Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε τύποι σαν τον Τζωνη θα καταντησουμε να μιλαμε για το 1965?

Απο το 2010 και μετα, τα δεδομενα ειναι πλεον διαφορετικα. Δεν εχει μεινει τιποτα το ιδιο. Ουτε καν τα κομματα. Ο ΓΑΠ και ο Καραμανλης που καποτε επαιρναν το 85% των ψηφοφορων, πλεον δεν μπορουν να εμπνευσουν ουτε τους κολλητους τους. Τι συζηταμε τωρα?

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Ρε τύποι σαν τον Τζωνη θα καταντησουμε να μιλαμε για το 1965?

Απο το 2010 και μετα, τα δεδομενα ειναι πλεον διαφορετικα. Δεν εχει μεινει τιποτα το ιδιο. Ουτε καν τα κομματα. Ο ΓΑΠ και ο Καραμανλης που καποτε επαιρναν το 85% των ψηφοφορων, πλεον δεν μπορουν να εμπνευσουν ουτε τους κολλητους τους. Τι συζηταμε τωρα?

Ο Καραμανλής γιατί λες ότι δεν εμπνέει ?
Νομίζεις ότι εμπνέει η σπυράκη και ο κούλης ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Γιατί παρακαλώ ψήφισες σημίτη και όχι δεξιά ?
Με ρωτας για κατι που εκανα πριν 18 χρονια?

Νομιζω το εχω απαντησει ξανα.
Εγω ως νομικος μπορω να κρινω μια κυβερνηση και απο το νομοθετικο της εργο. Καλώς ή κακώς δηλαδη , εχω λιγο πιο "εκλεπτυσμενα" κριτηρια.

Και η περιοδος Σημιτη ηταν η πιο καλη "νομοθετικα". Ψηφιστηκαν ενα σωρο νόμοι που επρεπε να ειχαν ψηφιστει απο χρονια. Επιπλεον μου αρεσε η εικονα ενος "λογιστη" στην πρωθυπουργια παρα ενος ακραιφνους πολιτικου.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Με ρωτας για κατι που εκανα πριν 18 χρονια?

Νομιζω το εχω απαντησει ξανα.
Εγω ως νομικος μπορω να κρινω μια κυβερνηση και απο το νομοθετικο της εργο. Καλώς ή κακώς δηλαδη , εχω λιγο πιο "εκλεπτυσμενα" κριτηρια.

Και η περιοδος Σημιτη ηταν η πιο καλη "νομοθετικα". Ψηφιστηκαν ενα σωρο νόμοι που επρεπε να ειχαν ψηφιστει απο χρονια. Επιπλεον μου αρεσε η εικονα ενος "λογιστη" στην πρωθυπουργια παρα ενος ακραιφνους πολιτικου.

Εντάξει άλεξ ,δεν συνεχίζω.
Ελπίζω μόνον και μην μου πείς,
να μη ψήφισες τον προδότη και μετά τα Ίμια.
Τέλος!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εντάξει άλεξ ,δεν συνεχίζω.
Ελπίζω μόνον και μην μου πείς,
να μη ψήφισες τον προδότη και μετά τα Ίμια.
Τέλος!!
Μετα τα Ιμια το 1996 ψηφισα τον Συνασπισμο του Κωνσταντοπουλου, τα εχουμε ξαναπει αυτα. Σημιτη το 2000.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τότε καλά να πάθουμε μυαλό δεν βάζουμε καλά μας κάνουν .( Κ πριν βιαστής να πεις κάτι έχω κ ΕΙΧΑ άμεση σχέση μαζί τους δυστυχώς )
Δηλαδη εισαι απο αυτους που ευθυνονται για την διακυβερνηση απο τον Συριζα

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Χθες βράδυ στην Αχαρνών, γύρω από το νέο αφγανικό εστιατόριο "Kabul": Ορθές λαθροπίθηκων, στίφη μπαμπουίνων, που σε κοιτάν λιγωμένοι στα μάτια.
Στον τοίχο ένα σύνθημα με σπρέυ στα αραβικά.

Επισκέπτης
Θα παρακαλέσω τους κομματολάγνους να ανοίξουν καινούργιο thread με τίτλο "Εδώ κομματόσκυλα ! " . Όλοι χρειαζόμαστε εκτόνωση , αλλά προσπαθούμε κάποιοι να πληροφορήσουμε για τους λάθρο , εσάς που ξεβρακώνεστε στα προάστια καμαρώνοντας το υψηλό σας status .

Λοιπόν, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένα ποσοστό από τους λάθρο μας είναι πετρελαϊκής προέλευσης . Για κάποιο λόγο που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να προσδιορίσω , μου έχει "κολλήσει" η ιδέα ότι , ενδεχομένως, -και σ'αυτούς- η κατάσταση έχει ξεφύγει . Και θυμήθηκα την ταινία "ο υπηρέτης" :

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Αναρωτιέμαι τι άποψη έχουν οι γύφτοι στο Ζεφύρι για τους λαθρο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Χθες βράδυ στην Αχαρνών, γύρω από το νέο αφγανικό εστιατόριο "Kabul": Ορθές λαθροπίθηκων, στίφη μπαμπουίνων, που σε κοιτάν λιγωμένοι στα μάτια.
Στον τοίχο ένα σύνθημα με σπρέυ στα αραβικά.
Με τη νεα κυβέρνηση θα ανοίξει πάλι η αμυγδαλέζα και θα εκλείψουν αυτά τα είδη.

Επισκέπτης
Δεν είμαι σίγουρη αν είναι πρώην λάθρο οι περιπτώσεις που μου έχουν κάνει εντύπωση , αλλά στο κέτρο έχω βαρεθεί να βλέπω (νορμάλ ντυμένους , όχι κουρελήδες ) οι οποίοι είναι τελείως αμίλητοι/ἄνέκφραστοι/ἄγέλαστοι. Έχουν "ξεβράσει" στην Ελλάδα δούλους τους οι πετρελαιάδες ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom