You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
SHHHHHH
http://[URL unfurl="true"]www.nationalvanguard.org/wp-content/uploads/2014/04/voltaire-fake-quote.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
παντελώς άσχετο. ;)
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
αρχείο λήψης (3).jpg
Συνημμένα
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Στα έλεγα...Φιλε δεν εχω καποια συγκεκριμενη πολιτικη ταυτοτητα,για να μπω σε κουτακι,με ταμπελα..
Ελληνας ειμαι που αγαπω κ σεβομαι την πατριδα μου.Τιποτε λιγοτερο,τιποτε περισσοτερο..
Καλο θα ηταν να την σεβοντουσαν και οι επισκεπτες της..
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.541
- Πόντοι
- 34.538
Ωχ....πλακωσαν οι...δημοκρατες!!!παντελώς άσχετο. ;)
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
ο ορισμός του ρατσισμού.
Συνημμένα
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
κάθε λογική σου ανάρτηση χειροτερέυει τη θέση σου στο ...φασιστόμετρο των Αριστερών Λαθρολάγνων του Σαιτ
Αν είσουν και δημόσιο πρόσωπο έχουν κάνει και κάτι σαν παρατηρητήριο που μια λούγκρα εκεί καταγράφει που παραβιάζεται μια πουστοσυνθήκη τους που έγινε νόμος...
Ποιό ευστοχος θα είσαι να τους βρίζεις ευθέως μιας και απο επιχειρήματα δεν καταλαβαίνουν
Σκέψου πως έχουν βγάλει Φασίστρια και ξενόφοβη τη μητέρα της μικρής Μυρτώς....Απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος...
Αν είσουν και δημόσιο πρόσωπο έχουν κάνει και κάτι σαν παρατηρητήριο που μια λούγκρα εκεί καταγράφει που παραβιάζεται μια πουστοσυνθήκη τους που έγινε νόμος...
Ποιό ευστοχος θα είσαι να τους βρίζεις ευθέως μιας και απο επιχειρήματα δεν καταλαβαίνουν
Σκέψου πως έχουν βγάλει Φασίστρια και ξενόφοβη τη μητέρα της μικρής Μυρτώς....Απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος...
κάθε λογική σου ανάρτηση χειροτερέυει τη θέση σου στο ...φασιστόμετρο των Αριστερών Λαθρολάγνων του Σαιτ
Nα προσέχει όμως μην τους βγάλει έξω από τα ρούχα τους
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Σκοπος μου δεν ειναι να μπω σε αντιπαραθεση κ να βρισω.. Δεν υπαρχει λογος αλλωστε..κάθε λογική σου ανάρτηση χειροτερέυει τη θέση σου ...
Καλο θα ηταν καποια στιγμη να ανοιξουμε τα ματια κ' να καταλαβουμε τι συμβαινει πραγματικα
γυρω μας.. κι οχι να ακολουθουμε τυφλα την γραμμη και την ιδεολογια οποιασδηποτε παραταξης..
Και ο νοων νοειτω..
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
...φασιστόμετρο των Αριστερών Λαθρολάγνων του Σαιτ
μόνο και μόνο απ την φρασεολογία σου αντιλαμβάνεται και ένα δεκάχρονο παιδί που ανήκεις ιδεολογικά και πόσο φανατισμένος είσαι. οπαδική προσέγγιση πολιτικής, εύκολες 'ξεκάθαρες' λύσεις, λογικές άσπρου-μαύρου, παιδική αφέλεια-απλοϊκότητα σε σοβαρά και πολύπλοκα προβλήματα μιας σύγχρονης κοινωνίας.
αποφάσισες μόνος σου ότι αυτά που εκφράζεις είναι τα 'σωστά' και 'λογικά' και όλοι οι άλλοι 'αριστεροί λαθρολάγνοι' ή ειρωνικά 'δημοκράτες'. παίρνεις θάρρος απ τους διάφορους ομοϊδεάτες σου που μεταξύ σας συμφωνείτε σε όλα αλλά δεν αντέχεις ούτε πέντε λεπτά σε οποιαδήποτε σοβαρή πολιτική συζήτηση με οποιονδήποτε μη φασίστα, γι αυτό και καταφεύγεις εξαρχής σε χυδαιότητες και προσωπικούς χαρακτηρισμούς ως ένα μέτρο αυτοπροστασίας από δύσκολες συζητήσεις και πράγματα που δεν καταλαβαίνεις ή ένα είδος ταμπέλας τύπου 'προσοχή δαγκώνει' για όποιους σκεφτούν να σου πάνε κόντρα.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Τώρα θες να τα ακούσεις κι απο εμένα... Είπες κάτι πολύ σωστό και ο άλλος σε είπε ακραίο, βίαιο, μισαλόδοξο και άτομο προς ...τσάκισμα...κατα τα γνωστά αντιρατσιστικά συνθήματα!Σκοπος μου δεν ειναι να μπω σε αντιπαραθεση κ να βρισω.. Δεν υπαρχει λογος αλλωστε..
Καλο θα ηταν καποια στιγμη να ανοιξουμε τα ματια κ' να καταλαβουμε τι συμβαινει πραγματικα
γυρω μας.. κι οχι να ακολουθουμε τυφλα την γραμμη και την ιδεολογια οποιασδηποτε παραταξης..
Και ο νοων νοειτω..
Και λες τυφλό εμένα που σου ανοίγω τα μάτια?
Καλύτερα τυφλός πατριώτης παρά τυφλός αριστερός!
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Είπες κάτι πολύ σωστό και ο άλλος σε είπε ακραίο, βίαιο, μισαλόδοξο και άτομο προς ...τσάκισμα...κατα τα γνωστά αντιρατσιστικά συνθήματα!
για ποιον λες; γιατί εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο, μόνο ρατσιστή τον είπα.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Στη φάση που λες είμουν πριν πολλα χρόνια και οι συζητήσεις ήταν ατελείωτες!μόνο και μόνο απ την φρασεολογία σου αντιλαμβάνεται και ένα δεκάχρονο παιδί που ανήκεις ιδεολογικά και πόσο φανατισμένος είσαι. οπαδική προσέγγιση πολιτικής, εύκολες 'ξεκάθαρες' λύσεις, λογικές άσπρου-μαύρου, παιδική αφέλεια-απλοϊκότητα σε σοβαρά και πολύπλοκα προβλήματα μιας σύγχρονης κοινωνίας.
αποφάσισες μόνος σου ότι αυτά που εκφράζεις είναι τα 'σωστά' και 'λογικά' και όλοι οι άλλοι 'αριστεροί λαθρολάγνοι' ή ειρωνικά 'δημοκράτες'. παίρνεις θάρρος απ τους διάφορους ομοϊδεάτες σου που μεταξύ σας συμφωνείτε σε όλα αλλά δεν αντέχεις ούτε πέντε λεπτά σε οποιαδήποτε σοβαρή πολιτική συζήτηση με οποιονδήποτε μη φασίστα, γι αυτό και καταφεύγεις εξαρχής σε χυδαιότητες και προσωπικούς χαρακτηρισμούς ως ένα μέτρο αυτοπροστασίας από δύσκολες συζητήσεις και πράγματα που δεν καταλαβαίνεις ή ένα είδος ταμπέλας τύπου 'προσοχή δαγκώνει' για όποιους σκεφτούν να σου πάνε κόντρα.
Η πραγματικότητα με δικαιώνει δυστηχώς!
Μια ανάλυση της τωρινής κατάστασης είναι επιβεβαίωση των προβλέψεών μου σε συζητήσεις με άτομα αδιάφορα περί Λαθρομεταναστών και Ισλάμ!
Πλέον είμαι στη συνειδητή φάση του να απεχθάνομαι τύπους σαν κι εσένα χωρίς πολλά πολλά!!
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Έλα τώρα μην παίζεις ...για ποιον λες; γιατί εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο, μόνο ρατσιστή τον είπα.
Υπάρχει κατ' εσάς ρατσιστής αλλά μη φασίστας?
Για την συνομοταξία σου ισχύει το παρακάτω
ρατσιστής=μισαλλόδοξος=φασίστας=...τσακίστε τους φασίστες!
Έλα τώρα μην παίζεις ...
Εγώ που δεν γαμάω χοντρές είμαι ρατσιστής; Κινδυνεύω να με τσακίσουν οι φεμινίστριες;
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Έλα τώρα μην παίζεις ...
μη φαντασιώνεσαι προσωπικούς χαρακτηρισμούς για να διαμορφώσεις κλίμα 'αμυνόμενου'. τον είπα ρατσιστή και μόνο γιατί αυτό που έβαλε είναι καθαρά ρατσιστικής έμπνευσης, δεν ήταν προσωπική επίθεση ή προσβολή.
ποια είναι η συνομοταξία μου; δεν είμαι αριστερός και πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να είναι ρατσιστής καθαρά από αφέλεια ή αμάθεια.
ΥΓ: βλέπεις όμως που το ύφος σου είναι καθαρά επιθετικό-οπαδικό και το πας σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και κόντρες; 'Αριστεροι Λαθρολάγνοι του Σαιτ', ' λούγκρα', 'συνομοταξία σου'... ενώ λες ότι έβρισα και τον άλλον! Χτίζεις τον μύθο σου, ταμπουρώνεσαι και αρχίζεις την επίθεση απέναντι σε οτιδήποτε διαφορετικό το οποίο τσουβαλιάζεις ως 'αριστερό' (όταν επανειλημμένα σου έχω πει ότι δεν είμαι αριστερός). Είναι αυτό που σου έλεγα και παραπάνω, η απλοϊκή, μανιχαϊστική αντίληψη των πραγμάτων, η κατανόηση του κόσμου με βάση το δίπολο 'μαύρο vs άσπρο' (ρατσιστής vs αριστερός). Δεν είμαι ρατσιστής άρα είμαι αριστερός... και οποιοσδήποτε σε λέει ρατσιστή είναι επίσης αριστερός. Υπάρχει μόνο μαύρο και άσπρο, τίποτα ενδιάμεσα.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Παλια οι αντιφα το λεγανε και το γραφανε απλως πατριωτη αλλα φαινεται δε χτυπαγε καλα και ειπανε να τ αλλαξουνε,για ξεκαρφωμα δηλαδη και μονο.Έλα τώρα μην παίζεις ...
μη φαντασιώνεσαι προσωπικούς χαρακτηρισμούς για να διαμορφώσεις κλίμα 'αμυνόμενου'. τον είπα ρατσιστή και μόνο γιατί αυτό που έβαλε είναι καθαρά ρατσιστικής έμπνευσης, δεν ήταν προσωπική επίθεση ή προσβολή.
ποια είναι η συνομοταξία μου; δεν είμαι αριστερός και πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να είναι ρατσιστής καθαρά από αφέλεια ή αμάθεια.
ΥΓ: βλέπεις όμως που το ύφος σου είναι καθαρά επιθετικό-οπαδικό και το πας σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και κόντρες; 'Αριστεροι Λαθρολάγνοι του Σαιτ', ' λούγκρα', 'συνομοταξία σου'... ενώ λες ότι έβρισα και τον άλλον! Χτίζεις τον μύθο σου, ταμπουρώνεσαι και αρχίζεις την επίθεση απέναντι σε οτιδήποτε διαφορετικό το οποίο τσουβαλιάζεις ως 'αριστερό' (όταν επανειλημμένα σου έχω πει ότι δεν είμαι αριστερός). Είναι αυτό που σου έλεγα και παραπάνω, η απλοϊκή, μανιχαϊστική αντίληψη των πραγμάτων, η κατανόηση του κόσμου με βάση το δίπολο 'μαύρο vs άσπρο' (ρατσιστής vs αριστερός). Δεν είμαι ρατσιστής άρα είμαι αριστερός... και οποιοσδήποτε σε λέει ρατσιστή είναι επίσης αριστερός. Υπάρχει μόνο μαύρο και άσπρο, τίποτα ενδιάμεσα.
Tι εννοείς με τον όρο ρατσιστής;
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Μην παιρνεις προσωπικα οτι εγραψα παραπανω τυπε. Μιλουσα γενικα παντα, οτιΤώρα θες να τα ακούσεις κι απο εμένα... Είπες κάτι πολύ σωστό και ο άλλος σε είπε ακραίο, βίαιο, μισαλόδοξο και άτομο προς ...τσάκισμα...κατα τα γνωστά αντιρατσιστικά συνθήματα!
Και λες τυφλό εμένα που σου ανοίγω τα μάτια?
οποιος υποστηριζει το ανεξελεγκτο μπες-βγες στην χωρα μας.. θα πρεπει να εξετασει
καλυτερα το πως.. και το γιατι.. -Τωρα εαν ο αλλος παραπανω.. βλεπει τους ανεμομυλους
για γιγαντες.. Δεν με ενδιαφερει, δικο του θεμα..
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Ρατσιστη, να πεις τυπε' αυτους που ερχονται παρανομα κ ανεξελεγκτα σε οποιαδηποτεγια ποιον λες; γιατί εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο, μόνο ρατσιστή τον είπα.
δημοκρατικη χωρα της ευρωπης και θελουν να εδραιωσουν με την βια' στις χωρες που
φιλοξενουνται.. τον δικο τους ρατσιστικο πολιτισμο..