Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
γιατί είπα εγώ τον τσίπρα ηγέτη η είμαι ψηφοφόρος του?????
ειχες πει οτι εχει σχολη σκεψης κ θ αφησει εποχη οπως ο μαχατμα γκαντι.... :grin:
γι αυτο σου λεω οτι εχεις τυρογαλο μες στο κρανιο.... :rolleyes:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
γιατι; διαφωνεις;

την πολιτικη ΠΑΣΟΚ δεν ακολουθειτε;

μνημονιο δεν εχουμε ακομα;

εχει αλλαξει τιποτα από το 11 που ριξατε πραξικοματικα τον ηγετη παπανδρεου;

Μπορεί να είναι μαλάκας ο Τζώνης, αλλά εδώ έχει δίκιο.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.

Γι'αυτό όλοι μαζί στις μεθεπόμενες εκλόγές, θα έχετε 15%.

Επισκέπτης
Στο σχολειο που παω για τη γλωσσα, η ταξη μου εχει εγγεγραμμενους 20 "μαθητες". Τα μαθηματα παρακολουθουμε 18 ατομα. Εγω κι αλλα 17 ατομα.
2 Τουρκοι, 4 Ιρακινοι και υπολοιποι Συριοι. Εκ των οποιων 4 ειναι γυναικες. Στο διαλειμα οταν βγαινω για τσιγαρο ακουω μονο αραβικα. Υπαρχουν αλλες 7 ταξεις στο κτιριο και βγαινουμε ολοι μαζι για διαλειμα. Νομιζω πως πιο γρηγορα θα μαθω αραβικα παρα τα γερμανικα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
Στο σχολειο που παω για τη γλωσσα, η ταξη μου εχει εγγεγραμμενους 20 "μαθητες". Τα μαθηματα παρακολουθουμε 18 ατομα. Εγω κι αλλα 17 ατομα.
2 Τουρκοι, 4 Ιρακινοι και υπολοιποι Συριοι. Εκ των οποιων 4 ειναι γυναικες. Στο διαλειμα οταν βγαινω για τσιγαρο ακουω μονο αραβικα. Υπαρχουν αλλες 7 ταξεις στο κτιριο και βγαινουμε ολοι μαζι για διαλειμα. Νομιζω πως πιο γρηγορα θα μαθω αραβικα παρα τα γερμανικα.
καμμια αραπινα δεν παιζει?
τι στουφε εισαι?α1?α2?εκει ειναι ολα τα οργια-ασυλα... ;)

Επισκέπτης
καμμια αραπινα δεν παιζει?
τι στουφε εισαι?α1?α2?εκει ειναι ολα τα οργια-ασυλα... ;)

Οχι ρε τυπε, ουτε αραπινα, ουτε ευρωπαια (Ιταλιδα, Αγγλιδα, Ρωσιδα κτλ) αλλα ουτε και καμια κινεζα ή τεσπα απω ανατολη. 4 μπαζολες Συριες, για τη μια δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι απο Συρια, εκ των οποιων οι 3 ειναι χοντρες και ανω των 35, οι δυο φορανε μαντιλα και μια πιτσιρικα τελειως αδιαφορη.
Οταν ειχα παει να γραφτω στο σχολειο και πηγα 4-5 φορες γιατι ειχα καποια χαρτια λαθος, μετα το παρατησα και τωρα ξανα γραφτηκα παλι στην ιδια ταξη Α1, ειχα δει κατι ωραιες τσουπες, ειχα πιασει και κουβεντα με μια Βουλγαρα και ελπιζα οτι θα βρεθω σε μια ταξη που να μην εχει πολουςες απο δαυτους.
Κι επεσα σε ταξη που εχει μονο τετοιους  :S  Τι αμαρτιες πληρωνε ρε γαμωτο :headbang: :headbang: :headbang:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
Οχι ρε τυπε, ουτε αραπινα, ουτε ευρωπαια (Ιταλιδα, Αγγλιδα, Ρωσιδα κτλ) αλλα ουτε και καμια κινεζα ή τεσπα απω ανατολη. 4 μπαζολες Συριες, για τη μια δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι απο Συρια, εκ των οποιων οι 3 ειναι χοντρες και ανω των 35, οι δυο φορανε μαντιλα και μια πιτσιρικα τελειως αδιαφορη.
Οταν ειχα παει να γραφτω στο σχολειο και πηγα 4-5 φορες γιατι ειχα καποια χαρτια λαθος, μετα το παρατησα και τωρα ξανα γραφτηκα παλι στην ιδια ταξη Α1, ειχα δει κατι ωραιες τσουπες, ειχα πιασει και κουβεντα με μια Βουλγαρα και ελπιζα οτι θα βρεθω σε μια ταξη που να μην εχει πολουςες απο δαυτους.
Κι επεσα σε ταξη που εχει μονο τετοιους  :S  Τι αμαρτιες πληρωνε ρε γαμωτο :headbang: :headbang: :headbang:
ποια πολη εισαι ρε τυπε..Α1..ριξξε κανα γερο διαβασμα κι ας τις γκομενες,εχεις μαραθωνιο μπροστα σου.... ;)

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

Πληρωνεις τις αμαρτίες των πορειών, τα ελληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι κλπ. Εχεις αμαρτίες να πληρωνεις :p

Γιατι δε δοκιμάζεις καποιο επι πληρωμή φτηνό προγραμμα αν σε παιρνει? εκει θαχει στανταρ πιο πολυ μουνι. Και θα εχεις και ενα παραπανω λογο να ασχοληθείς σοβαρα μια και καθ το εχεις πληρωσει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
β.γερμανια εχει νιμου φτηνο σε φκκ κ φλατρατε
νοτια εχει τα @@ μου .... :fuck2:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
11
ich fur araber keine geduld habe!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Βόρεια οταν λες? επισης εχω μια απορία, το φτηνό πληρωμένο σεξ σε μοα περιοχη συνεπαγεται και το ευκολο απλήρωτο? (με τη λογικη οτι παιζει πιο λίγη πείνα στους αντρες αρα περισσότερη στις γυναικες)

Η εμπειρια της αθηνας παντως δεν δειχνει αυτο αλλα η λογικη λεει οτι σε αλλα μερη παιζει και να ισχυει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
Βόρεια οταν λες? επισης εχω μια απορία, το φτηνό πληρωμένο σεξ σε μοα περιοχη συνεπαγεται και το ευκολο απλήρωτο? (με τη λογικη οτι παιζει πιο λίγη πείνα στους αντρες αρα περισσότερη στις γυναικες)

Η εμπειρια της αθηνας παντως δεν δειχνει αυτο αλλα η λογικη λεει οτι σε αλλα μερη παιζει και να ισχυει
ναι εχει σχεση κι αυτο καπως
αλλα βασικα ολα στην Β Γερμανια ειναι μισες τιμες απο νοτο...
ετσι κ στα σεξ κλαμπ
επισης στο νοτο απαγορευεται το φλατρατε ενω βορεια ειναι κανονας... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
παραλιμνιε θες να συζηταμε γερμανικα στο φορουμ για εξασκηση;

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ναι εχει σχεση κι αυτο καπως
αλλα βασικα ολα στην Β Γερμανια ειναι μισες τιμες απο νοτο...
ετσι κ στα σεξ κλαμπ
επισης στο νοτο απαγορευεται το φλατρατε ενω βορεια ειναι κανονας... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Σε ποιες πόλεις / κρατηδια αναφέρεσαι? το αμβουργο παντως ειναι πανάκριβο αποσο ξερω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
Σε ποιες πόλεις / κρατηδια αναφέρεσαι? το αμβουργο παντως ειναι πανάκριβο αποσο ξερω
μεχρι αμβουργο....πχ βερολινο η κολωνια κ περιξ...ειναι τα μισα απο μοναχο στρουτγκαρδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom