρη κρατικη μεταναστευτικη πολιτικη και αλλο πραγμα ο ρατσισμος

σε αυτο το νημα το 70% των συμμετεχοντων ειναι ρατσιστες εμετοι με ποδια

οι ιδιοι ειναι τενεκεδες και θεωρουν υπανθρωπο την ελληνονιγηριανη που σε 10 χρονια θα ειναι καρδιολογος

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ναι ρε πουλακι μου αυτη ειναι η αληθεια,οι ελληνες εχουν σε ολη την ευρωπη μικρα ασια και βορεια αφρικη αποικιες τι να κανουμε τωρα; το οτι εσυ εισαι αχρηστος και ανικανος να κανεις το παραμικρο δεν σημαινει οτι οι ελληνες ηταν τοσο  μαλακες οσο εισαι εσυ

ξερω ειναι δυσκολο να παραδεχτεις οτι οι ελληνες ειναι οι γαμιαδες του κοσμου φταιει φυσικα το οτι εσυ εισαι ανικανος αλλα αυτος δεν ειναι λογος να μισεις τους ελληνες
μπορεις να εισαι ενας απλως λαθρολαγνος πισωγλεντης με αριστεριστικα τσιστσατα που θεωρεις οτι κατι κανεις
ειναι και αυτο κατι
αντε σου ευχομαι καποια στιγμη να γινεις και ζακ στον κωλο και στα αριστεριστικα τσιστατα του μοιαζεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.145
Πόντοι
5.506

Όποιος έχει ακόμα απορία, από το 10:40 και μετά.

Αν κάποιος έχει καλύτερη πρόταση, εδώ είμαστε.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.384
Πόντοι
2.356
αλλο πραγμα η σοβαρη κρατικη μεταναστευτικη πολιτικη και αλλο πραγμα ο ρατσισμος

σε αυτο το νημα το 70% των συμμετεχοντων ειναι ρατσιστες εμετοι με ποδια

οι ιδιοι ειναι τενεκεδες και θεωρουν υπανθρωπο την ελληνονιγηριανη που σε 10 χρονια θα ειναι καρδιολογος
Δεν ξέρω τι είναι το κάθε nick εδώ μέσα, ούτε μ΄ ενδιαφέρει.

Εγώ σχολίασα αυτά που βλέπει ο καθένας. Δηλ ποσταρίσματα που θα έκανε η κωλόγρια η Τασία ή ο Μουζάλας.

Μόλις σε ρωτήσαμε όμως κάτι συγκεκριμένο, το γύρισες στο τσάμικο. Υπάρχουν πολλοί καθηγητές διεθνολόγοι που γράφουν στις Ανιχνεύσεις κλπ που θεωρούν ότι με την ανθρώπινη πυρηνική βόμβα που κρατάει στα χέρια του ο Ερντογάν, έχει από καιρό ξεκινήσει υβριδικό πόλεμο κατά της Ελλάδας.

Τα πράγματα τύπε, είναι πολύ πιο σοβαρά από την πλακίτσα με τα δήθεν posts που κάνεις εδώ μέσα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.145
Πόντοι
5.506
ναι ρε πουλακι μου αυτη ειναι η αληθεια,οι ελληνες εχουν σε ολη την ευρωπη μικρα ασια και βορεια αφρικη αποικιες τι να κανουμε τωρα; το οτι εσυ εισαι αχρηστος και ανικανος να κανεις το παραμικρο δεν σημαινει οτι οι ελληνες ηταν τοσο  μαλακες οσο εισαι εσυ

ξερω ειναι δυσκολο να παραδεχτεις οτι οι ελληνες ειναι οι γαμιαδες του κοσμου φταιει φυσικα το οτι εσυ εισαι ανικανος αλλα αυτος δεν ειναι λογος να μισεις τους ελληνες
μπορεις να εισαι ενας απλως λαθρολαγνος πισωγλεντης με αριστεριστικα τσιστσατα που θεωρεις οτι κατι κανεις
ειναι και αυτο κατι
αντε σου ευχομαι καποια στιγμη να γινεις και ζακ στον κωλο και στα αριστεριστικα τσιστατα του μοιαζεις

Περικλή εσύ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.145
Πόντοι
5.506
Δεν ξέρω τι είναι το κάθε nick εδώ μέσα, ούτε μ΄ ενδιαφέρει.

Εγώ σχολίασα αυτά που βλέπει ο καθένας. Δηλ ποσταρίσματα που θα έκανε η κωλόγρια η Τασία ή ο Μουζάλας.

Μόλις σε ρωτήσαμε όμως κάτι συγκεκριμένο, το γύρισες στο τσάμικο. Υπάρχουν πολλοί καθηγητές διεθνολόγοι που γράφουν στις Ανιχνεύσεις κλπ που θεωρούν ότι με την ανθρώπινη πυρηνική βόμβα που κρατάει στα χέρια του ο Ερντογάν, έχει από καιρό ξεκινήσει υβριδικό πόλεμο κατά της Ελλάδας.

Τα πράγματα τύπε, είναι πολύ πιο σοβαρά από την πλακίτσα με τα δήθεν posts που κάνεις εδώ μέσα.

Τύπε, πιστεύεις οτι αν σταματήσει να γράφει αυτά το πουλί ή ακόμα καλύτερα αν κλείσουμε και το νήμα, θα λυθεί το πρόβλημα;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.384
Πόντοι
2.356
Τύπε, πιστεύεις οτι αν σταματήσει να γράφει αυτά το πουλί ή ακόμα καλύτερα αν κλείσουμε και το νήμα, θα λυθεί το πρόβλημα;
Τύπε δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά αυτό που γράφεις, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έκανες παράθεση.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
οχι ρε ζουζου απλα ενας απο τους τοσους οπλιτες,που πολεμησαν και εχασαν την ζωη τους για να μπορεις τωρα εσυ ελευθερη να χαιρεσαι τον ερωτα σου με τον αμπντουλ και να κατηγορεις εμενα ως φασιστα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.145
Πόντοι
5.506
Τύπε δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά αυτό που γράφεις, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έκανες παράθεση.

Μια χαρά σχέση έχει. Εδώ πήγαινε η απάντησή μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom