Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 695 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.526

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
εξήγησέ μου γιατί συνέβη το ίδιο με τους έλληνες μετανάστες και γιατί δεν έχουμε και εμείς στο dna μας τον βιασμό αλλά μόνο οι πακιστανοί. 
σου ξαναβάζω τον πίνακα συν άλλον έναν από άλλη ημερομηνία.
%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7+%CF%83%CE%B5+%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%B1.jpg

Νέα Υόρκη, 1929
metanastes01-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%B9%CE%BF%CF%82.jpg

κοιτα φιλε. εγω για να μπορεσουμε να κανουμε κουβεντα δεχομαι οτι ισχυει οτι οι ελληνες 100 χρονια πριν ηταν οι χειροτερη φαρα...

στο 2017. εμενα ως ελληνα ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να με δεχονται παντου, αλλα να μη δεχονται κανεναν αλλον. αν και εσυ νοιαζεσαι για τον αδερφο σου περισσοτερο απο το "κοινο καλο" θα επρεπε να σε ενδιαφερει και εσενα το ιδιο. για τα υπολοιπα υπαρχουν πολλα επιχειρηματα αλλα το βασικοτερο ειναι: με συμφερει να δεχονται τους ελληνες, δε με συμφερει να δεχονται τους πακιστανους γιατι ενδεχεται να παρουν τη θεση μου σε καποιον τομεα, η γιατι θα πρεπει να προσπαθησω περισσοτερο για να μη την παρουν. Δε συμφερει.

othonas97

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
κανένα λινκ έχεις από αυτά ή πρέπει να βασιστούμε σε κάποιες αναμεταδόσεις ?
Kαλησπέρα καλό είνα να δoύμε το νομικό πλαίσιο που υπήρχε στις ΗΠΑ το 1900 [ οι μόνοι που δεν ήταν δεκτοί ήταν τα ατομα με ειδικές ανάγκες, και δεν εξέταζαν καθόλου ποινικό μητρώο , οπότε πιο εύκολα θα έφευγαν τυχοδιώκτες , φυγόποινοι και άτομα που έψαχναν για κάποιου είδους άσυλο.
Ατυχής η σύγκριση,συγκρίνουμε ανόμοιες εποχές πριν 110 χρόνια, αυτό και μόνο δείχνει πως για να "φέρουμε" τα παρόμοια στατιστικά αποτελέσματα πρέπει να συγκρίνουμε τις παρανομίες των τωρινών τρίτων χωρών μεταναστών με τις παρανομίες των Ευρωπαίων πριν 110 χρόνια!!ουα!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
κυρίως απάντησα στην μέγιστη ρατσιστική βλακεία του ότι κάποιοι λαοί «έχουν στο DNA τους τον βιασμό».

Πέρα απ αυτό, σαφώς και δεν αρνούμαι την πραγματικότητα της αυξημένης εγληματικότητας μεταναστών ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ είπε ήταν έλληνες στην αμερική είτε πακιστανοί στην ελλάδα. Το θέμα είναι να βρούμε τις ομοιότητες σε όλες αυτές τις περιπτώσεις και να αντιληφθούμε τα πραγματικά αίτια αυτής της εγκληματικότητας και να μην απομονώνουμε καταστάσεις για να επιβεβαιώσουμε τον ρατσισμό μας.

Μάλιστα.. :rolleyes:

Ποιος υποστήριξε ρε Αινστάιν ότι έχουν το βιασμό στο DNA τους;;
Στην κουλτούρα τους και τη θέση που έχει σε αυτήν η γυναίκα δεν τα ρίχνουμε;

Εσύ φυσικά σαν Political Correct πρόβατο επιλεγεις να παραβλέψεις:
-Kλειτοριδεκτομές
-Λιθοβολισμούς σαν ποινή για μοιχεία
-Ότι στο πακιστάν παντρεύουν 8-12 χρονών κοριτσακια που συνηθως πεθαίνουν λόγω αιμοραγίας την πρώτη νύχτα του γάμου
-Ότι ο βιασμός στις μουσουλμανικές χώρες πολλές φορές χρεώνεται στη γυναίκα και ο βιαστης δεν τιμωρείται

Και άλλα πολλά που δεν έχει νόημα να στα γράψω,γιατί από τις ιδεοληψίες σου δε βλέπεις μπροστά σου.

Όσο για τους μετανάστες..
Μισό εκατομμύριο Έλληνεςέχουμε φύγει από το 2008.

Γιατί δεν έχουμε σχεση εμείς σχεση με τη βαριά εγκληματικότητα;
Γιατί δεν ακους τίποτα για Έλληνες μετανάστες βιαστές;
Γιατί δεν σχηματίζουμε και εμείς γκετο σαν τα μουσλίμια;

Παρέθεσε μας και άλλα στοιχεία από το 1821,γιατί το εν έτει 2017 πρέπει να πλύνεις το στόμα σου με μπεταντίν αν είναι να μιλήσεις για Έλληνες μετανάστες.

Υ.Γ.Ρητορικές φυσικά οι ερωτήσεις μου μιας και εσένα λαθρολάγνε σε γράφω στον πούτσο μου.
Για τους "Επισκέπτες" τα γράφω.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
βαλκάνιε πουτσαρά από δω ο tramountana, tramountana από δω ο βαλκάνιος πουτσαράς.

Δεν το είδα,γνώμη του,δεν την ενστερνίζομαι,όπως και δεν έχω ακούσει ούτε τον πιο ακραίο βουλευτή του AFD να μιλαει για DNA.

Αντίθετα όλοι οι νοήμονες άνθρωποι προβληματίζονται για όσα σου παρέθεσα περί κλειτεριδεκτομών και λοιπών "εθίμων" που μας φέρνουν οι λαμπροί αυτοί πολιτισμοί στην Ευρώπη.

Αλλά συνέχισε την ηθελημένη χειμερία σου ναρκη.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
με αυτόν συζητάω, σε αυτόν απάντησα. δεν είδα πουθενά να σου απευθύνω το λόγο ή να σου απαντάω σε κάτι ή να σε χαρακτηρίζω οτιδήποτε.

Δεν είμαστε στο forum του Κολλεγίου Αθηνών,ούτε μιλάς για τα του οίκου σου

Μιλάς για την Ελλάδα σε ελεύθερο βήμα,σε ένα δημοφιλέστατο forum.
Και επειδη θεωρώ ότι κάτι τύποι σαν και εσένα γαμανε το μελλον της Ελλάδας με τις ιδεοληψίες τους,
θα σε χαρακτηρίζω και θα μπουκάρω και στη συζήτηση όποτε θέλω.

Αλλιώς φώναξε τον τσακνή να μου κάνει λογοκρισία.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Δεν περιμενα και τιποτα διαφορετικο από ένα εκφραστη των αναρχοαπλυτων,Βιβλιογραφια δεν παραθέτεις αλλα κατι σαιτς ασχετα με την εγκληματικοτητα και μονο ένα σχετικο με αυτό του Ιου γνωστου αλητηριου.Δεν παραθέτεις εντέχνως αναλογια πληθυσμου μεταναστών προς εγκληματα  κατά φυλες και το κυριωτερο την εγκληματικοτητα των ιδιων των Αμερικανων.Μονο για φτυσιμο εισαι εσυ και ο Ιος σου. :boobies:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
εξήγησέ μου γιατί συνέβη το ίδιο με τους έλληνες μετανάστες και γιατί δεν έχουμε και εμείς στο dna μας τον βιασμό αλλά μόνο οι πακιστανοί. 
σου ξαναβάζω τον πίνακα συν άλλον έναν από άλλη ημερομηνία.
%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7+%CF%83%CE%B5+%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%B1.jpg

Νέα Υόρκη, 1929

metanastes01-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%B9%CE%BF%CF%82.jpg

Τα στοιχεια αυτα ειναι ψευτικα

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Επισης οι ιδιοι οι Αμερικανοι εκ των υστερων δηλωσαν οτι Ρωσοι,Ελληνες και Ιταλοι ηταν πρωτοι σε ολα τα αδικηματα γιατι στηριζαν παρα πολυ συνδικαλιστες και κομμουνιστες με αποτελεσμα να πρεπει να τους καταστρεψουν την φημη

ΑΚομα και αν ειναι αληθινα τα στοιχεια που δεν ειναι,μιλαμε για 100 χρονια πριν και για μια χωρα που ποτε δεν ειχε μονιμους κατοικους(γιατι σκοτωσανε τους Ινδιανους) οποτε και παντα ηταν πολυπολυτισμικη.

Τα σκατα της Αμερικης λοιπον φαινονται και σημερα

Country (or dependent territory,
subnational area, etc.) Incarceration rate
(Prisoners per
100,000 population)

United States of America 693

Νουμερο ενα χωρα στον κοσμο σε ποσοστο επι 100χιλιαδων κατοικων που βρισκονται στην φυλακη
Τυχαιο που η πιο πολυπολυτισμικη χωρα εχει τους πιο πολλους φιλακισμενους?

Και που να μην ηταν και πλουσια χωρα

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
399
Πόντοι
36
πρεπει να εισαι γραφικος να βαζεις στοιχεια πριν 60-70 χρονια...και να τα εκαναν οι ελληνες ,τι παιδεια
υπηρχε εκεινη η εποχη στην ελλαδα τι βιωτικο επιπεδο,μιλαμε για τωρα.και συμφωνω με τον φιλο 500 000 εχουν φυγει απο την ελλαδα  μεταναστες ,τι εχουν κανει τωρα?
ποια αυτη η καραμελα εχει λιωσει.
αυτα απο εναν μεταναστη που ειναι στην νορβηγια απο το 2009 που ευτηχως που πηγα και μπορω και συντηρω την μανα μου που συριζα της πηγε την συνταξη απο 420 στα 223 ευρω
δεν ειναι ειμαι χρυση αυγη δεν ειμαι τιποτα πολιτικα δεν ημουν και ουτε προκειτε, αυτα πληροφοριακα .

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256
Σχεδιο για τη φιλοξενια προσφυγων απο τα Σκοπια σε περιπτωση που γινει εμφυλιος,
Φυσικα στην ελλαδα θα ερθουν, εδω ολοι,
Βεβαια θυμομαστε τους σκοπιανους που εκλεισαν τα συνορα τους στους παντες στην Ειδομενη.
Τελικα ειμαστε οι μαλακες ή οι έξυπνοι της ξεφτιλισμένης ευρώπης

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
πρεπει να εισαι γραφικος να βαζεις στοιχεια πριν 60-70 χρονια...και να τα εκαναν οι ελληνες ,τι παιδεια
υπηρχε εκεινη η εποχη στην ελλαδα τι βιωτικο επιπεδο,μιλαμε για τωρα.και συμφωνω με τον φιλο 500 000 εχουν φυγει απο την ελλαδα  μεταναστες ,τι εχουν κανει τωρα?
ποια αυτη η καραμελα εχει λιωσει.
αυτα απο εναν μεταναστη που ειναι στην νορβηγια απο το 2009 που ευτηχως που πηγα και μπορω και συντηρω την μανα μου που συριζα της πηγε την συνταξη απο 420 στα 223 ευρω
δεν ειναι ειμαι χρυση αυγη δεν ειμαι τιποτα πολιτικα δεν ημουν και ουτε προκειτε, αυτα πληροφοριακα .
:rockon:
Υ.Γ.
Γεια σου ρε νόρντι, σου αφιερώνω την κομματάρα det som engang var μιας και τα καταλαβαίνεις και δώσε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο Bergen  :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σχεδιο για τη φιλοξενια προσφυγων απο τα Σκοπια σε περιπτωση που γινει εμφυλιος,
Φυσικα στην ελλαδα θα ερθουν, εδω ολοι,
Βεβαια θυμομαστε τους σκοπιανους που εκλεισαν τα συνορα τους στους παντες στην Ειδομενη.
Τελικα ειμαστε οι μαλακες ή οι έξυπνοι της ξεφτιλισμένης ευρώπης
Φίλε οι Σκοπιανοί ας έρθουν! Εγώ έχω δηλώσει εξ αρχής οτι θα περιθάλψω οικογένεια σκοπιανών μέχρι να μπορέσουν να γυρίσουν πίσω και όσο αντέχουν οι δυνάμεις μου! Εννοείται οτι δεν θα δεχτώ σε καμιά περίπτωση να μου πουν πως είναι ... μακεδόνες και οτιδήποτε είναι προπαγάνδα! Και πιστευω πως δεν θα το κάνουν! Το μόνο που θα θέλουν θα είναι ένωση με την Ελλάδα!

Όσο για τα σύνορα πολύ καλά έκαναν και τα έκλεισαν!Αν το έκανε και η Ελλάδα τότε οι Μουσουλμάνοι δε θα μπορούσαν να μεταναστευσουν παρά μόνο στην διπλανή τους χώρα αν και εφόσον αυτή τους ήθελε!  
Βέβαια ίσως αυτό πληρώνουν τώρα... Πως λειτούργησαν κατά της Νεας Τάξης πραγμάτων που θέλει σύνορα σουρωτήρια...

Προς αριστερά φασιστάκια----> Σας πονάει κωλοπαιδαράκια που ανοίγω το σπίτι μου για αδερφούς Σλάβους χριστιανούς ορθόδοξους?
Άντε τώρα ανεβάστε καμιά σημαία του UCK και τώρα που η Χαμάς τα βρίσκει με το Ισραήλ και δεν θα έχετε για τι να διαδηλώσετε θα βρείτε νέο σύνθημα "Free Kumanovo"

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε οι Σκοπιανοί ας έρθουν! Εγώ έχω δηλώσει εξ αρχής οτι θα περιθάλψω οικογένεια σκοπιανών μέχρι να μπορέσουν να γυρίσουν πίσω και όσο αντέχουν οι δυνάμεις μου! Εννοείται οτι δεν θα δεχτώ σε καμιά περίπτωση να μου πουν πως είναι ... μακεδόνες και οτιδήποτε είναι προπαγάνδα! Και πιστευω πως δεν θα το κάνουν! Το μόνο που θα θέλουν θα είναι ένωση με την Ελλάδα!

Όσο για τα σύνορα πολύ καλά έκαναν και τα έκλεισαν!Αν το έκανε και η Ελλάδα τότε οι Μουσουλμάνοι δε θα μπορούσαν να μεταναστευσουν παρά μόνο στην διπλανή τους χώρα αν και εφόσον αυτή τους ήθελε! 
Βέβαια ίσως αυτό πληρώνουν τώρα... Πως λειτούργησαν κατά της Νεας Τάξης πραγμάτων που θέλει σύνορα σουρωτήρια...

Προς αριστερά φασιστάκια----> Σας πονάει κωλοπαιδαράκια που ανοίγω το σπίτι μου για αδερφούς Σλάβους χριστιανούς ορθόδοξους?
Άντε τώρα ανεβάστε καμιά σημαία του UCK και τώρα που η Χαμάς τα βρίσκει με το Ισραήλ και δεν θα έχετε για τι να διαδηλώσετε θα βρείτε νέο σύνθημα "Free Kumanovo"
Δεν νομίζω μωρέ να είχαν τόσους βαθμούς ελευθερίας ώστε να κάνουν κάτι τόσο δραστικό και πατριωτικό για πάρτη τους, ό,τι τους είπαν έκαναν και αυτοί οι έρμοι με τα σύνορα.
Free Lentzos.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256
Το θεμα δεν ειναι αν θα ειμαστε καλοι με τους σλαβους.
Το θεμα ειναι οτι ειμαστε μπατε σκυλοι αλεστε.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Επισης οι ιδιοι οι Αμερικανοι εκ των υστερων δηλωσαν οτι Ρωσοι,Ελληνες και Ιταλοι ηταν πρωτοι σε ολα τα αδικηματα γιατι στηριζαν παρα πολυ συνδικαλιστες και κομμουνιστες με αποτελεσμα να πρεπει να τους καταστρεψουν την φημη

ΑΚομα και αν ειναι αληθινα τα στοιχεια που δεν ειναι,μιλαμε για 100 χρονια πριν και για μια χωρα που ποτε δεν ειχε μονιμους κατοικους(γιατι σκοτωσανε τους Ινδιανους) οποτε και παντα ηταν πολυπολυτισμικη.

Τα σκατα της Αμερικης λοιπον φαινονται και σημερα

Country (or dependent territory,
subnational area, etc.) Incarceration rate
(Prisoners per
100,000 population)

United States of America 693

Νουμερο ενα χωρα στον κοσμο σε ποσοστο επι 100χιλιαδων κατοικων που βρισκονται στην φυλακη
Τυχαιο που η πιο πολυπολυτισμικη χωρα εχει τους πιο πολλους φιλακισμενους?

Και που να μην ηταν και πλουσια χωρα

Τα στοιχεία δεν είναι ψεύτικα. Η μελέτη του John G. Bitzes, υπάρχει και μπορεί ο οποιοσδήποτε να την διαβάσει ΟΛΗ εδώ:
O Καθηγητής προφανώς ενοχλήθηκε όχι βέβαια απ τα στοιχεία της έρευνας αλλά απ τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε η έρευνά του, νομίζω το λέει καθαρά:
«Χρησιμοποίησαν την εργασία μου για να ατιμάσουν του Έλληνες που είχαν μεταναστεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του Εικοστού Αιώνα, με σκοπό να υπερασπιστούν εγκληματικές πράξεις από παράνομους Αλβανούς, οι οποίοι έχουν προσφάτως τρομοκρατήσει την Ελλάδα με εγκλήματα, που ήταν γνωστά σε εμάς στις Ηνωμένες Πολιτείες προτού εμπλακώ εν αγνοία μου σε αυτό το ατυχές επεισόδιο

Βέβαια ο σκοπός του άρθρου προφανώς δεν ήταν να 'ατιμαστουν' οι έλληνες ούτε βέβαια να 'υπερασπιστούν' οι εγκληματικές πράξεις αλβανών...

Εκτός απ την συγκεκριμένη έρευνα, το άρθρο του Ιου βασίζεται και σε άλλες πηγές (αναφέρονται όλες), ενώ έβαλα λινκ και από άλλες έρευνες, άρθρα, ρεπορτάζ (όσο ψάχνεις τόσο βρίσκεις) που (και πάλι θα το πω γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν), δεν 'ατιμάζουν' τους έλληνες αλλά επιβεβαιώνουν την σχέση μετανάστευσης-φτωχοποίησης-περιθωριοποίησης με την αυξημένη εγκληματικότητα η οποία δεν υπάρχει «στο dna ενός λαού» αλλά γεννιέται απ τις συνθήκες.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Δεν περιμενα και τιποτα διαφορετικο από ένα εκφραστη των αναρχοαπλυτων,Βιβλιογραφια δεν παραθέτεις αλλα κατι σαιτς ασχετα με την εγκληματικοτητα και μονο ένα σχετικο με αυτό του Ιου γνωστου αλητηριου.Δεν παραθέτεις εντέχνως αναλογια πληθυσμου μεταναστών προς εγκληματα  κατά φυλες και το κυριωτερο την εγκληματικοτητα των ιδιων των Αμερικανων.Μονο για φτυσιμο εισαι εσυ και ο Ιος σου. :boobies:

:kneel: :kneel: :kneel:

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
399
Πόντοι
36
:rockon:
Υ.Γ.
Γεια σου ρε νόρντι, σου αφιερώνω την κομματάρα det som engang var μιας και τα καταλαβαίνεις και δώσε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο Bergen  :hi:
ευχαριστω ,αν και το μπεργεν ειναι 20 ωρες νοτια περιπου με αυτοκινητο,οσο για αφιερωση
ανταποδιδω με αγαπημενο κομματι Grim and Frostbitten Kingdoms
και αυτο μπεργεν ειναι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom