mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 506
Ρωτα τον γαλαζιο τσιπραΓια εξήγησέ μας λίγο, γιατί ακριβώς θα έπρεπε να δουλεύουν "για την ανάπτυξη της χώρας ΜΑΣ με μισθό της χώρας ΤΟΥΣ";
Ρωτα τον γαλαζιο τσιπραΓια εξήγησέ μας λίγο, γιατί ακριβώς θα έπρεπε να δουλεύουν "για την ανάπτυξη της χώρας ΜΑΣ με μισθό της χώρας ΤΟΥΣ";
Προς επιρρωσιν των προηγουμενων. Παρατηρω οτι σε Κατω Πατησια, Αγιο Νικολαο, Πλατεια Αττικης, υπαρχουν κατι υπογεια, ισογεια τζαμια. Και ξεφυτρωνουν απο εκει δεκαδες Ασιατες με τα φεσια. Οι Αλβανοι ειναι εδω 25 χρονια. Ειναι μουσουλμανοι, καθολικοι, ορθοδοξοι Χριστιανοι. Δειξε μου ενα σχολειο τους, ενα τζαμι τους, μια καθολικη εκκλησια τους εδω. Η στις εκκλησιες μας που πηγαινουν ολοι, ουτε σκεψη να ζητησουν δικια τους οπως γινεται αλλου. Τεραστια διαφορα.Πάσο. Με τους ασιάτες υπάρχει θέμα. Και πρέπει να καταπολεμηθεί ριζικά. Για αρχή πρέπει να ξαναγίνει η χώρα μη φιλική προς αυτούς, να ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ να έρθουν/περάσουν από δω. Ότι ίσχυει πριν τους κατσαπλιάδες. Τώρα, γι αυτούς που φορτωθήκαμε και τριγυρίζουν εδώ δεν ξέρω τι προβλέπεται. Είναι ΑΛΛΟ ΕΝΑ μεγάλο πρόβλημα που μας φόρτωσαν τα καθάρματα, όπως η επιπλέον οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν με τις ιδεοληψίες τους.
Ρωτα τον γαλαζιο τσιπρα
Προς επιρρωσιν των προηγουμενων. Παρατηρω οτι σε Κατω Πατησια, Αγιο Νικολαο, Πλατεια Αττικης, υπαρχουν κατι υπογεια, ισογεια τζαμια. Και ξεφυτρωνουν απο εκει δεκαδες Ασιατες με τα φεσια. Οι Αλβανοι ειναι εδω 25 χρονια. Ειναι μουσουλμανοι, καθολικοι, ορθοδοξοι Χριστιανοι. Δειξε μου ενα σχολειο τους, ενα τζαμι τους, μια καθολικη εκκλησια τους εδω. Η στις εκκλησιες μας που πηγαινουν ολοι, ουτε σκεψη να ζητησουν δικια τους οπως γινεται αλλου. Τεραστια διαφορα.
Γιατι δεν τους φεραμε με το ζορι. Ήρθαν απροσκλητοι. Εντάξει είμαστε τώρα?Εσύ που την πέταξες τη μαλακία δε μπορείς να μας εξηγήσεις;
Γιατι δεν τους φεραμε με το ζορι. Ήρθαν απροσκλητοι. Εντάξει είμαστε τώρα?
Για να Καταλάβεις.Ναι και; Πες εσύ στον παραλίμνιο, τον τραμουντανα, τον ακαποτειρα να δουλέψουν για το καλό της χώρας που ζουν με το μισθό της Ελλάδας.
Και στην τελική, το μισθό τον ορίζει μόνο η αγορά. Όταν θέλεις καθαρίστρια για το σπίτι ή κάποιον για το χωράφι και δε βρίσκεις Ελληνα ούτε με σφαίρες, μια χαρά θα τον πληρώσεις τον Αλβανό. Άσε τώρα την υποκρισία.
νομίζω, ας πούμε ως παράδειγμα, για κείνη την φωτογραφία με το πνιγμένο παιδί αϊλάν ή κάπως έτσι, που είχε ενοχλήσει τον ανθρωπισμό μας πριν 5 χρόνια,
τώρα δεν θα νοιάζονται παρά η μικρή μειοψηφία του λαού,
οι πολλοί αδιαφορούν.
Αν δεν υπήρχαν αλλοδαποί όπως το '80 το μεροκάματο θα ήταν 50Ε μίνιμουμ και θα πήγαιναν πολλοί για δουλειά! Η είσοδος όμως των αλλοδαπών ήταν ευεργέτημα για τα αφεντικά διότι αρχικά δέχονταν να κάνουν δουλειές με το 1/3 απο ότι έπαιρνε ο Έλληνας! Οπότε και ο Έλληνας προκειμένου να εξαθλιωθεί έψαξε αλλού δουλειές(δημόσιο) .. με τα γνωστά αποτελέσματα!Ναι και; Πες εσύ στον παραλίμνιο, τον τραμουντανα, τον ακαποτειρα να δουλέψουν για το καλό της χώρας που ζουν με το μισθό της Ελλάδας.
Και στην τελική, το μισθό τον ορίζει μόνο η αγορά. Όταν θέλεις καθαρίστρια για το σπίτι ή κάποιον για το χωράφι και δε βρίσκεις Ελληνα ούτε με σφαίρες, μια χαρά θα τον πληρώσεις τον Αλβανό. Άσε τώρα την υποκρισία.
Tην ελεγχομενη μεταναστεύη για εργασία την έκανε μονο ο Παπαδόπουλος με εισαγωγή 70.000 εργατων απο Ασία για συγκεκριμένες εργασίες λογω ζητησης που δημιουργήθηκε κατα την περίοδο της έντονης αστικοποιησης και οικονομικής ανάπτυξης.
Και για άλλους λόγους, όπως για να ψωνίζουν φτηνό κρέας οι κρυφολούγκρες.Σημερα σε καποιες χωρες (μεταξύ των οποιοων η Ελλαδα) η μεταναστευση γίνεται και για αλλους λογους σε ευρυτερο πκαισιο.
Πολλοι συγχεουν την εννοια της μεταναστευσης..
Η ΕΕ αποτελει ενιαιο χωρο εργασιας
Ειτε δουλευω Αθηνα ειτε Αμστερνταμ το ιδιο μου ειναι για εμενα που ειμαι θεσσαλονικιος
Μην τα συγχεετε με την μεταναστευση αραβοπακιδων και τον εποικισμο της Ευρώπης απο τροτοκοσμικους
Στο γαλαζιο τσιπρα πες το που του εκαναν παρατηρηση οτι κάνει παρεα με τον ορμπαν και εβαλε τα κλάματαΠολλοι συγχεουν την εννοια της μεταναστευσης..
Ειτε δουλευω Αθηνα ειτε Αμστερνταμ το ιδιο μου ειναι για εμενα που ειμαι θεσσαλονικιος
Επισης αλλο ειναι να δουλευεις ως expat σε σκατοχωρες που προσφερουν ομως καλα πακετα
Συνηθως ως expat εχεις commuting roster πχ δουλευεις 2 μηνες και ενα μηνα ρεπο με ολα πληρωμενα
Μην τα συγχεετε με την μεταναστευση αραβοπακιδων και τον εποικισμο της Ευρώπης απο τροτοκοσμικους
Και μετά ξύπνησες. Ε ρε κάτι ηλίθιοι που υπάρχουνε σ' αυτή τη χώρα. Σε λίγο θα αποδώσουν την κρίση χρέους και τα μνημόνια στους αλλοδαπούς. Κάτι τέτοιοι είναι το κρυφό στήριγμα της εξουσίας και των διεθνών αρπακτικών. Θα παίρναμε λέει 50€ μίνιμουμ!!!Αν δεν υπήρχαν αλλοδαποί όπως το '80 το μεροκάματο θα ήταν 50Ε μίνιμουμ και θα πήγαιναν πολλοί για δουλειά!
Γιατι τον λες ηλιθιο επειδη λεει την αποψη του; Τα αφεντικα στην εκμεταλευση των αλλοδαπων στηριχτηκαν και εβγαλαν υπερκερδη και χτιστηκαν ολα τα προαστια μεχρι τα γυρω βουνα στην Αττικη και ολα τα νεοδμητα διπατα στα χωρια απο τα αχουρια που ηταν παλια. Εχει ο αλλος καυσοξυλα και εχει τον Πακιστανο απο το πρωι μεχρι το βραδυ με τι μισθο; Με κανονικο; Συμφωνα με τις ωρες που δουλευει; Στο βενζιναδικο. Στο πλυντηριο αυτοκινητων. Για να μη πουμε μονο για τα χωραφια. Αρα μαλλον εσυ εισαι στηριγμα των διεθνων αρπακτικων και της εξουσιας.Και μετά ξύπνησες. Ε ρε κάτι ηλίθιοι που υπάρχουνε σ' αυτή τη χώρα. Σε λίγο θα αποδώσουν την κρίση χρέους και τα μνημόνια στους αλλοδαπούς. Κάτι τέτοιοι είναι το κρυφό στήριγμα της εξουσίας και των διεθνών αρπακτικών. Θα παίρναμε λέει 50€ μίνιμουμ!!!
Α ναι ε?Πολλοι συγχεουν την εννοια της μεταναστευσης..