Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
5102013194389.jpg

SHHHHHH

URL]]

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φιλε δεν εχω καποια συγκεκριμενη πολιτικη ταυτοτητα,για να μπω σε κουτακι,με ταμπελα..
Ελληνας ειμαι που αγαπω κ σεβομαι την πατριδα μου.Τιποτε λιγοτερο,τιποτε περισσοτερο..  
Καλο θα ηταν να την σεβοντουσαν και οι επισκεπτες της..

Στα έλεγα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
κάθε λογική σου ανάρτηση χειροτερέυει τη θέση σου στο ...φασιστόμετρο των Αριστερών Λαθρολάγνων του Σαιτ
Αν είσουν και δημόσιο πρόσωπο έχουν κάνει και κάτι σαν παρατηρητήριο που μια λούγκρα εκεί καταγράφει που παραβιάζεται μια πουστοσυνθήκη τους που έγινε νόμος...

Ποιό ευστοχος θα είσαι να τους βρίζεις ευθέως μιας και απο επιχειρήματα δεν καταλαβαίνουν

Σκέψου πως έχουν βγάλει Φασίστρια και ξενόφοβη τη μητέρα της μικρής Μυρτώς....Απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος...

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
κάθε λογική σου ανάρτηση χειροτερέυει τη θέση σου στο ...φασιστόμετρο των Αριστερών Λαθρολάγνων του Σαιτ
Αν είσουν και δημόσιο πρόσωπο έχουν κάνει και κάτι σαν παρατηρητήριο που μια λούγκρα εκεί καταγράφει που παραβιάζεται μια πουστοσυνθήκη τους που έγινε νόμος...

Ποιό ευστοχος θα είσαι να τους βρίζεις ευθέως μιας και απο επιχειρήματα δεν καταλαβαίνουν

Σκέψου πως έχουν βγάλει Φασίστρια και ξενόφοβη τη μητέρα της μικρής Μυρτώς....Απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος...

Nα προσέχει όμως μην τους βγάλει έξω από τα ρούχα τους

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
κάθε λογική σου ανάρτηση χειροτερέυει τη θέση σου ...
Σκοπος μου δεν ειναι να μπω σε αντιπαραθεση κ να βρισω.. Δεν υπαρχει λογος αλλωστε..
Καλο θα ηταν καποια στιγμη να ανοιξουμε τα ματια κ' να καταλαβουμε τι συμβαινει πραγματικα
γυρω μας..  κι οχι να ακολουθουμε τυφλα την γραμμη και την ιδεολογια οποιασδηποτε παραταξης..
Και ο νοων νοειτω.. :)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
...φασιστόμετρο των Αριστερών Λαθρολάγνων του Σαιτ

μόνο και μόνο απ την φρασεολογία σου αντιλαμβάνεται και ένα δεκάχρονο παιδί που ανήκεις ιδεολογικά και πόσο φανατισμένος είσαι. οπαδική προσέγγιση πολιτικής, εύκολες 'ξεκάθαρες' λύσεις, λογικές άσπρου-μαύρου, παιδική αφέλεια-απλοϊκότητα σε σοβαρά και πολύπλοκα προβλήματα μιας σύγχρονης κοινωνίας.

αποφάσισες μόνος σου ότι αυτά που εκφράζεις είναι τα 'σωστά' και 'λογικά' και όλοι οι άλλοι 'αριστεροί λαθρολάγνοι' ή ειρωνικά 'δημοκράτες'. παίρνεις θάρρος απ τους διάφορους ομοϊδεάτες σου που μεταξύ σας συμφωνείτε σε όλα αλλά δεν αντέχεις ούτε πέντε λεπτά σε οποιαδήποτε σοβαρή πολιτική συζήτηση με οποιονδήποτε μη φασίστα, γι αυτό και καταφεύγεις εξαρχής σε χυδαιότητες και προσωπικούς χαρακτηρισμούς ως ένα μέτρο αυτοπροστασίας από δύσκολες συζητήσεις και πράγματα που δεν καταλαβαίνεις ή ένα είδος ταμπέλας τύπου 'προσοχή δαγκώνει' για όποιους σκεφτούν να σου πάνε κόντρα. :)   

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σκοπος μου δεν ειναι να μπω σε αντιπαραθεση κ να βρισω.. Δεν υπαρχει λογος αλλωστε..
Καλο θα ηταν καποια στιγμη να ανοιξουμε τα ματια κ' να καταλαβουμε τι συμβαινει πραγματικα
γυρω μας..  κι οχι να ακολουθουμε τυφλα την γραμμη και την ιδεολογια οποιασδηποτε παραταξης..
Και ο νοων νοειτω.. :)
Τώρα θες να τα ακούσεις κι απο εμένα... Είπες κάτι πολύ σωστό και ο άλλος σε είπε ακραίο, βίαιο, μισαλόδοξο και άτομο προς ...τσάκισμα...κατα τα γνωστά αντιρατσιστικά συνθήματα!
Και λες τυφλό εμένα που σου ανοίγω τα μάτια?
Καλύτερα τυφλός πατριώτης παρά τυφλός αριστερός!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Είπες κάτι πολύ σωστό και ο άλλος σε είπε ακραίο, βίαιο, μισαλόδοξο και άτομο προς ...τσάκισμα...κατα τα γνωστά αντιρατσιστικά συνθήματα!

για ποιον λες; γιατί εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο, μόνο ρατσιστή τον είπα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μόνο και μόνο απ την φρασεολογία σου αντιλαμβάνεται και ένα δεκάχρονο παιδί που ανήκεις ιδεολογικά και πόσο φανατισμένος είσαι. οπαδική προσέγγιση πολιτικής, εύκολες 'ξεκάθαρες' λύσεις, λογικές άσπρου-μαύρου, παιδική αφέλεια-απλοϊκότητα σε σοβαρά και πολύπλοκα προβλήματα μιας σύγχρονης κοινωνίας.

αποφάσισες μόνος σου ότι αυτά που εκφράζεις είναι τα 'σωστά' και 'λογικά' και όλοι οι άλλοι 'αριστεροί λαθρολάγνοι' ή ειρωνικά 'δημοκράτες'. παίρνεις θάρρος απ τους διάφορους ομοϊδεάτες σου που μεταξύ σας συμφωνείτε σε όλα αλλά δεν αντέχεις ούτε πέντε λεπτά σε οποιαδήποτε σοβαρή πολιτική συζήτηση με οποιονδήποτε μη φασίστα, γι αυτό και καταφεύγεις εξαρχής σε χυδαιότητες και προσωπικούς χαρακτηρισμούς ως ένα μέτρο αυτοπροστασίας από δύσκολες συζητήσεις και πράγματα που δεν καταλαβαίνεις ή ένα είδος ταμπέλας τύπου 'προσοχή δαγκώνει' για όποιους σκεφτούν να σου πάνε κόντρα. :)    
Στη φάση που λες είμουν πριν πολλα χρόνια και οι συζητήσεις ήταν ατελείωτες!
Η πραγματικότητα με δικαιώνει δυστηχώς!
Μια ανάλυση της τωρινής κατάστασης είναι επιβεβαίωση των προβλέψεών μου σε συζητήσεις με άτομα αδιάφορα περί Λαθρομεταναστών και Ισλάμ!
Πλέον είμαι στη συνειδητή φάση του να απεχθάνομαι τύπους σαν κι εσένα χωρίς πολλά πολλά!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έλα τώρα μην παίζεις ...
Υπάρχει κατ' εσάς ρατσιστής αλλά μη φασίστας?
Για την συνομοταξία σου ισχύει το παρακάτω
ρατσιστής=μισαλλόδοξος=φασίστας=...τσακίστε τους φασίστες!

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Έλα τώρα μην παίζεις ...

Εγώ που δεν γαμάω χοντρές είμαι ρατσιστής; Κινδυνεύω να με τσακίσουν οι φεμινίστριες;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Έλα τώρα μην παίζεις ...

μη φαντασιώνεσαι προσωπικούς χαρακτηρισμούς για να διαμορφώσεις κλίμα 'αμυνόμενου'. τον είπα ρατσιστή και μόνο γιατί αυτό που έβαλε είναι καθαρά ρατσιστικής έμπνευσης, δεν ήταν προσωπική επίθεση ή προσβολή.

ποια είναι η συνομοταξία μου; δεν είμαι αριστερός και πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να είναι ρατσιστής καθαρά από αφέλεια ή αμάθεια.

ΥΓ: βλέπεις όμως που το ύφος σου είναι καθαρά επιθετικό-οπαδικό και το πας σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και κόντρες; 'Αριστεροι Λαθρολάγνοι του Σαιτ', ' λούγκρα', 'συνομοταξία σου'... ενώ λες ότι έβρισα και τον άλλον! Χτίζεις τον μύθο σου, ταμπουρώνεσαι και αρχίζεις την επίθεση απέναντι σε οτιδήποτε διαφορετικό το οποίο τσουβαλιάζεις ως 'αριστερό' (όταν επανειλημμένα σου έχω πει ότι δεν είμαι αριστερός). Είναι αυτό που σου έλεγα και παραπάνω, η απλοϊκή, μανιχαϊστική αντίληψη των πραγμάτων, η κατανόηση του κόσμου με βάση το δίπολο 'μαύρο vs άσπρο' (ρατσιστής vs αριστερός). Δεν είμαι ρατσιστής άρα είμαι αριστερός... και οποιοσδήποτε σε λέει ρατσιστή είναι επίσης αριστερός. Υπάρχει μόνο μαύρο και άσπρο, τίποτα ενδιάμεσα.  

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Έλα τώρα μην παίζεις ...
Παλια οι αντιφα το λεγανε και το γραφανε απλως πατριωτη αλλα φαινεται δε χτυπαγε καλα και ειπανε να τ αλλαξουνε,για ξεκαρφωμα δηλαδη και μονο.

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
μη φαντασιώνεσαι προσωπικούς χαρακτηρισμούς για να διαμορφώσεις κλίμα 'αμυνόμενου'. τον είπα ρατσιστή και μόνο γιατί αυτό που έβαλε είναι καθαρά ρατσιστικής έμπνευσης, δεν ήταν προσωπική επίθεση ή προσβολή.

ποια είναι η συνομοταξία μου; δεν είμαι αριστερός και πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να είναι ρατσιστής καθαρά από αφέλεια ή αμάθεια.

ΥΓ: βλέπεις όμως που το ύφος σου είναι καθαρά επιθετικό-οπαδικό και το πας σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και κόντρες; 'Αριστεροι Λαθρολάγνοι του Σαιτ', ' λούγκρα', 'συνομοταξία σου'... ενώ λες ότι έβρισα και τον άλλον! Χτίζεις τον μύθο σου, ταμπουρώνεσαι και αρχίζεις την επίθεση απέναντι σε οτιδήποτε διαφορετικό το οποίο τσουβαλιάζεις ως 'αριστερό' (όταν επανειλημμένα σου έχω πει ότι δεν είμαι αριστερός). Είναι αυτό που σου έλεγα και παραπάνω, η απλοϊκή, μανιχαϊστική αντίληψη των πραγμάτων, η κατανόηση του κόσμου με βάση το δίπολο 'μαύρο vs άσπρο' (ρατσιστής vs αριστερός). Δεν είμαι ρατσιστής άρα είμαι αριστερός... και οποιοσδήποτε σε λέει ρατσιστή είναι επίσης αριστερός. Υπάρχει μόνο μαύρο και άσπρο, τίποτα ενδιάμεσα.  

Tι εννοείς με τον όρο ρατσιστής;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Τώρα θες να τα ακούσεις κι απο εμένα... Είπες κάτι πολύ σωστό και ο άλλος σε είπε ακραίο, βίαιο, μισαλόδοξο και άτομο προς ...τσάκισμα...κατα τα γνωστά αντιρατσιστικά συνθήματα!
Και λες τυφλό εμένα που σου ανοίγω τα μάτια?
Μην παιρνεις προσωπικα οτι εγραψα παραπανω τυπε. Μιλουσα γενικα παντα, οτι
οποιος υποστηριζει το ανεξελεγκτο μπες-βγες στην χωρα μας.. θα πρεπει να εξετασει
καλυτερα το πως.. και το γιατι.. -Τωρα εαν ο αλλος παραπανω.. βλεπει τους ανεμομυλους
για γιγαντες.. Δεν με ενδιαφερει, δικο του θεμα..  :)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Ρατσιστη, να πεις τυπε' αυτους που ερχονται παρανομα κ ανεξελεγκτα σε οποιαδηποτε
δημοκρατικη χωρα της ευρωπης  και θελουν να εδραιωσουν με την βια' στις χωρες που
φιλοξενουνται.. τον δικο τους ρατσιστικο πολιτισμο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom