You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ωραια.και γω που μενω στην Κυψελη απο μικρος κ εχει φουλ εγκληματικοτητα να μπω στην αστυνομια χωρις Πανελληνιες μιας κ ξερω την γειτονια.τι λετε ρε τυποι.αλλοι λιωσαμε στα θρανια κ θα μπει ο βρομα κ ο πακι ετσιΝαι, με το affirmative action πριμοδοτείς κάποιους και ίσως τους βάζεις και χωρίς να έχουν όλα ή ακριβώς τα προσόντα.
Ο στόχος μετράει και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για ένα ποσοστό των θέσεων και για στοχευμένη πολιτική, δεν θα είναι όλη η αστυνομία γύφτοι.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
αλλοι λιωσαμε στα θρανια
ποιό ήταν το θέμα του διδακτορικού σου στο ΜΙΤ παίκτη;
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
για πρωτη απαντηση θα σου απαντησω σοβαρα.εχεις δωσει Πανελληνιες;εχεις εισαχθει σε καποια σχολη;αν οχι δεν πειραζει.αν ναι θα ξερεις τι παλουκι εφαγες.αν λοιπον θεωρεις οτι οποιοσδηποτε μπορει να μπει ετσι τοτε μαλλον δεν ειμαι εγω λαθος.επιπλεον να ξερεις οτι ακομη κ οι ειδικοι φρουροι αντιμετωπιζονται με καχυποψια μεσα στην ΕΛΑΣ επειδη μπηκαν χωρις πανελληνιες. :S :S :Sποιό ήταν το θέμα του διδακτορικού σου στο ΜΙΤ παίκτη;
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
ποιό ήταν το θέμα του διδακτορικού σου στο ΜΙΤ παίκτη;
"H πολιτισμική προσφορά των ΚΩΛΟΓΥΦΤΩΝ στο πέρασμα των αιώνων".
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
"H πολιτισμική προσφορά των ΚΩΛΟΓΥΦΤΩΝ στο πέρασμα των αιώνων".
κι εσύ επιστήμονας φαίνεσαι.
Γκομενομαγνήτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στο διάολο οι γύφτοι :thubsdown:
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
κι εσύ επιστήμονας φαίνεσαι.
Είμαι και πέρασα πανελληνιες για να γινω.
Σύρε πίσω στο τσαντήρι σου τώρα..
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Δωρεαν ενοικια δωρεαν ρευμα,επιδοματα στους "προσφυγες-"μεταναστες"
Επιδομαδα στους γυφτους πανεπιστημιο χωρις εξετασεις εισαγωγη στην αστυνομια απευθειας
αν ειναι καποιος και γυφτος και "προσφυγας" θα χεστει στο ταληρο δηλαδη με τα πουστρακια του συριζα που κυβερνανε
Επιδομαδα στους γυφτους πανεπιστημιο χωρις εξετασεις εισαγωγη στην αστυνομια απευθειας
αν ειναι καποιος και γυφτος και "προσφυγας" θα χεστει στο ταληρο δηλαδη με τα πουστρακια του συριζα που κυβερνανε
Γκομενομαγνήτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δωρεαν ενοικια δωρεαν ρευμα,επιδοματα στους "προσφυγες-"μεταναστες"
Να προσθέσω εγώ...
να είναι και πούστης
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.125
- Πόντοι
- 6.256
Και με τους εθνοπροδότες πασοκ νδ δε νομίζω να κακοπερνούσαν τα παράσιτα.αν ειναι καποιος και γυφτος και "προσφυγας" θα χεστει στο ταληρο δηλαδη με τα πουστρακια του συριζα που κυβερνανε
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Πληρωνε Ελληνα.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
ωραια.και γω που μενω στην Κυψελη απο μικρος κ εχει φουλ εγκληματικοτητα να μπω στην αστυνομια χωρις Πανελληνιες μιας κ ξερω την γειτονια.τι λετε ρε τυποι.αλλοι λιωσαμε στα θρανια κ θα μπει ο βρομα κ ο πακι ετσι
Την ειδες αυτη στο ng με τις βυζαρες;
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
οι μόνοι λαθρομετανάστες που θα πρεπε να έχουν τη δυνατότητα να μείνουν Ελλάδα, είναι μόνο όσοι ενστερνίζονται τις ίδιες αξίες και πολιτισμό με τη χώρα που τούς φιλοξενεί.
Οπότε άμεσα αποκλείονται Σουνίτες μουσουλμάνοι .Και Παλαιστίνιοι. Μοναδική εξαίρεση οι πολιτικοί πρόσφυγες που Πεκακά, κούρδοι.
Αλλά πλέον ζούμε στη χώρα της αριστερής φαιδράς πορτοκαλέας ...
Οπότε άμεσα αποκλείονται Σουνίτες μουσουλμάνοι .Και Παλαιστίνιοι. Μοναδική εξαίρεση οι πολιτικοί πρόσφυγες που Πεκακά, κούρδοι.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.125
- Πόντοι
- 6.256
Μπάτε σκύλοι αλέστε, απο το 1990 και μετά.οι μόνοι λαθρομετανάστες που θα πρεπε να έχουν τη δυνατότητα να μείνουν Ελλάδα, είναι μόνο όσοι ενστερνίζονται τις ίδιες αξίες και πολιτισμό με τη χώρα που τούς φιλοξενεί.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Δηλαδή εγώ κι εσύ είμαστε γύφτοι?Είναι έλληνες πολίτες και έχουν δικαιώματα.
Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι γύφτος και δεν δέχομαι να είναι αυτοί Έλληνες!
Στους χαρίζω και ελπίζω σύντομα τύποι σαν κι εσένα να μην έχουν σάλιο ούτε για Ουκρανία με γρίβνες μήπως ξυπνήσετε και δείτε οτι χωρίς γύφτους η χώρα θα ήταν καλύτερα οικονομικά και πως αν ανοίξουν τα ταμεία τους έχουν δις που λείπουν απο τον κύκλο του χρήματος της χώρας...
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Για τους αριστερούς είναι ..."μποέμιδες" τύποι με διαφορετική κουλτούρα που δεν ενοχλούν ....Μονο δικαιωματα εχουνε και καμια υποχρεωση
ποιο ευκολα βρισκεις κρυπτονιτη παρα γυφτο που να εχει πληρωσει εστω μισο ευρω φορο
Ελπίζω να μην παρεξηγιούνται αν τους προσφωνεί κάποιος "γύφτους" τους αριστερούς...
Ερώτηςη κρίςεως:αν βρίςουμε κάποιον "τσιγγάνο" ή "γύφτο" και μας πάει δικαστήριο, θεωρείται βρισιά στο δικαστήριο μιας και είναι "προστατευόμενοι πλυθισμοι"?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εγω ποτέ δεν δινω ούτε σεντ σε γυφτακι που ζητιανευει. Όποτε με πλησιαζουν, η απαντηση μου ειναι "γιατι δεν εισαι στο σχολειο"? Και αν συνοδευεται απο γονιο, "γιατι δεν ειναι το παιδι σου στο σχολειο"? Αν τους το λεγαμε ΟΛΟΙ μπορει καποια στιγμη να ενιωθαν μια σταλα ντροπή.
Εγω ποτέ δεν δινω ούτε σεντ σε γυφτακι που ζητιανευει. Όποτε με πλησιαζουν, η απαντηση μου ειναι "γιατι δεν εισαι στο σχολειο"? Και αν συνοδευεται απο γονιο, "γιατι δεν ειναι το παιδι σου στο σχολειο"? Αν τους το λεγαμε ΟΛΟΙ μπορει καποια στιγμη να ενιωθαν μια σταλα ντροπή.
ντροπη? οι γυφτοι? ποτε ηταν οι φωτιες στην Πελοποννησο? Πριν καμια 10ρια χρονια πρεπει να ναι. Εβγαλε ο Καραμανλης αποζημιωσεις γρηγορες επικοινωνιακες, καβαλησαν οι γυφτοι τα ντατσουν απο οοοοοολη την Ελλαδα και πηγαν Πελοποννησο για αποζημιωσεις. Και θες αυτοι να νοιωσουν ντροπη?