Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Φαιδωνα επικροτω ο,τι γραφεις!

Επισκέπτης
Η φιλη μια ανηψιας μου 24 χρονων τα εφτιαξε με Πακιστανο 30 χρονων που πουλαει λαθραια τσιγαρα. Οταν το εμαθαν οι γονεις και ο αδερφος της, ειχε και το θρασος η μαλακισμενη να τον παει σπιτι της, εγινε χαμος. Η μικρη με τα πολλα αποφασισε να φυγει απο το σπιτι της και ζητησε τη βοηθεια της ανηψιας μου. Σπιτι του Πακιστανου δεν μπορει να παει γιατι μενουν καμια 10ρια πακια μαζι. Η "εξυπνη αντιρατσιστρια" ανηψια μου σκεφτηκε να τους παει στο χωριο μου μερικες μερες ισως βδομαδες, μεχρι να δουν πως θα εξελιχθει η κατασταση. Αφου εγω ειμαι στη Γερμανια και το σπιτι ειναι αδειο γιατι να μην φιλοξενισει εκει το ζευγαρακι. Η ανηψια μου εχει κλειδι του σπιτι για να μπορει να πηγαινει εκει με φιλους, φιλες, γκομενο να αραζουν μερικες μερες. Με πηρε λοιπον τηλεφωνο και μου ζητησε την αδεια να παει το ζευγαρι στο χωριο. Φυσικα αρνηθηκα. Λιγες μερες αγροτερα κοιτοντας το προφιλ της ανηψιας μου στο f/b βρηκα την φιλη της. Ειδα φωτογραφιες της και ειναι μια χαρα κοπελα. Δεν τη λες μοντελο, αλλα δεν ειναι και καμια πατσαβουρα.  Κι αναρωτιεμαι ενα νεο κι ομορφο κοριτσι, ελληνιδα τι σκατα γυρευει απο τον λαθρο-πακη που ζει πουλωντας λαθραια τσιγαρα και μενει με αλλους 10 λαθρους ? Δεν υπαρχουν αλλοι αντρες στην Ελλαδα ? 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η φιλη μια ανηψιας μου 24 χρονων τα εφτιαξε με Πακιστανο 30 χρονων που πουλαει λαθραια τσιγαρα. Οταν το εμαθαν οι γονεις και ο αδερφος της, ειχε και το θρασος η μαλακισμενη να τον παει σπιτι της, εγινε χαμος. Η μικρη με τα πολλα αποφασισε να φυγει απο το σπιτι της και ζητησε τη βοηθεια της ανηψιας μου. Σπιτι του Πακιστανου δεν μπορει να παει γιατι μενουν καμια 10ρια πακια μαζι. Η "εξυπνη αντιρατσιστρια" ανηψια μου σκεφτηκε να τους παει στο χωριο μου μερικες μερες ισως βδομαδες, μεχρι να δουν πως θα εξελιχθει η κατασταση. Αφου εγω ειμαι στη Γερμανια και το σπιτι ειναι αδειο γιατι να μην φιλοξενισει εκει το ζευγαρακι. Η ανηψια μου εχει κλειδι του σπιτι για να μπορει να πηγαινει εκει με φιλους, φιλες, γκομενο να αραζουν μερικες μερες. Με πηρε λοιπον τηλεφωνο και μου ζητησε την αδεια να παει το ζευγαρι στο χωριο. Φυσικα αρνηθηκα. Λιγες μερες αγροτερα κοιτοντας το προφιλ της ανηψιας μου στο f/b βρηκα την φιλη της. Ειδα φωτογραφιες της και ειναι μια χαρα κοπελα. Δεν τη λες μοντελο, αλλα δεν ειναι και καμια πατσαβουρα.  Κι αναρωτιεμαι ενα νεο κι ομορφο κοριτσι, ελληνιδα τι σκατα γυρευει απο τον λαθρο-πακη που ζει πουλωντας λαθραια τσιγαρα και μενει με αλλους 10 λαθρους ? Δεν υπαρχουν αλλοι αντρες στην Ελλαδα ? 
Προφανως εχει μπλεξει με παρεες αναρχοαπλυτων στα Εξαρχεια και τον γνωρισε μεσω αυτων.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Εχουν πολύ χοντρς ψωλες .Οποια δοκιμασει δεν την ξεχνα ποτε :gay: :gay: :gay: :gay: :boobies:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Νομιζεις φιλε μου :boobies:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
λιλακο τα εχεις δοκιμασει ολα ;

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Οσους κωλους εχεις γλυψει εσυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :gay: :boobies:

Συνημμένα

• pakistanikokinima.jpg
    pakistanikokinima.jpg
    624,2 KB · Εμφανίσεις: 31

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δείτε την προκήρυξη
Υπουργείο Παιδείας: Προσλαμβάνονται 120 ιεροδιδάσκαλοι ισλαμικής θρησκείας

Θα διδάσκουν το Κοράνι στα τεμένη της Θράκης ή και σε μαθητές-μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης

Την προκήρυξη πλήρωσης 120 θέσεων ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας στις μουφτείες της Θράκης ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

Όπως αναφέρει σχετικά το υπουργείο, οι ιεροδιδάσκαλοι θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας εννέα μηνών.

Το έργο τους θα είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης ή, εφόσον το επιθυμούν και προκύψει σχετική ανάγκη, και σε μαθητές μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης. 

Επίσης, οι ιεροδιδάσκαλοι μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, κατόπιν σχετικής απόφασης του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, να διδάσκουν μαθήματα θρησκευτικής μουσουλμανικής εξειδίκευσης, καθώς και την αραβική γλώσσα στα μουσουλμανικά ιεροσπουδαστήρια της Θράκης, εφόσον έχουν τα αναγκαία τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, έστω και αν δεν κατέχουν παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.

Στην προκήρυξη αναφέρονται οι θέσεις, τα τυπικά προσόντα, η προθεσμία, ο τόπος υποβολής της αίτησης συμμετοχής, τα αναγκαία δικαιολογητικά και η διαδικασία διενέργειας της συνέντευξης.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο τεύχος 2757/τ. Β΄/8-8-2017 (ΑΔΑ: 6ΟΒ84653ΠΣ-ΠΑΜ) και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.124
Πόντοι
6.256
Καλά πάμε, πολιτική ανοικτών ποδών.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
συριζο- μουσλιμ  :heavymetalbig:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Χτες το απογευμνα στο λεωφορειο επιβιβαστηκαν καμια δεκαρια ατομα.3 μαναδες λευκες αλλοδαπες με καροτσακια με τα μωρα και μεγαλυτερα παιδια απο διπλα.Γεμισε το λεωφορειο.Κανεις δεν εκοψε εισιτηριο.Τσαμπα βολτες προσφορα του κρατους.Και μπορει αυτη η οικογενεια να εχει καταθεσεις στην Εθνικη χιλιαδες ευρω.Αλλα γιατι να κοψει ποτε εισιτηριο;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Στη λέμβο επιβαίνει άγνωστος αριθμός μεταναστών
Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών μεταξύ Ικαρίας και Μυκόνου
09/08/201715:46

Για τον εντοπισμό τους συμμετέχουν τρία πλωτά του Λιμενικού, πλοίο ανοιχτής θαλάσσης και ελικόπτερο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ικαρίας και Μυκόνου, για τον εντοπισμό λέμβου στην οποία επιβαίνει άγνωστος, μέχρι στιγμής, αριθμός μεταναστών και προσφύγων.

Σύμφωνα με το ΛΣ, πιθανόν κάποιος από τους επιβαίνοντες στη λέμβο, μέσω κινητού τηλεφώνου, ζήτησε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμούς κλήσης 112. Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό τους συμμετέχουν τρία πλωτά του Λιμενικού, πλοίο ανοιχτής θαλάσσης και ελικόπτερο.

Εν τω μεταξύ, στη διάσωση 36 μεταναστών και προσφύγων, που επέβαιναν σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, προέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Παναγιάς Οινουσσών Χίου.

Οι μετανάστες και πρόσφυγες μεταφέρθηκαν από ναυαγοσωστικό σκάφος στο λιμάνι της Χίου.

Επίσης, στη σύλληψη δύο διακινητών, οι οποίοι με πολυεστερικό σκάφος είχαν αποβιβάσει το πρωί 11 μετανάστες και πρόσφυγες επί τη ακτής στη θαλάσσια περιοχή της Κρεμαστής στη Ρόδο, προχώρησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου. Οι διακινητές μαζί με τους μετανάστες και πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ΛΣ, το τελευταίο 24ωρο διεσώθησαν 93 πρόσφυγες-μετανάστες σε δύο περιστατικά έρευνας και διάσωσης στις θαλάσσιες περιοχές Χίου και Σάμου.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.124
Πόντοι
6.256
Δε θυμάμαι κάποιον έλληνα πολιτικό να έκλεισε τα σύνορα στα λαθροσκουπίδια, θυμάςαι εσύ?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
θυμαμαι εναν που τα ανοιξε διαπλατα

εφτιαχνε και ωραιες πιτσες

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin::boobies:

Συνημμένα

• 510116.jpg
    510116.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 28

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.124