Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Πουστακι, εσενα σε διορισε ο
Συριζα ή ακομα περιμένεις?

Εγώ ρε απολειφάδι δεν περίμενα να βγει ο Σύριζα για να δουλέψω.

Εσύ κοίτα τί θα κάνεις που σου παίρνουν τις δουλειές οι Σύριοι.
Σοβαρά τώρα, έρχονται χωρίς γώσσα, μόρφωση, διασυνδέσεις και σου παίρνουν τις δουλειές...
Πόσο ναυάγιο της ζωής είσαι;
Πόσο τενεκές ξεγάνωτος;
Το έχεις αναλογιστεί;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Σοβαρά τώρα, έρχονται χωρίς γώσσα, μόρφωση, διασυνδέσεις και σου παίρνουν τις δουλειές...
Πόσο τενεκές ξεγάνωτος;
Το έχεις αναλογιστεί;

Το ΠΑΣΟΚ σε διορισε ρε πουτσογλειφτη κομματοσκυλο?
Πήγες Συριζα γιατι σου μείωσαν την αργομισθια :think:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Το ΠΑΣΟΚ σε διορισε ρε πουτσογλειφτη κομματοσκυλο?
Πήγες Συριζα γιατι σου μείωσαν την αργομισθια :think:

Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια... (googlare γιατί βαριέμαι να σου "μεταφράζω" τι σημαίνει αυτό).

Εγώ δε χρειάστηκε ν' αλλάξω 3 κόμματα για να πιάσω δουλειά.

Άχρηστε!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656

Πόσο τενεκές ξεγάνωτος;
Το έχεις αναλογιστεί;
:jerking: :jerking: :jerking: αρες μαρες κουκουναρες
που δουλευουνε ρε τυπε οι ασυλουμ σηκερς?που??κ ποσοι??
στη Γερμανια Αυστρια Αγγλια  Σουηδια Γακλλια κλπ ,απλα περιμενουν να παρουν το ασυλο ,πουσημαινει περι τα 1600 με 2000 μηνιαιως κι εφ ορου ζωης,για 5μελη οικογενεια που αυτοι καπακι κανουν κι αλλα 2 παιδια κ πιαναουν τα 2500,,κοροιδα ειναι να πανε για δουλεια να παιρνουν πχ 1600?? :grin:
μην μπερδευεις την μεταναστευση του 50-60 οπου τουρκοι εκλειησαν μαζικακαι οργανωμενα  στα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ κ δουλεψαν,χωρις ωασικα ουτε αυτοι να ενσωματωθουν,η στην Γαλλια με τους μετοικους απο το Μαγκρεπ,που αυτοι καληψαν αναγκες θεσεων εργασιας ΤΟΤΕ,με τα σημερινα ρεμαλια αρχικοπριτες οπορτουνιστες,που φυσικα θελουν μονο τα αζυλουμ χρηματα κ το καθισιο κ τιποτα αλλο
Και βεβαια δεν φοναζουν στην Ευρωπη οτι τους παιρνουν τις δουλειες...φωναζουν οτι μαζευευουν ολη την σαρα κ την μαρα κ τους ταιζουν με τα ταμεια εφ ορου ζωης
δουλευει δηλ ο πενηνταρης σουηδος να ταιζει τον κοπρο 20αρη πχ  αφγανο... :helpplea:
μμην συγχεεις εποχες κ καταστασεις
αυτες οι καραμελες οτι δηθεν θα παρουν τις δουλειες ειναι απλα προπαγανδα εσωτ καταναλωσης  ,δηθεν δηλ οτι καποτε αυτοι θα δουλεψουν,,αστεια πραγματα,,,,τα ταμεια κ ξαπλα αυτο ψαχνουν,σου λεει τα καναν οι πριν απο μας γιατι να μην παμε κι εμεις...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια... (googlare γιατί βαριέμαι να σου "μεταφράζω" τι σημαίνει αυτό).

Εγώ δε χρειάστηκε ν' αλλάξω 3 κόμματα για να πιάσω δουλειά.

Άχρηστε!

Σιγά μην δουλεύεις σε κανονικη δουλεια
Δεν υπάρχουν μη κρατικοδιαιτοι αριστεροι
Ειδικά εαν ειναι κομματοσκυλα σαν τα μούτρα σου
Α, ούτε ο Τζωνυς παραδεχεται οτι το διορισε το ΠΑΣΟΚ :2funny: :2funny:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Σιγά μην δουλεύεις σε κανονικη δουλεια
Δεν υπάρχουν μη κρατικοδιαιτοι αριστεροι
Ειδικά εαν ειναι κομματοσκυλα σαν τα μούτρα σου
Α, ούτε ο Τζωνυς παραδεχεται οτι το διορισε το ΠΑΣΟΚ :2funny: :2funny:

Σεβάσου μη σε πετάξω πίσω στη θάλασσα και σου πάρουν τις δουλειές και τα ψάρια!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν μπορεί...

Στον Κούλη έχεις εναποθέσει τις ελπίδες σου καημένε;

Έχει τάξει προσλήψεις ΑΜΕΑ;
Εχει φτασει το σκατό στην καλτσα
και προπαγανδιζεις υπερ του ΣΥΡΙΖΑ
Στην ουρά με τα πάκια για σισσιτιο μολις σε απολύσει ο Κούλης

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
426
Πόντοι
511
Μην προσπαθειτε να τα βγαλετε περα με αριστερους-κομμουνιστες-αναρχικους.Αναρχιδοι προδοτες επιδοτουμενοι χρησιμοι ηλιθιοι ειναι που υπαρχουν επειδη δεν υπαρχει κρατος.Τοσα χρονια φυτοζωουσαν και τωρα που βγηκαν στην εξουσια βγαζουν ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ 80 χρονων.Ολα αυτα βεβαια διορθωνονται με τη μεθοδο lakis33.Μην προσπαθειτε με κουβεντα κι επιχειρηματα.Ματαιοτης.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

Πόσο τενεκές ξεγάνωτος;
Το έχεις αναλογιστεί;

Ο Μεξικανός είναι στάνταρ κομπιουτεράκιας και για αυτο δεν ενοχλείται, δε νιώθει τον ανταγωνισμο ακομα.

Και δεν εχει αρκετό μυαλλο για να σκεφτει οτι υπαρχει καποιος ανειδικευτος που στην καλυτερη περιπτωση βλεπει το μισθο του να μειώνεται. Που δεν ειναι μονο ο ανειδικευτος δη αλλα και πολοι με σπουδες αφου καοι προσφυγες η τα παιδια τους σπουδάζουν στην ευρωπη.

Γιατι ρε μαλακά να χρειαστει να προσπαθήσει ο ντοπιος εςτω και ενα κλικ παραπανω προκειμενου να το παιξεις εσυ αγαθιαρης? θα μας απαντησεις πότες? και γιατι να με νοιαζει αν και ο ελληνας μεταναστεύει τη στιγμη που οπως και ολοι οι ζωντανοί οργανισμοί πρεπει να κοιτάω το συμφερον το δικο μου και οχι των αλλων

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο Μεξικανός είναι στάνταρ κομπιουτεράκιας και για αυτο δεν ενοχλείται, δε νιώθει τον ανταγωνισμο ακομα.

Και δεν εχει αρκετό μυαλλο για να σκεφτει οτι υπαρχει καποιος ανειδικευτος που στην καλυτερη περιπτωση βλεπει το μισθο του να μειώνεται. Που δεν ειναι μονο ο ανειδικευτος δη αλλα και πολοι με σπουδες αφου καοι προσφυγες η τα παιδια τους σπουδάζουν στην ευρωπη.

Γιατι ρε μαλακά να χρειαστει να προσπαθήσει ο ντοπιος εςτω και ενα κλικ παραπανω προκειμενου να το παιξεις εσυ αγαθιαρης? θα μας απαντησεις πότες? και γιατι να με νοιαζει αν και ο ελληνας μεταναστεύει τη στιγμη που οπως και ολοι οι ζωντανοί οργανισμοί πρεπει να κοιτάω το συμφερον το δικο μου και οχι των αλλων
Mπα
Απλα παιζει ολη μερα πασιετζα
στον οργανισμο που ειναι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Θα σου απαντήσω αφού μου πεις εαν ψήφισες ΝΔ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Πάρε μου μια πιπα σκατοκομμούνι
Ερχεται ο Κούλης να σε απολύσει :priest:
Να μιλαμε σοβαρα.Απολυσεις δημοσιων υπαλληλων δε μπορουν να γινουν και ουτε πρεπει να γινουν.Μονο οσοι συνταξιοδοτούνται δεν αν τικαθιστανται γι αυτό υπαρχει ελειψη στη στελεχωση υπηρεσιων και ζητανε νεες προσληψεις.Ποσο μαλλον για απολυσεις.Αν αυριο κιολας δημοσιευτεί στην Εφημεριδα της Κυβερνησεως μια προσληψη μονιμου υπαλληλου επιτυχοντα στο ΑΣΕΠ ο οποιος περιμενει ο ανθρωπος τοσα χρονια να διοριστεί,δε μπορει κανεις να τη παρει πισω.
Παμε τωρα στα πρωτοφανή ελειματα των ΜΜΜ.Οι αναρχικοι του Σορος  καναν καλα τη δουλεια τους.Χτυπησαν ελεγκτες,εσπασαν εκδοτήρια,κατεστρεψαν ακυρωτικα μηχανηματα.Και φυσικα όλα αυτά ανενόχλητοι και χωρις συνεπειες.Το αποτέλεσμα αυτό που βλεπουν οσοι από εμας μετακινουνται με ΗΣΑΠ,ΜΕΤΡΟ,ΗΛΠΑΠ,Αστικα λεωφορεια.Εισιτηριοδιαφυγη.Ετσι μια αλβανικης καταγωγης οικογενεια που παει τη κυριακατικη της βολτα δεν ακυρωνει εισιτηριο κι ας εχει 50000 ευρω καταθεσεις στη τραπεζα.Τα παιδια της τα στελνει το καλοκαιρι για μπανιο από τη πλατεια Αττικης στον Αλιμο.Αλλαζει τρολει,τρενα,λεωφορεια,τραμ,διανυει τη μιση Αττικη αλλα απαξιει να πληρωσει για το τιμημα.Μια οικογενεια μολδαβικης καταγωγης παιρνει επιδομα ενοικιου.Τα μισα χρηματα τα βαζει το κρατος.Δεν ειναι κι ασχημα.Κι ας εχει αυτοκινητο οικογενειακο AUDI που το κυκλοφορει κάθε μερα και μεροκαματο καλο,μαυρα φυσικα.Μια ρουμανικης καταγωγης οικογενεια παιρνει κουπόνια σιτισης και κάθε τοσο στο ταμειο του σουπερ μαρκετ πληρωνει με χαρτακια.Κι ας στελνει εμβασματα πλουσιοπάροχα στη πατριδα του αφορολόγητα.Εγω παντως περα από τις αυτόματες κρατησεις που ειχα ολη τη χρονια ως μισθωτος,εχω 3 δοσεις Εφορια-ΕΝΦΙΑ ληξιπρόθεσμες κι ας εχω τα χρηματα να τα πληρωσω εφάπαξ.Δε προτίθεμαι να πληρωσω ουτε φορο εισοδήματος από μισθωτες υπηρεσίες ουτε από εσοδα από ενοικια.Οσο τραβηξει.
Αλλα τι συνεβη αληθεια με τους Ελληνες μετανάστες σε Γερμανια,Αυστραλια,Αμερικη,Καναδα,Βελγιο;Απο μαρτυριες τους λενε ότι περπατουσαν επι ωρα μεσα στο κρυο για ν α κανουν οικονομια στο εισιτηριο και μαγειρευαν σε κοινες κουζινες για να τους ερθει φθηνοτερα.
Οσον αφορα το σισσιτιο που αναφερθηκε.Κανεις δε ξερει πως τα φερνει η ζωη οποτε ας μη το παραβλεπουμε,ευτυχως που υπαρχει κι αυτό.
Προσφατα με σταμητησε στο δρομο καποιος ζητωντας βοηθεια για να φαει.Αν δω ότι δε λεει ψεμματα και εχει πραγματικη αναγκη παντα δινω.Ταυτογχρονα όμως του λεω ότι πρεπει να απευθυνθεί στα σισσιτια.Και μου απανταει,πηγα αλλα επειδή εχω σπιτι στο ονομα μου αρνουνται να μου δωσουν κι ας είμαι ανεργος και δεν εχω καθολου πορους.Προβληματιστηκα.Αλλα σκεφτηκα δεν είναι κι απιθανο.Παλια,περναγες από μια ενορια και σου εδιναν μια μεριδα φαγητο χωρις πολλες διατυπώσεις.Τωρα ισως ζητανε ταυτοτητα,εκκαθαριστικο,Ε 9.Λογικο μου φαινεται,δε μπορει ενας με εισοδηματα ν α πηγαινει για δωρεαν φαγητο.Αν όμως καποιος εχει σπιτι και αυτοκινητο,αρα τεκμήρια αλλα μηδεν οικονομικούς πορους;Τι να φαει,τα ντουβαρια η τα λάστιχα του αυτοκινητου;Φυσικα αυτό δεν ισχυει για τους λαθρομετανάστες.
Και επειδη εγινε λογος ότι τους ακροαριστερούς δε τους απασχολει ουτε κατά ποσο η αγορα εργασιας για έναν ανειδικευτο εργατη γινεται ζουγκλα και δε μπορει να βρει δουλεια αφου εχουν καλυφθεί από λαθρομετανάστες που δουλευουν από το πρωι μερχι το βραδυ με χαμηλοτερο μεροκαματο για να κονομάει το αφεντικο.Μα μιλαμε σοβαρα;Ειναι δυνατον να απασχολει κατι τετοιο τους ακροαριστερούς;Τον μακαριτη τον Γρηγοροπουλο;Τον Ρωμανο;Γονοι μεγαλοαστων πλουσιων.Τη Πολα Ρουπα μηπως;Τον Μαζιωτη;Μα αυτοι δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους.Και καλα κανουν,τα χρηματα από τις ενοπλες ληστείες ανερχονται σε εκατομυρια ευρω.Μηπως τα παιδια που πηγαινουν σε καταληψεις στα Εξαρχεια;Γιατι μηπως εχουν παει ποτε για μεροκαματο;Το μονο που τους απασχολει ειν αι πως θα μαστουρωσουν,πως δε θα πανε στρατο και πως θα γυρνανε ολο το βραδυ κολωντας τις ακριβες γυαλιστερες τους αφισες με τα λεφτα απ εξω,η πως θα καψουν κανενα αυτοκινητο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.768
Πόντοι
6.515
οι πρόσφυγες και οι οικονομικοί μετανάστες οι ελληνες είναι άνθρωποι με δικαιώματα
και λόγο όλων των κακουχιών που έχουν πάθει λόγω την ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ και της ΕΕ της μαλακισμενης πολιτικης συριζα οφείλουμε να τους παρέχουμε μόρφωση και αξιοπρεπείς διαβίωση για να γίνουν αξιόλογο κομμάτι της κοινωνίας μας

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Θα σου απαντήσω αφού μου πεις εαν ψήφισες ΝΔ

Δεν ψήφισα ΝΔ στις τελευταίες εκλογεςτ

Γιατι ρε μαλακά να χρειαστει να προσπαθήσει ο ντοπιος εςτω και ενα κλικ παραπανω προκειμενου να το παιξεις εσυ αγαθιαρης? θα μας απαντησεις πότες?

Λέγε τωρα

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Απορω που ασχολειστε με το ατομο αυτό. Λες και τον νοιαζει αμα πηξουμε στους λαθρο, αμα κλεβουν, βιαζουν, μπουκαρουν στα σπιτια μας. Αν μας μεταδωσουν μεσαιωνικες επιδημιες. Αφου το λεει καθαρα. ΖΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Μια χαρα μπορει λοιπον να απαιτει να εφαρμοστουν οι ελληνοφοβικες ιδεοληψίες του στην Ελλαδα αφου  δεν επηρεαζουν τον ιδιο.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Απορω που ασχολειστε με το ατομο αυτό. Λες και τον νοιαζει αμα πηξουμε στους λαθρο, αμα κλεβουν, βιαζουν, μπουκαρουν στα σπιτια μας. Αν μας μεταδωσουν μεσαιωνικες επιδημιες. Αφου το λεει καθαρα. ΖΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Μια χαρα μπορει λοιπον να απαιτει να εφαρμοστουν οι ελληνοφοβικες ιδεοληψίες του στην Ελλαδα αφου  δεν επηρεαζουν τον ιδιο.
d

Νομίζει ότι επειδή ο ελληνας παει και εργάζεται στην καθε σουηδια πρεπει και ο πακιστανος να μπορει να κανει το ιδιο μαι στην ελλαδα και παντου. Πανε να μας εξομοιώσουν τους νόμιμους με τους λαθρο οι λαθρομεταναστακιδες/ προσφυγάκιδες. No man is illegal και τετοια. Το εχω ακούσει απο πολλους αυτο το επιχειρημα "οι ελληνες γιατι πανε σε αλλες χωρες" και απορώ αν οντως ειναι τοσο βλακες η εσκεμμένα το λενε ξεροντας οτι δεν υπαρχει καμια απολυτως σχεση περα απο το οτι ειμαστε ολοι ανθρωποι. Αλλα καλως η κακως μας χαρακτηρίζουν και πολλα αλλα χαρακτηριστικά περα απο το είδος στο οποιο ανηκουμε

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
d

Νομίζει ότι επειδή ο ελληνας παει και εργάζεται στην καθε σουηδια πρεπει και ο πακιστανος να μπορει να κανει το ιδιο μαι στην ελλαδα και παντου. Πανε να μας εξομοιώσουν τους νόμιμους με τους λαθρο οι λαθρομεταναστακιδες/ προσφυγάκιδες. No man is illegal και τετοια. Το εχω ακούσει απο πολλους αυτο το επιχειρημα "οι ελληνες γιατι πανε σε αλλες χωρες" και απορώ αν οντως ειναι τοσο βλακες η εσκεμμένα το λενε ξεροντας οτι δεν υπαρχει καμια απολυτως σχεση περα απο το οτι ειμαστε ολοι ανθρωποι. Αλλα καλως η κακως μας χαρακτηρίζουν και πολλα αλλα χαρακτηριστικά περα απο το είδος στο οποιο ανηκουμε

κάτι επί της ουσίας δεν απαντάς
έλληνες δεν εργάζονται στο εξωτερικό? δεν κάνουν δουλειές που δεν θέλουν να κάνουν οι ντόπιοι?
δεν παίρνουν τις δουλειές από τους ντόπιους?
η νομίζεις ότι δεν πάνε παράνομα σε ξένες χώρες? πχ αυστραλία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom