Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Ήθελα να ξερα όταν επαναπατριστεί , ο στα 4 στους λάθρο, αβραμόπουλος θα βρεθείκάνας έλληνας να τον αρχίσει στις ντομάτες?

Στο χωριό του στην αρκαδία θα κάνει χοτ σποτ?
Προσκυνημένος σε όλη του τη θητεία, πουλημένος προδότης, αυτό είναι όποιος δεν υπερασπίζεται τη χώρα του

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ήθελα να ξερα όταν επαναπατριστεί , ο στα 4 στους λάθρο, αβραμόπουλος θα βρεθείκάνας έλληνας να τον αρχίσει στις ντομάτες?

Στο χωριό του στην αρκαδία θα κάνει χοτ σποτ?
Προσκυνημένος σε όλη του τη θητεία, πουλημένος προδότης, αυτό είναι όποιος δεν υπερασπίζεται τη χώρα του

Μην γράφεις τέτοια τύπε,θα θίξεις τον Άλεξ και θα σε πει ακροδεξιό ή θα προβάλλει το τρομερό αντεπιχείρημα:τότε να ψηφίσεις σύριζα..

Αυτά που έχει δηλώσει/πράξει ο δήθεν δεξιός αβραμόπουλος κατά την διάρκεια της θητείας του, ούτε τα αφεντικά των ΜΚΟ δεν τα έχουν κάνει..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Μην γράφεις τέτοια τύπε,θα θίξεις τον Άλεξ και θα σε πει ακροδεξιό ή θα προβάλλει το τρομερό αντεπιχείρημα:τότε να ψηφίσεις σύριζα..

Αυτά που έχει δηλώσει/πράξει ο δήθεν δεξιός αβραμόπουλος κατά την διάρκεια της θητείας του, ούτε τα αφεντικά των ΜΚΟ δεν τα έχουν κάνει..
Στον Αλεξ εχουμε αναγνωρίσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.
( σωστά το πα?)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Στον Αλεξ εχουμε αναγνωρίσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.
( σωστά το πα?)

Δε βλέπω καμία μεταμέλεια..

Όποιος ασκεί κριτική ειδικά για τη λαθρομετανάστευση είναι ακροδεξιός,χ.α.,ναζί και η γνωστή κασέτα.
Α,ναι...Και να πάει να ψηφίσει σύριζα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δε βλέπω καμία μεταμέλεια..

Όποιος ασκεί κριτική ειδικά για τη λαθρομετανάστευση είναι ακροδεξιός,χ.α.,ναζί και η γνωστή κασέτα.
Α,ναι...Και να πάει να ψηφίσει σύριζα..
Οι θεσεις μου ειναι απολυτως κρυσταλλινες και μη επιδεχομενες παρεξηγησης

Ειμαι κατα της λαθρομεταναστευσης και θελω να φυγουν ολοι οι μουσουλμανοι απο την Ευρωπη

Επειδη ομως σας επισημαινω οτι οι ακροτητες που πρεσβευετε δεν ειναι λυση, με βαφτισατε λαθρολαγνο ως γκαιμπελισκοι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οι θεσεις μου ειναι απολυτως κρυσταλλινες και μη επιδεχομενες παρεξηγησης

Ειμαι κατα της λαθρομεταναστευσης και θελω να φυγουν ολοι οι μουσουλμανοι απο την Ευρωπη

Επειδη ομως σας επισημαινω οτι οι ακροτητες που πρεσβευετε δεν ειναι λυση, με βαφτισατε λαθρολαγνο ως γκαιμπελισκοι

Ο μόνος γκεμπελίσκος είσαι εσύ που προχθές υπολόγιζες ότι θέλω να εκκαθαρίσω γειτονιές με καλάσνικοφ,ενώ εγώ σου έγραψα ότι οι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν απλά να μην νοικιάζουν σε άτομα από κουλτούρες που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής της γειτονιάς.
Kαι τις προάλλες ότι θα γαζώσουμε βάρκες με γυναικόπαιδα...

Για τις θέσεις του αβραμόπουλου τα τελευταία χρόνια από το πόστο που κατείχε θα μας πεις τίποτα ή θα μας στείλεις να ψηφίσουμε σύριζα κατά την προσφιλή σου τακτική;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο μόνος γκεμπελίσκος είσαι εσύ που προχθές υπολόγιζες ότι θέλω να εκκαθαρίσω γειτονιές με καλάσνικοφ,ενώ εγώ σου έγραψα ότι οι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν απλά να μην νοικιάζουν σε άτομα από κουλτούρες που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής της γειτονιάς.
Αν ναι και ότι θα γαζώσουμε τις βάρκες...

Για τις θέσεις του αβραμόπουλου τα τελευταία χρόνια από το πόστο που κατείχε θα μας πεις τίποτα ή θα μας στείλεις να ψηφίσουμε σύριζα κατά τον προσφιλή σου τρόπο;
Να ψηφισετε Συριζα  :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Εισαι Ασιατης; Εισαι Αφρικανος; Κατα βαθος εισαι καλο παιδι; Δεν εισαι μαχαιροβγαλτης; Δεν εισαι ατακτος να βαζεις φωτιες; Να καταστρεφεις; Τοτε επιτρεπεται να κυκλοφορεις σε ολη την Ελλαδα. Που σου κανει κεφι; Στην Αχαρνων; Στη Πατησιων; Στη Κορινθο;  Ελευθερα. Με το επιδομα σου φυσικα. Το σπιτι. Το τζαμι, γιατι οχι;

Δε μας τα λενε καλα. Καθολου καλα, για την ωρα.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Χρυσοχοίδης για τον συνεχιζόμενο μαζικό εποικισμό μας: «να το πάρουμε όλοι απόφαση και εκείνοι και εμείς, πως θα ζήσουμε μαζί.»

Καμία λέξη από τον Υπουργό για κέντρα κράτησης κλειστού τύπου ή απελάσεις. Πουθενά στη συνέντευξη του ο Υπουργός δεν αναφέρεται στις πτυχές της εθνικής ασφάλειας και των ασύμμετρων και υβριδικών απειλών που προκύπτουν.

Τη στιγμή που στη Χίο ο Στρατός κάνει αποκομιδή απορριμμάτων και τα νησιά του Αιγαίου δέχονται μια άτυπη εισβολή, έναν μαζικό εποικισμό η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα με γενικόλογες και αόριστες δηλώσεις άνευ νοήματος και ουσίας. Μάλιστα, η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και ένταση αφού όπως γράφει σήμερα το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» η Πολεμική Αεροπορία θα αναλάβει να κάνει ανακαίνιση σε χώρους όπου θα φιλοξενηθούν οι αλλοδαποί.
Το ερώτημα είναι σαφές: τι μήνυμα εκπέμπει η κυβέρνηση μέσων αυτών των πολιτικών «ανοιχτών συνόρων»;
Η απάντηση ξεκάθαρη: «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Πολιτικές που ευνοούν τη μαζική έλευση αλλοδαπών.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και αποκαλυπτική είναι η συνέντευξη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ξεκάθαρα πως κέντρα κράτησης κλειστού τύπου δεν πρόκειται να υπάρξουν.  Διαβάστε τι απάντησε ο υπουργός στην ερώτηση του συντάκτη της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στη χθεσινή του συνέντευξη και ο καθένας εξάγει τα συμπέρασμα του:
– Πόσα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα σχεδιάζετε να δημιουργήσετε και πόσες ανοιχτές δομές θα χρειαστούν για να φιλοξενηθούν οι 20.000 αιτούντες άσυλο από τα νησιά;
– Πολύ λίγα κέντρα κάθε είδους. Είναι εντελώς ψευτοδίλημμα το ανοιχτές ή κλειστές δομές. Πολλά ξενοδοχεία και διαμερίσματα για να αποσυμφορηθούν τα νησιά αλλά να έχουν και ένα όφελος όσες περιοχές τους υποδεχθούν. Κοιτάξτε, πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο μεταναστευτικό. Χωρίς πολλές κουβέντες, διαγγέλματα και άνυδρες συζητήσεις.Εχει καταρρεύσει το σύστημα μόλις αυξήθηκαν λίγο οι ροές. Δεν είναι μόνο η Μόρια ή η Σάμος. Είναι οι δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις που καθυστερούν, η αφροντισιά των δομών στην ενδοχώρα, είναι πολλά. Κι είναι κι οι δήμοι που δέχονται μετανάστες και επιβαρύνονται και είχαν αφεθεί στη μοίρα τους. Το καινούργιο νομοθετικό πλαίσιο είναι το πρώτο και βασικό που χρειάζεται. Να πάψει το χάος και να μπει μια λογική. Μετά να αναμορφώσουμε τις υπηρεσίες και τη διοίκηση, προσλαμβάνουμε 400 νέους υπαλλήλους για να εξυπηρετήσουν με ταχύτητα το νέο πλαίσιο. Να είναι καθαρό ποιους κρατάμε, ποιους επιστρέφουμε. Και να μη στοιβάζουμε κανέναν.

Να είναι επίσης καθαρό πως η μαζική παρουσία στην ενδοχώρα είναι βάρος για τις τοπικές κοινωνίες. Θέλουν και αξίζουν βοήθεια. Ομως, τελικά να το πάρουμε όλοι απόφαση και εκείνοι και εμείς, πως θα ζήσουμε μαζί. Με τους νόμους και τους κανόνες μας.

μακελειο

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Ήρθε η ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα..
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που είχε πολύ δουλειά και δεν πρόλαβε να διαβάσει το μνημόνιο, τώρα υπουργός της ΝΔ υπόσχεται ανάπτυξη και πολλά άλλα.. :S :S :S
"Πολλά ξενοδοχεία και διαμερίσματα για να αποσυμφορηθούν τα νησιά αλλά να έχουν και ένα όφελος όσες περιοχές τους υποδεχθούν. Κοιτάξτε, πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο μεταναστευτικό"
Δείχνει κατανόηση στον Έλληνα φορολογούμενο..
"Να είναι επίσης καθαρό πως η μαζική παρουσία στην ενδοχώρα είναι βάρος για τις τοπικές κοινωνίες"
Αλλά σε αντίθεση με τους άθεους κατσαπλιαδες και σαν καλός χριστιανός στέλνει μήνυμα πως η αγάπη είναι για όλο τον κόσμο..
"Ομως, τελικά να το πάρουμε όλοι απόφαση και εκείνοι και εμείς, πως θα ζήσουμε μαζί."

Ρε που παμε,που πάμε; :headbang:
:S :S :S

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Χρυσοχοίδης για τον συνεχιζόμενο μαζικό εποικισμό μας: «να το πάρουμε όλοι απόφαση και εκείνοι και εμείς, πως θα ζήσουμε μαζί.»

Ομως, τελικά να το πάρουμε όλοι απόφαση και εκείνοι και εμείς, πως θα ζήσουμε μαζί. Με τους νόμους και τους κανόνες μας.

μακελειο
Στη Στεριά δεν ζει το ψάρι ούτε εμείς μαζί με τους Μουσουλμάνους και τριτοκοσμικούς!  
Ακόμα και αυτοί που τα λένε δεν πρόκειται ποτέ να μπλεχτούν μαζί τους ούτε καν στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους! Άντε κανέναν πρόεδρο κοινότητας να συναντήσουν μια φορά το εξάμηνο σε καμιά εκδήλωση και πάλι θα θέλουν  να φύγουν  γιατί οι εκδηλώσεις των τριτοκοσμικών είναι πολύ κουραστικές!
Έχοντας ζήσει σε αραβική χώρα για ένα εύλογο διάστημα , έχω να πω πως οι πιο μορφωμένοι και καλοι άραβες είναι σαν τους χειρότερους Έλληνες!
Βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως τα ξέρουν όλα και πως οι Δυτικοί ευθυνόμαστε για την φτώχεια τους και πρέπει να μας εξαπατούν με κάθε τρόπο!

Είναι άκρως προδοτικό και φασιστικό
να μπλέκεις στις λαϊκές Ελληνικές γειτονιές και επαρχίες τον κάθε ανεξέλεγκτο αλλοδαπό και να επιβάλεις στον κόσμο να τους δεχτεί!
Κι αν κάποιος δεν θέλει? Τι επιλογή έχει?
Και το βασικότερο... Γιατί απέχουμε τόσο πολύ σε πολιτική ωριμότητα πάνω σε αυτό το θέμα σε σχέση με χώρες όπως η Αυστραλία , η Αμερική,η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Ρωσία, η Βουλγαρία  και πολλές άλλες?
Κάπου πρέπει να ξυπνήσει και ο κόσμος και να σταματήσει να εξαπαταται πολιτικά!
Διότι όποιος πολιτικός θα βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσει δραστικά το θέμα της λαθρομετανάστευσης θα έχει και λύσεις και σε άλλα σοβαρά θέματα που έχει η χώρα!
Αναζητείται Ηγέτης και αφηπνυσμένος κόσμος!
Ελπίζω να μην ζητάω πολλά.. :S

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Στη Στεριά δεν ζει το ψάρι ούτε εμείς μαζί με τους Μουσουλμάνους και τριτοκοσμικούς! 
Ακόμα και αυτοί που τα λένε δεν πρόκειται ποτέ να μπλεχτούν μαζί τους ούτε καν στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους! Άντε κανέναν πρόεδρο κοινότητας να συναντήσουν μια φορά το εξάμηνο σε καμιά εκδήλωση και πάλι θα θέλει να φύγει γιατί οι εκδηλώσεις των τριτοκοσμικών είναι πολύ κουραστικές!
Έχοντας ζήσει σε αραβική χώρα για ένα εύλογο διάστημα , έχω να πω πως οι πιο μορφωμένοι και καλοι άραβες είναι σαν τους χειρότερους Έλληνες!
Βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως τα ξέρουν όλα και πως οι Δυτικοί ευθυνόμαστε για την φτώχεια τους και πρέπει να μας εξαπατούν με κάθε τρόπο!
Είναι άκρως προδοτικό και φασιστικό να μπλέκεις στις λαϊκές Ελληνικές γειτονιές και επαρχίες τον κάθε ανεξέλεγκτο αλλοδαπό και να επιβάλεις στον κόσμο να τους δεχτεί!
Κι αν κάποιος δεν θέλει? Τι επιλογή έχει?
Τυπε μιας και έζησες στην αραβιά,έχεις πάρει ποτέ Λιβανέζα;
Λένε πως είναι από τις ομορφότερες γυναίκες..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τυπε μιας και έζησες στην αραβιά,έχεις πάρει ποτέ Λιβανέζα;
Λένε πως είναι από τις ομορφότερες γυναίκες..
 Εκεί μπορεί να σε σκοτώσουν αν φλερτάρεις δικιά τους!
Μια φορά σε ένα ταξί φίλησα τη δικιά μου, που ήταν Ιαπωνέζα τότε, για τριάντα δευτερόλεπτα και ξαφνικά μπλόκαρε το δρόμο όχλος και άρχισαν να μας λιτζάρουν! Ο ταξιτζής για να γλιτώσει το ταξί και ο φίλος μου ούρλιαζαν πως είμαι παντρεμένος μαζί της
στα Αραβικά  για να γλιτώσουμε!
Λιβανέζες που τον τρώνε κυκλοφορούν στη Ρόδο! Είναι δύσκολες γενικά και παρθένες σε μεγάλες ηλικίες αλλά όσοι ασχολούνται τρώνε! Αν έχεις όμως τα λάγνα Ρωσίδα εδώ τι να ασχοληθείς με αυτές..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ας δοκιμάσει κάποιος να φιλήσει τη κοπέλα του έξω από χοτ σποτ ή αραβικό στέκι για τον βοηθήσει  στην απόφαση του να ζήσει μαζί με τους μουσουλμάνους όπως του το παρουσιάζει σαν δεδομένο ο υπουργός του!  :S

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Ήρθε η ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα..
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που είχε πολύ δουλειά και δεν πρόλαβε να διαβάσει το μνημόνιο, τώρα υπουργός της ΝΔ υπόσχεται ανάπτυξη και πολλά άλλα.. :S :S :S
"Πολλά ξενοδοχεία και διαμερίσματα για να αποσυμφορηθούν τα νησιά αλλά να έχουν και ένα όφελος όσες περιοχές τους υποδεχθούν. Κοιτάξτε, πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο μεταναστευτικό"
Δείχνει κατανόηση στον Έλληνα φορολογούμενο..
"Να είναι επίσης καθαρό πως η μαζική παρουσία στην ενδοχώρα είναι βάρος για τις τοπικές κοινωνίες"
Αλλά σε αντίθεση με τους άθεους κατσαπλιαδες και σαν καλός χριστιανός στέλνει μήνυμα πως η αγάπη είναι για όλο τον κόσμο..
"Ομως, τελικά να το πάρουμε όλοι απόφαση και εκείνοι και εμείς, πως θα ζήσουμε μαζί."

Ρε που παμε,που πάμε; :headbang:
:S :S :S
Επιτέλους ο χρυσοχοίδης θα αξιοποιήσει τους λάθρο επενδυτες., θα πέσει χρήμα στις τοπικές κοινωνίες, όχι σαν τους συριζαίους που δεν άφηναν τις επενδύσεις,

Καμαρώστε νέα κυβέρνηση, αντι να πάει στα νησιά που γίνεται απόβαση τρέχει στα αιολικά πάρκα,

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ «ΠΡΟΣΦΥΓΑ» ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ…

Η εφημερίδα ΤΑΖ του Βερολίνου επαναφέρει το θέμα των συνθηκών διαμονής των αλλοδαπών στη Σάμο. Δημοσιεύει συνέντευξη με μια «πρόσφυγα» από την Γκάνα(!!), η οποία κατάφερε να καταθέσει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τις κακές συνθήκες διαβίωσης στον καταυλισμό στη Σάμο.

Στην ερώτηση γιατί κατέθεσε την προσφυγή απαντά:

«Γιατί δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν εδώ όλα αυτά. Ήρθαμε γιατί χρειαζόμασταν βοήθεια, αλλά οι αρχές μας αγνόησαν. Μετά την καταγραφή μας δεν είχαμε πού να κοιμηθούμε, ούτε καν μια κουβέρτα. Με τα τελευταία μας χρήματα έπρεπε να αγοράσουμε από άλλους πρόσφυγες μια σκηνή με τρύπες και να κοιμηθούμε δίπλα στον κατάμεστο καταυλισμό. Ο άντρας μου, ο αδελφός μου κι εγώ σε ένα στρώμα. Έβρεχε και μας έτρωγαν τα κουνούπια και τα ποντίκια. Νύχτες ολόκληρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ και όλα αυτά ενώ είμαι έγκυος».

Η νεαρή γυναίκα από την Γκάνα, έγκυος στον ένατο μήνα, συμπληρώνει πως «για το φαγητό έπρεπε να περιμένουμε ώρες και ήταν πραγματικά κακό. Όλη την ημέρα είχαμε ένα μικρό μπουκαλάκι νερό κατ΄ άτομο. Σαν έγκυος πρέπει να πίνω πολύ νερό, τουλάχιστον πέντε ή έξι μικρά μπουκαλάκια. Εύχομαι οι δικαστές να έρθουν εδώ στη Σάμο χωρίς προειδοποίηση και να δουν πώς μας μεταχειρίζονται και κάτω από ποιες συνθήκες ζούμε. Κάποιοι τρελαίνονται εδώ, άλλοι πεθαίνουν». Τέλος, η νεαρή Γκανέζα (άραγε αυτή γιατί θεωρείται πρόσφυγας;;;) εξηγεί ότι κατάφερε να υποβάλλει την προσφυγή μέσω ενός Γερμανού νομικού. Το τηλέφωνό του το βρήκε μέσω ενός workshop που οργανώθηκε από εθελοντές για τη διαδικασία ασύλου.

“Κραυγή αγωνίας” από τον Δήμαρχο ανατολικής Σάμου

Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στη Σάμο με τις αθρόες προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές ο Δήμαρχος ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Ο κ. Στάντζος τόνισε πως «αν η Ευρώπη θέλει να ανακόψει τις προσφυγικές ροές θα πρέπει να πάει την τουρκική ακτογραμμή». Τόνισε ότι «έχει αποσταθεροποιηθεί το νησί» και επισήμανε πως είναι επιτακτική ανάγκη «να μεταφερθούν οι πρόσφυγες στην ενδοχώρα». Όπως ανέφερε «το Κέντρο Υποδοχής στη Σάμο είναι 680 θέσεων και ο αριθμός των προσφύγων φτάνει τους 6000» και πρόσθεσε ότι «οι προσφυγικές ροές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ οι εκροές γίνονται με τον σταγονόμετρο». Ο κ. Στάντζος υπογράμμισε ότι «οι κάτοικοι της Σάμου έχουν εξαντληθεί. Χρειάζονται άμεσα μέτρα, κανείς δεν μπορεί να μας κουνάει το δάχτυλο» και σημείωσε πως «μετράμε αντίστροφα τις ώρες για να συμβεί κάτι πολύ άσχημο».

Ο τσιπροκουλης και η κουστωδια του κοιματε

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Εκεί μπορεί να σε σκοτώσουν αν φλερτάρεις δικιά τους!
Μια φορά σε ένα ταξί φίλησα τη δικιά μου, που ήταν Ιαπωνέζα τότε, για τριάντα δευτερόλεπτα και ξαφνικά μπλόκαρε το δρόμο όχλος και άρχισαν να μας λιτζάρουν! Ο ταξιτζής για να γλιτώσει το ταξί και ο φίλος μου ούρλιαζαν πως είμαι παντρεμένος μαζί της
στα Αραβικά  για να γλιτώσουμε!
Λιβανέζες που τον τρώνε κυκλοφορούν στη Ρόδο! Είναι δύσκολες γενικά και παρθένες σε μεγάλες ηλικίες αλλά όσοι ασχολούνται τρώνε! Αν έχεις όμως τα λάγνα Ρωσίδα εδώ τι να ασχοληθείς με αυτές..
Για επαγγελματίες ήταν το ποστ μου,έχω ακούσει πως είναι από τις πιο ακριβές στο Ντουμπάι μαζί με τις ιρανες..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom