Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν ειπα οτι κακως κανει η κυβέρνηση αυτα τα βηματα. Σωστα τα κανει. Απλά και ετσι σε αλλους βασιζεται η χωρα. Πρεπει να κάνει και τις δικες της ενεργειες για να αποτρεπει ψυχολογικα οσους εχουν σκοπο να ερθουν. Να μην ειναι ελκυστικη χωρα για παρσνομα εισελθοντες
Δεν εχω αντιληφθεί πού διαφωνουμε τελικα

Αν και για να τα λεμε και ολα, αυτοι δεν εχουν κανεναν καημο να μεινουν στην Ελλαδα.
Να προχωρησουν παραπανω θελουν (βλ. Ιδομένη).

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Θα ψηφιζω Δεξια με την ελπιδα να τακτοποιει ως φυσιολογικο κομμα τα ζητηματα που δημιουργουν αλλοι με την εγκριση της ψηφου σας
Tυπε εχεις καταντησει πιο γραφικος και απο τον τζχωνυ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ουτε εγω
νομιζω λεμε τα ιδια απλως ο τυπος σεβαλιε θελει να τα λεει λιγο πιο αγανακτισμενα
Ο Σεβαλιές θελει παντα να κλεβει την παρασταση τύπε

Μαλλον ζηλεψε που οι προβολεις εχουν πεσει σε μενα και σενα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μια απορια εχω
Στα κρατη με τα οποια δεν εχεις διπλωματικες σχεσεις (π.χ. Συρια) πώς θα στειλεις εκει τον κοσμο με αεροπλανα και βαπορια?

Εγω εχω μια άλλη απορία τυπε. Οχι απο τα λεγόμενα σου, γενικά. Αν οοοσοι ερχονται εδω δηλώνουν προσφυγες και αχ τι θα κάνουμε μας μειναν αμανατι, γιατι το ιδιο δε γίνεται και σε αλλες χωρες; Να παρουν ενα αεροπλανο να προσγειωθουν Γερμανία Γαλλία Ελβετια κυριοι και στον ελεγχο αν τους πουν τιποτα να πουνε "α! ήμαστε προσφυγες! θέλουμε ασυλο"
Και να πάρουν χαρτι οτι περιμενετε θα το δούμε να μπουν σε σπιτις να πάρουν  επιδοματα και γενικα να υπαρχει η ιδια αντιμετώπιση.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
...ειπε αυτος που ψηφισε Τζημερο, εγκρινοντας επομενως πιθανη νικη του Συριζα
και να κερδαγε ο Συριζα τυπε τι θα αλλαζε,πολυπολιτισμικες παρελασεις ο ένας πολυπολιτισμικες παρελασεις και ο άλλος,μηδεν εις το πηλικιον που θα ελεγε και ο Τζέφρυ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
...ειπε αυτος που ψηφισε Τζημερο, εγκρινοντας επομενως πιθανη νικη του Συριζα
και προηγουμενως ειχε ψηφισει μηχαλολιακο

με σκιωδη κυβερνηση λαγου - παππα - καιαδα - ματθαιοπουλου - ζαρουλια - μπαρμπαρουση - μιχου - κασιδιαρη

και μας κανει κριτικη που ψηφισαμε κουλη και εχει βαλει υπουργους και υφυπουργους καθηγητες πανεπιστημιου, διπλωματες, στελεχη της google και οικονομολογους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εγω εχω μια άλλη απορία τυπε. Οχι απο τα λεγόμενα σου, γενικά. Αν οοοσοι ερχονται εδω δηλώνουν προσφυγες και αχ τι θα κάνουμε μας μειναν αμανατι, γιατι το ιδιο δε γίνεται και σε αλλες χωρες; Να παρουν ενα αεροπλανο να προσγειωθουν Γερμανία Γαλλία Ελβετια κυριοι και στον ελεγχο αν τους πουν τιποτα να πουνε "α! ήμαστε προσφυγες! θέλουμε ασυλο"
Και να πάρουν χαρτι οτι περιμενετε θα το δούμε να μπουν σε σπιτις να πάρουν  επιδοματα και γενικα να υπαρχει η ιδια αντιμετώπιση.
Γιατι προφανως δεν ειναι το ιδιο να παρεις ενα φουσκωτο και να διασχισεις πεντε μιλια θαλασσα, απο το να πας σε ενα αεροδρομιο στη Δαμασκο και την Καμπουλ και να προσγειωθεις στο Βερολινο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Και να πάρουν χαρτι οτι περιμενετε θα το δούμε να μπουν σε σπιτις να πάρουν  επιδοματα και γενικα να υπαρχει η ιδια αντιμετώπιση.
γιατι στα αεροδρομια υπαρχει κατι που λεγεται ελεγχος διαβατηριων για εκτος σενγκεν προσωπα και σε σχεδον ολες τις περιπτωσεις απο τριτες χωρες χρειαζεται εκτος ισχυοντος διαβατηριου και βιζα απο το κρατος προορισμου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν εχω αντιληφθεί πού διαφωνουμε τελικα

Αν και για να τα λεμε και ολα, αυτοι δεν εχουν κανεναν καημο να μεινουν στην Ελλαδα.
Να προχωρησουν παραπανω θελουν (βλ. Ιδομένη).
Ο Σεβαλιές θελει παντα να κλεβει την παρασταση τύπε

Μαλλον ζηλεψε που οι προβολεις εχουν πεσει σε μενα και σενα

Ειπα πολυ ξεκάθαρα που διαφωνώ. Στις αυταπάτες σας οτι να βασιστουμε στην Ευρωπη και ειναι "ευρωπαικο θεμα" κλπ. Που ανεξαρτητα αν θεσμικα είναι η οχι αυτο δε λεει τιποτα. Ουσιαστικά και πρακτικά το θέμα ειναι ελληνικο καθαρα και η Ελλαδα πρεπει να κουνήσει τον κωλο της να δει τι θα κάνει.
Στις ενέργειες που κανει η ΝΔ πολυ καλα κσμει6, ειπα εγω τιποτα η ειπα" ο προδοτης ο λαθροκουλης ζητω η ΧΑ";
Αλλα ααααν υπαρχει η φευγαλέα εστω σκέψη οτι θα "βοηθησει η ΕΕ" κλπ κλο φεξε μου κ ας γλίστρησα.
Και να ΠΡΕΠΕΙ και να ΘΕΛΕΙ η Ε να βοηθησει, ειναι τοσο δυσκινητη και αργη που θσ εχεις γίνει Καμπουλ στο μεταξυ.
Αποφασιστικες δρασης αποτροπης και γρήγορα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
και μας κανει κριτικη που ψηφισαμε κουλη και εχει βαλει υπουργους και υφυπουργους καθηγητες πανεπιστημιου, διπλωματες, στελεχη της google και οικονομολογους
αμπαλους μπασκεντμπολιστες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
και να κερδαγε ο Συριζα τυπε τι θα αλλαζε,πολυπολιτισμικες παρελασεις ο ένας πολυπολιτισμικες παρελασεις και ο άλλος,μηδεν εις το πηλικιον που θα ελεγε και ο Τζέφρυ

Δεν ξερω τύπε, εγω Δεξιος ειμαι και ψηφιζω Δεξια

Εσυ εισαι ενα περιεργο ειδος Δεξιου που θεωρει οτι η Δεξια ειναι το ιδιο με την Αριστερα

Καμποσους ακομη σαν εσενα να ειχαμε, θα κυβερνουσε η Αριστερα στον αιωνα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Δεν ξερω τύπε, εγω Δεξιος ειμαι και ψηφιζω Δεξια

Εσυ εισαι ενα περιεργο ειδος Δεξιου που θεωρει οτι η Δεξια ειναι το ιδιο με την Αριστερα

Καμποσους ακομη σαν εσενα να ειχαμε, θα κυβερνουσε η Αριστερα στον αιωνα
τυπε εσυ δεν εισαι δεξιος,εισαι Νδ,υπαρχει μια διαφορα και για "δεξιους" σα και σενα κυβερναει και σημερα η Αριστερα, μην τα ξαναλέμε αυτα και κουραζουμε και ειναι και αργά

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Γιατι προφανως δεν ειναι το ιδιο να παρεις ενα φουσκωτο και να διασχισεις πεντε μιλια θαλασσα, απο το να πας σε ενα αεροδρομιο στη Δαμασκο και την Καμπουλ και να προσγειωθεις στο Βερολινο
γιατι στα αεροδρομια υπαρχει κατι που λεγεται ελεγχος διαβατηριων για εκτος σενγκεν προσωπα και σε σχεδον ολες τις περιπτωσεις απο τριτες χωρες χρειαζεται εκτος ισχυοντος διαβατηριου και βιζα απο το κρατος προορισμου

Δε καταλάβατε. Από την Ελλαδα να παρουν το αεροπλανο, τη ραυαναιρ που είναι και φτηνα και είναι Σεγκρν και να βγουν Γερμανια. Που δεν υπαρχει ζωνη ελέγχου μετα.
Και αν τους πιάσουν γιατι δε δηλωνουν οτι θέλουν ασυλο εκει; Αν οι Γαλλοι η Γερμανοί τους στείλουν πισω δε θα παραβιάζουν τις συμφωνιες που λενε οτι παραβιαζουμε εμεις;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε εσυ δεν εισαι δεξιος,εισαι Νδ,υπαρχει μια διαφορα και για "δεξιους" σα και σενα κυβερναει και σημερα η Αριστερα, μην τα ξαναλέμε αυτα και κουραζουμε και ειναι και αργά
οτι και να ειναι, αυτος την κρισιμη στιγμη ψηφισε κουλη κι εσυ μιχαλολιακο

οποτε αυτος προσεφερε υπηρεσια στην πατριδα οσο εσυ μαλακιζοσουνα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Δε καταλάβατε. Από την Ελλαδα να παρουν το αεροπλανο, τη ραυαναιρ που είναι και φτηνα και είναι Σεγκρν και να βγουν Γερμανια. Που δεν υπαρχει ζωνη ελέγχου μετα.
Και αν τους πιάσουν γιατι δε δηλωνουν οτι θέλουν ασυλο εκει; Αν οι Γαλλοι η Γερμανοί τους στείλουν πισω δε θα παραβιάζουν τις συμφωνιες που λενε οτι παραβιαζουμε εμεις;
θελει ταξιδιωτικα εγγραφα
σε οσους γινεται δεκτη η αιτηση ασυλου απο την ελλαδα εκδιδεται διαβατηριο της ελληνικης δημοκρατιας (ενα γαλαζιο ειναι) με αρχικα ΑΑ και εναν αριθμο που λεει τη χωρα προελευσης και τα δηλωθεντα στοιχεια (πολλες φορες ακυρα)
με αυτο μπορει να ταξιδεψει και να παει οπου θελει εντος σεγκεν ο προσφυγας
μεχρι να κριθει η αιτηση ασυλου δεν εχει ταξιδιωτικα εγγραφα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
οτι και να ειναι, αυτος την κρισιμη στιγμη ψηφισε κουλη κι εσυ μιχαλολιακο

οποτε αυτος προσεφερε υπηρεσια στην πατριδα οσο εσυ μαλακιζοσουνα
δικηγορος στον αλεξ?για κατσε στα αβγα σου

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Άσυλο δικαιουσαι να ζητήσεις μόνο στη χώρα καταγραφής

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
θελει ταξιδιωτικα εγγραφα
σε οσους γινεται δεκτη η αιτηση ασυλου απο την ελλαδα εκδιδεται διαβατηριο της ελληνικης δημοκρατιας (ενα γαλαζιο ειναι) με αρχικα ΑΑ και εναν αριθμο που λεει τη χωρα προελευσης και τα δηλωθεντα στοιχεια (πολλες φορες ακυρα)
με αυτο μπορει να ταξιδεψει και να παει οπου θελει εντος σεγκεν ο προσφυγας
μεχρι να κριθει η αιτηση ασυλου δεν εχει ταξιδιωτικα εγγραφα

Αντε πάλι να το κανω λιανα. Με πλαστα ταξιδιωτικά εγγραφα. Εμεις απο δω θα κάνουμε τον κινεζο, παει εκει τον πιάνουν. Εχει μπει παρανομα. Οπως και στην Ελλαδα ειχε μπει παράνομα. Γιατι δε παει εκει να πει το ιδιο ποίημα και να κατσικωθει κιολας εκει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom