dionisiakos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.026
- Πόντοι
- 6.190
Κι εχω και τον καθε Ελληνα πολιτικοποιημενο να μου λεει το μακρυ και το κοντο του. Τι δεν καταλαβαινουμεπια σ αυτη την ρημαδα χωρα??? Τι?? Ολοι μα ΟΟΟΟΟΛΟΙ οτυς εξυπηρετουν καποιο συμφερον, εμεις γιατι τρωμε το κουτοχορτο και τους ανεχομαστε?? Τι Ν.Δ, τι ΣΥΡΙΖΑ ,τι ΠΑΣΟΚκαι οι λοιποι συγγενεις??? ΠΟτε θα ξυπνησει ο Ελληνας να δει τι γινεται? Αλλα πολυ φοβαμαι οτι παντα ετσι θα ειμαστε, εκτος κι αν μας σφιξει ο κωλος με τιποτα "πολεμικα" νεα απ τους "γειτονες"!!! Ειπαν αλλωστε,δεννμασανε θα ξανακανουν οτι εκαναν το ¨74! Με προεκτατικες βλεψεις! Κι εμεις εδω στα αρχιιιιδια μας!!! Λιαζοοομαστε, καφεδααααακι κι αγιος οθεος! Κανα γκομενακι καμμια φραπεδια κανα τσουλου, εε? τι κανει ο γαυρος κι ο βαζελος, αν θα ξαναπαρει η παοκαρα πρωταθλημα? καλα εε? Οταν μας τσουξει κανα καυλι απο τον μεμετ αγα, ισως ξυπνησουμε! Αργα μεν αλλα ισως ξυπνησουμε. Βεβαια μπορει να τι βρουμε κι απο πουθενα αλλου! λεω τωρα εγω σαν συνομοσιολογος που ειμαι!!! Αποικοισμος χωριων απο "μεταναστες", χοτ σποτ υποδοχης σε ενδοχωρα, τζαμια, ελευθερια κινησεως των κακομοιρωντων "μεταναστων" ... αληθεια ρερ μαγκες τι εγιναν οι προσφυγες? Εφυγαν ή τελειωσαν? Τα καναλια λεει οτι τους λενε μεταναστες τωρα! Αληθεια? Τελος παντων,στα δικα μας ... τι ελεγα? Α ναι... κοιτατε ρε να ξυπνησουμε γιατι μας βλεπω να περναμε απο το σταδιο σουηδιας, γαλλιας με εξεγερσεις, αυξηση εγκληματικοτητας κ.λ.π και να καταληγουμε πολυ πολυ μα ποοοοοολυ χειροτερα απο αυτα τα κρατη. Που στο κατω κατω εχουν την δυμανη,να ανακαμψουν! Εμεις??? θα παρουμε τονπουλογλου και αντε γεια μας και καλα κρασια.
Τι?? ειμαι συνομοσιολογος, απαισιοδοξος, ρατσιστης, δεξιοφασιστας και οτι αλλο θελετε να προσαψετε?? Οτι πειτε, απλα οταν ... λεω οταν ξυπνησετε και τσουζει ο κωλος σας (κυριολεκτικα ή μεταφορικα) θυμιθετε τους μαλακες που φωναζαν!!!!! Ξυπνατε ρεεεεεε
Τι?? ειμαι συνομοσιολογος, απαισιοδοξος, ρατσιστης, δεξιοφασιστας και οτι αλλο θελετε να προσαψετε?? Οτι πειτε, απλα οταν ... λεω οταν ξυπνησετε και τσουζει ο κωλος σας (κυριολεκτικα ή μεταφορικα) θυμιθετε τους μαλακες που φωναζαν!!!!! Ξυπνατε ρεεεεεε