stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 566
δεν εχω τηλέφωνο στο νέο σπίτι δεν έχει πόρτα ο οτε και πρέπει να περιμένω 4 μήνες για τηλεφωνικό αριθμό και γραμμή
Νικολα πες μας που δουλευεις τώρα...
δεν εχω τηλέφωνο στο νέο σπίτι δεν έχει πόρτα ο οτε και πρέπει να περιμένω 4 μήνες για τηλεφωνικό αριθμό και γραμμή
Αντιφασίστες στην Πάτρα ακύρωσαν «συνέλευση» φασιστών
ειστε σιγουροι για το δρομο???
θα γελασουμε
Προς το παρον το κρατος προστατευει τους αναρχικούς - ακροαριστερούς.
Πιστέυω ότι θα πρεπει να επιτραπεί η χρήση όπλων σε τέτοιες περιπτώσεις από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Αν μερικοί ελευθεροι σκοπευτές πυροβολούσαν μερικούς αναρχικούς - ακροαριστερούς θα λυναμε το προβλημα με δαυτους.
Θα γινει και αυτο ;)Εγω τυπε εννοώ χρήση όπλων με κανονικές σφάιρες και όχι από λαστιχο.
Θα γινει και αυτο ;)
Ο πουσης μας ειπε οτι βλέπουν τα ορκ ως ενισχύσεις
στον πολεμο που ετοιμάζουν
Θα εχει μεγαλύτερη καύλα απο εναν συμβατικο πολεμο
Πρωτα όμως θα πρεπει να τους πείτε ότι δεν υπάρχει Αλαχ και ότι η θρησκεία τους δεν υπάρχει ή οι θρησκείες είναι το οπιο των λαων.
Για να σας δούμε
ακαποτο λες, χωρις λαστιχο?Εγω τυπε εννοώ χρήση όπλων με κανονικές σφάιρες και όχι από λαστιχο.
Και να σου πω την αλήθεια για εμένα και για πολύ κόσμο πιο επικίνδυνοι αυτή τη στιγμή είναι κάτι υπο-Καυκάσιοι και Αλβανοί που δρουν με μέθοδο, παρακολουθούν και χτυπάν με αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή!
Με τους νεόφερτους ξέρεις απο που να το περιμένεις προς το παρόν διότι ακόμα δεν είναι "ενταγμένοι" στην κοινωνία μας.... όπως μας παροτρύνουν κανάλια και Λαθρολάγνοι! Προς το παρόν αποτελούν "έξτρα μπόνους" στο σβέρκο όσων δεν αντιδρούν στην εγκατάσταση τους κοντά στα σπίτια τους...
Εγώ πιστεύω πως θα συμβεί το αντίθετο μεταξύ τους...Δηλαδή όταν τα πακιά θα ξεσηκωθούν οι αναρχο-κουμμούνες θα δράσουν ως ενισχύσεις τους! Κύρίως στη περίθαλψή τους οι άντρες και στη διασκέδασή τους οι λαθρολάγνες μετά το πέρας των ημερησίων μαχών ...Ποσο ανόητος ο πουσης ρε τυπε.
Εχω ρωτήσει τον λεφτι αν λενε στα πακια ότι δεν υπάρχει Αλαχ, να δουμε πως θα δρασουν ως ενισχύσεις ...
Το διευκρινίζω !!! Λέω ---->" όπως μας παροτρύνουν κανάλια και Λαθρολάγνοι"Οσο αφομοιωθηκαν απο τη Σερβια οι Αλβανοι τοσο θα αφομοιωθουν απο την Ελλαδα.
Βέβαια δεν θα διαρκέσει πολύ διότι εμείς θα έχουμε οργανωθεί ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ σε τέτοιες ομάδες--->
Με το μπαγάσα τον Αρκάν , είχαμε τα ίδια γούστα στα όπλα.
Κοίτα τη φωτογραφία.
ΡΩΣΙΚΟ ΔΙΚΑΝΟ (s.pose) και περίστροφο.
Αλάθητα εργαλεία ......
Αν και εδώ που τα λέμε αν έχεις άνεση χρόνου
και το κοκοροντούφεκο έχει τη γοητεία του ...
Να σε ακούσει ο άλλος που τον έχεις μπροστά σου,
να οπλίζεις τα κοκόρια ....
Πιθανότατα θα ακούσει το κλικ του οπλίσματος.
Το μπαμ λένε ότι δεν προλαβαίνεις να το ακούσεις
(όταν σου έρθουν τα σκάγια στο λαιμό).
http://[URL unfurl="true"]www.imzcorp.com/res_en/0_value_3875_205.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ο τύπος ήταν πρώτη γραμμή !Εκεί που οι σφαίρες σφυρίζουν και τον Αλβανό ή Μουσουλμάνο τον έβλεπες να ψοφάει! Δεν έδινε εντολές απο τα μετόπισθεν !! Ο τελευταίος μεγάλος Άντρας της Ευρώπης!!!
Tι προβλέπει το κοράνι για τους άπιστους
ακαποτο λες, χωρις λαστιχο?
γιατι σε εκαναν warned ρε στεκα, τι εκανες?
κανα αγκαπωτον γκωνλικον?
Βέβαια δεν θα διαρκέσει πολύ διότι εμείς θα έχουμε οργανωθεί ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ σε τέτοιες ομάδες--->