acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
δεν τα θυμασαι καλα σκυλογαμημενο μουνοσκυλο, ειτζιαρικο πρεζακι, κωλοπαιδο της φρειδερικης
μου ειχες πει οτι η νδ εμπασε μισο εκατομμυριο επι μπουχεσα ραφηνας και μισο εκατομμυριο επι σαμαρα
και σου λεω δειξε μου τους πινακες που επι σαμαρα μπηκε μισο εκατομμυριο (οι πινακες ελεγαν οτι 2012-2014 ειχαν μπει 195.000)
και μου λες κοιτα και το 2006 ( που ειχε αλλους 95.000) δηλαδη συνολο 290.000 ολα μαζι
δηλαδη ενω στην αρχη μιλουσες για μισο εκατομμυριο επι ΣΑΜΑΡΑ, οταν σε ταισα τις κουραδες μου στο στομα, αρχισες να προσθετεις και το 2006 και οταν σου ειπα οτι δεν ξερεις καν προσθεση κερνωντας σε και το χλιαρο κατρουλιο μου, εφυγες ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ, ΜΠΑΙΛΝΤΙΣΜΕΝΟΣ απο το γαμησι και ΧΙΛΙΟΠΟΥΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ να γλειψεις τις λεπιδιες στην κωλοτρυπιδα σου κουκουλωμενος κατω απο το παιδικο σεντονι σου με τα αυτοκινητακια
ΠΑΚΟΧΥΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ
ο πινακας που εβαλα ειχε ισχυ απο το 2006
οι κυβερνησεις ΝΔ (σαμαρας, συγκυβερνησεις σαμαρα βενιζελου, 2τελευταια χρονια καραμανλη) εβγαζαν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΜΥΡΙΟ
συν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αλλους τοσους οι προηγουμενες κυβερνησεις ΝΔ
ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ