sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Δεν τους βαζουν σε υπογεια οι ΜΚΟ. Σε υπογεια μενουν τα κοροιδα. Οι προσφυγες μπαινουν στα ρετιρε.
Έτσι !!
Δεν τους βαζουν σε υπογεια οι ΜΚΟ. Σε υπογεια μενουν τα κοροιδα. Οι προσφυγες μπαινουν στα ρετιρε.
Το βασικό πρόβλημα της Δύσης δεν είναι ο ισλαμικός φονταμενταλισμός.
Είναι το ίδιο το Ισλάμ, ένας πολιτισμός διαφορετικός, του οποίου οι λαοί είναι πεπεισμένοι για την ανωτερότητα της κουλτούρας τους και έχουν εμμονή με την κατωτερότητα της δύναμής τους.
Samuel P. Huntington, 1927-2008, Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας
Πολυ σωστα. Πιστευουν οτι ακολουθουν την ολοκληρωμενη εκδοχη της μονοθειστικης θρησκειας του αβρααμ, εκεινη που βελτιωσε ο ιησους και τελειοποιησε ο μωαμεθ και παρόλα αυτά , τρωνε φαπες και απο τους πιστους του αβρααμ και απο εκεινους του ιησου. ..
Λαθρο απο την Σενεγαλη καταφερε να παρει την Ιταλικη υπηηκοτητα-εγινε οδηγος λεωφορειου και πηγε να καψει ζωντανα 50 παιδια.
ετσι αφομοιωνονται οι λαθρο :S :S :S
γιατι ρε τυπε,αν εισαι εναντια στο Ισλαμοφασισμο εισαι φασιστας;φασιστοφερνεις τυπε :-( :S
Ε, ναι τυπε. Το κανονικο ηταν αφου εκαψε το λεωφορειο ο αραψ, να ζητησει να του φερουν να καψει και καμια νταλικα να το φχαριστηθει καλυτερα. Και οποιανου δε του αρεσει ειναι και πολυ φασιστας να πουμε.γιατι ρε τυπε,αν εισαι εναντια στο Ισλαμοφασισμο εισαι φασιστας;
αντιφασιστας εισαι :S :S :S
Tύποι η αγάπη θα κερδίσει στο τέλος!!! :S :S :S
Μην μπερδευεσαι. Οι Αλβανοι ειναι οι χειροτεροι ρατσιστες που υπαρχουν.Η αφομοιωση των Αλβανων ειναι απιστευτη σε μολις 25 χρονια.
Ομιλια Κασιδιαρη στη Βουλη για τους λαθρομεταναστες.
Στο λεπτο 3,15 του βιντεο λεει για τις περιοδιες που κανει στην Αθηνα εν οψει εκλογων.
<Με πιανουν καποιοι πολιτες και μου λενε "Κυριε Κασιδιαρη ειμαστε Αλβανοι αλλα θα σας ψηφισουμε γιατι πρεπει να μπει επιτελους μια ταξη στην Αθηνα." Αυτο ειναι ενα φαινομενο που το εχω παρατηρησει σε ολες τις συνοικιες των Αθηνων.>
Η αφομοιωση των Αλβανων ειναι απιστευτη σε μολις 25 χρονια.
Ναι, συμφωνω απολυτα. Ειναι ρατσιστες με τους ομοφυλοφιλους, με τους μαυρους, γενικως ειναι ρατσιστες, οντως. Αλλα πιστευω οτι αυτο που ειπε ο Κασιδιαρης ισχυει. Δε το εβγαλε απο το κεφαλι του. Μου εχει πει Αλβανος σουβλατζης, <Ημουνα στη Ροδο πιο μικρος και δουλευα. Ειχε γυφτους εκει και ολο προβληματα δημιουργουσαν. Αλλα φταιτε γιατι τους εχετε αφησει ετσι και εχουν παρει αερα.>Μην μπερδευεσαι. Οι Αλβανοι ειναι οι χειροτεροι ρατσιστες που υπαρχουν.
Ναι, συμφωνω απολυτα. Ειναι ρατσιστες με τους ομοφυλοφιλους, με τους μαυρους, γενικων ειναι ρατσιστες, οντως. Αλλα πιστευω οτι αυτο που ειπε ο Κασιδιαρης ισχυει. Δε το εβγαλε απο το κεφαλι του. Μου εχει πει Αλβανος σουβλατζης, <Ημουνα στη Ροδο πιο μικρος και δουλευα. Ειχε γυφτους εκει και ολο προβληματα δημιουργουσαν. Αλλα φταιτε γιατι τους εχετε αφησει ετσι και εχουν παρει αερα.>
ακομη κι οι Αραβες που εχουν ερθει πριν πολλα χρονια-με υποτροφιες κυριως-σιχαινονται πιο πολυ κι απο εμας τους ομοεθνεις τους λαθρο :S :S :S
Ομιλια Κασιδιαρη στη Βουλη για τους λαθρομεταναστες.
Στο λεπτο 3,15 του βιντεο λεει για τις περιοδιες που κανει στην Αθηνα εν οψει εκλογων.
<Με πιανουν καποιοι πολιτες και μου λενε "Κυριε Κασιδιαρη ειμαστε Αλβανοι αλλα θα σας ψηφισουμε γιατι πρεπει να μπει επιτελους μια ταξη στην Αθηνα." Αυτο ειναι ενα φαινομενο που το εχω παρατηρησει σε ολες τις συνοικιες των Αθηνων.>
Η αφομοιωση των Αλβανων ειναι απιστευτη σε μολις 25 χρονια.