Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
εισαι πολυ περιφερειακος παιχτης και πολυ βασικος
οσο και να τριβεσαι δε σε γαμαω αποψε γιατι εχω αδειασει με τους αλλους
Σαν να μην πέρασε μια μέρα μωρή κραγμένη! Καμιά γυναίκα θα γαμήσεις? --->

Στα πουστικα το γυρισες τώρα? :effemine:
Προσωπικώς σε οποιονδήποτε καβγά είτε σε φόρουμ είτε έξω δεν έχω υπονοήσει οτιδήποτε σεξουαλικό που εμπεριέχει ομοφιλοφιλία ...
Ο τύπος μπουλί όμως κωλοτρίβεται πολύ και ονειρεύεται πίπες και γαμήσια με άντρες..

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
στην ελλαδα σημερα υπαρχουν 73.000 εκκρεμεις αιτησεις ασυλου
επι συριζα εξεταζονταν με βασανιστικα αργο ρυθμο και ηταν ετσι η νομοθεσια με τις διπλες επιτροπες και τις προσφυγες που καθε αιτηση ηθελε για να ολοκληρωθει απο ολα τα σταδια περιπου μια 10ετια
εκει ειναι ολη η προσπαθεια τωρα που κανει ο κουλης να μειωσει δραματικα τους χρονους εξετασης κοβοντας σταδια και προσφυγες και αρχιδιες
ενας βαθμος και τελος
θελει εκει και λιγη βοηθεια απο τη ε.ε. με υλικοτεχνικη υποδομη και ειδικους στην εξεταση ασυλου να φευγουν πιο γρηγορα οι αιτησεις
Συμφωνω. Λαιλαπα ΣΥΡΙΖΑ πριν, τωρα με ΝΔ να δουμε τι θα γινει. Να το προσπαθησει. Βεβαια εγω δε καταλαβαινω γιατι οι προσφυγες σε αναμονη, αφηνονται να κυκλοφορουν ανα την Επικρατεια οπου τους αρεσει. Γιατι παιρνουν επιδοματα. Βλεπεις ακομα και ΣΗΜΕΡΑ, σε συγκεκριμενα μερη της Αθηνας, ισογειο καταστημα με ταμπελα απ εξω διεθνους οργανισμου, ΜΚΟ τι ειναι,  και απ εξω ουρα μεχρι το δρομο οι αλλοδαποι περιμενοντας. Τι; Κουλουρια; Δε καταλαβαινω γιατι παιρνουν διαμερισματα, ολα πληρωμενα. Γιατι παει η κυρια η προσφυγας με τη μαντηλα με 3 παιδια απο πισω και ψωνιζει σε καταστηματα στη Πατησιων. Με τι χρηματα; Συσσιτιο με το μεταλλικο δισκο οπως εμεις στο Στρατο, δε τους κανει; Παλαια στρατοπεδα, σκηνες, αντι ξενοδοχεια και διαμερισματα. Ειναι του κρατους επιλογη. Κανενος αλλου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΠΡΙΝ τον συριζα ποσοι απελαθηκαν ρε σκουπιδι?

Δεν εχεις βαρεθει να κανεις την ria sunn?
δεν καταλαβαινω γιατι θελεις να σε φτασω μεχρι το σφιγκτηρα του στομαχου

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., από τον Αύγουστο του 2012 έχουν επιστρέψει στις χώρες καταγωγής τους 50.042 αλλοδαποί. Εξ αυτών οι 16.139 έχουν απελαθεί από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής. Το κόστος των επιχειρήσεων καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών και σε μικρό ποσοστό από εθνικούς πόρους.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Και οι ροες τον αυγουστο του 19 ηταν διπλασιες απο αυτες του 18..

Ποσους απελασε η ΝΔ ολα τα χρονια που κυβερνουσε σε ρωταω ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ

10,100, 100.000??

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τον κραζεις για το "συλληφθηκαν" και λες "κλεισε"?

Άλεξ-ΛΑΧΕΙΟ :2funny:,γάμα καμιά χοντρή που τελικά ούτε αυτές σου κάθονται,βλέπε πεντάγιω και άσε εμένα που προσπαθώ να αντεξω το τέταρτο μονόλιτρο και να γράφω ταυτοχρονα σε ναυάγια..

Το πουλέν σου με το μεταπτυχιακο Νομικής που εφηύρε δικιά του λέξη να κοιτάξεις καλύτερα και όχι ότι ξεφεύγει από το πληκτρολόγιο..

Εν τω μεταξύ ΜΑΛΑΚΗΔΕΣ,δεν υπάρχει κανένα post μου που να εχω γράψει ότι είμαι καθηγητής,αλλά πολλά που έχω γραψει ότι είμαι βοηθός καθηγητή πράγμα που κάθε αργόσχολο ναυάγιο μπορει εύκολα να τσεκάρει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Και οι ροες τον αυγουστο του 19 ηταν διπλασιες απο αυτες του 18..

Ποσους απελασε η ΝΔ ολα τα χρονια που κυβερνουσε σε ρωταω ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ

10,100, 100.000??
ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2012 - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2013

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΑΜΑΡΑ

50.042 αλλοδαποι απελαθηκαν και επεστρεψαν στις πατριδες τους

μετα επαιζες το πουλι σου στο παραβαν, ηρθε ο συριζα, οι απελασεις εγιναν μηδεν και μπηκε 1.000.000 μεταναστες

ας προσεχες

αλλα βουλωσε το τουλαχιστον που εχεις και τα μουτρα να ασκησεις κριτικη

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Άλεξ-ΛΑΧΕΙΟ :2funny:,γάμα καμιά χοντρή που τελικά ούτε αυτές σου κάθονται,βλέπε πεντάγιω και άσε εμένα που προσπαθώ να αντεξω το τέταρτο μονόλιτρο και να γράφω ταυτοχρονα σε ναυάγια..

Το πουλέν σου με το μεταπτυχιακο Νομικής που εφηύρε δικιά του λέξη να κοιτάξεις καλύτερα και όχι ότι ξεφεύγει από το πληκτρολόγιο..

Εν τω μεταξύ ΜΑΛΑΚΗΔΕΣ,δεν υπάρχει κανένα post μου που να εχω γράψει ότι είμαι καθηγητής,αλλά πολλά που έχω γραψει ότι είμαι βοηθός καθηγητή πράγμα που κάθε αργόσχολο ναυάγιο μπορει εύκολα να τσεκάρει
ανθυποβοηθος μαλακας εισαι

εντωμεταξυ επειδη το σωστο ειναι κλινε και οχι κλεισε, ξεφυγανε πολλα απο το πληκτρολογιο

λιγο το Τ9, λιγο η τετραλιτρη μπυρα, λιγο η ζεστη, λιγο τα λογια του παπα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
λες τυπε;
γιατι εγω απο τα γραφομενα του καταλαβα οτι ειναι ομοτιμος καθηγητης στη χαιδελβεργη

Εσύ Μπαμπινιώτη πήγαινε να κατοχυρώσεις τη λέξη συλλήφθηκαν, μην στην κλεψει ο ζουράρις :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2012 - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2013

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΑΜΑΡΑ

50.042 αλλοδαποι απελαθηκαν και επεστρεψαν στις πατριδες τους

μετα επαιζες το πουλι σου στο παραβαν, ηρθε ο συριζα, οι απελασεις εγιναν μηδεν και μπηκε 1.000.000 μεταναστες

ας προσεχες

αλλα βουλωσε το τουλαχιστον που εχεις και τα μουτρα να ασκησεις κριτικη

50.000 απο το ενα εκατομμυριο που εμπασε δεν ειναι τιποτα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Σύμφωνα με τον κ. Εσδρά, τους τελευταίους μήνες παρατηρείται αύξηση του αριθμού των κρατούμενων αλλοδαπών που δηλώνουν συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελουσίων επιστροφών του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Συγκεκριμένα, το 22% των αλλοδαπών που τον Ιούλιο εγκατέλειψαν μέσω του ΔΟΜ την Ελλάδα, κρατούνταν σε χώρους κράτησης της ΕΛ.ΑΣ. Το αντίστοιχο ποσοστό για το διάστημα 2013 - 2014 ήταν της τάξης του 5%. Ενδεικτικά, τον Ιούλιο του 2014 στο πρόγραμμα εθελουσίων επιστροφών του ΔΟΜ συμμετείχαν 201 κρατούμενοι αλλοδαποί, ενώ πέρυσι ο αριθμός τους ήταν «μόλις» 134. Η εξέλιξη αποδίδεται από τους γνωρίζοντες στη λειτουργία των χώρων κράτησης, όπου έχουν μεταφερθεί και κρατούνται οι περισσότεροι αλλοδαποί που συλλαμβάνονται για παράνομη είσοδο στη χώρα. Προκειμένου, μάλιστα, να διευκολυνθούν οι οικειοθελείς επιστροφές κρατούμενων αλλοδαπών έχει επιτραπεί σε κλιμάκιο υπαλλήλων του ΔΟΜ να βρίσκεται μόνιμα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κράτησης Αμυγδαλέζας.
Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., από τον Αύγουστο του 2012 έχουν επιστρέψει στις χώρες καταγωγής τους 50.042 αλλοδαποί. Εξ αυτών οι 16.139 έχουν απελαθεί από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής. Το κόστος των επιχειρήσεων καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών και σε μικρό ποσοστό από εθνικούς πόρους.

ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΑΚΑΠΟΕΙΡΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΕΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ

ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ, ΗΡΘΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ
ΒΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΤΣΙΚΟΓΑΜΗ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ΕΣΕΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΑΜΙΟΛΑ;
Έκανε στρατό στη ρόδο έξι μήνες και δεν γάμησε τίποτα σε εποχές που οι σκανδιναβές σε τραβούσαν απο το χέρι και σχεδόν σε βίαζαν !  :2funny: :2funny:Πήγαινε όμως στα μπουρδέλα της Παλιάς Πόλης που τότε δούλευε η γιαγιά Τζένη Χειλουδάκη...!   :effemine:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
Έκανε στρατό στη ρόδο έξι μήνες και δεν γάμησε τίποτα σε εποχές που οι σκανδιναβές σε τραβούσαν απο το χέρι και σχεδόν σε βίαζαν !  :2funny: :2funny:Πήγαινε στα μπουρδελά της Παλιάς Πόλης που τότε δούλευε η γιαγιά Χειλουδάκη!   :effemine:
σε χεζω τσαμπικο

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Έκανε στρατό στη ρόδο έξι μήνες και δεν γάμησε τίποτα σε εποχές που οι σκανδιναβές σε τραβούσαν απο το χέρι και σχεδόν σε βίαζαν !  :2funny: :2funny:Πήγαινε όμως στα μπουρδέλα της Παλιάς Πόλης που τότε δούλευε η γιαγιά Τζένη Χειλουδάκη...!  :effemine:
τσακωνοταν με τον εισαγγελεα για το ποιον θα ξεκωλιασει πρωτο ο χειλουδακης;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τσακωνοταν με τον εισαγγελεα για το ποιον θα ξεκωλιασει πρωτο ο χειλουδακης;

ρε τυπε οι ελληνες πηγαιναν σε μια περιοχη γαμουσαν τα καλυτερα μουνια και τα παιδια τους ηταν κατα 50% ελληνες μετα απο μερικες γεννιες παλι εσκαγαν μυτη οι ελληνες γαμουσαν παλι τα καλυτερα μουνια και τοτε τα παιδια εφταναν στο 75% 5-6 φορες το εκαναν αυτο οι ελληνες και ολη η ευρωπη εχει ελληνικο dna,οσο για τους τουρκους το 70% εχει ελληνικες ριζες τι να λεμε τωρα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ολοι οι βλαμμενοι κανανε κομμα εναντιον του ΜΥΘΙΚΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ

δε σε γαμαω αποψε γιατι εχω αδειασει με τους αλλους

Ολα τα παραπάνω για ΑΝΤΡΕΣ τα ονειρεύεσαι???

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αυτη η καραπουτσακλαρα που εδωσα σημερα στον ακαποβλακα ηταν ανελπιστη ακομα και για μενα
να μου λεει πες μου μαλακα τι απελασεις εκανε προηγουμενως η νδ και να του πεταω χυσια, κατουρα και σκατα all together στη μαπα με επισημα στοιχεια
ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ολο το σκυλολοι της χρυσαυγης

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ολοι οι βλαμμενοι κανανε κομμα εναντιον του ΜΥΘΙΚΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ
πες μας λιγα πραγματα και για τα παιδικα σου βιωματα
πως σε "επαιζε" στα γονατα του ο "θειος" χασαν οταν περιμενε την σειρα του για να πει "καλημερα" σε καποια απο τις γυναικες του σογιου σου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Σύμφωνα με τον κ. Εσδρά, τους τελευταίους μήνες παρατηρείται αύξηση του αριθμού των κρατούμενων αλλοδαπών που δηλώνουν συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελουσίων επιστροφών του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Συγκεκριμένα, το 22% των αλλοδαπών που τον Ιούλιο εγκατέλειψαν μέσω του ΔΟΜ την Ελλάδα, κρατούνταν σε χώρους κράτησης της ΕΛ.ΑΣ. Το αντίστοιχο ποσοστό για το διάστημα 2013 - 2014 ήταν της τάξης του 5%. Ενδεικτικά, τον Ιούλιο του 2014 στο πρόγραμμα εθελουσίων επιστροφών του ΔΟΜ συμμετείχαν 201 κρατούμενοι αλλοδαποί, ενώ πέρυσι ο αριθμός τους ήταν «μόλις» 134. Η εξέλιξη αποδίδεται από τους γνωρίζοντες στη λειτουργία των χώρων κράτησης, όπου έχουν μεταφερθεί και κρατούνται οι περισσότεροι αλλοδαποί που συλλαμβάνονται για παράνομη είσοδο στη χώρα. Προκειμένου, μάλιστα, να διευκολυνθούν οι οικειοθελείς επιστροφές κρατούμενων αλλοδαπών έχει επιτραπεί σε κλιμάκιο υπαλλήλων του ΔΟΜ να βρίσκεται μόνιμα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κράτησης Αμυγδαλέζας.

ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΑΚΑΠΟΕΙΡΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΕΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ

ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ, ΗΡΘΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ
ΒΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΤΣΙΚΟΓΑΜΗ

ΝΑΥΑΓΙΟ η ΝΔ απελασε 50.000 απο το ενα μυριο που εμπασε

Ο κουλης δεν κανει ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom