Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τυπε αρχικά 160 θα σου πει και με την κλαψα που θα ρίξεις θα στο κάνει 100 χωρίς απόδειξη..
Κάθε μέρα στην πιάτσα το μαστόρο κζέρει..
:S :S :S

η μονιμη μου απάντηση είναι

(1) θα πάρεις όσα γράψεις στο χαρτάκι
(2) θα πληρωθείς αφού έχεις τελειώσει και παραδόσει την δουλειά όπως συμφωνήσαμε, όποτε συμφωνήσαμε και στην ποιότητα που συμφωνήσαμε... αν χρειάζεσαι υλικά τα αγοράζεις εσύ και είτε μου φέρνεις αποδείξεις και σου τα δίνω είτε τα βάζεις στην τιμή...

αυτοί είναι οι όροι που θέτω πάντα σε όλους και όποιος γουστάρει... ελλείψεις σε μαστόρια, δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς δόξα τον θεό δεν έχουμε στην Ελλάδα.. προσλαμβάνεται όποιος συμφωνεί με τους δικούς μου όρους (αφού εγώ πλερώνω) και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να μου θέτει όρους... 

Επισκέπτης
Εμενα προσωπικα με εχουν γαμησει στους φορους και με τις εισφορες κατρουγκαλου = φορος 27% επειδη δεν μπορω να κρυψω εισοδημα. Μου αρπαζουν πανω απο 50% των μικτων εσοδων και νιωθω σκλαβος. Τωρα ο κουλης εβαλε οτι πρεπει να ξοδευω και 30% του μικτου εισοδηματος με καρτα αλλιως εχει φορο +22%!
[move][size=18pt]!!!!ΜΠΛΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ!!!![/size][/move]

Και ερχεται η γαλαζια συριζαια και λεει αυτα για το που θα πανε τα λεφτα μου!

να πλερωσεις, τοσα προσφυγοπουλα πως θα ζησουν, πουστηδες θα γαμανε?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Τελικά όλοι στο μπου είναι αποκατεστημένοι, δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα κλπ κλπ

Περίεργη χώρα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Εδω ειμαστε λοιπον.

Προφανως με την καταπολεμηση της φοροδιαφυγης, τοτε ανοιγει ο δρομος και για περαιτερω μειωση των συντελεστων.
Οταν διευρυνεται η φορολογικη βαση, τοτε ριχνεις και τους συντελεστες
Αρα ειναι κατι που ΕΠΕΤΑΙ.
Μαλλον αυτό έπεται για τα δισεγγονά μας
Σιγά μην πιστέψουμε και αυτό, κάνε λίγο κράτει και συ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μαλλον αυτό έπεται για τα δισεγγονά μας
Σιγά μην πιστέψουμε και αυτό, κάνε λίγο κράτει και συ.

δεν σου έφτασε η μείωση του ΕΝΦΙΑ ? δεν σου έφτασε η μείωση του εισαγωγικού συντελεστή στο 9% από 22% ?

Επισκέπτης
οι προσφυγες ποσο κοστιζουν στον φορολογουμενο

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
η μονιμη μου απάντηση είναι

(1) θα πάρεις όσα γράψεις στο χαρτάκι
(2) θα πληρωθείς αφού έχεις τελειώσει και παραδόσει την δουλειά όπως συμφωνήσαμε, όποτε συμφωνήσαμε και στην ποιότητα που συμφωνήσαμε... αν χρειάζεσαι υλικά τα αγοράζεις εσύ και είτε μου φέρνεις αποδείξεις και σου τα δίνω είτε τα βάζεις στην τιμή...

αυτοί είναι οι όροι που θέτω πάντα σε όλους και όποιος γουστάρει... ελλείψεις σε μαστόρια, δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς δόξα τον θεό δεν έχουμε στην Ελλάδα.. προσλαμβάνεται όποιος συμφωνεί με τους δικούς μου όρους (αφού εγώ πλερώνω) και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να μου θέτει όρους... 
Τυπε πάντα κάνεις νταραβερι με αποδείξη;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τυπε πάντα κάνεις νταραβερι με αποδείξη;

ΠΑΝΤΑ... όποιος θέλει όποιος δεν θέλει βόλτα...

ΥΓ εκτός φυσικα με τις πονηρές καταστάσεις που εκεί δεν πρέπει να αφήνω τεκμήρια...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
για την διαγραφη της γραμματεας νικητοπουλου  διαβαστε τι γραφουν καποιοι δεξιοι

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2019/10/1-461.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2019/10/3-14.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2019/10/2-21.jpg[/img[/URL]]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
για την διαγραφη της γραμματεας νικητοπουλου  διαβαστε τι γραφουν καποιοι δεξιοι

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2019/10/1-461.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2019/10/3-14.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2019/10/2-21.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Από το φεισμπουκ του αντινιουζ είναι;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Από το φεισμπουκ του αντινιουζ είναι;
Οτι θα ελεγα τι ωραια και με επιχειρηματα τα γραφουν. Ο,τι γραφουμε κι εδω δηλαδη. <Τι δουλεια εχουν οι μαντηλες και οι μουσουλμανοι να κυκλοφορανε ανενοχλητοι κατακλυζοντας Αχαρνων και Πατησιων, αντι να ειναι σε κεντρο φιλοξενιας η κρατησης.> Συμφωνω απολυτα. Τα εχω πει. Εσυ που διαφωνεις με αυτα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

[/quote]Πιασανε δουλεια τα συριζοτρολ και γραφουν ως νεοδημοκρατες στο facebook?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Οτι θα ελεγα τι ωραια και με επιχειρηματα τα γραφουν. Ο,τι γραφουμε κι εδω δηλαδη. <Τι δουλεια εχουν οι μαντηλες και οι μουσουλμανοι να κυκλοφορανε ανενοχλητοι κατακλυζοντας Αχαρνων και Πατησιων, αντι να ειναι σε κεντρο φιλοξενιας η κρατησης.> Συμφωνω απολυτα. Τα εχω πει. Εσυ που διαφωνεις με αυτα;

Με όλα τα υπόλοιπα. Ειδικά με τους αναγνώστες του μακελειού, έχουμε χαώδη απόσταση σε εγκεφαλικά κύτταρα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Με όλα τα υπόλοιπα. Ειδικά με τους αναγνώστες του μακελειού, έχουμε χαώδη απόσταση σε εγκεφαλικά κύτταρα.
Δε σκεφτεσαι οτι οι αναγνωστες αυτοι, που τους δινεται η δυνατοτητα να γραφουν ελευθερα τη γνωμη τους καπου, ισως ειναι οντως κατοικοι της Αθηνας και βλεπουν καποια πραγματα, ζουν καταστασεις. Γιατι υπαρχουν και καποιοι που δε ζουν Αθηνα, ισως περνανε, και θεωρουν οτι δεν υφισταται τοσο προβλημα οσο θελουν να παρουσιαζουν καποιοι. Πρωτα αναγνωριζεις το προβλημα, μετα σχεδιαζεις πως θα το λυσεις.

jmk

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2019
Like
14
Πόντοι
1
Να μαθει η κυρια Νικητοπουλου οτι οταν εχει μια συγκεκριμενη θεση σε ενα κομμα, δεν μπορει να το εκθετει ανευ λογου

Αυτα τα περι "εκφρασης της αποψης της βασης της ΝΔ" τα αφηνω ασχολιαστα

Να πανε εκει αγαπητε μου

Λοιπόν αγαπητέ, αφού πω πρώτα ότι συμφωνώ με την συντριπτική πλειοψηφία των γραφόμενών σου, έχω να πω ό,τι οι απαντήσεις δείχνουν ότι μιλάς εκ του ασφαλούς και όχι εκ των έσω.
Δεν ξέρω πως ακριβώς εκπροσωπείς την Δεξιά Στρατιά, αλλά αν την εκπροσωπείς εκ των έσω μπορούμε να ανταλλάξουμε και αριθμό κάρτας μέλους της Δεξιάς Στρατιάς να δούμε τι ρόλο παίζει ο καθένας.
Αν την εκπροσωπείς λοιπόν εκ των έξω δεν μπορείς να απαντάς σαν να εκφράζεις τον αρχηγό του κόμματος. Η κάθε Φαίη  δέχεται μεγάλες πιέσεις του στυλ «πες αυτό», «γράψε εκείνο»….
Εσύ μπορείς να λες να πάτε στον Βελόπουλο αλλά οι  νομαρχιακές έδωσαν αγώνα για να μείνουν οι καθαρά δεξιοί στον ποιό κεντρώο Κυριάκο και κακώς νομίζεις ότι περισσεύουν. Σε όλη την προεκλογική εκστρατεία δε, ο Κυριάκος στις επισκέψεις του, έλαβε σοβαρά υπόψη τις προτάσεις των τοπικών, έτσι ώστε τα ψηφοδέλτια που να εκπροσωπούν ανάλογα τον χώρο. Δεν έχει δώσει δε καμιά εντολή:  αυτή είναι η γραμμή και όποιος θέλει φεύγει...»  Αυτή είναι καθαρά δική σου λογική.
Ακόμα και ο Άδωνις κρατά αποστάσεις από τον Κυριάκο χρησιμοποιώντας καθαρά τον όρο «λαθρομετανάστες» κάτι που ο Κυριάκος αποφεύγει. Το θέμα είναι πολύ σύνθετο για να λες «Να πάνε εκεί αγαπητέ μου, ή Αυτά τα περί "έκφρασης της άποψης της βάσης …» με λίγα λόγια τα γράφεις στα αρχίδια σου…

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Δε σκεφτεσαι οτι οι αναγνωστες αυτοι, που τους δινεται η δυνατοτητα να γραφουν ελευθερα τη γνωμη τους καπου, ισως ειναι οντως κατοικοι της Αθηνας και βλεπουν καποια πραγματα, ζουν καταστασεις. Γιατι υπαρχουν και καποιοι που δε ζουν Αθηνα, ισως περνανε, και θεωρουν οτι δεν υφισταται τοσο προβλημα οσο θελουν να παρουσιαζουν καποιοι. Πρωτα αναγνωριζεις το προβλημα, μετα σχεδιαζεις πως θα το λυσεις.

Μα ποιός δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα; Αλλά κανείς από όλους αυτούς δεν έχει να προτείνει μια ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ λύση.

jmk

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2019
Like
14
Πόντοι
1
Kαταλαβα, εφτιαξε ο Χιος καμποσα προφιλ για να σχολιασει ως αγανακτισμενος νεοδημοκρατης

Βαρεθηκαμε ηδη

Ούτε αυτό που γράφεις ισχύει, και στο fb και στο twitter, από τις παρελθόντες αναρτήσεις φαίνεται τι εκφράζει ο καθένας και δεν είναι έτσι όπως τα λες. Είναι άνθρωποι που επί 5 χρόνια στήριξαν και την ΝΔ και τον Κυριάκο, και έδωσαν «μάχη» με κάθε τρολ του σύριζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom