Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

Επισκέπτης
Ερωτηση για σενα. Ενα Αλβανακι ερχεται στην Ελλαδα σε ηλικια 10 ετων. Δε ξερει τη γλωσσα, οι γονεις του ειναι αγραμματοι. Δουλευουν 2 8ωρα τη μερα για να τα βγαλουν περα. Το παιδακι παει σχολειο, αριστευει. Τα καλοκαιρια δουλευει και καθαριστρια. Μπαινει στο Πανεπιστημιο. ΠΑιρνει το πτυχιο του και βρισκει μια καλη δουλεια. Κοιταει να ειναι νομοταγης πολιτης και να ενσωματωθει στη κουλτουρα της Ελλαδας. Δε θελει να ξεχωριζει και εχει ξεκοψει με την Αλβανια.

Ειναι ενας τυπος, Ελληνας γεννημα θρεμα. Οι γονεις του τον εχουν καλομαθει.
Τα θελει ολα στο πιατο. Τελειωνει το σχολειο και κανει μια τρυπα στο νερο.
Οι γονεις του για να τον ευχαριστησουν του παιρνουν ενα αμαξι και τον στελνουν σε ενα μπουρδελοπανεπιστημιο στην Αγγλια για να λεει οτι σπουδασε. Γυρναει στην Ελλαδα και ψαχνει να βρει δουλεια, αλλα εισαι κουμπουρας και μενει 2-3 χρονια ανεργος (θελει και μισθο 1500 ευρω).

Αυτος ο ανθρωπος ειναι ανωτερος απο το Αλβανακι επειδη εχει ιστορια η χωρα του?
α ρε προδοτες!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Σήμερα ο Τζανακοπουλος στην ερτ είπε οτι  δεν υφίσταται ο ορος "έθνος".
Τρεχα γυρευε
Αυτοι αυτα λεγανε οταν ηταν στο περιθωριο και γελαγε ο κοσμος, αυτα λενε και τωρα που εγιναν κυβερνηση.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.375
Πόντοι
1.106
Τρεχα γυρευε

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Τρεχα γυρευε

αυτοι μια ζωη τα ιδια λεγανε

ο μαλακας ο Ελληνας που τους εκανε κυβερνηση για να πιστολιασει κανα χρεος θελει τις κλωτσιες

Επισκέπτης
δυο περιστατικα απο την αθηνα... λαθροπροσφυγας σιγουρα του ισλαμικου κρατους εχει κανει μαμα μια χοντρη ελεινιηδα η οποια κυκλοφορει με το πορτ μπεμπε αλλα ο προσφυγας καθεται πρωτος στο παγκακι διπλα μου και μετα, οταν αδειασει κι αλλος χωρος καθεται και η ελεινιδα πουτανα του ισλαμικου κρατους. συχναζουν εξω απο τα H&Μ της ερμου. αλλο περιστατικο παρεα 3 κουρδων (απο ιρακ) που ειχαν 3 χρονια στην Ελλαδα, 30αρηδες την πεφτανε σε 15 χρονες ελεινιδες, οταν τους ειπα οτι αυτο ειναι παρανομο η απαντηση ηταν οτι δε τους νοιαζει. γαμω τον τσιπρα αν κανεις τον πακεταρει ευχαριστως παιρνω το βαρος της εκτελεσης του πανω μου
εχω αναφερει και εγω περιστατικο λααθροκαμακου με ανηλικες που γελουσανε

Στην επαρχια ξεπαρθενευουν μονο Αλβανοι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εχω αναφερει και εγω περιστατικο λααθροκαμακου με ανηλικες που γελουσανε

Στην επαρχια ξεπαρθενευουν μονο Αλβανοι
τι λες ρε?
εγω εχω ξεπαρθενιασει 3.
καμμια τους δεν εχει παει με αλβανο.
και από ότι εχω καταλαβαει πιο απελευθερωμένες το παιζουν αυτές στις πολεις, από επαρχια είναι πιο συντηρητικες και εχει και λιγοτερους σε ποσοστο ξενους από ότι αθηνα-θεσσαλονικη.

στην θεσσαλονικη ξερω μια που εχει παντρευτεί μαυρο. στην επαρχια δεν υπαρχει καν μαυρος για να κανει κατι τετοιο. στην επαρχια με ελληνα δεν κανουν σχεση γιατι θα το μαθει ολο το χωριο όχι με ξενο για να καταστρεψουν την φημη τους.

αν θεωρεις επαρχιώτισσες το 18% των συριζαιων στην επαρχια αλλαξε πλευρο

Επισκέπτης
τι λες ρε?
εγω εχω ξεπαρθενιασει 3.
καμμια τους δεν εχει παει με αλβανο.
και από ότι εχω καταλαβαει πιο απελευθερωμένες το παιζουν αυτές στις πολεις, από επαρχια είναι πιο συντηρητικες και εχει και λιγοτερους σε ποσοστο ξενους από ότι αθηνα-θεσσαλονικη.

στην θεσσαλονικη ξερω μια που εχει παντρευτεί μαυρο. στην επαρχια δεν υπαρχει καν μαυρος για να κανει κατι τετοιο. στην επαρχια με ελληνα δεν κανουν σχεση γιατι θα το μαθει ολο το χωριο όχι με ξενο για να καταστρεψουν την φημη τους.

αν θεωρεις επαρχιώτισσες το 18% των συριζαιων στην επαρχια αλλαξε πλευρο
δε λεμε για τραβελια

Επισκέπτης
Η καλή μέρα , λέει , απ'το πρωί φαίνεται ! Ευτυχώς που βγήκατε off-topic χθες και συζητούσατε για Κύπρο στο θρεντ της Μακεδονίας και έγραψε ο Αλεξ ότι την Τουρκο-Τυπριακή πλευρά την έχει αναγνωρίσει μόνο το Μπαγκαντές ! Άρα, έχουν κατσικωθεί πολλά Τουρκοειδή στην πολυκατοικία μου . Έχουν γίνει φόνοι , βιασμοί και ασύστολη παρακολούθηση .
Νομίζω το πρώτο βήμα είναι να καθοριστεί ανώτατο όριο στο χρόνο ενοικίασης των διαμερισμάτων .Δε μπορεί διαμέρισμα που περιέθαλψε λάθρο να είναι "φωλιἀ"τους εις το διηνεκές . Ελλάς, τουρκο-μπαρόκ !

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
[size=17pt]Ιταλία: Ακόμα δύο πλοία με διασωθέντες μετανάστες δεν θα γίνουν δεκτά στη χώρα[/size]

Ο υπουργός Εσωτερικών και αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, προανήγγειλε σήμερα ότι πρόκειται να εμποδίσει την είσοδο ακόμα δύο πλοίων ανθρωπιστικών οργανώσεων με διασωθέντες μετανάστες να εισέλθουν στη χώρα.

Πρόκειται για το γερμανικό Sea-Watch και το Mission Lifeline, όπως έγραψε ο Σαλβίνι, ηγέτης της Λέγκας του Βορρά, στο Facebook.

«Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Ιταλία δε θέλει πλέον να υποθάλπτει παράνομες δραστηριότητες σε σχέση με τη μετανάστευση, επομένως θα πρέπει να βρουν άλλα λιμάνια (όχι ιταλικά) για να κατευθυνθούν», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Σύμφωνα με τον ιταλό υπουργό Εσωτερικών, και οι δύο μη κυβερνητικές οργανώσεις έχουν αναπτύξει τα πλοία τους ανοικτά των λιβυκών ακτών με στόχο «να μαζέψουν έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων που εγκαταλείπονται από διακινητές στη θάλασσα».

Πριν από έξι ημέρες η Ιταλία έλαβε την απόφαση να μην επιτρέπει την είσοδο στο πλοίο Aquarius που μετέφερε περισσότερους από 600 μετανάστες, οι οποίοι είχαν διασωθεί από μη κυβερνητικές οργανώσεις. Το πλοίο που δεν έγινε δεκτό ούτε στη Μάλτα, έχει βάλει πλώρη για την Ισπανία μετά από σχετική πρόσκληση του ισπανού πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ, όπου αναμένεται να φτάσει αύριο.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, 11:50

Screen-Shot-2018-02-10-at-7.46.46-PM-e1518310355504.png

DSF515

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2015
Like
1.579
Πόντοι
216
Μυρίζει φασισμός στην Ευρώπη...

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
[size=17pt]Ιταλία: Ακόμα δύο πλοία με διασωθέντες μετανάστες δεν θα γίνουν δεκτά στη χώρα[/size]

Ο υπουργός Εσωτερικών και αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, προανήγγειλε σήμερα ότι πρόκειται να εμποδίσει την είσοδο ακόμα δύο πλοίων ανθρωπιστικών οργανώσεων με διασωθέντες μετανάστες να εισέλθουν στη χώρα.

Πρόκειται για το γερμανικό Sea-Watch και το Mission Lifeline, όπως έγραψε ο Σαλβίνι, ηγέτης της Λέγκας του Βορρά, στο Facebook.

«Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Ιταλία δε θέλει πλέον να υποθάλπτει παράνομες δραστηριότητες σε σχέση με τη μετανάστευση, επομένως θα πρέπει να βρουν άλλα λιμάνια (όχι ιταλικά) για να κατευθυνθούν», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Σύμφωνα με τον ιταλό υπουργό Εσωτερικών, και οι δύο μη κυβερνητικές οργανώσεις έχουν αναπτύξει τα πλοία τους ανοικτά των λιβυκών ακτών με στόχο «να μαζέψουν έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων που εγκαταλείπονται από διακινητές στη θάλασσα».

Πριν από έξι ημέρες η Ιταλία έλαβε την απόφαση να μην επιτρέπει την είσοδο στο πλοίο Aquarius που μετέφερε περισσότερους από 600 μετανάστες, οι οποίοι είχαν διασωθεί από μη κυβερνητικές οργανώσεις. Το πλοίο που δεν έγινε δεκτό ούτε στη Μάλτα, έχει βάλει πλώρη για την Ισπανία μετά από σχετική πρόσκληση του ισπανού πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ, όπου αναμένεται να φτάσει αύριο.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, 11:50

Screen-Shot-2018-02-10-at-7.46.46-PM-e1518310355504.png
κ μετά λέμε γιατί έρχονται;; Για κάτι μαλακές που τους δέχονται έτσι θα σταματήσει ο λαθροαπηκισμος!!

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
ευνουχισμος στους λαθρομεταναστες η μονη λυση για να μεινουν. θα τους βοηθησουμε να γλυτωσουν τις βομβες που υποτιθεται οτι μαστιζουν τις χωρες τους αλλα τελικα νομιζω οτι ολοι ειναι πορνολαθρομεταναστες. οποτε αν θελουν χαρτια θα πρεπει να καταθεσουν τα αρχιδια τους. τι λετε; πως σας φαινεται σαν ιδεα;

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Σημερινή φώτο απο ελληνικό νησί.  :sunglasses: Γερμανίδα τουρίστρια ζευγαράκι με το λάθρο αφρικανό παλικάρι.  :S
Η τύπισσα πήγε σε κοντινό atm και έβγαλε σχεδόν μιά 400 άρα ευρώ απο το μηχάνημα. Στην συνέχεια αυτός
της δίνει ένα βαθύ γλωσσόφιλο και εκείνη του έβαλε ολόκληρο το χρηματικό ποσό μέσα στην χούφτα.  :-
Και απο τους ευρωπαίους μετά θα ζητάνε γαλλικά με πιάνο και Ε9!  :huh:

Συνημμένα

• foto-new (1).jpg
    foto-new (1).jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 40

Επισκέπτης
Επειδή μιλάει Γερμανικά δε σημαίνει ότι είναι Γερμανίδα , φίλε ! Βλέπεις καμιά άρεια ;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
ναι αλλα τύπε το πιο γαματο το ειπε ο τρελο ματεο αυτος ο θεούλης

"Υπενθυμίζεται ότι χτες ο Σαλβίνι είχε ανακοινώσει πως επιθυμεί να προβεί σε ειδική απογραφή των Ρομά. «Οι αλλοδαποί χωρίς άδεια παραμονής θα πρέπει να απελαθούν με διακρατικές συμφωνίες.[size=39pt] Δυστυχώς, όμως, τους Ιταλούς Ρομά πρέπει να τους κρατήσουμε εδώ»[/size] τόνισε επίσης μεταξύ άλλων."
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ειναι τρελλος,ειναι τρελλος ο ιταλός οεοεοεοε  ελα ρε ματτεο απο δω ν μας σωσεις απο τους γαμοσυμμοριτες

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
ναι αλλα τύπε το πιο γαματο το ειπε ο τρελο ματεο αυτος ο θεούλης

"Υπενθυμίζεται ότι χτες ο Σαλβίνι είχε ανακοινώσει πως επιθυμεί να προβεί σε ειδική απογραφή των Ρομά. «Οι αλλοδαποί χωρίς άδεια παραμονής θα πρέπει να απελαθούν με διακρατικές συμφωνίες.[size=39pt] Δυστυχώς, όμως, τους Ιταλούς Ρομά πρέπει να τους κρατήσουμε εδώ»[/size] τόνισε επίσης μεταξύ άλλων."
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ειναι τρελλος,ειναι τρελλος ο ιταλός οεοεοεοε  ελα ρε ματτεο απο δω ν μας σωσεις απο τους γαμοσυμμοριτες
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom