jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Μπα? Χασαμε τον Σουκερ?
Εξελιξεις βλεπω
Η μερα της ""καμπανας"" σημερα!!
Μπα? Χασαμε τον Σουκερ?
Εξελιξεις βλεπω
Τυποι ποσο καιρο εχουμε ακομα λετε να λεμε παπαριες στο μπου, πριν γινει πολεμος/εσωτερικη καταρρευση?
Μπα? Χασαμε τον Σουκερ?
Εξελιξεις βλεπω
Να μην εισαι απιστος παιδι μουδεν πιστευω να στηριζεις ακομα νδ
Εδω δεν καταρρευσαμε τοσα χρονια και μαλιστα με αριστερη κυβερνηση. Και θα καταρρευσουμε με δεξια κυβερνηση? Μπα...Τυποι ποσο καιρο εχουμε ακομα λετε να λεμε παπαριες στο μπου, πριν γινει πολεμος/εσωτερικη καταρρευση?
Να μην εισαι απιστος παιδι μου
Εδω δεν καταρρευσαμε τοσα χρονια και μαλιστα με αριστερη κυβερνηση. Και θα καταρρευσουμε με δεξια κυβερνηση? Μπα...
Εδω δεν καταρρευσαμε τοσα χρονια και μαλιστα με αριστερη κυβερνηση. Και θα καταρρευσουμε με δεξια κυβερνηση? Μπα...
Προφανως ο Συριζα.Και ποιός θα βγεί;
Α δεν ξερω τύπεε οχι και δεξια... μονο το ακροατηριο του αυτια πιστευει κατι τετοια.
Εγω ξερω οτι ο Πομπέο βρισκεται στην ΕλλαδαΣωστο κ αυτο
Αλλα μηπως ετοιμαζαν το εδαφος για καταρευση τα κομμουνια??
Δεν ξερω ρε τύπεεισαι σιγουρος οτι η κυβερνηση ειναι δεξια?
Μακριά από μας οποιαδήποτε ξενοφοβία και ρατσισμός. Χαίρομαι όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική
Oι Τουρκοι απεσπασαν συγχαρητήρια απο τον Γερμανο υπουργο εξωτερικών για το λαθρομεταναστευτικο. Μαζι μας δουλευουν.Εγω ξερω οτι ο Πομπέο βρισκεται στην Ελλαδα
Και οι Τουρκοι εχουν λυσσαξει απο το κακο τους
Αυτο για μενα δεν προμηνυει καμια καταρρευση
Φυσικα καποιοι πατριωταροι θα στενοχωρηθουν στο τελος επειδη η ΝΔ θα εχει πετυχει στα παντα, αλλά δεν πειραζει
το 2009 με δεξια κυβερνηση καταρρευσαμε
και ο πομπεο δλδ ο εκπροσωπος της american jewish committee και των αμερικανικων μυστικων υπηρεσιων εντος της αμερικανικης κυβερνησηςOι Τουρκοι απεσπασαν συγχαρητήρια απο τον Γερμανο υπουργο εξωτερικών για το λαθρομεταναστευτικο. Μαζι μας δουλευουν.
Και ποιός θα βγεί;