dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Μαλλον ναι επαναστατη της κουταλας ;Τσαμπα φαγητο ειχε και πηγες τρωκτικο?
Τσαμπα φαγητο ειχε και πηγες τρωκτικο?
Γιατί υπερασπίζεστε γυναίκες? Έχω πολλές φορές πει πως το μόνο καλό της Μουσουλμανικής θρησκείας είναι η στάση προς τη γυναίκα! Εκεί παίρνουν αυτό που τους αξίζει!
Σκοπος της παραπανω φωτο, δεν ηταν η υπερασπιση.. Αλλα η αναδειξη της ωμης πραγματικοτητας καιΓιατί υπερασπίζεστε γυναίκες?
Τσαμπα φαγητο ειχε και πηγες τρωκτικο?
Σκοπος της παραπανω φωτο, δεν ηταν η υπερασπιση.. Αλλα η αναδειξη της ωμης πραγματικοτητας και
το, τι μελλει γενεσθαι.. Εαν συνεχισουμε ετσι..
Tι καθεσαι κ' περιμενεις τοτε..; Καιρος να ασπαστεις το ισλαμ λοιπον, αφου ειναι τοσο καλα..Τι μέλλει γεννεσθαι δηλαδη? θα εχεις εκει τέσσερις (4) γυναικες - πουτανες και αλλες 5-6 σκλάβες που τις αγόρασες απο καποιο χωριο της Μακεδονίας η της Κρήτης, αλλες 2-3 άπιστες απο Σερβία και γιατι οχι και καμια γερμανιδα, θα τις χυνεις οποτε γουστάρεις, ενίοτε και πανω απο τη μαντίλα και αν σου αρνούνται να σου κανουν τα βρώμικα σου βίτσια θα τις σπας στο ξύλο και αν πεθάνουν απο το ξύλο στα αρχιδια σου κιολας τις πετάς και παιρνεις αλλες...
Οποιος τολμήσει να απλώσει χερι στην περιουσία σου του το κόβεις και κανενας δεν θα τολμήσει να σε βλάψει εσενα η την έμψυχο περιουσία σου (το στάβλο σου της προηγούμενης παραγράφου) γιατι τον κρέμας με συνοπτικές διαδικασιες, ειδικα αν εχεις και τιποτα λεφτα εισαι άρχοντας.. Πληρωνουν τωρα καποιοι 500αρικα για 2 ωρες γαμησι ενω με τα ιδια λεφτα οταν γινουμε χαλιφάτο θα αγοράζουν παρθένα για να βγαλουν πανω της τις ανώμαλες ορέξεις τους..
Μια χαρα ειναι το μελλον αρκεί να εισαι με την καταλληλη πλευρά της ιστορίας - δεν ηταν χαζοί αυτοι που αλλαξοπίστησαν κατα τη διαρκεια της ιστοριαςκκ
Κορες μην εχεις μονο. Εγω δεν εχω και δε θα κανω κορες οποτε σταρχιδια μου ισλαμ και παλι ισλαμ! Ολες οι γυναικες θα γινουν πουτανακια μας και οταν τις βαρεθούμε θα τις ανταλαζουνε σαν Πόκεμον!! Μπιν Μουμπάρακ ινσαλαχ
Tι καθεσαι κ' περιμενεις τοτε..; Καιρος να ασπαστεις το ισλαμ λοιπον, αφου ειναι τοσο καλα..
και στην συνεχεια να μεταναστευσεις στο αφγανισταν, για να περνας ακομη πιο ομορφα' οπως υποστηριzεις..
Μην αφηνεις τετοια ευκαιρια, να παει χαμενη..
Tι καθεσαι κ' περιμενεις τοτε..; Καιρος να ασπαστεις το ισλαμ λοιπον, αφου ειναι τοσο καλα..
και στην συνεχεια να μεταναστευσεις στο αφγανισταν, για να περνας ακομη πιο ομορφα' οπως υποστηριzεις..
Μην αφηνεις τετοια ευκαιρια, να παει χαμενη..
Τοτε,να την κρατα ο καθενας περιορισμενη στον οικο του..Κι ας μην την δημοσιοποιει,γιατι δεν ενδιαφερει τους υπολοιπους..Δημοκρατία εχουμε ο καθενας μπορει να εχει τη θρησκεία του
θα παμε στο χιλτον για φαγητο επειδη μας αρεσει η καλη ζωη και οχι η μιζερια τετοιων φεστιβαλ.το φαγητό έχει χαμηλές τιμές 2 με 3€ το πιάτο και τα χρήματα πάνε υπέρ των μεταναστών
Δυστυχώς το μοντέλο της Ευρωπαϊκής οικογένειας έχει εκπέσει ...Το έχω πει οτι η τρομοκρατία και το Ισλάμ δεν νικιούνται με στρατιωτικά μέσα αλλά με ενδυνάμωση της κουλτούρας και του πολιτισμού πράγμα που στον δυτικό κόσμο αδυνατίζει!Έχουμε και εμείς τη θρησκεία μας και σπάμε τα μουνακια στο ξύλο οπως διδαχτήκαμε αυτους παπουδες μας και σε όποιον αρέσει... Δημοκρατία εχουμε ο καθενας μπορει να εχει τη θρησκεία του
Το έχω πει οτι η τρομοκρατία και το Ισλάμ δεν νικιούνται με στρατιωτικά μέσα
σωστοςέσα αλλά με ενδυνάμωση της κουλτούρας και του πολιτισμού πράγμα που στον δυτικό κόσμο αδυνατίζει!
Οι μουσουλμάνοι είναι οι μοναδικοί που αντιστέκονται στις πιέσεις των λίγων κυβερνώντων του κόσμου!Τους βγάζω το καπέλο! Δεν τους γουστάρω αλλά τους θαυμάζω!
Απαντάνε με πρωτόγονο τρόπο στην επίθεση άδειου τεχνολογικού πολιτισμού! Απαρνούνται ψεύτικες δυτικές ανέσεις την ώρα που οι δυτικοί προσπαθούν να βρούν ψυχολογική ευχαρίστηση και διέξοδο στα προβλήματά σε "μικρογκατζετάκια"...
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΑΙΔΩΣΕΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!