Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Δεν τους βαζουν σε υπογεια οι ΜΚΟ. Σε υπογεια μενουν τα κοροιδα. Οι προσφυγες μπαινουν στα ρετιρε.

Ξερω δυο διαφορετικες περιπτώσεις που προσφυγες μενουν, δωρεαν φυσικα, σε διαμερισματαρες.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.362
Πόντοι
14.615
Το βασικό πρόβλημα της Δύσης δεν είναι ο ισλαμικός φονταμενταλισμός.
Είναι το ίδιο το Ισλάμ, ένας πολιτισμός διαφορετικός, του οποίου οι λαοί είναι πεπεισμένοι για την ανωτερότητα της κουλτούρας τους και έχουν εμμονή με την κατωτερότητα της δύναμής τους.
Samuel P. Huntington, 1927-2008, Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Το βασικό πρόβλημα της Δύσης δεν είναι ο ισλαμικός φονταμενταλισμός.
Είναι το ίδιο το Ισλάμ, ένας πολιτισμός διαφορετικός, του οποίου οι λαοί είναι πεπεισμένοι για την ανωτερότητα της κουλτούρας τους και έχουν εμμονή με την κατωτερότητα της δύναμής τους.
Samuel P. Huntington, 1927-2008, Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας

Πολυ σωστα. Πιστευουν οτι ακολουθουν την ολοκληρωμενη εκδοχη της μονοθειστικης θρησκειας του αβρααμ, εκεινη που βελτιωσε ο ιησους και τελειοποιησε ο μωαμεθ και παρόλα αυτά , τρωνε φαπες και απο τους πιστους του αβρααμ και απο εκεινους του ιησου. ..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πολυ σωστα. Πιστευουν οτι ακολουθουν την ολοκληρωμενη εκδοχη της μονοθειστικης θρησκειας του αβρααμ, εκεινη που βελτιωσε ο ιησους και τελειοποιησε ο μωαμεθ και παρόλα αυτά , τρωνε φαπες και απο τους πιστους του αβρααμ και απο εκεινους του ιησου. ..

Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι είναι και κατσαριδοχρωμοι πιθηκομουρηδες εξηγεί πολλά για τα κόμπλεξ και τα σκατά που έχουν στο κεφάλι τους..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

Λαθρο απο την Σενεγαλη καταφερε να παρει την Ιταλικη υπηηκοτητα-εγινε οδηγος λεωφορειου και πηγε να καψει ζωντανα 50 παιδια.

ετσι αφομοιωνονται οι λαθρο :S :S :S

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.944
Πόντοι
496

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
γιατι ρε τυπε,αν εισαι εναντια στο Ισλαμοφασισμο εισαι φασιστας;
αντιφασιστας εισαι :S :S :S
Ε, ναι τυπε. Το κανονικο ηταν αφου εκαψε το λεωφορειο ο αραψ, να ζητησει να του φερουν να καψει και καμια νταλικα να το φχαριστηθει καλυτερα. Και οποιανου δε του αρεσει ειναι και πολυ φασιστας να πουμε.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.368
Πόντοι
216
Tύποι η αγάπη θα κερδίσει στο τέλος!!! :S :S :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Ομιλια Κασιδιαρη στη Βουλη για τους λαθρομεταναστες.
Στο λεπτο 3,15 του βιντεο λεει για τις περιοδιες που κανει στην Αθηνα εν οψει εκλογων.
<Με πιανουν καποιοι πολιτες και μου λενε "Κυριε Κασιδιαρη ειμαστε Αλβανοι αλλα θα σας ψηφισουμε γιατι πρεπει να μπει επιτελους μια ταξη στην Αθηνα." Αυτο ειναι ενα φαινομενο που το εχω παρατηρησει  σε ολες τις συνοικιες των Αθηνων.>

Η αφομοιωση των Αλβανων ειναι απιστευτη σε μολις 25 χρονια.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Στο λεπτο 3,15 του βιντεο λεει για τις περιοδιες που κανει στην Αθηνα εν οψει εκλογων.
<Με πιανουν καποιοι πολιτες και μου λενε "Κυριε Κασιδιαρη ειμαστε Αλβανοι αλλα θα σας ψηφισουμε γιατι πρεπει να μπει επιτελους μια ταξη στην Αθηνα." Αυτο ειναι ενα φαινομενο που το εχω παρατηρησει  σε ολες τις συνοικιες των Αθηνων.>

Ρε τυπε και οι Έλληνες που ζουν Γερμανια και η γκομενα μου που ειναι απο βαλτικη και επισης ζει Γερμανια τα γιαχαμπιμπια τα σιχαινονται
Ειναι πιο ρατσιστες και απο τους ντοπιους
Ισως γιατι οι "ξενοι" σε μια χωρα ειναι πιο σκληραγωγημενοι απο τους κακομαθημενους ντοπιους

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Μην μπερδευεσαι. Οι Αλβανοι ειναι οι χειροτεροι ρατσιστες που υπαρχουν.
Ναι, συμφωνω απολυτα. Ειναι ρατσιστες με τους ομοφυλοφιλους, με τους μαυρους, γενικως ειναι ρατσιστες, οντως. Αλλα πιστευω οτι αυτο που ειπε ο Κασιδιαρης ισχυει. Δε το εβγαλε απο το κεφαλι του. Μου εχει πει Αλβανος σουβλατζης, <Ημουνα στη Ροδο πιο μικρος και δουλευα. Ειχε γυφτους εκει και ολο προβληματα δημιουργουσαν. Αλλα φταιτε γιατι τους εχετε αφησει ετσι και εχουν παρει αερα.>

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ναι, συμφωνω απολυτα. Ειναι ρατσιστες με τους ομοφυλοφιλους, με τους μαυρους, γενικων ειναι ρατσιστες, οντως. Αλλα πιστευω οτι αυτο που ειπε ο Κασιδιαρης ισχυει. Δε το εβγαλε απο το κεφαλι του. Μου εχει πει Αλβανος σουβλατζης, <Ημουνα στη Ροδο πιο μικρος και δουλευα. Ειχε γυφτους εκει και ολο προβληματα δημιουργουσαν. Αλλα φταιτε γιατι τους εχετε αφησει ετσι και εχουν παρει αερα.>

Τυπε κανενας λευκος δεν γουσταρει αραπαδες και γιαχαμπιμπια
Απλα οι κακομαθημενοι τρωνε προπαγανδα αμασητη ωστε να αισθανοντα ενοχοι για το αυτονοητο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αν καποιος απο σας ηταν Αλβανος και μετα απο δυσκολιες με την κατασταση στη χωρα του πηγαινε στην Ελλαδα και με κοπο εχτιζε απο την αρχη τη ζωη του οικκγενεια κλπ. Εσεις τι λετε; Θα θελατε βρεθειτε ξαφνικά εσεις και τα παιδια σας σε ενα τριτοκοσμικο μπουρδελο;
Οι μελλοντικοι ψηφοφόροι της ΧΑ παρεπιπτοντως θα ειναι οι βαλκανικής και ανατολικοευρωπαικης καταγωγης ψηφοφόροι

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

<Με πιανουν καποιοι πολιτες και μου λενε "Κυριε Κασιδιαρη ειμαστε Αλβανοι αλλα θα σας ψηφισουμε γιατι πρεπει να μπει επιτελους μια ταξη στην Αθηνα." Αυτο ειναι ενα φαινομενο που το εχω παρατηρησει  σε ολες τις συνοικιες των Αθηνων.>

ακομη κι οι Αραβες που εχουν ερθει πριν πολλα χρονια-με υποτροφιες κυριως-σιχαινονται πιο πολυ κι απο εμας τους ομοεθνεις τους λαθρο :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom