poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 4.765
χωρις να εχεις δηλώσει τα δικα σου
χωρις να εχεις δηλώσει τα δικα σου
... πως ρωτας καποιον για τα επαγγελματικα του χωρις να εχεις δηλώσει τα δικα σου ...
Την επαγγελματικη μου κατασταση την ξέρουνΓιατί απαγορεύεται;
Άσε που δε ρωτάω.
Την ξέρω την επαγγελματική σου κατάσταση και κάνω μια επισήμανση:
Ότι δηλαδή είσαι ένα παράσιτο της κοινωνίας που το πληρώνουμε με επιδόματα για να κάθεται.
Τώρα ειδα οτι δεν εχεις ούτε μια κριτικη
...
Μετα τον λέφτη αλλος ενας ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣΊσως είναι επειδή δε χρειάζεται να πληρώσω για να γαμήσω... ;)
Την επαγγελματικη μου κατασταση την ξέρουν
αρκετα μέλη που μπουρδελιαζουμε παρεα οπως ο yorkie και ο Junis
Eσύ ρε βλάκα βγαινεις καθολου απο το σπιτι σου?
Μετα τον λέφτη αλλος ενας ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
που γραφει στο bourdela αλλα ΔΕΝ γαμαει πουτανες
δηλωση αυτοξεβρακωμα αυτων των αριστερων καραγκιοζηδων που θα επρεπε να συνεπαγεταιΜετα τον λέφτη αλλος ενας ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
που γραφει στο bourdela αλλα ΔΕΝ γαμαει πουτανες
Ποιοί είναι αυτοί; Κλώνοι σου που έχουν τα ονόματα των φανταστικών σου φίλων.
δηλωση αυτοξεβρακωμα αυτων των αριστερων καραγκιοζηδων που θα επρεπε να συνεπαγεται
με αυτοματο μπανιαρισμα
αφου δε τη παλευουν σε μπουρδελοσαιτ γυρευε τι τους δινουν για να ειναι συνεχεια εδω και να μας τα κανουν
τσουρεκια
και φυσικα δε πληρωνουν για να γαμησουν αλλα για να τους γαμησουν
Τύπε μην ακους τους πασοκτζηδες,ενας άλλος λέει οτι τη μανα σου τη πηδαγε ενας γαιδαρος και βγηκες εσυ ρε μουνοσκυλοΕσύ δεν είσαι αυτός που ο Τσώνης λέει ότι είσαι παιδόφιλος;
Τί πετάγεσαι σα την κλανιά κάθε φορά που μιλάω με άλλους; Αφού βλέπεις σε γράφω στ' αρχίδια μου.
Μακάρι να ημουν κλώνος του yorkie και να ειχα
γαμησει τοσες πορνοσταρ
Μπαινεις bourdela και δεν ξέρεις τον yorkie
...
Μόνο σε μπουρδέλα του 10ρικου γαμάς; Καλά σε λέω καημένο.
Θες να κάνουμε έρανο να γαμήσεις κι εσύ μια; Μη φοβάσαι, δε χρειάζεται να σε ερωτευτεί για να σε γαμήσει, λεφτά θέλει.
ενταξει πουτανοπαιδο, ,ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ,καταλαβες γαμω τη ξεσκισμενη αριστερη οικογένεια σου,αντε πουλο τώραΤης μάνας σου το μουνί που το γαμάνε όλοι οι Μεξικανοί.
Παιδόφιλε
Μόνο σε μπουρδέλα του 10ρικου γαμάς; Καλά σε λέω καημένο.
Θες να κάνουμε έρανο να γαμήσεις κι εσύ μια; Μη φοβάσαι, δε χρειάζεται να σε ερωτευτεί για να σε γαμήσει, λεφτά θέλει.