μια χαρά μπορεί το κράτος να τους υποχρεώσει
μακάρι να τους υποχρεώσει έτσι κι αλλιώς εγώ είμαι κατά των ιδιωτικών σχολείων
αφού είσαι άχρηστος δεν είναι τα μούτρα σου για ιδιωτικό σχολείο
Μέχρι να εξεταστεί η αίτηση για άσυλο δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα σε τίποτε πέραν της συντήρησης τους (τροφή, στέγη, περίθαλψη) με δαπάνες του κράτους. Και ναι καλό είναι να μην κυκλοφορούν ελεύθεροι μέχρι να εξεταστεί η αίτηση τους... Και καθόλου χρήσιμο δεν είναι διότι κοστίζει έναν σκασμό λεφτά και επιπλέον για τους λάθρους αυτά τα λεφτά πάνε χαμένα διότι ακόμη και αν πούμε ότι παίρνουν κάποια εφόδια θα τα χρησιμοποιήσουν αλλού... Και στα παπάρια μου αν ευθύνονται οι ΗΠΑ ή η ΕΕ να σηκωθούν και να πάνε στις ΗΠΑ..
ααα και κάτι ακόμη... μία μόνο χώρα είναι σε εμπόλεμη κατάσταση και αυτή είναι η Συρία, αντε και το Βόρειο Ιράκ.. όλες οι χώρες έχουνε απόλυτη ειρήνη... δεν ευθύνεται κανένας για την Μπόκο Χαράμ στην Νιγηρία, δικά τους παιδιά είναι, ούτε για τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν δικά τους κοπρόσκυλα είναι ας καθαρίσουν μόνοι τους..
γιατί τους ταλιμπάν ποιος τους έχει φέρει στην εξουσία τη δεκαετία του 70 για να πολεμήσουν ενάντια στη σοβιετική ένωση? τον ισις ποιος τον οπλίζει?η ελλάδα δεν είναι χώρα της ΕΕ?ο ΟΗΕ και τα ανθρώπινα δικαιώματα έτσι ορίζουν της διαδικασίες ασυλου?
οι ίδιοι που τους φέρανε οι ίδιοι τους πετάξανε... αλλά οι αφγανοί τους ξαναφέρανε...
τον ισις τον εξοπλίζει το χρήμα που εισπράττουν από τα πετρέλαια που καταλάβανε
είδες καμμιά χώρα της ΕΕ να πολεμά στην Συρία ηλίθιε ?
ναι αυτά ορίζει ο ΟΗΕ... τροφή, στέγη, περίθαλψη... δεν λέει πουθενά για εκπαίδευση, επιμόρφωση, διασκέδαση, γαμίσι κλπ...