Μου αρεσετε ρε εσεις!! Thread για λαθρομεταναστες και το γυρισατε στο τσαμικο! Μετα αντε να βγαλουμε ακρη και βρουμε λυση!! Οταν θα ανοιξετε κανα παραθυρο κι αποξω ειναι ο ιμπραημ να σου χαμογελαει και αν πας στην λαικη, λεω αν πας, να βλεπεις πιο πολλες μαντηλες και χασανηδες, μην τρομαξετε! Απλα ο εποικισμος πετυχε. Κι εσεις να τσακωνεστε για το ποιος ψησφισε τι! Ποιος ειναι καλυτερος σε τι! και γενικα να το κανετε σφεντονα, μεχρι εκει που δεν παει! Ελεος, ρε εσεις, ελεος! Αρχισαν να εχονται και να εγκαθηστανται στην ενδοχωρα, Μακεδονια! ΡΕΕΕΕΕ ξυπνατεεεε ....Ρεεεε! Τι νομιζετε? Οτι πανε εκει γιατι δεν εχει αλλου χωρο? ΠΟσο μαλακας και πολιτικα παρποπιδιασμενος μπορει να εισαι? Για να μην βλεπεις τι παει να γινει!!!! Καμμια πεντακοσιαρια ηρθαν σημερα μαζι με ποσους αλλους που ερχονται καθε μερα σχεδον πια και πανε ΜΑκεδονια (ως επι το πλειστον) και ολοι με "προφιλ" προσφυγα! Καλα ρε μαλακες μας δουλευετε?? ΜΑς λετε ειναι οικογενιες αφγανων και πακιστανων και δεν ξερω κι εγω τι αλλη ρατσα και μας λετε οτι ειναι προσφυγες??? Κι εσεις εδω μιλατε ποιος εκανε τι και ψηφισε ποιον! Ξερουν οι κυβερνωντες οτι μεχρι να παρετε χαμπαρι τι παιζει και σκεφτητε, που οτι αυτο θελουν, δηλαδη να κοιτατε τη μαλακια του ενος και του αλλου κι οχι τι κανουν αυτοι, θα εχουν κανει οτι θελουν και θα ειναι αργα για να αλλαξετε εσεις κατι! Διαιρει και βασιλευε! Εσυ τους ψηφισες, εγω δεν ξερω τιποτα, εγω ειμαι ετσι, εσυ γιουβετσι, εσυ το εκανες, αυτος εκλασε, εγω τον εχω πιο μεγαλο κι ολοι μαζι τον πουλογλου! Ξυπνατε μωρε!!!! Μας αποικιζουν την χωρα και εσεις βαρατε το πουλι σας ποιος θα το ριξει πιο μακρυα?
Συγνωμη αν σα ενοχλω, αλλα ειπαμε καποιοι απο εμας, ρατσιστες, φασιστες, εθνικιστες, κ.λ.π. κ.λ.π. ξερετε τωρα πια τις ταμπελιτσες μην τις λεω ολες, θελουμε μια ελλαδα με ελληνες μεσα κι οχι παλουκαρια απο την ανατολη με τζαμιά και μαντηλες στους δρομους και οτι αλλο θα ερθει με αυτην την "κριση" του "μεταναστευτικου",(βεβαιααααα τωρα ξαφνικα εγινε τετοιο, παει σιγα σιγα το "προσφυγικο")! Κακο ειναι?