πως ειστε μαγκες? ελπιζω (Σχεδον) ολοι να ειστε καλα!
θελω μετα απο καιρο να σας περιγραψω την σημερινη εμπειρια μου απο τη βολτα μου στην Αθηνα και να θεσω και ενα ερωτημα στο οποιο θα ηθελα οποιος εχει μια πειστικη απαντηση να μου τη δωσει..
λοιπον ξεκινοντας απο το μοναστηρακι, λαθρο παντου - τα γνωστα - δε χωρας να καθησεις
επομενη σταση καπνικαρεα... καθονταν 2 γκομενακια και διαβαζαν τις μαλακιες τους, αραζω και σκεφτομαι σε ποιο απτα δυο να την πεσω. με αποσπα ενα σκυλι που γαυγιζε σε μια παρεα λαθρομεταναστοπαιδων, τα ειχε παρει στο κυνηγι, ξερουν τα σκυλια, ευτυχως που αυτα εχουν ακομα αρχιδια.. λοιπον σε καποια στιγμη τυχαινει και γυρναω και βλεπω το εξης σκηνικο: δυο τυποι καλοντυμενοι, οχι ελληνες (ρωτησα μετα) αλλα θα μπορουσαν καλλιστα να ειναι εμφανισιακα, εχουν προσεγγισει τη μια απο τις κοπελες που καθοταν στο πεζουλι (στην πισω μερια της εκκλησιας) παει ο ενας να της μιλησει και καλα φλερτ, ο αλλος απο την αλλη της ειχε τραβηξει την τσαντα που ηταν αφημενη πανω στο πεζουλι διπλα της , τελευταια στιγμη τους παιρνει χαμπαρι η τυπισα, βαζει τις φωνες και με τα πολλα φευγουν... Καμακι πλεον δυσκολα, οι γκομενες αραζουν μονες τους να τους την πεσει κανεις αλλα αν φοβουνται μεχρι και τη σκια τους (λογικο)
προχωραω προς συνταγμα. γυρω στις 22:30 να ηταν.. η πληθυσμιακη συνθεση της πλατειας ηταν η εξης: τουριστοπαρεες, γκομενοτουριστοπαρεες, μερικα πουστρακια ντοπια, μερικα πιτσιρικια ντοπια και λαθρο-ομαδες, πολλες λαθροομαδες...
βασικα αυτο που παρατηρησα ηταν οτι αν δεν υπηρχαν λαθρο οσοι θελουν ακομα μουνι (λιγοστευουμε απο οτι φαινεται) θα τρωγαμε με 10 μασελες.
λοιπον εγω αισθανομαι οτι αυτοι που τους αβανταρουν μου κλεβουν τη ζωη και τη διασκεδαση και την ξεγνοιασια και τον ερωτα για να βοηθησουν αυτους τους τυπους. εμενα δε μου φτανει απλα να απελαθουν. η υπαρξη τους εχει κοστισει και υλικα, και σε ζωες ελληνων και ψυχολογικα για πολλους απο εμας. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ..
ΣΤΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΡΑ..
η ερωτηση μου τωρα στην οποια οποιος μπορει θα ηθελα να μου απαντησει... γιατι να μην τους εξαφανισουμε - ως τιμωρια? κυριολεκτικα.. να μην υπαρχουν πλεον.. ποιος χανει απο το να μην υπαρχουν στη ζωη, η αντιθετα ποιος κερδιζει με την υπαρξη τους εν ζωη? εγω παντως δε βλεπω πως θα εχανα αν φευγαν αυτοι οι ανθρωποι απο τη ζωη, δε με ενδιαφερει να ζουν, δεν κερδιζω τιποτα απο το να ζουν - μονο χανω εδω και αρκετα χρονια. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΠΟΤΕ???? μη μου πειτε για ευρωπες και τετοια, οταν δεν τους ξερει κανεις αν υπαρχει η θεληση τους εξαφανιζεις ευκολα αν υπαρχει κεντρικη οργανωση απο την κυβερνηση. λοιπον πως αλλιως θα τιμωρηθουν αυτοι για τα προβληματα που μας εχουν δημιουργησει? λεφτα να πληρωσουν δεν το υλικο και ηθικο κοστος δεν εχουν, φυλακη αν τους βαλουμε παλι εμεις θα πληρωνουμε, δεν υπαρχει αναγκη να τους σωφρονισουμε, σωφρονιζουμε τα μελη της κοινωνιας μας με σκοπο την επανενταξη τους. Αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι μελη της κοινωνιας, αφου βρισκονται εντος αυτης παρανομα... Λοιπον γιατι οχι η εσχατη των ποινων σε αυτους ετσι για πλακα? ΤΙ ΧΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ?
ο μητσοτακης τι εγινε ψελλισε τιποτα η απλα καλυτερες συνθηκες θελει να τους δωσει? αυτοι που κυκλοφορουν ηδη στην αθηνα δικαιουνται ασυλου? τοτε οι μισοι και βαλε απο αυτους θα ειναι απλα εγκληματιες με ασυλο... και τους αλλους μισους γιατι να τους φορτωθουμε? ΕΓΩ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΘΕΛΩ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. η χρυση αυγη τον παιζει... ποιος επιτελους θα τους ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ για να τον ψηφισω? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΝΤ ΤΕΠΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΕΙ? η ειναι ολοι καλοι χριστιανοι κ αγαπανε αλληλους? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΥΓ: το μεγαλο προβλημα για εμας στην Ελλαδα, ειναι οτι με πολλους απο αυτους, πολλοι απο εμας ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ. δηλαδη μια γκομενα ξενη βλεποντας καποιους απο εμας, στατιστικα θα θεωρησει οτι ειμαστε της φαρας αυτης και θα ειναι μαζεμενη.