Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αλλο τα σαπουνια κι αλλο να μη δεχεσαι τη μπουρδελοποίηση της χωρας σου και αν διωχνεις αυτον που με το στανιο ηρθε. Και δεν ειναι θεμα ηθικης ή αλλης ανωτεροτητας των Ελλήνων απεναντι σε αλλους λαους. Κι οσο για τους πολιτικους, ναι εγω θα ηθελα να βγει μισο εκατομυριο κοσμος εξω και να τους αρπαξει στο ξυλο μεσα στη βουλη γιατι ειναι αλητες προδοτες λεχριτες. Αλλα βλεπεις ο λαος ειναι χωρισμενος, αριστεροκομουνοι βσ εθνικες και λοιπα, οποτε οτι λεει η μια πλευρα η αλλη παει κοντρα απο στανιο.
To καλύτερο να ασπαστούμε όλοι εθνικιστικές απόψεις έτσι;;;!!! :huh: :huh:
Eμείς που μιλάμε λογικά είμαστε προδότες του έθνους κατά την γνώμη σου;;;!!! :huh: :huh:
Υ.Γ.Για την μπουρδελοποιήση της χώρας φταίνε οι πολιτικοί και μόνο και όχι οι ξένοι, το πρόβλημα με την εγκληματικότητα μερικών ματαναστών που παρουσιάζεται έχει ώς κύρια αιτία την κρατική ανεπάρκεια και όχι οτί είναι κολασμένοι!!!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ε βεβαια η αμερικη δεν ειναι καμια χωρα που θελει να γινει μπουρδελο, ειχε πολιτικες και περιορισμους, κραταγε αυτους που ηθελε, δεν επερνε ολη τη σκαρταδουρα του κοσμου. Δεν ηταν χαζουληδες, ουτε κολαγαν σε ανυπαρκτες ιδεολογιες και καλα αντιρατσιμου και αριστερας και λοιπα.
Πως να γίνει που είναι ήδη(εγκληματικότητα και διαφθορά όση δεν έχει άλλο πολιτισμένο κράτος)!!!
Βγείτε από την γυάλα σας!!!

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
To καλύτερο να ασπαστούμε όλοι εθνικιστικές απόψεις έτσι;;;!!! :huh: :huh:
Eμείς που μιλάμε λογικά είμαστε προδότες του έθνους κατά την γνώμη σου;;;!!! :huh: :huh:
Υ.Γ.Για την μπουρδελοποιήση της χώρας φταίνε οι πολιτικοί και μόνο και όχι οι ξένοι, το πρόβλημα με την εγκληματικότητα μερικών ματαναστών που παρουσιάζεται έχει ώς κύρια αιτία την κρατική ανεπάρκεια και όχι οτί είναι κολασμένοι!!!

Το καλυτερο για μενα θα ηταν αν αφήσουμε ολες τις ιδεολογιες γιατι δεν εχουν νόημα και να σκεφτουμε λιγο το συμφερον μας, το καλο μας. Αυτο ειναι απλος φυσικος νομος κι εμεις τον εχουμε παραβιασει προς κακο μας. Για τη μπουρδελοποιηση φταινε πολλα. Οι ξενοι αφου ειναι εδω και ειναι οπως ειναι και κανουν οσα κανουν, το κρατος με τους νομους τα μεσα και τη θεληση του που απλα δεν υπαρχουν(ουτε κρατος υπαρχει), και φυσικα οι πολιτικοι που μας εφεραν εκατομυρια αλλοεθνεις και ειναι τοσο θρασυτατοι που υποστηριζουν και ιδεολογικα τις ενεργειες τους στηριζοντας αριστερα/αντιρατσισμο/κοινωνικα φορουμμ κτλ κτλ, ολα υπερ των μετανατστων, αριστεροανοιχτη πολυπολιτισμικη κοινωνια, μιντια οδηγουμενα μονομπαντα εκει. Οι ξενοι φυσικα και δεν ειναι κολασμενοι. Ειναι φτωχοι, απελπισμενοι(πολυ σημαντικο), δεν εχουν να χασουν τιποτα αλλο, δε φοβουνται και εχουν τον πολιτισμο των χωρων τους. Υπαρχουν διαφορες στο τι θεωρει καποιος πχ καθαρο και τι βρωμικο, μια πακιστανη με μια Ελληνιδα.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Πως να γίνει που είναι ήδη(εγκληματικότητα και διαφθορά όση δεν έχει άλλο πολιτισμένο κράτος)!!!
Βγείτε από την γυάλα σας!!!

Και βεβαια ειναι μπουρδελο, κανεις δεν ειναι στη γυαλα του εκτος απο αναρχικους και λοιπους υστερικους αριστεροκομούνες. Το θεμα ειναι αν θες να ειναι μπουρδελο ή οχι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αχ, να κάνω κι εγώ λίγο copy-paste ?

Στη μελέτη «Πολιτιστική σύγκρουση και εγκληματικότητα» (Culture Conflict and Delinquency,New York 1938) του Θόρστεν Σέλιν- από τους μεγαλύτερους ερευνητές της κοινωνιολογικής διάστασης και ανάλυσης του εγκλήματος-παρουσιάζονται τα στατιστικά στοιχεία (δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά στις 21 και 28/03/1998 στην «Ελευθεροτυπία») για την εγκληματικότητα των μεταναστών στις ΗΠΑ εν έτει 1929. Τι προκύπτει;
Στο σύνολο των αδικημάτων στη Νέα Υόρκη πρώτοι ήταν οι έλληνες με ποσοστό υπερδιπλάσιο των Ιταλών.
Στις ανθρωποκτονίες , οι Έλληνες προηγούνταν κατά …1095% έναντι των δεύτερων Ιταλών.
Στους βιασμούς , οι Έλληνες προηγούνταν με 73% έναντι των δεύτερων Ιταλών.
Στις Ληστείες, οι Έλληνες προηγούνταν κατά 22% των Ιταλών.
Στις επιθέσεις , οι Έλληνες προηγούνταν κατά 144% των ιταλών.
Στις διαρρήξεις , οι Έλληνες προηγούνταν κατά 12% των Ιταλών.
Στις κλοπές , οι Έλληνες προηγούνταν κατά 100% των δεύτερων Ρώσων.
Στην οπλοκατοχή, οι Έλληνες έρχονταν δεύτεροι μετά τους Ιταλούς .
Στα ναρκωτικά, οι Έλληνες προηγούνταν κατά 600% των δεύτερων Ρώσων…

Ταυτόχρονα , σύμφωνα με την ίδια μελέτη, σε 31 μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ εκείνη την εποχή, οι Έλληνες έρχονταν πρώτοι στην εγκληματικότητα μεταξύ των μεταναστών (μπροστά από Λιθουανούς, Πολωνούς, Γιουγκοσλάβους, Σκανδιναβούς ,Αυστριακούς κλπ.), ενώ ήταν δεύτεροι στην τότε «Μέκκα» του εγκλήματος , το Σικάγο.

Ανάρτηση : Μετανάστες και εγκληματικότητα | Emigrantët dhe kriminialiteti

αχ οταν τα λεγα εγω πηγανε να με βγαλουνε τρελη.....να σαι καλα πουλακι μου :P
καθε λαος συμπεριφερεται αναλογα με τις συνθηκες στις οποιες βρισκοτανε στη χωρα του....ημιαγρια συμεπεριφορα....ετσι ηταν οι ελληνες ετσι ηταν παλιοτερα οι αλβανοι και ετσι ειναι σημερα οι αφγανοι....

υ.γ. θελω να μου λυσετε μια απορια....οταν θα μπει η αλβανια στην ΕΕ και ολοι αυτοι οι αλβανοι θα ειναι νομιμα στη χωρα μας.....τι θα κανετε? :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Το καλυτερο για μενα θα ηταν αν αφήσουμε ολες τις ιδεολογιες γιατι δεν εχουν νόημα και να σκεφτουμε λιγο το συμφερον μας, το καλο μας. Αυτο ειναι απλος φυσικος νομος κι εμεις τον εχουμε παραβιασει προς κακο μας. Για τη μπουρδελοποιηση φταινε πολλα. Οι ξενοι αφου ειναι εδω και ειναι οπως ειναι και κανουν οσα κανουν, το κρατος με τους νομους τα μεσα και τη θεληση του που απλα δεν υπαρχουν(ουτε κρατος υπαρχει), και φυσικα οι πολιτικοι που μας εφεραν εκατομυρια αλλοεθνεις και ειναι τοσο θρασυτατοι που υποστηριζουν και ιδεολογικα τις ενεργειες τους στηριζοντας αριστερα/αντιρατσισμο/κοινωνικα φορουμμ κτλ κτλ, ολα υπερ των μετανατστων, αριστεροανοιχτη πολυπολιτισμικη κοινωνια, μιντια οδηγουμενα μονομπαντα εκει. Οι ξενοι φυσικα και δεν ειναι κολασμενοι. Ειναι φτωχοι, απελπισμενοι(πολυ σημαντικο), δεν εχουν να χασουν τιποτα αλλο, δε φοβουνται και εχουν τον πολιτισμο των χωρων τους. Υπαρχουν διαφορες στο τι θεωρει καποιος πχ καθαρο και τι βρωμικο, μια πακιστανη με μια Ελληνιδα.
Αστιεύεσαι μου φαίνεται,όλα υπερ των αλλοδαπών που το κατάλαβες(O Σύριζα λιγο μιλάει και είναι στο 6-7%);;;!!! :think:
-Ληστεία;;;;!!!
-Kωλόαλβανός την έκανε!!!
-Ναρκωτικά;;;!!!
-Aλβανοί οι έμποροι(χαμός στην Κρήτη)!!!
-Μαστροποιά;;;!!!
-Πάλι κάποιος Αλβανός φταίει!!!
Υ.Γ.Φίλο έχω και λέει βορειοηπειρώτης επειδή νιώθει συνέχεια ρατσισμό!!!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
αχ οταν τα λεγα εγω πηγανε να με βγαλουνε τρελη.....να σαι καλα πουλακι μου :P
καθε λαος συμπεριφερεται αναλογα με τις συνθηκες στις οποιες βρισκοτανε στη χωρα του....ημιαγρια συμεπεριφορα....ετσι ηταν οι ελληνες ετσι ηταν παλιοτερα οι αλβανοι και ετσι ειναι σημερα οι αφγανοι....

υ.γ. θελω να μου λυσετε μια απορια....οταν θα μπει η αλβανια στην ΕΕ και ολοι αυτοι οι αλβανοι θα ειναι νομιμα στη χωρα μας.....τι θα κανετε? :2funny:
Όλοι αυτοί που τους βρίζουν χαρακήρι!!! :grin:
Εμείς οι υπόλοιποι ούτε κρύο ούτε ζέστη!!!
Υ.Γ.Άρε μουνίτσα θα αφήσεις πολλούς ξάγρυπνους απόψε με αυτόν τον προβληματισμό!!! :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Όλοι αυτοί που τους βρίζουν χαρακήρι!!! :grin:
Εμείς οι υπόλοιποι ούτε κρύο ούτε ζέστη!!!
Υ.Γ.Άρε μουνίτσα θα αφήσεις πολλούς ξάγρυπνους απόψε με αυτόν τον προβληματισμό!!! :2funny: :2funny: :2funny:

μα δεν ειναι προβληματισμος....αποδοχη της πραγματικοτητας ειναι....αφου καποια στιγμη η αλβανια θα μπει στην ΕΕ....και οι ρουμανοι καποτε τρωγανε κραξιμο  αλλα τωρα αντε πες τους να μην ερθουν στη χωρα σου :P

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
αφου ολοι εσεις οι προοδευτικοι γουστερετε τους λαθρομεταναστες γιατι δεν παιρνετε 1-2 στο σπιτι σας να τους φιλοξενησετε?
Φυσικα και για τη "μπεμπα" του θα νοιαζοταν ο αλλος παρα για τον καθε ΑΛΗΤΗ ΞΕΝΟ που εχει ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ στην ελλαδα!
ας στελνει με βαρδιες ο Τσιπρας στα φορουμ να λετε τις μαλακιες σας ε?
Δεν πατε να κανετε καμμια δουλεια, χαραμοφαηδες! Εστω να ληστεψετε καμμια τραπεζα, αφου μονο γιαυτο ειστε αξιοι ολοι οι αριστεροι... (οπως ο γιος Βουτση)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Και βεβαια ειναι μπουρδελο, κανεις δεν ειναι στη γυαλα του εκτος απο αναρχικους και λοιπους υστερικους αριστεροκομούνες. Το θεμα ειναι αν θες να ειναι μπουρδελο ή οχι.
Μιλάω για την Αμερική που παραπάνω την θεώρησες ΄κράτος υπόδειγμα σε αυτόν τον τομέα,μάλλον μιλάς για την Ελλάδα.
Κανείς δεν θέλει την χώρα του μπουρδέλο αλλά η δικιά μας δυστυχώς είναι και δεν έχει και τσατσά!!!

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Επίσης είναι ενδιαφέρον αυτό το απόσπασμα από εκπομπή του Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα (δείτε από 0:31-2:46) που έγινε με αφορμή την απόφαση της κοινότητας Παλαιό Κεραμίδι Πιερίας, το Μάρτιο του 1998 να απαγορεύσει την κυκλοφορία των Αλβανών μεταναστών μετά τη δύση του ηλίου.  *P
Τίτλος εκπομπής : "Βρωμοέλληνες" (Το προσωνύμιο των ελλήνων στην Αμερική)

Όλη η εκπομπή υπάρχει εδώ : Επίσης σχετικό άρθρο στον Ιό εδώ:
(Τώρα τελειώνει η βάρδια μου συγγνώμη..)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
αφου ολοι εσεις οι προοδευτικοι γουστερετε τους λαθρομεταναστες γιατι δεν παιρνετε 1-2 στο σπιτι σας να τους φιλοξενησετε?
Φυσικα και για τη "μπεμπα" του θα νοιαζοταν ο αλλος παρα για τον καθε ΑΛΗΤΗ ΞΕΝΟ που εχει ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ στην ελλαδα!
Δεν πατε να κανετε καμμια δουλεια, χαραμοφαηδες! Εστω να ληστεψετε καμμια τραπεχα, αφου μονο γιαυτο ειστε αξιοι ολοι οι αριστεροι...
Πανιβλακα

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μα δεν ειναι προβληματισμος....αποδοχη της πραγματικοτητας ειναι....αφου καποια στιγμη η αλβανια θα μπει στην ΕΕ....και οι ρουμανοι καποτε τρωγανε κραξιμο  αλλα τωρα αντε πες τους να μην ερθουν στη χωρα σου :P
Πεστα ρε μουνιτσα πεστα

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν πατε να κανετε καμμια δουλεια, χαραμοφαηδες! Εστω να ληστεψετε καμμια τραπεχα, αφου μονο γιαυτο ειστε αξιοι ολοι οι αριστεροι...
Εσένα ποιος σε στέλνει χρυσή αυγή ή ΛΑΟΣ και κωλονάκι;;;!!! :grin:
Τώρα πάω να οργανωθώ με κάποια φιλαράκια για ένα καλό ριφιφί και το βράδυ έχω πάρτυ με κάτι αλλοδαπά φιλαράκια!!! :cheesy:
Άρε εθνικορατσιστική ρόμπα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ομορφουλη και τσαχπινουλη εγω δε γουσταρω ουτε τους λαθρομεταναστες ουτε τους εθνικιστες....και αν επρεπε να διαλεξω ανεμσα στους δυο χαλαρα θα επελεγα τους λαθρομεταναστες...το θεμα ειναι να υπαρξει σωστος διαχειρισμος των μεταναστατων....και δυστυχως οι θερμοκεφαλοι εθνικιστες απεχουν πολυ απο τη λογικη σκεψη ωστε να μπορεσουν να συνδραμουν ουσιαστικα σε μια τετοια συζητηση

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Εσένα ποιος σε στέλνει χρυσή αυγή ή ΛΑΟΣ και κωλονάκι;;;!!! :grin:
Τώρα πάω να οργανωθώ με κάποια φιλαράκια για ένα καλό ριφιφί και το βράδυ έχω πάρτυ με κάτι αλλοδαπά φιλαράκια!!! :cheesy:
Άρε εθνικορατσιστική ρόμπα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Μιλησε κι ο προοδευτικος που γουσταρει ("τοιουτοτροπως") αλλοδαπους...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ομορφουλη και τσαχπινουλη εγω δε γουσταρω ουτε τους λαθρομεταναστες ουτε τους εθνικιστες....και αν επρεπε να διαλεξω ανεμσα στους δυο χαλαρα θα επελεγα τους λαθρομεταναστες...το θεμα ειναι να υπαρξει σωστος διαχειρισμος των μεταναστατων....και δυστυχως οι θερμοκεφαλοι εθνικιστες απεχουν πολυ απο τη λογικη σκεψη ωστε να μπορεσουν να συνδραμουν ουσιαστικα σε μια τετοια συζητηση
Αυτό λέμε και εμείς κοπελιά αλλά οι θερμοκέφαλοι που να καταλάβουν!!! :rockon:

Επισκέπτης
Τα κουμαντα μου τα εκανα μονος μου και δεν θα δωσω λογαριασμο στον καθε 16χρονο τενεκε.
Εισαι off για τα καλα,κοψε τους μπαφους.
Εστω να ληστεψετε καμμια τραπεχα, αφου μονο γιαυτο ειστε αξιοι ολοι οι αριστεροι...
Γιατι να ληστευονται οι Τραπεζες?
ΚΑΨΤΕ ΤΕΣ.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μιλησε κι ο προοδευτικος που γουσταρει ("τοιουτοτροπως") αλλοδαπους...
Ok το βρήκες πάλι!!! :grin:
Όχι μόνο αλλοδαπούς αλλά και αλλοδαπές εγώ δεν έχω καμία επαφή με Έλληνες/ίδες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom