ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.008
- Πόντοι
- 24.596
λογικη ακαποειρα:
με ποναει το νυχι του ποδιου μου
υπαρχουν 3 ενδεχομενα:
1) ενας γιατρος που μου λεει οτι πρεπει να βγει το νυχι (κουλης)
2) ενας γιατρος που μου λεει οτι πρεπει να κοψουμε το ποδι απο το μπουτι (τσιπρας)
3) ενας χαριτωμενος σαμανος που δεν θα ερθει ποτε στο νοσοκομειο αλλα μου ειχε υποσχεθει οτι εαν καποτε περασει ιατρικη και γινει γιατρος και ερθει εδω θα μου το κλασει και θα περασει (μιχαλολιακος)
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΝΥΧΙ;;;;
ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο Π Ο Υ Σ Τ Η Σ
acapoeira logic
καλαδεν μας ποναει κανενα νυχι
οι τριτοκοσμικοι ας μεινουν στις σκατοχωρες τους
στον πουτσο μας
κλειστα συνορα, συλληψεις οσον μπαινουν παρανομα, φυλακη οσο περιμενουν να εξεταστει η αιτηση ασυλου
η οποια δεν υπαρχει λογος να διαρκει πανω απο 24 ωρες για εναν πακιστανο η αλγερινο
δεν μας ποναει κανενα νυχι
οι τριτοκοσμικοι ας μεινουν στις σκατοχωρες τους
κλειστα συνορα, συλληψεις οσον μπαινουν παρανομα,
η οποια δεν υπαρχει λογος να διαρκει πανω απο 24 ωρες για εναν πακιστανο η αλγερινο
καλα
οταν ενηλικιωθεις πνευματικα ξαναμιλαμε
η αρση του εμπολεμου με την αλβανια εγινε επι παπουλια τελη δεκαετιας 80
η δημοκρατια ειναι το λιγοτερο χειροτερο πολιτικο συστημασκουξε πολιτικαλ κορεκτ ΠΟΥΣΤΡΑ
γιατι το εμπολεμο δεν εχει αρθει εξολοκληρου απο την ελλαδα αλλα εν μερειΡε σαχλαμαροπουλο γιατι τοτε το 2000 τα αλμπανια ζητανε αρση;;
Εεεεε;;;;
Ζητούν άρση του εμπολέμου καθεστώτος από την Ελλάδα
Την κατάργηση του εμπολέμου καθεστώτος ζήτησε χθες η Αλβανία από την Ελλάδα.
1 Αυγούστου 2000
Και φτασαμε στο 18 και ακομη ζητανε σαχλαμαροπουλο
Αλβανός ΥΠΕΞ: Τσάμικο και περιουσίες μαζί με την άρση του εμπολέμου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ: 11/01/2018
Η Αλβανία περιμένει από την Ελλάδα να καταργήσει την εμπόλεμη κατάσταση, σύμφωνα με τη συνταγματική πρακτική, ανέφερε ο Μπουσάτι, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Ora News συμπληρώνοντας ότι στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και το τσάμικο ζήτημα.
Εεεε σαχλαμαροπουλο;;;
ρε bird, τι σημαινει πνευματκη ενηλικιωση; κανω με την ανοχη μου ισλαμαμπαντ την αθηνα; ήδη σε συνοικιες της αγγλιας εφαρμοζεται η σαρια.. τι θελουμε; ισλαμικο μεσαιωνα στην ευρωπη; ο συριζα τιμωρηθηκε.. ας μην κανει κατι για το λαθρομεταναστευτικο και αυτος..και θα παει σπιτι του συντομακαλα
οταν ενηλικιωθεις πνευματικα ξαναμιλαμε
η δημοκρατια ειναι το λιγοτερο χειροτερο πολιτικο συστημα
και λεμε το λιγοτερο χειροτερο και οχι το καλυτερο γιατι εχει κι αυτη τις αδυναμιες της
η μεγαλυτερη ειναι οτι η ψηφος ολων εχει την ιδια βαρυτητα
δηλαδη και το μυθικο πουλι και ο ακαποβλακας μετρανε στην καλπη απο 1
πολιτικη ενηλικιωση θα πει να μην λες σε πολιτικη συζητηση "να κατσουν στις χωρες τους οι τριτοκοσμικοι, στα αρχιδια μου"ρε bird, τι σημαινει πνευματκη ενηλικιωση; κανω με την ανοχη μου ισλαμαμπαντ την αθηνα; ήδη σε συνοικιες της αγγλιας εφαρμοζεται η σαρια.. τι θελουμε; ισλαμικο μεσαιωνα στην ευρωπη; ο συριζα τιμωρηθηκε.. ας μην κανει κατι για το λαθρομεταναστευτικο και αυτος..και θα παει σπιτι του συντομα
αυτο το εκτρωμα τι ειναι τυπεσκουξε πολιτικαλ κορεκτ ΠΟΥΣΤΡΑ
αυτο το εκτρωμα τι ειναι τυπε
κακιασμενη dyke που την γαμανε οι niggers γυρω γυρω
γονεις δεν εχει να την μαζεψουν :S :S :S
θα εδινες ενα νεφρο και 2-3 δαχτυλα να εισαι για 1 μερα το μυθικο πουλιειναι η αμερικανικη εκδοση του πουλι τυπε
θα εδινες ενα νεφρο και 2-3 δαχτυλα να εισαι για 1 μερα το μυθικο πουλι
θα εδινες ενα νεφρο και 2-3 δαχτυλα να εισαι για 1 μερα το μυθικο πουλι
εσυ μαθε την ιστορια του κομματος σου να μη σε ρουμπωνουνε οι νεοδημοκρατες και ασε τα υπολοιπαΣαχλαμαροπουλο δακτυλα θελεις η κ@λοδακτυλα
Εχει διαφορα
εσυ μαθε την ιστορια του κομματος σου να μη σε ρουμπωνουνε οι νεοδημοκρατες και ασε τα υπολοιπα
εσυ μαθε την ιστορια του κομματος σου να μη σε ρουμπωνουνε οι νεοδημοκρατες και ασε τα υπολοιπα