μανες και παιδια ?χαχα το 80 τοις εκατο ειναι ανδρες σε στρατευσιμη ηλικια ..οχι μια φορα θα βουλιαξεις βαρκα μετα δεν θα στειλει κανεις καμμια.αλλα ποιος εχει τα αντερα να το κανει ?ο κουλης?Καταγραφηκε η αποψη σου.
Την απορριπτω ως επιεικως απαραδεκτη.
Αρα προφανως αν ησουν στρατιωτης τωρα και σε ειχαν στειλει εκει, θα πυροβολουσες μανες και παιδια που θα ειχαν πεσει στη θαλασσα χωρις τυψεις επειδη ειναι εισβολεις. Τι, οχι?
Παμε παρακατω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Ο Κουλης θα ειναι στον καναπε του, δεν θα το κανει αυτος.μανες και παιδια ?χαχα το 80 τοις εκατο ειναι ανδρες σε στρατευσιμη ηλικια ..οχι μια φορα θα βουλιαξεις βαρκα μετα δεν θα στειλει κανεις καμμια.αλλα ποιος εχει τα αντερα να το κανει ?ο κουλης?
Εσυ που θα εισαι στρατευσιμος ή εσυ που εισαι λιμενικος θα το κανεις.
Γουσταρεις?
Και στο κατω κατω αν εισαι τοσο γαμάουα, βρες αλλους δεκα παρομοιους, παρτε ενα φουσκωτο και καμποσες καραμπινες και σταθειτε εκει ανοικτα της Λεσβου, να βουλιαζετε βαρκες
Αφου το κρατος ειναι νωχελικο, αναλαβετε δραση εσεις οι μαγκες
Θα σας ευγνωμονει το εθνος
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.479
- Πόντοι
- 24.596
το λαθος τυπε των εδω αντιλαθρο κομματων ειναι οτι εχουν ρητορικη εναντια σε αλλους Ελληνες με ορους εμφυλιου.Μην λες ανοησιες
Τι σχεση εχει ο Σαλβινι με τους νεοναζι?
κανονικα ενα τετοιο κομμα θα επρεπε να ειναι 'ολοι Ελληνες ειμαστε-πανω απο ολα η χωρα να διωξουμε τους λαθρο'
και μετα ας σκοτωθουμε μεταξυ μας :S :S :S
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Αυτο παλι, που ο Τζημερος εχει αυτο-ανακηρυχθει ως ο μεντορας του φιλελευθερισμου στην Ελλαδα, με ξεπερναει.εδώ δες χαλια από εναν φιλελεύθερο...
Ενας ψυχακιας ακραιος με τικ στο ματι.
Τι φιλελευθερος και μπαρμπουτσαλα.
Ουδεμια αξια η αποψη του.
Αυτο ελειπε να περιμεναμε τον Τζημερο να συκοφαντησει τον φιλελευθερισμο.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.520
- Πόντοι
- 506
Της ίδιας πολυκατοικίας είστε... Το 80% που συμφωνούν μαζί του ειναι νεοδημακρατες που τον παρακαλανε νε συνεργαστεί με Κουλη...Αυτο παλι, που ο Τζημερος εχει αυτο-ανακηρυχθει ως ο μεντορας του φιλελευθερισμου στην Ελλαδα, με ξεπερναει.
Ενας ψυχακιας ακραιος με τικ στο ματι.
Τι φιλελευθερος και μπαρμπουτσαλα.
Ουδεμια αξια η αποψη του.
Αυτο ελειπε να περιμεναμε τον Τζημερο να συκοφαντησει τον φιλελευθερισμο.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Ειναι εντυπωσιακο οτι καποιοι χαιρονται για την ελευση λαθρομεταναστων προκειμενου να ειρωνευτουν τη ΝΔ
Δηλαδη δεν εχω αντιληφθει, τι ακριβως θελατε, να βουλιαζει ο Κουλης τις βαρκες?
Ειλικρινα δεν αντιλαμβανομαι.
Ήδη ετοιμαζει νεο νομο για το ασυλο και προχωρει τις επαναπροωθησεις που ο Συριζα αγνοουσε προκλητικα.
Τι στον πουτσο θελετε δηλαδη? Να τους πυροβολουνε? Να τους πνιγουν? Τι? Εχει η χωρα δεσμευσεις ή δεν εχει?
Για το θεμα των λαθρομεταναστων δεν χωρει καμια κριτικη. Γινεστε γραφικοι.
Όντως τους προωθεί στο εσωτερικό της χώρας...
Υπάρχουν τελικά θαλάσσια σύνορα επί νέας δημοκρατίας;
Ναι ή όχι;
Το να μιλάς για γραφικότητες εσύ που το πήρες βαρέως όταν σε έκλασε η αραποχυμένη χοντρέλα, μας ξεπερνάει όλους να ξέρεις..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα παντωςτο λαθος τυπε των εδω αντιλαθρο κομματων ειναι οτι εχουν ρητορικη εναντια σε αλλους Ελληνες με ορους εμφυλιου.
κανονικα ενα τετοιο κομμα θα επρεπε να ειναι 'ολοι Ελληνες ειμαστε-πανω απο ολα η χωρα να διωξουμε τους λαθρο'
και μετα ας σκοτωθουμε μεταξυ μας :S :S :S
Διαρρηγνυουμε τα ιματια μας οτι η Ελλαδα εχει κατακλυσθει απο μουσουλμανους και οδευουμε στην καταστροφη και χρειαζομαστε εναν πολιτικο που να τους διωξει
Εν τω μεταξυ οι μουσουλμανοι στην Ελλαδα δεν ειναι πανω απο 3-4% στην χειροτερη περιπτωση
Δηλαδη κατι Γερμανιες, κατι Γαλλιες και κατι Σουηδιες που οι μουσουλμανοι εδω και χρονια αγγιζουν το 20-30% τι επρεπε να εχουν κανει? Εμεις μια χαρα ειμαστε.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα παντως
Διαρρηγνυουμε τα ιματια μας οτι η Ελλαδα εχει κατακλυσθει απο μουσουλμανους και οδευουμε στην καταστροφη και χρειαζομαστε εναν πολιτικο που να τους διωξει
Εν τω μεταξυ οι μουσουλμανοι στην Ελλαδα δεν ειναι πανω απο 3-4% στην χειροτερη περιπτωση
Δηλαδη κατι Γερμανιες, κατι Γαλλιες και κατι Σουηδιες που οι μουσουλμανοι εδω και χρονια αγγιζουν το 20-30% τι επρεπε να εχουν κανει? Εμεις μια χαρα ειμαστε.
Πάλι καλά που μίλησες σοβαρά και δεν έγραψες μαλακίες..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Της ίδιας πολυκατοικίας είστε... Το 80% που συμφωνούν μαζί του ειναι νεοδημακρατες που τον παρακαλανε νε συνεργαστεί με Κουλη...
Δεν ξερω εγω πολυκατοικιες και μαιζονετες
Εγω ξερω οτι υπαρχει μια παραταξη του 40%
Και οποιος ασπαζεται της αρχες της, μπορει να ενταχθει σε αυτην
Αν υπαρχουν νεοδημοκρατες που θελουν Τζημερους, Φαηλους και λοιπα φρουτα, προβλημα τους, δεν με αφορα
Εμενα με ικανοποιει η μετριοπαθης και συνετη σταση της ηγεσιας
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Πάλι καλά που μίλησες σοβαρά και δεν έγραψες μαλακίες..
Δηλαδη?
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.479
- Πόντοι
- 24.596
τυπε γεννανε σαν τα ποντικια 10-10 και γκετοποιουνται.Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα παντως
σεολοκληρες περιοχες στην Αθηνα ειναι πλειοψηφια και με το σχεδιο εγκαταστασης τους εντος αστικων ιστων παντου σε λιγο θα αφησεις υποχρεωτικα μουσι με ξυρισμενο μουστακι :S :S :S
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Αστα να πανε τι ακουει κανεις. Εδω υπαρχουν Αριστεροι του ΣΥΡΙΖΑ που μοιραζουν διαμερισματα σε λαθρομεταναστες και Αριστεροι του ΚΚΕ που λενε κανενας εγκλωβισμενος στην Ελλαδα, να τους επιτραπει να περασουν ολοι στην Ευρωπη, οπως θελουν. Δε το ξερα οτι ειναι υποχρεωμενα, κρατη να επιτρεπουν την εισοδο και εγκατασταση σε αλλοδαπους υπηκοους ανεξελεγκτα, απλως και μονο επειδη το επιθυμουν οι ιδιοι.Της ίδιας πολυκατοικίας είστε... Το 80% που συμφωνούν μαζί του ειναι νεοδημακρατες που τον παρακαλανε νε συνεργαστεί με Κουλη...
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα παντως
Μπορείς να μου πεις τι προσφέρει στην κοινωνία αυτό το 3-4% που ισχυρίζεσαι;
Πολιτισμικά,οικονομικά,κοινωνικά;
Ποιο το μερίδιό του στην εγκληματικότητα;
Έχεις πατήσει το πόδι σου στη Γερμανία;
Το γεγονός ότι έχουν γκετοποιηθεί ολόκληρες συνοικίες,ότι στη βαριά εγκληματικότητα πρωταγωνιστούν τουρκο-άραβες,πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία παρασιτούν λαμβάνοντας επιδόματα και δεν εντάσσονται στις κοινωνίες,δεν είναι λόγος να παραδειγματιστεί η Ελλάδα και αυτό το 3-4% που λες να μη γίνει 20-30% όπως εδώ;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Εχω πει χιλιες φορες οτι προσωπικη μου επιθυμια ειναι να μην υπαρχει ουτε ενας μουσουλμανος οχι στην Ελλαδα, αλλά ουτε καν στην Ευρωπη. Αλλά άλλο ειναι οι επιθυμιες μου κι αλλο το εφικτό.Μπορείς να μου πεις τι προσφέρει στην κοινωνία αυτό το 3-4% που ισχυρίζεσαι;
Πολιτισμικά,οικονομικά,κοινωνικά;
Ποιο το μερίδιό του στην εγκληματικότητα;
Έχεις πατήσει το πόδι σου στη Γερμανία;
Το γεγονός ότι έχουν γκετοποιηθεί ολόκληρες συνοικίες,ότι στη βαριά εγκληματικότητα πρωταγωνιστούν τουρκο-άραβες,πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία παρασιτούν λαμβάνοντας επιδόματα και δεν εντάσσονται στις κοινωνίες,δεν είναι λόγος να παραδειγματιστεί η Ελλάδα και αυτό το 3-4% που λες να μη γίνει 20-30% όπως εδώ;
Τι εννοεις "τι προσφερει το 3-4%"? Ομολογω δεν αντιλαμβανομαι την ερωτηση. Εγω θα σου πω οτι δεν προσφερει κατα τη γνωμη μου τιποτα. Και?
Να εχεις υποψη σου κατι.
Το τι γινεται στην Ελλαδα, λιγη σημασια εχει. Εξαλλου οι λαθρομεταναστες δεν εχουν δα και ονειρο να μεινουν στην Ελλαδα. Να πανε παραπερα θελουν.
Σημασια εχει τι γινεται στην Ευρωπη.
Τι να το κανω να εχει η Ελλαδα 100% ορθοδοξους και ουτε εναν μεταναστη, αλλά την ιδια στιγμη στην Γερμανια, την Γαλλια και αλλου να γινονται οι μουσουλμανοι πλειοψηφια? Το θεμα πρεπει να αντιμετωπισθει ΚΕΝΤΡΙΚΑ. Και κυριως απο τους γαλλογερμανους. Εμεις ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξης.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Τι εννοεις "τι προσφερει το 3-4%"? Ομολογω δεν αντιλαμβανομαι την ερωτηση. Εγω θα σου πω οτι δεν προσφερει κατα τη γνωμη μου τιποτα. Και?
Είναι θετική ή αρνητική η παρουσία της συγκεκριμένης θρησκευτικής ομάδας στην ελληνική κοινωνία;
Όχι μόνο δεν προσφέρει όπως λες, αλλά είναι αρνητική.
Από τη Γερμανία και τη Γαλλία όπου έχει γίνει επί δεκαετίες αριστερή πλύση εγκεφάλου,ενώ στην πρώτη έχουν καλλιεργηθεί ενοχικά σύνδρομα για ότι κακό έχει συμβεί στην ανθρωπότητα τα τελευταία 1000χρόνια,να μην περιμένεις τίποτα.
Αυτό το κοριτσάκι πρωτοετής φοιτήτρια Ιατρικής
https://[URL unfurl="true"]www.irishtimes.com/polopoly_fs/1.2893698.1480947932!/image/image.jpg_gen/derivatives/box_620_330/image.jpg[/img[/URL]]
βιάσθηκε και δολοφονήθηκε,από τον ίδιο αφγανό που είχε ρίξει μια ελληνίδα φοιτήτρια στα βράχια στην Κέρκυρα,ο οποίος αποφυλακίσθηκε με το νόμο παρασκευόπουλου και ήρθε στη Γερμανία.
Το κορίτσι αυτό βοηθούσε εθελοντικά στο hot spot,μιας και οι αριστερών φρονημάτων γονείς της,την έστειλαν σαν πρόβατο για σφαγή..
Ο πατέρας της,είπε πως στην κηδεία της αντί για στεφάνια,να γίνει δωρεά χρημάτων για τους πρόσφυγες.
Κατάλαβες Άλεξ;
Από δω πάνω,μην περιμένεις τίποτα..
Ο πνευματικός καρκίνος της αριστεράς,έχει καταστρέψει τα πάντα..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
To "εδω πανω" υποθετω ειναι η ΓερμανιαΑπό δω πάνω,μην περιμένεις τίποτα..
Ο πνευματικός καρκίνος της αριστεράς,έχει καταστρέψει τα πάντα..
Αν δεν περιμενουμε τιποτα απο εκει, τοτε προφανως δεν μπορει να αλλαξει κατι
Εγω ομως βλεπω το AFD να ανεβαινει
Κι αυτο μπορει να αλλαξει την ατζεντα
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.520
- Πόντοι
- 506
Δεν ξερω εγω πολυκατοικιες και μαιζονετες
Εγω ξερω οτι υπαρχει μια παραταξη του 40%
Και οποιος ασπαζεται της αρχες της, μπορει να ενταχθει σε αυτήν
Αν υπαρχουν νεοδημοκρατες που θελουν Τζημερους, Φαηλους και λοιπα φρουτα, προβλημα τους, δεν με αφορα
Εμενα με ικανοποιει η μετριοπαθης και συνετη σταση της ηγεσιας
Συνημμένα
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
To "εδω πανω" υποθετω ειναι η Γερμανια
Αν δεν περιμενουμε τιποτα απο εκει, τοτε προφανως δεν μπορει να αλλαξει κατι
Εγω ομως βλεπω το AFD να ανεβαινει
Κι αυτο μπορει να αλλαξει την ατζεντα
Το AFD πήγε καλά στις πρόσφατες εκλογές,σε δύο κρατίδια που λόγω παρελθόντος,οικονομικής δυσχέρειας,κ.λ.π. έλαβε ψήφο διαμαρτυρίας και όχι ψήφο εμπιστοσύνης.
Στο περίπου ότι έγινε με την χ.α. στην Ελλάδα.
Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπου εργάζομαι εγώ,ισχύει ότι και στην Ελλάδα. Έχουν μπαστακωθεί όλοι οι αριστεροι και προωθούν τις ιδέες τους και προκρίνουν μόνο αριστερούς.
Στη δευτεροβάθμια τα ίδια.
Στο δημοτικό γίνεται συζήτηση για το τρίτο φύλο,για το αν τα αγοράκια πρέπει να κατουράνε καθισμένα για να είναι ίσα με τα κοριτσάκια,για το αν πρέπει να καταργήσουμε τα άρθρα ο/η και να λέμε μόνο το.Το Αλέξανδρος,το Αλεξάνδρα..
Τα ΜΜΕ συστρατεύονται κατά οποιουδήποτε φέρει αντίθετη άποψη,από την πολιτικά ορθή.
Επίσης έχουν δοθεί γερμανικά διαβατήρια σε τόσους αραβοτουρκους,αφρικάνους,κ.λ.π. και στις εκλογές,γίνεται καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος.
Αν έγραφα σε γερμανικό forum,όσα έγραψα στις προηγούμενες σελίδες,θα λάμβανα γράμμα για να απολογηθώ για τα γραφόμενά μου και θα είχα πιθανές επιπτώσεις στη δουλειά μου.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπου εργάζομαι εγώ,ισχύει ότι και στην Ελλάδα. Έχουν μπαστακωθεί όλοι οι αριστεροι και προωθούν τις ιδέες τους και προκρίνουν μόνο αριστερούς.
Στη δευτεροβάθμια τα ίδια.
Στο δημοτικό γίνεται συζήτηση για το τρίτο φύλο,για το αν τα αγοράκια πρέπει να κατουράνε καθισμένα για να είναι ίσα με τα κοριτσάκια,για το αν πρέπει να καταργήσουμε τα άρθρα ο/η και να λέμε μόνο το.Το Αλέξανδρος,το Αλεξάνδρα..
Τα ΜΜΕ συστρατεύονται κατά οποιουδήποτε φέρει αντίθετη άποψη,από την πολιτικά ορθή.
Επίσης έχουν δοθεί γερμανικά διαβατήρια σε τόσους αραβοτουρκους,αφρικάνους,κ.λ.π. και στις εκλογές,γίνεται καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος.
Αν έγραφα σε γερμανικό forum,όσα έγραψα στις προηγούμενες σελίδες,θα λάμβανα γράμμα για να απολογηθώ για τα γραφόμενά μου και θα είχα πιθανές επιπτώσεις στη δουλειά μου.
Για ποιο λόγο όμως γίνονται αυτά;Θέλουν να γίνουν ισλαμικά κράτη;Βαρέθηκαν το λευκό και ξανθό στις χώρες τους και θέλουν μαύρο και κουραδί;Γιατί προωθείται η ανωμαλία και το multi culti στην Ευρώπη;Και ποιος τα προωθεί;Υπάρχει απάντηση σε όλα αυτά;