Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Είπε κανένα βοθροκαναλο οτι οι μισοί "πρόσφυγες" που αιτήθηκαν άσυλο στη Γερμανία Σουηδία κτλ, με τη δικαιολογία οτι είναι είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΝΑ ΖΟΎΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΏΚΟΝΤΑΙ ΚΤΛ.... Πήγαν "διακοπές" στη χωρα τους ενώ εξετάζεται η αίτηση ασύλου τούς?

Πήγαν για διακοπές ΣΤΗ ΧΏΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΝ!

Ποσο μαλακές είμαστε ρωτάω εγω.
Πολύ που δεν εστειλαν και τους αλλους μισους για διακοπες :boobies:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.128
Πόντοι
6.256
Ξεκινάει την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 και ώρα 10η πρωινή, μέχρι και την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 και ώρα 12η μεσημβρινή, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, 1.639 θέσεις πλήρους απασχόλησης, που δημιουργούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας σε Δήμους και σε Υπηρεσίες Α’ υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης προσφυγικών ροών – (Β΄κύκλος).

Για νοσοκομεία κλπ δεν υπάρχουν θέσεις.
1639 για τους λάθρο βρέθηκαν.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ξεκινάει την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 και ώρα 10η πρωινή, μέχρι και την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 και ώρα 12η μεσημβρινή, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, 1.639 θέσεις πλήρους απασχόλησης, που δημιουργούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας σε Δήμους και σε Υπηρεσίες Α’ υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης προσφυγικών ροών – (Β΄κύκλος).

δεν είναι μόνιμου προσωπικού ορισμένου χρόνου είναι και με χρηματοδότηση μέσω εσπα ο ελληνικός λαός δεν θα πληρώσει μια
επίσης όσοι εργαστούν δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα μονιμότητας

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ετσι τυπε.επισης σε λιγο ολοι θα εχουν καρτες με μετρητα αντι για σιτιση,να τρωνε οτι καυλωνουν,και διαμερισματα,να ενταχθουν στον ιστο .πληρης παρασιτισμος.μπαινουν στα ΜΜΜ τσαμπα,τα μολυνουν με την παρουσια τους και κανεις δεν μιλαει.εγω επιμενω οτι πρεπει να τους τραμπουκιζουμε,ειδικα οταν βλεπουμε να μολυνουν,να πετανε σκουπιδια,να φτυνουν κατω κλπ.προχτες τραμπουκισα λαθρο που αφησε αναψυκτικο εκτος καδου,πανω σε ΚΑΦΑΟ.Το πηρε σαν κοτα και το βαλε στον καδο.αλλα αρχιδια,αν δεν πραττουμε ολοι και δεν μιλαμε σε λιγο θα μας βαλουν να φοραμε μπουργκα :S :S :S

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
ετσι τυπε.επισης σε λιγο ολοι θα εχουν καρτες με μετρητα αντι για σιτιση,να τρωνε οτι καυλωνουν,και διαμερισματα,να ενταχθουν στον ιστο .πληρης παρασιτισμος.μπαινουν στα ΜΜΜ τσαμπα,τα μολυνουν με την παρουσια τους και κανεις δεν μιλαει.εγω επιμενω οτι πρεπει να τους τραμπουκιζουμε,ειδικα οταν βλεπουμε να μολυνουν,να πετανε σκουπιδια,να φτυνουν κατω κλπ.προχτες τραμπουκισα λαθρο που αφησε αναψυκτικο εκτος καδου,πανω σε ΚΑΦΑΟ.Το πηρε σαν κοτα και το βαλε στον καδο.αλλα αρχιδια,αν δεν πραττουμε ολοι και δεν μιλαμε σε λιγο θα μας βαλουν να φοραμε μπουργκα :S :S :S
Είσαι θεός και σε προσκυνώ, μακάρι όλοι οι κότες να ακολουθούσαν το παράδειγμά σου.
Τις προάλλες κατέβαινα τις κυλιόμενες στο Σύνταγμα και αραβοειδές(μπορεί να ήταν και λάθρο, δεν ήμουν σίγουρος αφού το ντύσιμό του δεν ήταν του ζητιάνου) σε σκούντηγμά μου να κάνει άκρη, επειδή στέκονταν στην αριστερή πλευρά και βιαζόμουν, μου έκανε νόημα να περιμένω, αλλά με ένα αγριοκοίταγμα έστρωσε και λούφαξε στη δεξιά πλευρά μαζί με την μπούργκα που τον συνόδευε.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

πάλι παραπληροφορείς θα παίρνουν προπληρωμένες κάρτες με ένα ποσό 200€ που θα τις χρησιμοποιούν για  αγορές σε σούπερμάρκετ
αντί να λαμβάνουν σίτιση που κοστίζει τόσο θα λαμβάνουν το ίδιο ποσό για να τρέφονται μόνοι τους

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Είσαι θεός και σε προσκυνώ, μακάρι όλοι οι κότες να ακολουθούσαν το παράδειγμά σου.
Τις προάλλες κατέβαινα τις κυλιόμενες στο Σύνταγμα και αραβοειδές(μπορεί να ήταν και λάθρο, δεν ήμουν σίγουρος αφού το ντύσιμό του δεν ήταν του ζητιάνου) σε σκούντηγμά μου να κάνει άκρη, επειδή στέκονταν στην αριστερή πλευρά και βιαζόμουν, μου έκανε νόημα να περιμένω, αλλά με ένα αγριοκοίταγμα έστρωσε και λούφαξε στη δεξιά πλευρά μαζί με την μπούργκα που τον συνόδευε.
εκει φευγει κατευθειαν elbow,χωρις 2η κουβεντα.παντως καλα εκανες,μπραβο :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
πάλι παραπληροφορείς θα παίρνουν προπληρωμένες κάρτες με ένα ποσό 200€ που θα τις χρησιμοποιούν για  αγορές σε σούπερμάρκετ
αντί να λαμβάνουν σίτιση που κοστίζει τόσο θα λαμβάνουν το ίδιο ποσό για να τρέφονται μόνοι τους
παλι;για πες ποτε παλι.και γιατι να παιρνουν αυτες τις καρτες,μου εξηγεις;δηλαδη οι αστεγοι μας παιρνουν τιποτα καρτες η πανε στα συσιτια της ντροπης;στον στρατο οι φανταροι παιρνουν φραγκα η τρωνε απο τα καζανια; :S :S :S

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
παλι;για πες ποτε παλι.και γιατι να παιρνουν αυτες τις καρτες,μου εξηγεις;δηλαδη οι αστεγοι μας παιρνουν τιποτα καρτες η πανε στα συσιτια της ντροπης;στον στρατο οι φανταροι παιρνουν φραγκα η τρωνε απο τα καζανια; :S :S :S
Χέστους ρε, θα ξανάρθει ένας Ζέρβας να τους γδάρει όλους αυτούς που γαμήσαν την πατρίδα και θα σου πως εγώ χερσόνησο του Μαγκαντάν που θα φάνε όλοι τους.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Σε ευχαριστώ αλλά είμαστε μειονότητα, δυστυχώς...
οι αλλαγες απο τις μειοψηφιες εγιναν παντα,αν περιμενουμε απο την μαζα δεν προκειται.εγω,εσυ ακολουθουμε αυτην την πρακτικη.αν μιλας ομως βλεπεις οτι και καποιοι συμπολιτες μας ξεθαρρευουν.απλα η απαθεια τους εχει κανει αρχικα να μην αντιδρουν.θελει να δωθει το εναυσμα.οκ,ποτε δεν προκειται ολοι,αλλα εστω και λιγοι να αντιδρασουμε ειναι καλυτερα απο το τιποτα :hi: :S :S :S

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 33χρονου από το Μπανγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται ότι στις 20 Ιουνίου πήρε ένα 14χρονο κορίτσι από την παιδική χαρά του πάρκου Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη όπου έπαιζε, το παρέσυρε σε έναν απόμερο χώρο στο παρκινγκ και ασέλγησε πάνω του.
Πρόκειται για τον  MIZAN  KAZI του ANAYAT και της ANWARA, που γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1984 στο Μπαγκλαντές.

Αν και είχε απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές, αφού εμπλεκόταν σε υπόθεση εκβιασμού εις βάρος ομοεθνή του, ο 33ρονος  δεν απελάθηκε πίσω στη χώρα του και ούτε τώρα βέβαια πρόκειται να απελαθεί.

Σε βάρος του έχει δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο και αποπλάνησης παιδιού, που είχε συμπληρώσει τα 14 αλλά όχι τα 15 έτη.
Η δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια έξι μηνών και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων. Η Ασφάλεια Μυτιλήνης παρακαλεί όποιον έχει πληροφορίες για τον 33χρονο, να επικοινωνήσει μαζί της με την διαβεβαίωση ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

δεν απελαυνουμε κανεναν, οκ?
Αγαπητέ κοντολάγνε, κάπου είχα διαβάσει τώρα πρόσφατα πως συντρέχουν και ανθρωπιστικοί λόγοι οπότε δεν θα απελαύνονται οι δύσμοιροι...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

1ον οι άποροι που μένουν μόνοι τους (είτε νοικιάζουν είτε είναι ιδιόκτητο μέχρι 90.000ε αντικειμενική) και οι άστεγοι με χαρτί από τη πρόνοια περί μη κατοικίας λαμβάνουν ΚΕΑ (κοινωνικό εισόδημα αλληλεγύης) 200€ το μήνα πάλι με προπληρωμένη κάρτα και λαμβάνουν και ΤΕΒΑ (ταμείο ευρωπαική βοήθειας απόρων) τρόφιμα και κάποια είδη πέραν των χρημάτων
μάλλον δεν είχες ποτέ την ανάγκη αυτών των παροχών

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
1ον οι άποροι που μένουν μόνοι τους (είτε νοικιάζουν είτε είναι ιδιόκτητο μέχρι 90.000ε αντικειμενική) και οι άστεγοι με χαρτί από τη πρόνοια περί μη κατοικίας λαμβάνουν ΚΕΑ (κοινωνικό εισόδημα αλληλεγύης) 200€ το μήνα πάλι με προπληρωμένη κάρτα και λαμβάνουν και ΤΕΒΑ (ταμείο ευρωπαική βοήθειας απόρων) τρόφιμα και κάποια είδη πέραν των χρημάτων
μάλλον δεν είχες ποτέ την ανάγκη αυτών των παροχών
δηλαδη εσυ για ολους αυτους τους χιλιαδες εξαθλιωμενους που περιφερονται σαν ζομπι στις πολεις μας,βρωμικοι,δυστυχισμενοι,κινητες εστιες μολυνσης,μενουν στο δρομο σαν σκυλια βλεπεις καμια προνοια και δεν τη βλεπω εγω;που ειναι το κρατος να τους μαζεψει,να τους πλυνει,να τους εξετασει και να τους βαλει σε δομες να μενουν σαν ανθρωποι και να τους βαλει να κανουν και καμια χειρωνακτικη εργασια,η να καλλιεργουν κλπ;
ενω οταν προκειται για λαθρο,εκει βρισκονται και οι ποροι,και τα διαμερισματα,και η περιθαλψη και ολα.
αυτο δεν ειναι διακριση; :S :S :S

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
δηλαδη εσυ για ολους αυτους τους χιλιαδες εξαθλιωμενους που περιφερονται σαν ζομπι στις πολεις μας,βρωμικοι,δυστυχισμενοι,κινητες εστιες μολυνσης,μενουν στο δρομο σαν σκυλια βλεπεις καμια προνοια και δεν τη βλεπω εγω;που ειναι το κρατος να τους μαζεψει,να τους πλυνει,να τους εξετασει και να τους βαλει σε δομες να μενουν σαν ανθρωποι και να τους βαλει να κανουν και καμια χειρωνακτικη εργασια,η να καλλιεργουν κλπ;
ενω οταν προκειται για λαθρο,εκει βρισκονται και οι ποροι,και τα διαμερισματα,και η περιθαλψη και ολα.
αυτο δεν ειναι διακριση;
:S :S :S
Αμεση εφαρμογή του αντιρατσιστικού νόμου!!!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Αμεση εφαρμογή του αντιρατσιστικού νόμου!!!!!
τυπε μου δεκαδες ξενοδοχεια στο κεντρο της Αθηνας εχω δωθει στους λαθρο.τρωνε,πινουν και καυλωνουν τσαμπα.λιγα μετρα πιο περα συμπολιτες μας κοιμουνται σε χαρτοκουτες στο δρομο :S :S :S

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
αυτο δεν ειναι διακριση; :S :S :S

ποιο ακριβώς είναι οι χιλιάδες εξαθλιωμένοι? γιατί υπάρχουν μόνο άτομα που δεν δέχονται καμία είδους βοήθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom