Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
790
Πόντοι
4.530
Να ξαναμιλησω λοιπον για το θεμα. πολλοι λενε οτι δεν ειναι σωστο και ηθικο να απελασουμε πισω στις χωρες τους τους "προσφυγες-μεταναστες"! Μαλισταααα ... Να κανω λοιπον μερικες ερωτησεις ... ετσι εντελως ακαδημαικα.
-Οταν λετε "προσφυγες" τι εννοειτε? Διοτι προς-φευγω απο καπου που διωκομαι ή εχει πολεμο ή με κυνηγουν. Σωστα? Οχι περερμηνιες, να ξερουμε τι λεμε! Αρα λοιπον τα μπουλουκια αυτα, εξαιρουμενων των Συριων (που εχουν σταματησει προ πολλου να ερχονται) τι θεωρουνται?
-Ηρθαν εδω, ζητουν πολιτικο ασυλο! Απο τι? Διωκωνται πολιτικα απο καποιο καθεστως? Ειναι πολιτικοι καταζητουμενοι καπου?
-ΚΑι να τους δωσουμε χαρτια για να ταξιδεψουν, τους ελενξαμε? Ποιοι ειναι? Πραγματικα απο ερχονται? Τι παρελθον εχουν, τι μητρωο στην χωρα τους? Απο υγεια, μεταδοτικες ασθενειες, κ.λ.π?
-Εδω ηρθαν οπως ηρθαν, ο.κ, τωρα το ελληνικο κρατος γιατι επιδοτει πολλους απο αυτους? Μην ακουσω την τσιχλα της Ευρωπης τα δινει! Ενα μερος δινει τα υπολοιπα ειναι δικα μας. (βλεπε δημοσια υγεια, επιδοματα, και αλλα που δεν τα ακουτε διοτι δεν πρεπει! (οπως εχω πει παλιοτερα οποιος θελει να μαθει, ας παει στην Μυτιληνη, την Χιο, την Σαμο και θα μαθει τι παιρνουν, ποσα, που μενουν, τι δουλειες κανουν, αν θελουν να φυγουν κ.λ.π)
-Ειναι εδω νομιμοποιουνται, οσοι νομιμοποιουνται, γιατι εχουν αλλα δικαιωματα απο τους Ελληνες πολιτες, αφου ειναι πολιτες Ελλαδος? Τι θα πει τι εννοω? π.χ. Εαν θελετε να κανετε εξαγωγη συναλαγματος ξερετε τι προυποθεσεις εχετε? Αλλα οι κυριοι - κυριες αυτοι μπορουν σε ενα USTERN UNION να στειλουν οτι, οσο, οποτε, οπου θελουν στην πατριδα, στην "oικογενεια". 
-Γιατι θα πρεπει εγω να προσαρμοσω την κουλτουρα μου συμφωνα με το τι πειραζει ή "προσβαλει" εκεινους? Δηλαδη εαν παω εγω στο Αμπου Νταμπι θα πω, που εισαι μαστορα εγω γουσταρω να πινω ουισκακι στο τραπεζακι και πουτανα στο γονατο, αρα φτιαξε μου δυο κωλομπαρα να εχω να πηγαινω. Α ... και που εισαι μια και σε βρηκα φτιαξε μου και μια εκκλησιουλα ετσι να παγαινω κανα Πασχα για κανα κερι μωρε ξερεις τωρα. Λετε να μου το κανουν?
-Να ρωτησω σχετικα με τα νουμερα της εγκληματικοτητας που εχουν δημιουργησει πολλοι απο αυτους τους "μεταναστες"? Οχι εεε .... λετε ... ο.κ!
Να συνεχισω ή ακουγομαι πολυ ρατσιστης και ακροδεξιος? Λεω ρε παιδι μου?
-Γιατι ο Ελληνας τριτεκνος παιρνει τ αρχιδια του ή μαλλον τεκμηριοποιηται για τα παιδια και ο "μεταναστης" παιρνει επιδομα για το καθε παιδακι του?
-Ο Ελληνας ανεργος (δοξα τον Θεο εχουμε μπολικους) παιρνει ενα επιδομα για 6-8 μηνες αναλογα, ενω καποιοι αλλοι με 80-90 εργασιμες παιρνουν το κατι της τους και εχουν ασφαλιση, κ.λ.π. κ.λ.π. ?
Λεω ρε παιδι μου αν παραφερομαι να σταματησω εδω. Αλλοιως να παω και στο παρακατω.
-Δηλαδη: εχουμε εκλογες και πολλοι απο τους "μεταναστες" εχουν δικαιωμα ψηφου! Δηλαδη να καταλαβω, ο λεβεντης απο το Μπαγκλαντες, Ινδια, Τζατζικισταν (εμπολεμες χωρες, χαμοοοος)  που ηρθε πριν 6 μηνες ενα χρονο- δυο, εχει προλαβει να αφωμειωθει τοσο καλα και πολυ, που πλεον ειναι τοσο ενεργο μελος της κοινωνιας μας, ξερει τι παει να πει ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ.Κ και λοιποι συγγενεις, ξερει τι προγραμμα εχουν και θα τους δωσει ψηφο??
Ας σταματησω καπου εδω διοτι θα εχω καποιους αγαπητους αναγνωστες να με διωρθωσουν σε πολλα απο αυτα που ειπα, συμφωνα με αυτα που πιστευουν, ξερουν ή εχουν ενημερωθει. Εγω εκανα καποια ερωτηματα και εθεσα καποιες αποψεις σχετικαμε καποια θεματα. Τωρα εαν δεν ακουγομαι οπως θα ηθελαν μερικοι, ας με συχωρεσουν αλλα εχω μεγαλωσει πολυ, εχω δουλεψει και παλεψει πολυ σε τουτο το τοπο και με εκνευριζει η ολη κατασταση και η κοροιδια που τρωω σχετικα με το θεμα.Πολυ ψεμα πολυ παραπληνηση και κανεις δεν λεει ολη την αληθεια. Δεν λεω ρε φιλε να ερθουν μεταναστες, εξ αλλου κι εγω το εκανα, αλλα οπως πρεπει και με την νομιμη οδο. Με τα χαρτια τους, με τις αιτησεις τους για αδειες παραμονης, με οτι προβλεπετε και οχι μπουλουκι κι οποιος μπηκε - μπηκε κι αντε τωρα βρες τον ποιος τι και πως! Υμαρτον πια με την καραμελα του μεταναστη-προσφυγα!.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Να ξαναμιλησω λοιπον για το θεμα. πολλοι λενε οτι δεν ειναι σωστο και ηθικο να απελασουμε πισω στις χωρες τους τους "προσφυγες-μεταναστες"! Μαλισταααα ... Να κανω λοιπον μερικες ερωτησεις ... ετσι εντελως ακαδημαικα.
-Οταν λετε "προσφυγες" τι εννοειτε? Διοτι προς-φευγω απο καπου που διωκομαι ή εχει πολεμο ή με κυνηγουν. Σωστα? Οχι περερμηνιες, να ξερουμε τι λεμε! Αρα λοιπον τα μπουλουκια αυτα, εξαιρουμενων των Συριων (που εχουν σταματησει προ πολλου να ερχονται) τι θεωρουνται?
-Ηρθαν εδω, ζητουν πολιτικο ασυλο! Απο τι? Διωκωνται πολιτικα απο καποιο καθεστως? Ειναι πολιτικοι καταζητουμενοι καπου?
-ΚΑι να τους δωσουμε χαρτια για να ταξιδεψουν, τους ελενξαμε? Ποιοι ειναι? Πραγματικα απο ερχονται? Τι παρελθον εχουν, τι μητρωο στην χωρα τους? Απο υγεια, μεταδοτικες ασθενειες, κ.λ.π?
-Εδω ηρθαν οπως ηρθαν, ο.κ, τωρα το ελληνικο κρατος γιατι επιδοτει πολλους απο αυτους? Μην ακουσω την τσιχλα της Ευρωπης τα δινει! Ενα μερος δινει τα υπολοιπα ειναι δικα μας. (βλεπε δημοσια υγεια, επιδοματα, και αλλα που δεν τα ακουτε διοτι δεν πρεπει! (οπως εχω πει παλιοτερα οποιος θελει να μαθει, ας παει στην Μυτιληνη, την Χιο, την Σαμο και θα μαθει τι παιρνουν, ποσα, που μενουν, τι δουλειες κανουν, αν θελουν να φυγουν κ.λ.π)
-Ειναι εδω νομιμοποιουνται, οσοι νομιμοποιουνται, γιατι εχουν αλλα δικαιωματα απο τους Ελληνες πολιτες, αφου ειναι πολιτες Ελλαδος? Τι θα πει τι εννοω? π.χ. Εαν θελετε να κανετε εξαγωγη συναλαγματος ξερετε τι προυποθεσεις εχετε? Αλλα οι κυριοι - κυριες αυτοι μπορουν σε ενα USTERN UNION να στειλουν οτι, οσο, οποτε, οπου θελουν στην πατριδα, στην "oικογενεια". 
-Γιατι θα πρεπει εγω να προσαρμοσω την κουλτουρα μου συμφωνα με το τι πειραζει ή "προσβαλει" εκεινους? Δηλαδη εαν παω εγω στο Αμπου Νταμπι θα πω, που εισαι μαστορα εγω γουσταρω να πινω ουισκακι στο τραπεζακι και πουτανα στο γονατο, αρα φτιαξε μου δυο κωλομπαρα να εχω να πηγαινω. Α ... και που εισαι μια και σε βρηκα φτιαξε μου και μια εκκλησιουλα ετσι να παγαινω κανα Πασχα για κανα κερι μωρε ξερεις τωρα. Λετε να μου το κανουν?
-Να ρωτησω σχετικα με τα νουμερα της εγκληματικοτητας που εχουν δημιουργησει πολλοι απο αυτους τους "μεταναστες"? Οχι εεε .... λετε ... ο.κ!
-Γιατι ο Ελληνας τριτεκνος παιρνει τ αρχιδια του ή μαλλον τεκμηριοποιηται για τα παιδια και ο "μεταναστης" παιρνει επιδομα για το καθε παιδακι του?
-Ο Ελληνας ανεργος (δοξα τον Θεο εχουμε μπολικους) παιρνει ενα επιδομα για 6-8 μηνες αναλογα, ενω καποιοι αλλοι με 80-90 εργασιμες παιρνουν το κατι της τους και εχουν ασφαλιση, κ.λ.π. κ.λ.π. ?
Λεω ρε παιδι μου αν παραφερομαι να σταματησω εδω. Αλλοιως να παω και στο παρακατω.
-Δηλαδη: εχουμε εκλογες και πολλοι απο τους "μεταναστες" εχουν δικαιωμα ψηφου! Δηλαδη να καταλαβω, ο λεβεντης απο το Μπαγκλαντες, Ινδια, Τζατζικισταν (εμπολεμες χωρες, χαμοοοος)  που ηρθε πριν 6 μηνες ενα χρονο- δυο, εχει προλαβει να αφωμειωθει τοσο καλα και πολυ, που πλεον ειναι τοσο ενεργο μελος της κοινωνιας μας, ξερει τι παει να πει ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ.Κ και λοιποι συγγενεις, ξερει τι προγραμμα εχουν και θα τους δωσει ψηφο??
Ας σταματησω καπου εδω διοτι θα εχω καποιους αγαπητους αναγνωστες να με διωρθωσουν σε πολλα απο αυτα που ειπα, συμφωνα με αυτα που πιστευουν, ξερουν ή εχουν ενημερωθει. Εγω εκανα καποια ερωτηματα και εθεσα καποιες αποψεις σχετικαμε καποια θεματα. Τωρα εαν δεν ακουγομαι οπως θα ηθελαν μερικοι, ας με συχωρεσουν αλλα εχω μεγαλωσει πολυ, εχω δουλεψει και παλεψει πολυ σε τουτο το τοπο και με εκνευριζει η ολη κατασταση και η κοροιδια που τρωω σχετικα με το θεμα.Πολυ ψεμα πολυ παραπληνηση και κανεις δεν λεει ολη την αληθεια. Δεν λεω ρε φιλε να ερθουν μεταναστες, εξ αλλου κι εγω το εκανα, αλλα οπως πρεπει και με την νομιμη οδο. Με τα χαρτια τους, με τις αιτησεις τους για αδειες παραμονης, με οτι προβλεπετε και οχι μπουλουκι κι οποιος μπηκε - μπηκε κι αντε τωρα βρες τον ποιος τι και πως! Υμαρτον πια με την καραμελα του μεταναστη-προσφυγα!.
Διαβααα μεχρι την μεση κ σταματησα.
Σταματησα γιατι σιχαθηκα.
Οχι εσενα. Ουτε αυτα που γραφεις.

Σιχαθηκα για την ολη κατάσταση ,την παραλογία, την ταση αυτοκαταστροφης. Για τα παντα που κανιυμε εμεις οι ιδιοι εναντιον μας.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
-Δηλαδη: εχουμε εκλογες και πολλοι απο τους "μεταναστες" εχουν δικαιωμα ψηφου! Δηλαδη να καταλαβω, ο λεβεντης απο το Μπαγκλαντες, Ινδια, Τζατζικισταν (εμπολεμες χωρες, χαμοοοος)  που ηρθε πριν 6 μηνες ενα χρονο- δυο, εχει προλαβει να αφωμειωθει τοσο καλα και πολυ, που πλεον ειναι τοσο ενεργο μελος της κοινωνιας μας, ξερει τι παει να πει ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ.Κ και λοιποι συγγενεις, ξερει τι προγραμμα εχουν και θα τους δωσει ψηφο??

Καλα τα λες τυπε αλλα το ημαρτον παει σε αυτους που θα ψηφισουν παλι τα λαθρολαγνικα ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
790
Πόντοι
4.530
Καλα τα λες τυπε αλλα το ημαρτον παει σε αυτους που θα ψηφισουν παλι τα λαθρολαγνικα ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ

Το θεμα ειναι οτι ακομη ο κοσμος δεν εχει παρει χαμπαρι τι παιζει με το θεμα αυτο των "μεταναστων-προσφυγων". Εχουν φαει το παραμυθι "αχ οι κακομοιροι οι προσφυγες" και δεν ξεστραβωνεται να δει οτι 99% πλεον ειναι απο ολη τη γη εκτος Συριας! Αμα ειναι ετσι να παμε κι εμεις διπλα σε Ιταλια, Γαλλια κ.λ.π χωρις χαρτια και να πουμε "πολιτικο ασυλο" δεν ψηφισα Κουλη και τωρα διωκωμαι! Θελω δουλεια, επιδοματα, στεγαση, δικαιωματα, μια ΜΚΟ να με τρεχει στα νοσοκομεια με προτεαιοτητα εναντι των ντοπιων και να με βοηθαει να κανω χαρτια ή οτι αλλη μαλακια θελω, κ.λ.π. Να δουμε τι τυχη θα εχουμε? Δεν κοιταμε να μπαλωσουμε κανενα βρακι δικο μας,εχουμε φαγωθει ποιος θα βοηθησει πιο πολυ τους 'μεταναστες".
Παρ επιπτοντως τελευταια παρατηρησα οτι κοψανε την καραμελα προσφυγας! Μωρε τι λετε πηρατε αλλες οδηγιες? ειναι πλεον "μεταναστες"? Μπααα .. τι εγινε? τελειωσαν οι προσφυγες? Ωπααα ... νατααα ... βρε καλως τα παιδιαααα! Βεβαια το πως ερχονται? με τι χαρτια, απο πια συνορα, τι ζηταν εδω κ.λ.π αλλου το μπαλακι, μακρυα στην εξεδρα!! Κι αν πεις μααα εγω λεω .... ΟΟΟχι βρε ρατσιστη, ακροδεξιε, φασιστα!!! Μααα ξερετε εγω λεω .... Τιιιποταααα εισαι αντιθετος με αυτους τους κακομοιρους Αφγανοπακιστανοινδοαλγερινομαροκινοιρανογεωργιανο... και δεν ξερω απο αλλου μεταναστες?? Σαν δε ντρεπεσαι!!! Ντροπη σου! Και οι Ελληνες ηταν ετσι! Μεταναστες, που πηγαν στην Γερμανια, στην Αμερικη (και περιμεναν να τους "καθαρισουν" απο τυχον αρρωστιες, να ψαξουν το μητρωο τους, να τους περασουν κοσκινο μεχρι να τους επιτρεψουν να ενταχθουν στο εργατικο δυναμικο της χωρας τους) κι εσυ τωρα δεν θελεις αυτους τους ανθρωπους εδω? Ντροπη!!

antmon

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
εχει γινει το κακο, καποιοι τα παιρνουν απο τους "μεταναστες" και για αυτο τους αφηνουν για εδω, οταν μετα δεν θα τους κανουν θα τους διωξουν με κλωτσιες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

λαθρο απο την Ερυθραια σκοτωσε παιδακι στην Γερμανια.

πιο πολυ πολεμος γινεται στην Νεα Ερυθραια παρα στην Ερυθραια  :S :S :S

Αχου μωρε τα καημενα τα προσφυγοπουλα εχουν νευρακια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

λαθρο απο την Ερυθραια σκοτωσε παιδακι στην Γερμανια.

πιο πολυ πολεμος γινεται στην Νεα Ερυθραια παρα στην Ερυθραια  :S :S :S

το αιμα στα χερια οσων ψηφιζουν λαθρολαγνα κομματα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.987
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.987
Πόντοι
24.596
:- :S :S :S

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 15

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Πολλά χρόνια πρίν έρθει όλος αυτός ο συρφετός από τους προδότες πρωθυπουργούς , κοιμόμαστε με ξεκλείδωτες πόρτες και σαν παιδιά παίζαμε στα πάρκα χωρίς να ανησυχούν οι γονείς μας  :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πολλά χρόνια πρίν έρθει όλος αυτός ο συρφετός από τους προδότες πρωθυπουργούς , κοιμόμαστε με ξεκλείδωτες πόρτες και σαν παιδιά παίζαμε στα πάρκα χωρίς να ανησυχούν οι γονείς μας  :rolleyes:
Εχω βαρεθει αυτο το επιχειρημα με τις ξεκλειδωτες πόρτες

Λες και το εγκλημα γεννηθηκε μετα το 1974

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
790
Πόντοι
4.530
Καλημερα παλουκαρια μου. Τελευταιο ποστ πριν διακοπες. Προσφατη επισκεψη (λογω δουλειας ειμαι καθε μηνα εκει) σε Χιο, Λεσβο, Σαμο. Με πελατη επρεπε να περασω απο το τοπικο νοσοκομειο Μυτιληνης! Εφριξα! Ενας στου δεκα ελληνας και ολοι οι αλλοι "μεταναστες"! Με συνοδεια απο παιδακια με πορτοκαλι γιλεκα ή και χωρις να τους τρεχουν περα δωθε. Ο ταλαιπωρος ο μπαρμπας που πηγε για να συνταγογραφηση φαρμακα, στην αναμονη και στην ακρη, προηγουνται οι "αλλοι"! Γυναικες κουκουλοφορεμενες με τις μαντηλες τους (απο μεσα απο τα μακρυα φορεματα ομως το κολανακι με τις διαφανιες μια χαρα πηγαινε) να σερνουν τρια τεσσερα παιδια η καθε μια να χτυπανε πορτες ιατρειαων εως οτου ανοιξουν και τις δουν ετσι γιατι "πρεπει" και δεν μπορουν να περιμενουν οπως οι υπολοιποι. Και ολα αυτα ? ΔΩΡΕΑΝ!
Μεσα δε στην πολη? Τρια ΑΤΜ που πηγα για χρηματα ηταν μπλοκαρισμενα απο φιλικους "μεταναστες" που περιμεναν να παρουν χρηματα! Ναι αμεε! Απο την κοπιαστικη τιμια εργασια τους = λιασιμο αρχιδια και ξυσιμο μετα να φυγει λιγη λιγδα, στα HOTSPOT. Και μετα ολοι αυτοι βουρ για τα σουπερ μαρκετ. Καλα εκει να δειτε γελιο! Η coca cola συνεφο μαζι οτι αλλο σκατολοιδι βαζει ο νους σου. Αλλα βεβαια μην τους πεις τιποτα για αλλαγη κουλτουρας και προσαρμογης!! Οοοοχι προς θεου! εμεις να αλλαξουμε για να τους κανουμε να νοιωθουν πιο ανετα, εεε ... σωστα? Να παει το φατσ φουντ συννεφο, και αραλικι στην παραλια και ψαρεμα με καλαμια και λιγη κλωτσοπτιναδα, μεταξυ τους παντα, ααα ολα κι ολα!! Μεταξυ τους και προς εμας τους παντα φιλοξενους πρεσβευτες του ξενιου δια, μπορουν να διαπρατουν τα εσχατα!! Αντιδραση? ...ααα πα πααα.. καλε εισαι καλα? Τα παιδια αυτα που προσπαθουν να γλυτωσουν τις κακουχιες και τον πολεμο και την πεινα και την δυδτυχια? Που ξεφυγαν απο του νομου ... εεε ... του "χαρου" ηθελα να πω τα δοντια?? πας καλααα?
Εν τω μεταξυ το βραδυ τα ταβερνακια ειναι γεμτα απο τυπους των ΜΚΟ που πινουν και χαβαλεδιαζουν. Κανενα κακο, απεναντιας να δουλεψει και κατι στο νησι, αλλα απορω με τον καθε ξεπλυμενο τυπο, τυπισα που στην πατριδα του ισως να φοραγε το ιδιο σωβρακο πεντε μερες κι εδω παιρνει κανα χιλιαρικο (το λιγοτερο) για να "βοηθαει" τους αμοιρους αυτους "μεταναστες". Τωρα βεβαια ποιος τον πληρωνει και γιατι? Ξυστε την κουτρα σας να βρειτε απαντηση! Μην ακουσω καμμια μαλακια περι τουτου. Ο γιος μου φιλοξενησε τυπισα (καλα ΤΟ οξυμορον: τυπισα απο χαβαη - εβραια με ριζες απο λατινικη αμερικη!) που ηρθε να κανει κατι σαν μεταπτυχιακο και μετα να γυρισει χαβαη και να προσληφθει σε εταιρια με την "εμπειρια" της και να παρει μισθουλακο καπου στο διχιλιαρο! Μας ελεγε οτι εδω ειμαστε πολυ καλοι και φιλοξενοι και μαλακιες .... διοτι οταν ηταν στην τουρκια ειδε και βιωσε πραγματα τρελα στα εκει Hotspot! Οσο ηταν στα μερη μας επαιρνε 1150 ευρωπουλα περιπου (απο οτι ελεγε). Και ειχε τελειωσει και ειχε ερθει αθηνα να κανει μια βδομαδα vacations! ΣΑντορινη, κρητη και μετα χαβαη! ΑΜεεε ... οχι παιζουμε!
Καλα δεν ντρεπεστε να λετε οτι οι αμοιροι αυτοι "μεταναστες" ειναι παραγωγοι εγκληματικοτητας? εε δεν ντρεπεστε? Τι δηλαδη επειδη ανελαβαν αυτοι την εισαγωγη, διακινηση και διανομη των ναρκωτικων? επειδη εχουν γκετοποιηση το κεντρο και αλλες περιοχες της αθηνας και θεσσαλονικης? επειδη εχει γεμισει το αστυνομικο δελτιο (ασε που δεν γινεται συνεχεια αναφορα απο δελτια ειδησεων) με οτι παραβατικοτητα θελεις, απο αλλοδαπους (γενικα, μην πουμε για μεταναστες, εεε σωστα?)? Αντε βρε να χαθειτε, ρατσιστες, ακροδεξιοι, αφιλοξενοι, κακοι ανθρωπποι.
Τωρα που θα πατε, οσοι πατε, διακοπες κοιταξτε τριγυρω σας και αναρωτηθειτε σε τι κατασταση εχει ερθει αυτη η χωρα. Εκει που πινετε το καφεδακι σας αναρωτηθειτε οταν γυρισετε τι θα σας περιμενει. Και τι θα σας ερθει οσον οπου! Διοτι τα πραγματα ακομη δεν εχουν ωριμασει καλα για να δειτε τι ακριβως "θελουν" να γινει εδω,σε τουτη την κακομοιρη χωρα.
Αντε βρε καλα να περνατε, καλο καλοκαιρι και καλο χειμωνα! Με τις υγειες μας!

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Εγω παντως κατεβηκα και περπατησα στην Ομονοια και περιξ λογω δουλειας και πραγματικα απορουσα σε ποια χωρα βρισκομαι. :- :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom