alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
ΑπαντησαΓιατί ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ
ΑΠΟ ΤΟ .... 1989 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ;;;;
ΑπαντησαΓιατί ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ
ΑΠΟ ΤΟ .... 1989 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ;;;;
Μου φαινεται ξεχασες τον κεντρωο Θεμιστοκλη Σοφουλη. Στην ΕΡΤ στα Επικαιρα εδειχνε τον Θεμιστοκλη Σοφουλη να μπαινει σε αεροπλανο σε ηλικια 85 ετων!! και να πηγαινει στη Βορεια Ελλαδα να εμψυχωσει απο κοντα τα στρατευματα του Ε.Σ. Και ενω αλλοι ηταν υπερ των ατερμονων συζητησεων και συνδιαλλαγων με τους κομουνιστες που γινονταν , εκεινος ταχθηκε αποφασιστικα υπερ μιας δραστικης στρατιωτικης λυσης ωστε να ξεμπερδευει το κρατος με τους στασιαστες συμμοριτες.μαθε ιστορια βλακα λακη
ο αντικουμμουνισμος στην ελλαδα ειναι κεντρωος και κεντροδεξιος
το ιδιωνυμο, τα ξερονησια, οι διωγμοι μετα τον εμφυλιο εγιναν ΟΛΑ απο κεντρωους
πλαστηρας και γεωργιος παπανδρεου
μαθε τους λογους τους και τι ψηφιζαν στη βουλη
ακομα και ο θρασυβουλος τσακαλωτος που γαμησε τα κουμουνια βουλευτης με το πασοκ εβαλε
ο ναπολεων ζερβας ηταν βενιζελικος φανατικος, ο δημητριος ψαρρος αντιμοναρχικος φανατικος, του κομματος φιλελευθερων
την αθηνα τον δεκεμβριο (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ) την σωσανε οι αγγλοι κυριως και δευτερευοντως η χωροφυλακη στου μακρυγιαννη
μας το παιζεις και ρομποκοπ, κουραδα
καλα σε ειδαμε και εσενα που ριχνεις πολλες γεμιστηρες οταν το 2013 αρχισανε να δενουνε χρυσαυγιτες που εκλασες μεντες κι εκανες να ξαναγραψεις στο σαη 5 χρονια1 γεμιστήρα ;;;;;;
είσαι ανέκδοτο ..........
δεν θες ένα νέο 1944
θα σε έχουν πετσί για να ακονίζουν φαλτσέτες ξυρίσματος τα κουμμούνια ....
Αληθες.Μου φαινεται ξεχασες τον κεντρωο Θεμιστοκλη Σοφουλη. Στην ΕΡΤ στα Επικαιρα εδειχνε τον Θεμιστοκλη Σοφουλη να μπαινει σε αεροπλανο σε ηλικια 85 ετων!! και να πηγαινει στη Βορεια Ελλαδα να εμψυχωσει απο κοντα τα στρατευματα του Ε.Σ. Και ενω αλλοι ηταν υπερ των ατερμονων συζητησεων και συνδιαλλαγων με τους κομουνιστες που γινονταν , εκεινος ταχθηκε αποφασιστικα υπερ μιας δραστικης στρατιωτικης λυσης ωστε να ξεμπερδευει το κρατος με τους στασιαστες συμμοριτες.
καλα σε ειδαμε και εσενα που ριχνεις πολλες γεμιστηρες οταν το 2013 αρχισανε να δενουνε χρυσαυγιτες που εκλασες μεντες κι εκανες να ξαναγραψεις στο σαη 5 χρονια
1 γεμιστήρα ;;;;;;
είσαι ανέκδοτο ..........
δεν θες ένα νέο 1944
θα σε έχουν πετσί για να ακονίζουν φαλτσέτες ξυρίσματος τα κουμμούνια ....
καλα καλα μας επεισεςΤο 2013 είχα οικογενειακές τραγωδίες και δεν έγραφα
μόνο γαμημένοι άνανδροι πούστηδες με ξυρισμένες κωλοτρυπίδες που ρουφάνε τάνκερ χύσια
αναφέρονται σε αυτά, ενώ το ξέρουν όλοι
Αυτο για τον Γεωργιο Παπανδρεου ως μεγαλο σκληρο αντικομουνιστη, το εχω δει κι εγω στα Επικαιρα στην ΕΡΤ.Αληθες.
Τα ξερονησια και την μεγαλη διωξη των αριστερων, τα εκανε το Κεντρο και οχι η Δεξια.
Ακομη και το 1965, ο Γεωργιος Παπανδρεου εστελνε εγκυκλιους στα...σχολεια (!) οπου αναφεροταν οτι πρεπει οι δασκαλοι και οι καθηγητες να καθιστουν σαφες οτι ο κομμουνισμος ειναι εγκληματικος.
Ακομη και την δεκαετια του 1980, ο...Χρηστος Σαρτζετακης εχει δημοσιευσει αρθρα στα οποια αναφερεται στον κομμουνισμο ως εγκληματική αντεθνική κλίκα. Ο Σαρτζετακης, που καποιοι τον εχουν ως παραδειγμα δημοκρατικοτητας λογω της αναμιξης του στην υποθεση Λαμπρακη.
Καποιοι ομως λειτουργουν (κυριως μετα το 1980, οπότε το ΠΑΣΟΚ πούλησε φιλοαριστερισμο για να κλεψει τις ψηφους των αριστερων) εντελώς "παροντικά". Και θεωρουν οτι η αριστερά εντασσεται σε αυτο που λεγεται "δημοκρατική παραταξη" (δηλαδη τους παλιους φιλελευθερους του Βενιζελου και αργοτερα το Κεντρο του Γερο Παπανδρεου). Μαλακίες. Η αριστερα ηταν παντα αποσυνάγωγη και περιθωριακη, απο το 80-90% του πολιτικου κοσμου της χωρας.
καλα καλα μας επεισες
Μα ειδικα ο Γεωργιος Παπανδρεου ειναι ουσιαστικα σύμβολο του αντικομμουνισμου ήδη απο το 1944Αυτο για τον Γεωργιο Παπανδρεου ως μεγαλο σκληρο αντικομουνιστη, το εχω δει κι εγω στα Επικαιρα στην ΕΡΤ.
Αυτο για τον Γεωργιο Παπανδρεου ως μεγαλο σκληρο αντικομουνιστη, το εχω δει κι εγω στα Επικαιρα στην ΕΡΤ.
Το 1958 η ΕΔΑ ειχε γινει αξιωματικη αντιπολιτευση με 23%.Τον οποίο όμως ψήφισαν όλα τα κουμμούνια και το 1961 και το 1964 !!!!!!!
Το 1958 η ΕΔΑ ειχε γινει αξιωματικη αντιπολιτευση με 23%.
Το οτι περιπου οι μισοι ψηφισαν Ενωση Κεντρου αργοτερα, μονο ως θετικο μπορει να εκληφθεί.
Στο κατω κατω, το οτι η Ενωση Κεντρου καταφερε να αποδομησει την ανερχομενη ΕΔΑ, και μαλιστα με αρχηγο εναν αντικομμουνιστη, μονο ως εξαιρετικα θετικο γεγονος μπορει να θεωρηθει. Ηταν κερδος για το αστικο πολιτικο συστημα.
Παμε παλι
1990 ΝΔ
1993 ΠΟΛΑΝ
1996 ΣΥΝ
2000 ΠΑΣΟΚ
2004, 2007, 2009, 2012 ΝΔ
2015 Γεναρης ΚΙΔΗΣΟ
2015 Σεπτεμβρης, 2019 ΝΔ
Προσφυγικό: 284 μετανάστες σε Λέρο, Σάμο και Λέσβο την Τετάρτη
Καλως τα παιδια