Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Άλλος ένας "Σουηδός" σε γυφτέ απόχρωση..

Σαν τους "Γάλλους" τρομοκράτες από το μαρόκο και την αλγερία..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Tι έγινε κουφοντίνα;
Βρέθηκε ένας ψυχάκιας νεοναζί να κάνει αυτό που κατά 99% έχουν κάνει στην Ευρώπη οι ισλαμοφασίστες που υποστηρίζεις και ξετσουτσούνεψες;

Στην ερώτησή σου λοιπόν..

Οι Έλληνες μετανάστες πέφτουν με φορτηγά σε αθώο κόσμο,κυκλοφοράνε με μαχαίρια και μαχαιρώνουν αθώους, βιάζουν ντόπιες γιατί είναι άπιστες,ρίχουν ομοφυλόφιλους από ταράτσες,υποβάλλουν τις κόρες τους σε κλειτοριδεκτομή,ριζοσπαστικοποιούνται σε εκκλησίες και πηγαίνουν και πολεμάνε στο όνομα της θρησκείας,δημιουργούν γκέτο σε μεγαλουπόλεις,συμμετέχουν στη βαριά εγκληματικότητα και ζουν από τα κοινωνικά επιδόματα.

Το οτι δε μπορουν να αντιληφθούν τα αυτονοητα και κανουν αβασιμους συσχετισμους - η δεν θελουν να δουν συσχετισμους εκει που υπάρχουν - το πλασαρουν κιολας ως "επιστημοσυνη" και "κριτικη σκέψη" σε αντιθεση και καλα με τα δηθεν "ουγκανα εθνικιστές" τρομαρα τους (και δεν αναφέρομαι στον στοκαδουρα που ειναι απο τους πιο ρησπεκτ εδω μεσα)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Tι έγινε κουφοντίνα;
Βρέθηκε ένας ψυχάκιας νεοναζί να κάνει αυτό που κατά 99% έχουν κάνει στην Ευρώπη οι ισλαμοφασίστες που υποστηρίζεις και ξετσουτσούνεψες;

Στην ερώτησή σου λοιπόν..

Οι Έλληνες μετανάστες πέφτουν με φορτηγά σε αθώο κόσμο,κυκλοφοράνε με μαχαίρια και μαχαιρώνουν αθώους, βιάζουν ντόπιες γιατί είναι άπιστες,ρίχουν ομοφυλόφιλους από ταράτσες,υποβάλλουν τις κόρες τους σε κλειτοριδεκτομή,ριζοσπαστικοποιούνται σε εκκλησίες και πηγαίνουν και πολεμάνε στο όνομα της θρησκείας,δημιουργούν γκέτο σε μεγαλουπόλεις,συμμετέχουν στη βαριά εγκληματικότητα και ζουν από τα κοινωνικά επιδόματα.
Eισαι τόσο φελλός που το μόνο σχόλιο που έχω γράψει εδώ μέσα για τον Κουφοντίνα είναι μια απάντηση σε ερώτηση του Άλεξ.
Να σου το παραθέσω
Ο Κουφοντινας και με βάση όσα λέχθηκαν για τη δολοφονία Αξαρλιάν, μάλλον ψυχακιας ήταν παρά ιδεολόγος αντάρτης πόλης.
Διαβάζω και για τα δύο άκρα. Τσουτσουβης, Κασσιμης, Τσιγαριδας είναι, για μένα πάντα, ο ορισμός του αντάρτικου πόλης. Όσον αφορά τα πρόσωπα. Ποτέ δεν κατάλαβα την εκτέλεση Πρέκα. Στα χέρια τους εγκλωβισμένος και του τη φυτεψανε...... Αντί να τον συλλάβουν και να μάθουν όσα μπορούν. Οι τωρινοί είναι για να εξασκούνται οι της αντιτρομοκρατικής. Σε πιάνει νευρικό γέλιο με τα χάλια τους.

Υ.γ. έκανε τη μαλακία ο Μελίστας την πλήρωσε ο Γεωργακόπουλος.

Ούτε ξέρεις ποιός έγραψε τι, ούτε ξέρεις σε ποιόν θέλεις να αναφερθείς. Πετάς μια κουταμάρα αν δε συμφωνείς με αυτά που γράφει ο άλλος και ελπίζεις να την καταπιούν όλοι.
Αυγουλάκι αυτοί που αναφέρεις δε διαφέρουν σε τίποτα από σένα και τα ναζί σκουπίδια ομοϊδεάτες σου. Τα ίδια πράγματα με σας κάνουν.  Για τις δολοφονίες-κεμπάπ και τη δολοφονία Βουλγαρίδη έχει πάρει τίποτα το αυτί σου; Για την Μπεάτα Τσέπε; Για το Nationalsozialistischer Untergrund  και τη συγκάλυψη από το Γερμανικό κράτος των εγκλημάτων του;
Φανατικοί ηλίθιοι όλοι και η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία για δαύτους.
Εγώ δεν ξέρω αν ξετσουτσούνεψα αλλά σε σχέση με σένα που για να πατσίσεις το μπουλινγκ που έφαγες άρχισες τα πεσίματα σε συνοδούς γυναικών που δε σου ταίριαζαν σαν εικόνα, μάλλον έχω τσουτσούνι. Και σε σχέση με σένα δεν είμαι και φρενοβλαβής.
Δεν έχει άδικο το πουλί που σε λέει Βαλκάνιο Φουκαρά.

Υ.Γ. Βαριέμαι να ψάξω τις απαντήσεις που έχω δώσει με την αντίθεσή μου στην παράνομη μετανάστευση. Βρες τες εσύ να δείξεις και τη στήριξή μου στους ισλαμοφασίστες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Το οτι δε μπορουν να αντιληφθούν τα αυτονοητα και κανουν αβασιμους συσχετισμους - η δεν θελουν να δουν συσχετισμους εκει που υπάρχουν - το πλασαρουν κιολας ως "επιστημοσυνη" και "κριτικη σκέψη" σε αντιθεση και καλα με τα δηθεν "ουγκανα εθνικιστές" τρομαρα τους (και δεν αναφέρομαι στον στοκαδουρα που ειναι απο τους πιο ρησπεκτ εδω μεσα)

Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων υπέρ της λαθρομετανάστευσης, οι οποίοι είναι καλοκάγαθοι στα όρια της αφέλειας και είναι ικανοί να δώσουν και την ψυχή τους σε οποιονδήποτε άνθρωπο ανεξαρτήτου χρώματος/θρησκείας.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως και κατά κάθε μορφής φασισμού, όμως δεν δύνανται να κάνουν το λογικό άλμα και να κατανοήσουν ότι με εύηχα τσιστάτα,"No one is illegal" εισάγουν σε μεγάλο βαθμό ισλαμοφασίστες...

Η αφέλειά τους όμως, δεν τους καθιστά ανεύθυνους για το κοινωνικό κακό που προκαλούν.

Χωρίς λαθροεισβολή,δεν θα υπήρχε καν Afd, γέννημα της ανεπάρκειας των αριστερών και των πρασίνων είναι..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Eισαι τόσο φελλός..................αράνομη μετανάστευση. Βρες τες εσύ να δείξεις και τη στήριξή μου στους ισλαμοφασίστες

Το ότι με λες ναζί καταδεικνύει πόσο ΣΚΟΥΠΙΔΙ και ανάξιος λόγου είσαι..

Εύχομαι ολόψυχα να σε σε σφάξουν κάτω από το σπίτι σου για μια κάμερα ενώ πας να δεις το νεογέννητο παιδί σου ή να σε γκρεμοτσακίσουν από το Φιλοπάππου αυτοί που υποστηρίζεις.

Εγώ ξέρω και για τη δολοφονία Βουλγαρίδη που την έκαναν πουτανογεννήματα ναζί πριν κάμποσα χρόνια..

Εσύ όμως λόγω ιδεοληψίας, παραβλέπεις όλα τα παρακάτω που ΚΑΝΕΙΣ Ευρωπαίος δεν πράττει,αλλά μόνο οι λαθρογαμιάδες σου

Για τα παραπάνω δεν έχεις φυσικά ΚΑΝΕΝΑ αντεπιχείρημα ΛΑΘΡΟΛΟΥΓΚΡΑ παρά μεμονωμένα περιστατικά που έγιναν τα τελευταία 30 χρόνια, σε μια χώρα 80 εκ. από ΜΑΛΑΚΕΣ ..

Σκέφτεσαι με το συμφέρον της σούφρας σου και κάνεις κακό στην κοινωνία λαθροτσιμπουκογλείφτη

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το ότι με λες ναζί καταδεικνύει πόσο ΣΚΟΥΠΙΔΙ και ανάξιος λόγου είσαι..

Εύχομαι ολόψυχα να σε σε σφάξουν κάτω από το σπίτι σου για μια κάμερα ενώ πας να δεις το νεογέννητο παιδί σου ή να σε γκρεμοτσακίσουν από το Φιλοπάππου αυτοί που υποστηρίζεις.

Εγώ ξέρω και για τη δολοφονία Βουλγαρίδη που την έκαναν πουτανογεννήματα ναζί πριν κάμποσα χρόνια..

Εσύ όμως λόγω ιδεοληψίας, παραβλέπεις όλα τα παρακάτω που ΚΑΝΕΙΣ Ευρωπαίος δεν πράττει,αλλά μόνο οι λαθρογαμιάδες σου

Για τα παραπάνω δεν έχεις φυσικά ΚΑΝΕΝΑ αντεπιχείρημα ΛΑΘΡΟΛΟΥΓΚΡΑ παρά μεμονωμένα περιστατικά που έγιναν σε μια χώρα 80 εκ. από ΜΑΛΑΚΕΣ τα τελευταία 30 χρόνια..

Σκέφτεσαι με το συμφέρον της σούφρας σου και κάνεις κακό στην κοινωνία λαθροτσιμπουκογλείφτη
Δεν πρόκειται να με σφάξει κανείς. Κάνω χρόνια μαχητικό άθλημα και πρακτική σκοποβολή.  Θα τον αντιμετωπίσω επί τόπου με συνοπτικές. Το εύχεσαι δεν το εύχεσαι ολόψυχα στο τσουτσούνι μου.
Το αντεπιχείρημά μου στο έγραψα 2-3 ποστ πιο πανω.

Αυγουλάκι αυτοί που αναφέρεις δε διαφέρουν σε τίποτα από σένα και τα ναζί σκουπίδια ομοϊδεάτες σου. Τα ίδια πράγματα με σας κάνουν.  
Φανατικοί ηλίθιοι όλοι και η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία για δαύτους.
Βάζω στοίχημα ότι δεν το "πρόσεξες" γιατί σκεφτόσουν αν θα την πέσεις στον άσβερκο ζουμπά απέναντι, γιατί ποιός είναι αυτός που εσύ δεν εγκρίνεις τη γυναίκα που κυκλοφορεί; Αλλά κολλάς μην είναι και κανένας ψαγμένος και καθήσει καμία κέντα.
Ας το ξαναγράψω γιατί τα υπόλοιπα τα βαριέμαι και δεν είμαι και καλός στο  στυλ γραφής αυτό με τα μπινελίκια.

Υ.Γ. Βαριέμαι να ψάξω τις απαντήσεις που έχω δώσει με την αντίθεσή μου στην παράνομη μετανάστευση. Βρες τες εσύ να δείξεις και τη στήριξή μου στους ισλαμοφασίστες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δεν πρόκειται να με σφάξει κανείς. Κάνω χρόνια μαχητικό άθλημα και πρακτική σκοποβολή.  Θα τον αντιμετωπίσω επί τόπου με συνοπτικές.

Δυστυχώς όμως ούτε ο Καντάρης,ούτε η Μυρτώ και άλλοι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ή βιάστηκαν ήταν Τσακ Νόρις σαν εσένα.

Πάντως καλή φάση, ας γίνουμε όλοι πολεμοτεχνίτες γιατί ήρθαν οι γαμάω και δέρνω με τα μαχαίρια...

Ναι το έγραψες.

Μερικά μεμονωμένα περιστατικά των τελευταίων 30 χρόνων από ψυχάκια νεοναζί, ώστε να ισοσταθμίσεις δήθεν, τα αμέτρητα "μεμονωμένα" περιστατικά ισλαμοτρομοκρατίας και λοιπών εγκλημάτων..

Ακούστηκες..

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Το "αντιρατσιστικο" lifo με αρθρο γυναικας δημοσιογραφου του μας μιλαει για <τη μπουργκα, τα δικαιωματα των μουσουλμανων της Αθηνας που ειναι πια 200.000 ανθρωποι ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ !(οπως τους αποκαλει η δημοσιογραφος.) Και συνεχως αυξανομενη. Με το πρωτο τους επισημο τζαμι στην Αθηνα, συντομα ετοιμο να λειτουργησει.>

Δε καταλαβα γιατι το εστιαζετε ορισμενοι στην εγκληματικοτητα των μουσουλμανων. Στα μαχαιρια, τα οπλα, τις βομβες.

Δε θελουμε τοσους μουσουλμανους στην Ελλαδα. Φιλοξενουμενοι ειναι. Τοσο απλα.

Δε μιλαμε για τη μουσουλμανικη μειονοτητα στη Θρακη και την αμοιβαιοτητα της ελληνικης μειονοτητας στη Τουρκια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν πρόκειται να με σφάξει κανείς. Κάνω χρόνια μαχητικό άθλημα και πρακτική σκοποβολή.  Θα τον αντιμετωπίσω επί τόπου με συνοπτικές. Το εύχεσαι δεν το εύχεσαι ολόψυχα στο τσουτσούνι μου.
Βάζω στοίχημα ότι δεν το "πρόσεξες" γιατί σκεφτόσουν αν θα την πέσεις στον άσβερκο ζουμπά απέναντι, γιατί ποιός είναι αυτός που εσύ δεν εγκρίνεις τη γυναίκα που κυκλοφορεί; Αλλά κολλάς μην είναι και κανένας ψαγμένος και καθήσει καμία κέντα.
Ας το ξαναγράψω γιατί τα υπόλοιπα τα βαριέμαι και δεν είμαι και καλός στο  στυλ γραφής αυτό με τα μπινελίκια.

Το θεμα ομως ειναι γιατι πρεπει ντε καλα να βγουν επιχειρήματα γιατί πρεπει στην επικρατεις της χωρας να εισαχθουν και να εγκατασταθουν διχως κανενα κριτηριο ουτε ως προς το ποιοι άνθρωποι ειναι ουτε ως προς τον αριθμο (αυτο κανεις δεν το αναφερει) αρκετες δεκαδες χιλιαδες αγνωστοι τελειως ανθρωποι με προφιλ και προελευση απο περιβάλλοντα που ευνοουν τη βια και χωρις καμια απολυτως αναγκη της οικονομιας.
Χωρις χρονοδιάγραμμα για ποσο και χωρις καποιο κριτηριο που να ρυθμιζει το ΠΟΣΟΙ. Αυτα τα δυο τα αφήνουμε απλα την τυχγ. Αν δηλαδη θέλουν αυριο να ερθουν 500 χιλ και μεθαυριο 1 εκ και 5 εκ θα λεμε παλι τα ιδια οπως φαινεται :"τι να κάνουμε, να τους ενσωματωσουμε" κλπ.
Οχι απο ενα κυριαρχο κράτος το οποιο με το αιμα τους καποιοι συγκροτησαν και με τον κοπο τους κάποιοι συντηρούν, απαιτουμε η πρωτη προτεραιότητα να είναι η μεριμνα και η ασφάλεια των πολιτών ΤΟΥ.
Μετα ερχεται και το διεθνες δικαιο και οι προσφυγες και οι μεταναστες και ολα. Αν καποιοι δε μπορουν να το αποδεχτουν αυτό δικαιωμα τους. Αλλα να μας το πουνε στην τελικη να χωρισουμε τα τσανακια μας οι με να παρουν ενα κομματι της επικρατειας και ας το δεχτοτν όσους προσφυγες και δε ξερω εγω τι αλλο τραβαει η ψυχη τους και ας κάνουν οτι θέλουν. Και στη υπολοιπη επικρατεια ας ορισουν τη μοιρα του τοπου τους οι ιδιοι οι κατοικοι οπως ακριβως αυτοί θελουν.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το θεμα ομως ειναι γιατι πρεπει ντε καλα να βγουν επιχειρήματα γιατί πρεπει στην επικρατεις της χωρας να εισαχθουν και να εγκατασταθουν διχως κανενα κριτηριο ουτε ως προς το ποιοι άνθρωποι ειναι ουτε ως προς τον αριθμο (αυτο κανεις δεν το αναφερει) αρκετες δεκαδες χιλιαδες αγνωστοι τελειως ανθρωποι με προφιλ και προελευση απο περιβάλλοντα που ευνοουν τη βια και χωρις καμια απολυτως αναγκη της οικονομιας.
Χωρις χρονοδιάγραμμα για ποσο και χωρις καποιο κριτηριο που να ρυθμιζει το ΠΟΣΟΙ. Αυτα τα δυο τα αφήνουμε απλα την τυχγ. Αν δηλαδη θέλουν αυριο να ερθουν 500 χιλ και μεθαυριο 1 εκ και 5 εκ θα λεμε παλι τα ιδια οπως φαινεται :"τι να κάνουμε, να τους ενσωματωσουμε" κλπ.
Οχι απο ενα κυριαρχο κράτος το οποιο με το αιμα τους καποιοι συγκροτησαν και με τον κοπο τους κάποιοι συντηρούν, απαιτουμε η πρωτη προτεραιότητα να είναι η μεριμνα και η ασφάλεια των πολιτών ΤΟΥ.
Μετα ερχεται και το διεθνες δικαιο και οι προσφυγες και οι μεταναστες και ολα. Αν καποιοι δε μπορουν να το αποδεχτουν αυτό δικαιωμα τους. Αλλα να μας το πουνε στην τελικη να χωρισουμε τα τσανακια μας οι με να παρουν ενα κομματι της επικρατειας και ας το δεχτοτν όσους προσφυγες και δε ξερω εγω τι αλλο τραβαει η ψυχη τους και ας κάνουν οτι θέλουν. Και στη υπολοιπη επικρατεια ας ορισουν τη μοιρα του τοπου τους οι ιδιοι οι κατοικοι οπως ακριβως αυτοί θελουν.
Τα νούμερα για όλα τα χρόνια, όπως και τα είδη του εγκλήματος, τα βρίσκεις εδώ:

Ενα κυρίαρχο κράτος αν θέλει να λέγεται σοβαρό οφείλει να έχει πολιτικές. Πόσους μετανάστες χρειάζομαι πραγματικά; Τι ειδικότητες; Αυτούς θα επιτρέψω να παραμείνουν με δεδομένη χρονικά άδεια.
Όταν λήξει επανέλεγχος.
Οι υπόλοιποι πλέον των εγκεκριμένων ελέγχονται ως προς το καθεστώς τους σε σφικτά χρονοδιαγράμματα και ακολουθεί η αναλογη διαχείριση. Πρόσφυγας; Οκ. Δεξιά στον καταυλισμό προσφύγων ώσπου να τελειώσει ο πόλεμος στη χώρα σου. Παράνομος μετανάστης; Οκ. Αριστερά στον καταυλισμό μεταναστών ώσπου να σου δώσει κάποια άλλη χώρα το δικαίωμα να μεταβείς. Ή επαναπροώθηση.
Ολα αυτά πάντα σε δίμηνο-τρίμηνο. Αν έχει δικαίωμα έφεσης πάλι εντός τριμήνου. Στο εξάμηνο να έχουν τελεσιδικήσει όλα.
Και τα πάντα να τα αναλάβει το κράτος. Καμία οργάνωση δίπλα στους καταυλισμούς πλην των διεθνών. Ερυθρός Σταυρός, Γιατροί χωρίς σύνορα, UNHCR πχ.
Σιγά σιγά με τη σωστή διαχείριση και αφού καταλάβουν ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει θα σταματήσουν να έρχονται.
Αλλα με κραυγές φελλών, ισλαμοτρομοκρατίες και λοιπές κουταμάρες, "παφλασμούς" και γάζωμα γυναικοπαίδων με G3 δουλειά δε γίνεται.
Κι ούτε μπορείς να διαχωρίσεις περιφέρειες. Πες ότι αύριο μεθαύριο βγαίνει το DEB τους καλωσορίζει όλους στα χωριά του.
Κατανοείς το επικίνδυνον του πράγματος.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
..........ισλαμοτρομοκρατίες και λοιπές κουταμάρες.......

Όχι ρε,δε δολοφονήθηκε καθόλου random κόσμος στην Ευρώπη από το 2015 και μετά.

Μεμονωμένα περιστατικά ρε,ισλαμοφοβια ρε..

Όπως προείπα,είσαι εχθρός της κοινωνίας,εύχομαι να έχεις την τύχη του Καντάρη

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Κοίτα, πιο πιθανό είναι να την έχεις εσύ, με τις κουταμαρες που κάνεις για να επιβεβαιωθεις. Αν θυμάμαι καλά από όσα έγραψες κοντά έφτασες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Όχι ρε,δε δολοφονήθηκε καθόλου random κόσμος στην Ευρώπη από το 2015 και μετά.

Μεμονωμένα περιστατικά ρε,ισλαμοφοβια ρε..

Ευχεσαι σε καποιον να εχει μαρτυρικο προωρο θανατο επειδη εκφραζει διαφορετικη αποψη απο τη δικη σου?

Καταλαβαινω καλα?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Κοίτα, πιο πιθανό είναι να την έχεις εσύ, με τις κουταμαρες που κάνεις για να επιβεβαιωθεις. Αν θυμάμαι καλά από όσα έγραψες κοντά έφτασες.

Τουλάχιστον θα ήταν ένας θάνατος που θα τον είχα προκαλέσει ΕΓΩ  με τη συμπεριφορά μου και όχι μια αιφνίδια δολοφονία έξω από την εξώπορτά μου που θα την έχεις προκαλέσει ΕΣΥ και οι όμοιοί σου με την πολιτική σας στάση.

Όπως είπαμε, καμία τρομοκρατική ενέργεια και καμία δολοφονία στο όνομα δεν έγινε από το 2015 και μετά στην Ευρώπη, καληνύχτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τουλάχιστον θα ήταν ένας θάνατος που θα τον είχα προκαλέσει ΕΓΩ  με τη συμπεριφορά μου και όχι μια αιφνίδια δολοφονία έξω από την εξώπορτά μου που θα την έχεις προκαλέσει ΕΣΥ και οι όμοιοί σου με την πολιτική σας στάση.

Όπως είπαμε, καμία τρομοκρατική ενέργεια και καμία δολοφονία στο όνομα δεν έγινε από το 2015 και μετά στην Ευρώπη, καληνύχτα
Η δολοφονια του Κανταρη ηταν τρομοκρατικη επιθεση?
Εγινε στο ονομα του Ισλαμ?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ευχεσαι σε καποιον να εχει μαρτυρικο προωρο θανατο επειδη εκφραζει διαφορετικη αποψη απο τη δικη σου?

Καταλαβαινω καλα?

Ναι, κάτσε να στο σπάσω και τάληρα.

Εύχομαι να βρει μαρτυρικό θάνατο από αυτούς που υποστηρίζει, για να μη βρω κάποτε εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι,λόγω των κολλημάτων που έχει στον εγκέφαλο αυτός και οι όμοιοί του.

Εδώ διακυβεύονται οι ζωές μας,το μέλλον της χώρας,του έθνους και ολόκληρης της Ευρώπης.

Όποιος είναι αντίθετος με τα παραπάνω, είναι και εχθρός μου.

Και δικός σου έπρεπε να είσαι,αλλά εσύ είναι vanilla soy boy

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Η δολοφονια του Κανταρη ηταν τρομοκρατικη επιθεση?
Εγινε στο ονομα του Ισλαμ?

H δολοφονία του Καντάρη έγινε από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(δες τον τίτλο του thread)από κουλτούρες που δε συμβαδίζουν με τον ευρωπαικό πολιτισμό και τις αξίες του και οι οποίοι ΠΟΤΕ δεν θα έπρεπε να είναι σε ελληνικό έδαφος.

ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας μετανάστης δεν έχει σκοτώσει για μία κάμερα,δεν έχει γκρεμοτσακίσει ανθρώπους από γκρεμό για μερικά ευρώ και άλλα ειδεχθή εγκλήματα που κάνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σε ΟΛΗ την Ευρώπη, άτομα από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ κουλτούρες όπου η ανθρώπινη ζωή ή η αξία της γυναίκας είναι μηδαμινή.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
72387280_2478610442223823_5453652122732068864_n.png

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μη του βάζεις δύσκολα

Πάρε την απάντηση από πάνω και σάλτα γαμήσου που απαξιώνεις και τις ζωές των Ευρωπαίων που έχουν χάσει τις ζωές τους από το 2015 γιατί εσύ και οι όμοιοί σου είστε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ και παντού φαντασιώνεστε ΝΑΖΙ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom