Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
αντε θα σας πω και τι εχει ψηφισει ο πουλης διαχρονικα
που δεν το εχω πει ποτε
1) 2004 ΝΔ (δαμαλος)
2) 2007 Δημοκρατικη Αναγεννηση (παπαθεμελης) [η πρωτη και μονη φορα που δεν εχω ψηφισει ΝΔ λογω των νευρων που ειχα για το ξεχειλωμα στα δημοσιονομικα και τη χαλαρη αντιμετωπιση του μεταναστευτικου]
3) 2009 ΝΔ (δαμαλος)
4) 2012 ΝΔ (σαμαρας) [η ψηφος για την οποία ειμαι πιο περηφανος στη ζωη μου]
5) 2015 ΝΔ (σαμαρας)
6) 2015 δημοφηφισμα ΝΑΙ
7) 2015 ΝΔ (μειμαρακης)
8) 2019 ΝΔ (κουλης)

ευρωεκλογες παντα ΝΔ

Μπουφοπουλο εχεις σοβαρο προβλημα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Μπουφοπουλο εχεις σοβαρο προβλημα
γιατι, ποια απο τις παραπανω ψηφους μου σου φαινεται παραλογη μουσατε των κλαδικων του 80;
ανθρωπος που εχει ψηψισει αντρεα παπαντρεου, γιωργακη παπαντρεου και φωφη εχει τα μουτρα να ασκει κριτικη σε αλλους για την ψηφο τους;

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.700
Πόντοι
1.106
Τύπε με Μ1Α1 και Bren MKIIΙ έριχνα. Στο δεύτερο μετά από 10 γεμιστήρες ήθελε αλλαγή κάνης. Eπικά όπλα. Άμα ο γιός μου ρίχνει με αυτά ζήτω που καήκαμε. Αν και τα G3 θα τα αναβαθμίσουν. Το τρελό είναι πως η Ρωσία ζήτησε συμπαραγωγή Καλάσνικωφ από τους δικούς μας αλλά ποιός να τολμήσει; Θα κερδίζαμε πολύτιμη τεχνολογία και θα περνούσαμε ίσως και στο σχεδιασμό δικού μας εθνικού τυφεκίου, αλλά όνειρα αυτά....
! Κι εγω με τέτοια εριχνα.
Τουλάχιστον θα τα σπρώξουν σε τιποτα συλλεκτες αν ειναι σε καλη κατάσταση, να κονόμησουν τίποτα, η τα χουν κανει καυσόξυλα για τις σομπες?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ιδού, λοιπόν, τα υποψήφια στρατόπεδα φιλοξενίας των… κατατρεγμένων «προσφύγων»:   :S :S :S

Πυροβολικού – Θήβα
Μηχανικού – Ναύπλιο
9ο Σύνταγμα Πεζικού – Καλαμάτα
547/ΑΜ Τάγμα Πεζικού – Ρέθυμνο
2/39 Σύνταγμα Ευζώνων – Μεσολόγγι
1ο Σύνταγμα Πεζικού. ΔΙΚΕ – Τρίπολη
Υγειονομικού – Αρτα
Εφοδιασμού – Μεταφορών – Σπάρτη
586 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού – Γρεβενά
Υλικού Πολέμου – Λαμία
Διακλαδικό Κέντρο – Τρίπολη.

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.026
Πόντοι
6.190
Μου αρεσετε ρε εσεις!! Thread για λαθρομεταναστες και το γυρισατε στο τσαμικο! Μετα αντε να βγαλουμε ακρη και βρουμε λυση!! Οταν θα ανοιξετε κανα παραθυρο κι αποξω ειναι ο ιμπραημ να σου χαμογελαει και αν πας στην λαικη, λεω αν πας, να βλεπεις πιο πολλες μαντηλες και χασανηδες, μην τρομαξετε! Απλα ο εποικισμος πετυχε. Κι εσεις να τσακωνεστε για το ποιος ψησφισε τι! Ποιος ειναι καλυτερος σε τι! και γενικα να το κανετε σφεντονα, μεχρι εκει που δεν παει! Ελεος, ρε εσεις, ελεος! Αρχισαν να εχονται και να εγκαθηστανται στην ενδοχωρα, Μακεδονια! ΡΕΕΕΕΕ ξυπνατεεεε ....Ρεεεε! Τι νομιζετε? Οτι πανε εκει γιατι δεν εχει αλλου χωρο? ΠΟσο μαλακας και πολιτικα παρποπιδιασμενος μπορει να εισαι? Για να μην βλεπεις τι παει να γινει!!!! Καμμια πεντακοσιαρια ηρθαν σημερα μαζι με ποσους αλλους που ερχονται καθε μερα σχεδον πια και πανε ΜΑκεδονια (ως επι το πλειστον) και ολοι με "προφιλ" προσφυγα! Καλα ρε μαλακες μας δουλευετε?? ΜΑς λετε ειναι οικογενιες αφγανων και πακιστανων και δεν ξερω κι εγω τι αλλη ρατσα και μας λετε οτι ειναι προσφυγες??? Κι εσεις εδω μιλατε ποιος εκανε τι και ψηφισε ποιον! Ξερουν οι κυβερνωντες οτι μεχρι να παρετε χαμπαρι τι παιζει και σκεφτητε, που οτι αυτο θελουν, δηλαδη να κοιτατε τη μαλακια του ενος και του αλλου κι οχι τι κανουν αυτοι, θα εχουν κανει οτι θελουν και θα ειναι αργα για να αλλαξετε εσεις κατι! Διαιρει και βασιλευε! Εσυ τους ψηφισες, εγω δεν ξερω τιποτα, εγω ειμαι ετσι, εσυ γιουβετσι, εσυ το εκανες, αυτος εκλασε, εγω τον εχω πιο μεγαλο κι ολοι μαζι τον πουλογλου! Ξυπνατε μωρε!!!! Μας αποικιζουν την χωρα και εσεις βαρατε το πουλι σας ποιος θα το ριξει πιο μακρυα?
Συγνωμη αν σα ενοχλω, αλλα ειπαμε καποιοι απο εμας, ρατσιστες, φασιστες, εθνικιστες, κ.λ.π. κ.λ.π. ξερετε τωρα πια τις ταμπελιτσες μην τις λεω ολες, θελουμε μια ελλαδα με ελληνες μεσα κι οχι παλουκαρια απο την ανατολη με τζαμιά και μαντηλες στους δρομους και οτι αλλο θα ερθει με αυτην την "κριση" του "μεταναστευτικου",(βεβαιααααα τωρα ξαφνικα εγινε τετοιο, παει σιγα σιγα το "προσφυγικο")! Κακο ειναι?  

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.026
Πόντοι
6.190
Ιδού, λοιπόν, τα υποψήφια στρατόπεδα φιλοξενίας των… κατατρεγμένων «προσφύγων»:  :S :S :S

Πυροβολικού – Θήβα
Μηχανικού – Ναύπλιο
9ο Σύνταγμα Πεζικού – Καλαμάτα
547/ΑΜ Τάγμα Πεζικού – Ρέθυμνο
2/39 Σύνταγμα Ευζώνων – Μεσολόγγι
1ο Σύνταγμα Πεζικού. ΔΙΚΕ – Τρίπολη
Υγειονομικού – Αρτα
Εφοδιασμού – Μεταφορών – Σπάρτη
586 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού – Γρεβενά
Υλικού Πολέμου – Λαμία
Διακλαδικό Κέντρο – Τρίπολη.
ακου σημερινες ειδησεις κι ακου που θα πανε και συμπληρωσε κι αυτα τα σημεια.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.440
Πόντοι
6.256
Εν τω μεταξύ η ευρώπη είναι απούσα απο κάθε πρόβλημα, όχι μόνο ελληνικό, γενικώς,

Διονυσιακέ , όλοι συμφωνούν μαζί σου, αλλά ως τώρα οι μόνοι έλληνες που χουν αρχίδια είναι οι κάτοικοι κερατέας, τότε με τα σκουπίδια.
Δε θα ξυπνήσουν οι έλληνες όπως δεν ξύπνησαν όταν κάποιοι τους χρεοκώπησαν τη χώρα.

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.026
Πόντοι
6.190
Εν τω μεταξύ η ευρώπη είναι απούσα απο κάθε πρόβλημα, όχι μόνο ελληνικό, γενικώς,

Διονυσιακέ , όλοι συμφωνούν μαζί σου, αλλά ως τώρα οι μόνοι έλληνες που χουν αρχίδια είναι οι κάτοικοι κερατέας, τότε με τα σκουπίδια.
Δε θα ξυπνήσουν οι έλληνες όπως δεν ξύπνησαν όταν κάποιοι τους χρεοκώπησαν τη χώρα.
οταν και Εαν ξυπνησουν απλαθα ειναι αργα και τοτε θα λενε οτι καποιοι μαλακες συνομοσιολογοι, εθνικιστες κ.λ.π. κ.λ.π. τα ελεγαν αλλα τους κραζαμε!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.440
Πόντοι
6.256
225 λάθρο το τελευταίο 24 ωρο.
1400 τη βδομαδα
6000 το μήνα,
Μην πειτε τίποτα του άλεξ , κρίμα είναι

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.849
Πόντοι
6.515
τυποι τα τηλε χαμετιπια του σωρος και των τουρκων το δουλευουν χρονια το σεναριο. Αμα παει καποιος από τοπικη κοινωνια να διαμαρτυρηθεί τον βγαζουν ναζι, ΧΑ.

στο τουρκο-καναλο ειχαν τη κανελλη που μενει στην εκαλη, να τα βαζει με επαρχιωτη που διαμαρτυρονταν για τους λαθρο στο κτημα του

Μεχρι στιγμης δεν τους περασε μονο στη φθιωτιδα γιατι ηξεραν οτι οι ρουμελιωτες ειναι ζορικη φαρα

Στην υπολοιπη χωρα κοτουλες κι αν μπορουμε να αρπαξουμε κατι απο το χρημα των ΜΚΟ που ρεει αφθονο  :undecided:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
οταν και Εαν ξυπνησουν απλαθα ειναι αργα και τοτε θα λενε οτι καποιοι μαλακες συνομοσιολογοι, εθνικιστες κ.λ.π. κ.λ.π. τα ελεγαν αλλα τους κραζαμε!

Ποτέ δεν είναι αργά !!!!!!!
Αρκεί να ξυπνήσουμε , να μην απέχουμε από εκλογές και να μην αφήνουμε τους κρατικοδίαιτους ρεμπεσκέδες,
να εκλέγουν άχρηστους.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.700
Πόντοι
1.106
τυποι τα τηλε χαμετιπια του σωρος και των τουρκων το δουλευουν χρονια το σεναριο. Αμα παει καποιος από τοπικη κοινωνια να διαμαρτυρηθεί τον βγαζουν ναζι, ΧΑ.

στο τουρκο-καναλο ειχαν τη κανελλη που μενει στην εκαλη, να τα βαζει με επαρχιωτη που διαμαρτυρονταν για τους λαθρο στο κτημα του

Μεχρι στιγμης δεν τους περασε μονο στη φθιωτιδα γιατι ηξεραν οτι οι ρουμελιωτες ειναι ζορικη φαρα

Στην υπολοιπη χωρα κοτουλες κι αν μπορουμε να αρπαξουμε κατι απο το χρημα των ΜΚΟ που ρεει αφθονο  :undecided:
Και στη Μανη λογικα δε θα πατήσουν πόδι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
5 βαγονια καψανε οι μαχμουτηδες

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.233
Πόντοι
206
παληκαρια ποιο το οφελος του Σωρος και του καθε μλκ που φερνει καραβανια μεχμετια στην ελλαδα κ γενικα στην ευρωπη;;ειναι θρησκευτικο το ζητημα θελουν να διαλυσουν το χριστιανισμο;;οικονομικο;;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Για το Στρατό, θα μείνει κανένα Στρατόπεδο;

Και ποιος ο λόγος που υπάρχουν στρατόπεδα στην ενδοχώρα,πέρα από το να κονομάνε γυράδικα,καφετέριες και μπουρδέλα της κάθε περιοχής;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom