Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Φαιδωνα επικροτω ο,τι γραφεις!
Φαιδωνα επικροτω ο,τι γραφεις!
Προφανως εχει μπλεξει με παρεες αναρχοαπλυτων στα Εξαρχεια και τον γνωρισε μεσω αυτων.Η φιλη μια ανηψιας μου 24 χρονων τα εφτιαξε με Πακιστανο 30 χρονων που πουλαει λαθραια τσιγαρα. Οταν το εμαθαν οι γονεις και ο αδερφος της, ειχε και το θρασος η μαλακισμενη να τον παει σπιτι της, εγινε χαμος. Η μικρη με τα πολλα αποφασισε να φυγει απο το σπιτι της και ζητησε τη βοηθεια της ανηψιας μου. Σπιτι του Πακιστανου δεν μπορει να παει γιατι μενουν καμια 10ρια πακια μαζι. Η "εξυπνη αντιρατσιστρια" ανηψια μου σκεφτηκε να τους παει στο χωριο μου μερικες μερες ισως βδομαδες, μεχρι να δουν πως θα εξελιχθει η κατασταση. Αφου εγω ειμαι στη Γερμανια και το σπιτι ειναι αδειο γιατι να μην φιλοξενισει εκει το ζευγαρακι. Η ανηψια μου εχει κλειδι του σπιτι για να μπορει να πηγαινει εκει με φιλους, φιλες, γκομενο να αραζουν μερικες μερες. Με πηρε λοιπον τηλεφωνο και μου ζητησε την αδεια να παει το ζευγαρι στο χωριο. Φυσικα αρνηθηκα. Λιγες μερες αγροτερα κοιτοντας το προφιλ της ανηψιας μου στο f/b βρηκα την φιλη της. Ειδα φωτογραφιες της και ειναι μια χαρα κοπελα. Δεν τη λες μοντελο, αλλα δεν ειναι και καμια πατσαβουρα. Κι αναρωτιεμαι ενα νεο κι ομορφο κοριτσι, ελληνιδα τι σκατα γυρευει απο τον λαθρο-πακη που ζει πουλωντας λαθραια τσιγαρα και μενει με αλλους 10 λαθρους ? Δεν υπαρχουν αλλοι αντρες στην Ελλαδα ?
Τοσοδουλικα εχουν γι αυτο τους αγαπουν οι πουτανες.Εχουν πολύ χοντρς ψωλες .Οποια δοκιμασει δεν την ξεχνα ποτε
Τοσοδουλικα εχουν γι αυτο τους αγαπουν οι πουτανες.