Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
792
Πόντοι
81
Καταγραφηκε η αποψη σου.
Την απορριπτω ως επιεικως απαραδεκτη.
Αρα προφανως αν ησουν στρατιωτης τωρα και σε ειχαν στειλει εκει, θα πυροβολουσες μανες και παιδια που θα ειχαν πεσει στη θαλασσα χωρις τυψεις επειδη ειναι εισβολεις. Τι, οχι?

Παμε παρακατω
μανες και παιδια ?χαχα το 80 τοις εκατο ειναι ανδρες σε στρατευσιμη ηλικια ..οχι μια φορα θα βουλιαξεις βαρκα μετα δεν θα στειλει κανεις καμμια.αλλα ποιος εχει τα αντερα να το κανει ?ο κουλης?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
μανες και παιδια ?χαχα το 80 τοις εκατο ειναι ανδρες σε στρατευσιμη ηλικια ..οχι μια φορα θα βουλιαξεις βαρκα μετα δεν θα στειλει κανεις καμμια.αλλα ποιος εχει τα αντερα να το κανει ?ο κουλης?
Ο Κουλης θα ειναι στον καναπε του, δεν θα το κανει αυτος.

Εσυ που θα εισαι στρατευσιμος ή εσυ που εισαι λιμενικος θα το κανεις.
Γουσταρεις?

Και στο κατω κατω αν εισαι τοσο γαμάουα, βρες αλλους δεκα παρομοιους, παρτε ενα φουσκωτο και καμποσες καραμπινες και σταθειτε εκει ανοικτα της Λεσβου, να βουλιαζετε βαρκες

Αφου το κρατος ειναι νωχελικο, αναλαβετε δραση εσεις οι μαγκες
Θα σας ευγνωμονει το εθνος

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.520
Πόντοι
506
εδώ δες χαλια από εναν φιλελεύθερο...

Συνημμένα

• 222.jpg
    222.jpg
    176,8 KB · Εμφανίσεις: 33

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.479
Πόντοι
24.596
Μην λες ανοησιες
Τι σχεση εχει ο Σαλβινι με τους νεοναζι?
το λαθος τυπε των εδω αντιλαθρο κομματων ειναι οτι εχουν ρητορικη εναντια σε αλλους Ελληνες με ορους εμφυλιου.
κανονικα ενα τετοιο κομμα θα επρεπε να ειναι 'ολοι Ελληνες ειμαστε-πανω απο ολα η χωρα να διωξουμε τους λαθρο'

και μετα ας σκοτωθουμε μεταξυ μας :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
εδώ δες χαλια από εναν φιλελεύθερο...
Αυτο παλι, που ο Τζημερος εχει αυτο-ανακηρυχθει ως ο μεντορας του φιλελευθερισμου στην Ελλαδα, με ξεπερναει.

Ενας ψυχακιας ακραιος με τικ στο ματι.
Τι φιλελευθερος και μπαρμπουτσαλα.
Ουδεμια αξια η αποψη του.

Αυτο ελειπε να περιμεναμε τον Τζημερο να συκοφαντησει τον φιλελευθερισμο.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.520
Πόντοι
506
Αυτο παλι, που ο Τζημερος εχει αυτο-ανακηρυχθει ως ο μεντορας του φιλελευθερισμου στην Ελλαδα, με ξεπερναει.

Ενας ψυχακιας ακραιος με τικ στο ματι.
Τι φιλελευθερος και μπαρμπουτσαλα.
Ουδεμια αξια η αποψη του.

Αυτο ελειπε να περιμεναμε τον Τζημερο να συκοφαντησει τον φιλελευθερισμο.
Της ίδιας πολυκατοικίας είστε... Το 80% που συμφωνούν μαζί του ειναι νεοδημακρατες που τον παρακαλανε νε συνεργαστεί με Κουλη...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ειναι εντυπωσιακο οτι καποιοι χαιρονται για την ελευση λαθρομεταναστων προκειμενου να ειρωνευτουν τη ΝΔ

Δηλαδη δεν εχω αντιληφθει, τι ακριβως θελατε, να βουλιαζει ο Κουλης τις βαρκες?

Ειλικρινα δεν αντιλαμβανομαι.
Ήδη ετοιμαζει νεο νομο για το ασυλο και προχωρει τις επαναπροωθησεις που ο Συριζα αγνοουσε προκλητικα.

Τι στον πουτσο θελετε δηλαδη? Να τους πυροβολουνε? Να τους πνιγουν? Τι? Εχει η χωρα δεσμευσεις ή δεν εχει?

Για το θεμα των λαθρομεταναστων δεν χωρει καμια κριτικη. Γινεστε γραφικοι.

Όντως τους προωθεί στο εσωτερικό της χώρας...

Υπάρχουν τελικά θαλάσσια σύνορα επί νέας δημοκρατίας;
Ναι ή όχι;

Το να μιλάς για γραφικότητες εσύ που το πήρες βαρέως όταν σε έκλασε η αραποχυμένη χοντρέλα, μας ξεπερνάει όλους να ξέρεις..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
το λαθος τυπε των εδω αντιλαθρο κομματων ειναι οτι εχουν ρητορικη εναντια σε αλλους Ελληνες με ορους εμφυλιου.
κανονικα ενα τετοιο κομμα θα επρεπε να ειναι 'ολοι Ελληνες ειμαστε-πανω απο ολα η χωρα να διωξουμε τους λαθρο'

και μετα ας σκοτωθουμε μεταξυ μας :S :S :S
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα παντως

Διαρρηγνυουμε τα ιματια μας οτι η Ελλαδα εχει κατακλυσθει απο μουσουλμανους και οδευουμε στην καταστροφη και χρειαζομαστε εναν πολιτικο που να τους διωξει

Εν τω μεταξυ οι μουσουλμανοι στην Ελλαδα δεν ειναι πανω απο 3-4% στην χειροτερη περιπτωση

Δηλαδη κατι Γερμανιες, κατι Γαλλιες και κατι Σουηδιες που οι μουσουλμανοι εδω και χρονια αγγιζουν το 20-30% τι επρεπε να εχουν κανει? Εμεις μια χαρα ειμαστε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Διαρρηγνυουμε τα ιματια μας οτι η Ελλαδα εχει κατακλυσθει απο μουσουλμανους και οδευουμε στην καταστροφη και χρειαζομαστε εναν πολιτικο που να τους διωξει

Εν τω μεταξυ οι μουσουλμανοι στην Ελλαδα δεν ειναι πανω απο 3-4% στην χειροτερη περιπτωση

Δηλαδη κατι Γερμανιες, κατι Γαλλιες και κατι Σουηδιες που οι μουσουλμανοι εδω και χρονια αγγιζουν το 20-30% τι επρεπε να εχουν κανει? Εμεις μια χαρα ειμαστε.

Πάλι καλά που μίλησες σοβαρά και δεν έγραψες μαλακίες..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Της ίδιας πολυκατοικίας είστε... Το 80% που συμφωνούν μαζί του ειναι νεοδημακρατες που τον παρακαλανε νε συνεργαστεί με Κουλη...

Δεν ξερω εγω πολυκατοικιες και μαιζονετες

Εγω ξερω οτι υπαρχει μια παραταξη του 40%
Και οποιος ασπαζεται της αρχες της, μπορει να ενταχθει σε αυτην

Αν υπαρχουν νεοδημοκρατες που θελουν Τζημερους, Φαηλους και λοιπα φρουτα, προβλημα τους, δεν με αφορα

Εμενα με ικανοποιει η μετριοπαθης και συνετη σταση της ηγεσιας

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.479
Πόντοι
24.596

τυπε γεννανε σαν τα ποντικια 10-10 και γκετοποιουνται.
σεολοκληρες περιοχες στην Αθηνα ειναι πλειοψηφια και με το σχεδιο εγκαταστασης τους εντος αστικων ιστων παντου σε λιγο θα αφησεις υποχρεωτικα μουσι με ξυρισμενο μουστακι :S :S :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Αστα να πανε τι ακουει κανεις. Εδω υπαρχουν Αριστεροι του ΣΥΡΙΖΑ που μοιραζουν διαμερισματα σε λαθρομεταναστες και Αριστεροι του ΚΚΕ που λενε κανενας εγκλωβισμενος στην Ελλαδα, να τους επιτραπει να περασουν ολοι στην Ευρωπη, οπως θελουν. Δε το ξερα οτι ειναι υποχρεωμενα, κρατη να επιτρεπουν την εισοδο και εγκατασταση σε αλλοδαπους υπηκοους ανεξελεγκτα, απλως και μονο επειδη το επιθυμουν οι ιδιοι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Μπορείς να μου πεις τι προσφέρει στην κοινωνία αυτό το 3-4% που ισχυρίζεσαι;
Πολιτισμικά,οικονομικά,κοινωνικά;
Ποιο το μερίδιό του στην εγκληματικότητα;

Έχεις πατήσει το πόδι σου στη Γερμανία;
Το γεγονός ότι έχουν γκετοποιηθεί ολόκληρες συνοικίες,ότι στη βαριά εγκληματικότητα πρωταγωνιστούν τουρκο-άραβες,πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία παρασιτούν λαμβάνοντας επιδόματα και δεν εντάσσονται στις κοινωνίες,δεν είναι λόγος να παραδειγματιστεί η Ελλάδα και αυτό το 3-4% που λες να μη γίνει 20-30% όπως εδώ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Μπορείς να μου πεις τι προσφέρει στην κοινωνία αυτό το 3-4% που ισχυρίζεσαι;
Πολιτισμικά,οικονομικά,κοινωνικά;
Ποιο το μερίδιό του στην εγκληματικότητα;

Έχεις πατήσει το πόδι σου στη Γερμανία;
Το γεγονός ότι έχουν γκετοποιηθεί ολόκληρες συνοικίες,ότι στη βαριά εγκληματικότητα πρωταγωνιστούν τουρκο-άραβες,πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία παρασιτούν λαμβάνοντας επιδόματα και δεν εντάσσονται στις κοινωνίες,δεν είναι λόγος να παραδειγματιστεί η Ελλάδα και αυτό το 3-4% που λες να μη γίνει 20-30% όπως εδώ;
Εχω πει χιλιες φορες οτι προσωπικη μου επιθυμια ειναι να μην υπαρχει ουτε ενας μουσουλμανος οχι στην Ελλαδα, αλλά ουτε καν στην Ευρωπη.  Αλλά άλλο ειναι οι επιθυμιες μου κι αλλο το εφικτό.

Τι εννοεις "τι προσφερει το 3-4%"? Ομολογω δεν αντιλαμβανομαι την ερωτηση. Εγω θα σου πω οτι δεν προσφερει κατα τη γνωμη μου τιποτα. Και?

Να εχεις υποψη σου κατι.
Το τι γινεται στην Ελλαδα, λιγη σημασια εχει. Εξαλλου οι λαθρομεταναστες δεν εχουν δα και ονειρο να μεινουν στην Ελλαδα. Να πανε παραπερα θελουν.
Σημασια εχει τι γινεται στην Ευρωπη.
Τι να το κανω να εχει η Ελλαδα 100% ορθοδοξους και ουτε εναν μεταναστη, αλλά την ιδια στιγμη στην Γερμανια, την Γαλλια και αλλου να γινονται οι μουσουλμανοι πλειοψηφια? Το θεμα πρεπει να αντιμετωπισθει ΚΕΝΤΡΙΚΑ. Και κυριως απο τους γαλλογερμανους. Εμεις ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξης.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τι εννοεις "τι προσφερει το 3-4%"? Ομολογω δεν αντιλαμβανομαι την ερωτηση. Εγω θα σου πω οτι δεν προσφερει κατα τη γνωμη μου τιποτα. Και?

Είναι θετική ή αρνητική η παρουσία της συγκεκριμένης θρησκευτικής ομάδας στην ελληνική κοινωνία;
Όχι μόνο δεν προσφέρει όπως λες, αλλά είναι αρνητική.

Από τη Γερμανία και τη Γαλλία όπου έχει γίνει επί δεκαετίες αριστερή πλύση εγκεφάλου,ενώ στην πρώτη έχουν καλλιεργηθεί ενοχικά σύνδρομα για ότι κακό έχει συμβεί στην ανθρωπότητα τα τελευταία 1000χρόνια,να μην περιμένεις τίποτα.

Αυτό το κοριτσάκι πρωτοετής φοιτήτρια Ιατρικής

https://[URL unfurl="true"]www.irishtimes.com/polopoly_fs/1.2893698.1480947932!/image/image.jpg_gen/derivatives/box_620_330/image.jpg[/img[/URL]]

βιάσθηκε και δολοφονήθηκε,από τον ίδιο αφγανό που είχε ρίξει μια ελληνίδα φοιτήτρια στα βράχια στην Κέρκυρα,ο οποίος αποφυλακίσθηκε με το νόμο παρασκευόπουλου και ήρθε στη Γερμανία.

Το κορίτσι αυτό βοηθούσε εθελοντικά στο hot spot,μιας και οι αριστερών φρονημάτων γονείς της,την έστειλαν σαν πρόβατο για σφαγή..

Ο πατέρας της,είπε πως στην κηδεία της αντί για στεφάνια,να γίνει δωρεά χρημάτων για τους πρόσφυγες.

Κατάλαβες Άλεξ;

Από δω πάνω,μην περιμένεις τίποτα..
Ο πνευματικός καρκίνος της αριστεράς,έχει καταστρέψει τα πάντα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Από δω πάνω,μην περιμένεις τίποτα..
Ο πνευματικός καρκίνος της αριστεράς,έχει καταστρέψει τα πάντα..
To "εδω πανω" υποθετω ειναι η Γερμανια

Αν δεν περιμενουμε τιποτα απο εκει, τοτε προφανως δεν μπορει να αλλαξει κατι
Εγω ομως βλεπω το AFD να ανεβαινει
Κι αυτο μπορει να αλλαξει την ατζεντα

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.520
Πόντοι
506
Δεν ξερω εγω πολυκατοικιες και μαιζονετες

Εγω ξερω οτι υπαρχει μια παραταξη του 40%
Και οποιος ασπαζεται της αρχες της, μπορει να ενταχθει σε αυτήν

Αν υπαρχουν νεοδημοκρατες που θελουν Τζημερους, Φαηλους και λοιπα φρουτα, προβλημα τους, δεν με αφορα

Εμενα με ικανοποιει η μετριοπαθης και συνετη σταση της ηγεσιας

Συνημμένα

• FB_IMG_1567638108428.jpg
    FB_IMG_1567638108428.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
To "εδω πανω" υποθετω ειναι η Γερμανια

Αν δεν περιμενουμε τιποτα απο εκει, τοτε προφανως δεν μπορει να αλλαξει κατι
Εγω ομως βλεπω το AFD να ανεβαινει
Κι αυτο μπορει να αλλαξει την ατζεντα

Το AFD πήγε καλά στις πρόσφατες εκλογές,σε δύο κρατίδια που λόγω παρελθόντος,οικονομικής δυσχέρειας,κ.λ.π.  έλαβε ψήφο διαμαρτυρίας και όχι ψήφο εμπιστοσύνης.
Στο περίπου ότι έγινε με την χ.α. στην Ελλάδα.

Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπου εργάζομαι εγώ,ισχύει ότι και στην Ελλάδα. Έχουν μπαστακωθεί όλοι οι αριστεροι και προωθούν τις ιδέες τους και προκρίνουν μόνο αριστερούς.
Στη δευτεροβάθμια τα ίδια.
Στο δημοτικό γίνεται συζήτηση για το τρίτο φύλο,για το αν τα αγοράκια πρέπει να κατουράνε καθισμένα για να είναι ίσα με τα κοριτσάκια,για το αν πρέπει να καταργήσουμε τα άρθρα ο/η και να λέμε μόνο το.Το Αλέξανδρος,το Αλεξάνδρα..

Τα ΜΜΕ συστρατεύονται κατά οποιουδήποτε φέρει αντίθετη άποψη,από την πολιτικά ορθή.

Επίσης έχουν δοθεί γερμανικά διαβατήρια σε τόσους αραβοτουρκους,αφρικάνους,κ.λ.π. και στις εκλογές,γίνεται καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος.

Αν έγραφα σε γερμανικό forum,όσα έγραψα στις προηγούμενες σελίδες,θα λάμβανα γράμμα για να απολογηθώ για τα γραφόμενά μου και θα είχα πιθανές επιπτώσεις στη δουλειά μου.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπου εργάζομαι εγώ,ισχύει ότι και στην Ελλάδα. Έχουν μπαστακωθεί όλοι οι αριστεροι και προωθούν τις ιδέες τους και προκρίνουν μόνο αριστερούς.
Στη δευτεροβάθμια τα ίδια.
Στο δημοτικό γίνεται συζήτηση για το τρίτο φύλο,για το αν τα αγοράκια πρέπει να κατουράνε καθισμένα για να είναι ίσα με τα κοριτσάκια,για το αν πρέπει να καταργήσουμε τα άρθρα ο/η και να λέμε μόνο το.Το Αλέξανδρος,το Αλεξάνδρα..

Τα ΜΜΕ συστρατεύονται κατά οποιουδήποτε φέρει αντίθετη άποψη,από την πολιτικά ορθή.

Επίσης έχουν δοθεί γερμανικά διαβατήρια σε τόσους αραβοτουρκους,αφρικάνους,κ.λ.π. και στις εκλογές,γίνεται καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος.

Αν έγραφα σε γερμανικό forum,όσα έγραψα στις προηγούμενες σελίδες,θα λάμβανα γράμμα για να απολογηθώ για τα γραφόμενά μου και θα είχα πιθανές επιπτώσεις στη δουλειά μου.

Για ποιο λόγο όμως γίνονται αυτά;Θέλουν να γίνουν ισλαμικά κράτη;Βαρέθηκαν το λευκό και ξανθό στις χώρες τους και θέλουν μαύρο και κουραδί;Γιατί προωθείται η ανωμαλία και το multi culti στην Ευρώπη;Και ποιος τα προωθεί;Υπάρχει απάντηση σε όλα αυτά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom