Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Eσύ δεν είσαι αυτός που ενώ σου παρέθεσα δήλωση του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ μουζάλα,δηλαδή του επικεφαλή του προσφυγικού στην Ελλάδα,
περί 7 στους 10 μη πρόσφυγες,συνέχισες να αναφέρεις ότι πρόκειται για "πρόσφυγες από εμπολεμες περιοχές και δη Σύριους";

Εσύ είσαι.

Και συνεχίζεις...

Ωραία.
Πες μου για ποιον ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ,μια γυναίκα με παράλυση από τη μέση και κάτω,που σημαίνει ότι δεν μπορεί να ευχαριστηθεί ούτε το νορμάλ σεξ θα πάει να κάνει gangbang;

Για απάντησέ μας ρε Αινστάιν.

Εγώ είμαι αυτός που γράφει στ' αρχίδια του τη δήλωση Μουζάλα όπως αυτή παρουσιάζεται από ένα site και λέω ότι η πλειοψηφία των μεταναστών είναι πρόσφυγες: Εσένα δε σου αρέσουν οι αριθμοί του BBC, προτιμάς να κάνεις παντιέρα τη "δήλωση Μουζάλα".
:jerking:

Δηλαδή εσύ το έχεις σίγουρο ας πούμε ότι έκανε gangbang η παράλυτη;
Το να μην έγινε απολύτως τίποτα το αποκλείεις;

Ξαναρωτάω, κι εγώ λοιπόν γιατί εσύ μάλλον δεν απαντάς:
Πώς ξέρεις καλύτερα από τον εισαγγελέα τί έγινε;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγώ είμαι αυτός που γράφει στ' αρχίδια του τη δήλωση Μουζάλα όπως αυτή παρουσιάζεται από ένα site και λέω ότι η πλειοψηφία των μεταναστών είναι πρόσφυγες: Εσένα δε σου αρέσουν οι αριθμοί του BBC, προτιμάς να κάνεις παντιέρα τη "δήλωση Μουζάλα".
:jerking:

Δηλαδή εσύ το έχεις σίγουρο ας πούμε ότι έκανε gangbang η παράλυτη;
Το να μην έγινε απολύτως τίποτα το αποκλείεις;

Ξαναρωτάω, κι εγώ λοιπόν γιατί εσύ μάλλον δεν απαντάς:
Πώς ξέρεις καλύτερα από τον εισαγγελέα τί έγινε;

Γράφεις στα αρχίδια σου τη δήλωση του μουζάλα;
Γιατί;Επειδή δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες σου;

Είναι ο μουζάλας ο αρμόδιος για τον ακριβή αριθμό των φιλοξενούμενων στα camp και της προέλευσής τους;
ΝΑΙ

Είναι μήπως χρυσαυγίτης ή κάτι άλλο αντίθετο με την ιδεολογία υπέρ των λάθρο;
ΟΧΙ

Μου ποστάρεις άρθρο του BBC,που είναι τόσο ακριβές που δεν έχει καν ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ,ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ,ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ.
Και από πότε εσύ ρε επαναστάτη της φακής υιοθετείς άρθρα από το BBC και άλλα μέσα μαζικής χειραγώγησης;
Μήπως θα μου postάρεις και από CNN;

Η επίσημη καταγραφή του ελληνικού λιμενικού για το 2015 σου κάνει ή μόνο BBC;

www.huffingtonpost.gr/2015/12/25/metanasteutiko-ellada-_n_8875108.html]http://www.huffingtonpost.gr/2015/12/25/metanasteutiko-ellada-_n_8875108.html[/url]

"Από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου, 804.465 άτομα, εκ των οποίων οι μισοί, 457.149, ήταν πρόσφυγες από τη Συρία"

Το τελευταίο το διάβασες ή δεν σε βολεύει;

Το 2015 λοιπόν,ΜΟΝΟ οι μισοί από όσους έφτασαν Ελλάδα ήταν σύριοι.
Το 2016,κατά δήλωση του αρμόδιου ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ για το θέμα αυτό,οι 7 στους 10 είναι οικονομικοί μετανάστης.

Θέλεις να στο ζωγραφίσω;

Όσο για τη Σουηδέζα,ο εισαγγελέας βάση ιατροδικαστή τους πίστωσε τον βιασμό,αλλά εξαιτίας του γράμματος του νόμου(περί μη χρήσης βίας) δεν τους προφυλάκισε.
Δεν τους προφυλάκισε επειδή δεν υπήρχαν ίχνη πάλης,όχι επειδή δεν την βίασαν.

Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι γράφω.
Γιατί αυτά που λέει ο μουζάλας,δε θες να τα καταλάβεις.

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
Γράφεις στα αρχίδια σου τη δήλωση του μουζάλα;
Γιατί;Επειδή δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες σου;

Είναι ο μουζάλας ο αρμόδιος για τον ακριβή αριθμό των φιλοξενούμενων στα camp και της προέλευσής τους;
ΝΑΙ

Είναι μήπως χρυσαυγίτης ή κάτι άλλο αντίθετο με την ιδεολογία υπέρ των λάθρο;
ΟΧΙ

Μου ποστάρεις άρθρο του BBC,που είναι τόσο ακριβές που δεν έχει καν ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ,ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ,ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ.
Και από πότε εσύ ρε επαναστάτη της φακής υιοθετείς άρθρα από το BBC και άλλα μέσα μαζικής χειραγώγησης;
Μήπως θα μου postάρεις και από CNN;

Η επίσημη καταγραφή του ελληνικού λιμενικού για το 2015 σου κάνει ή μόνο BBC;

www.huffingtonpost.gr/2015/12/25/metanasteutiko-ellada-_n_8875108.html]http://www.huffingtonpost.gr/2015/12/25/metanasteutiko-ellada-_n_8875108.html[/url]

"Από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου, 804.465 άτομα, εκ των οποίων οι μισοί, 457.149, ήταν πρόσφυγες από τη Συρία"

Το τελευταίο το διάβασες ή δεν σε βολεύει;

Το 2015 λοιπόν,ΜΟΝΟ οι μισοί από όσους έφτασαν Ελλάδα ήταν σύριοι.
Το 2016,κατά δήλωση του αρμόδιου ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ για το θέμα αυτό,οι 7 στους 10 είναι οικονομικοί μετανάστης.

Θέλεις να στο ζωγραφίσω;

Όσο για τη Σουηδέζα,ο εισαγγελέας βάση ιατροδικαστή τους πίστωσε τον βιασμό,αλλά εξαιτίας του γράμματος του νόμου(περί μη χρήσης βίας) δεν τους προφυλάκισε.
Δεν τους προφυλάκισε επειδή δεν υπήρχαν ίχνη πάλης,όχι επειδή δεν την βίασαν.

Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι γράφω.
Γιατί αυτά που λέει ο μουζάλας,δε θες να τα καταλάβεις.

Το άρθρο του BBC με την ΑΠΕ ΜΠΕ έχουν τα ίδια νούμερα.
Το ίδιο πράγμα λέτε.
Παρεμπιπτόντως το Gotland είναι πανέμορφο. Είχα γνωρίσει το 2008 άνθρωπο(μεγάλος χασισάκιας) που είχε φύγει από την αφρική και σπούδασε εκεί.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εδώ λέει ότι το Düsseldorf έχει σχετικά καλή μερα σήμερα:
Προτείνω να βγεις έξω να σε βαρέσει λίγος αέρας...

Όταν ο άλλος σου παραθέτει ΑΡΙΣΤΕΡΟ υπουργό μετανάστευτικής πολιτικής και επίσημα στοιχεία από το ελληνικό λιμενικό,
ενώ εσύ ένα άρθρο του BBC,λογικό να πετάς την μπάλα στην κερκίδα.
Καθόλου τυχαίοι οι ψήφοι σου στον διαγωνισμό Mr Malakas :thumbsup:

Eγώ δε γράφω στο forum για να με διαβάσεις εσύ.
Εσύ,ο pussy wagon,o asia fun,o nick plat και άλλοι 2-3,δεν πρόκειται να αναθεωρήσετε στο ελάχιστο,
για οτιδήποτε,ακόμη και αν συμβεί μπροστά στα μάτια σας.
Για εσάς η λύση είναι ΑΛΛΗ.

Ο λόγος που γράφω,είναι για να διαβάσουν πιο μετριοπαθείς άνθρωποι με στοιχειώδη λογική και άνω,ώστε να επαναξετέσουν τις επιλογές τους.

Εσείς ξέρεις τι κάνετε;
Στεκόμαστε όλα τα μέλη μπροστά από τον μπακάλη της γειτονιάς,
που μας λέει:"Tύποι,όπως βλέπετε σε κάθε τελάρο μήλα,έχω 7 κόκκινα και 3 πράσινα."

Και επειδή εσείς δεν μπορείτε να το δεχτείτε ή επειδή τα παίρνετε από καμιά ΜΚΟ,
μας περνάτε ΟΛΟΥΣ για τυφλούς και μαλάκες
και μας λέτε:"Τύποι,τα πράσινα μήλα είναι προφανως περισσότερα.."

Ευχαριστούμε ανθελληνικά σκουπίδια,δε θα πάρουμε..

Όσο για σένα,που κατά δήλωσή σου είσαι αλλοδαπός.
Δεν ξέρω από ποια κωλοχώρα ήρθαν οι γονείς σου,ίσως από την αλβανία της αμερικής,το μεξικό.
Όμως τη χώρα που σε φιλοξένεί,δεν τη σέβεσαι διόλου με αυτά που γράφεις,όπως
και άλλα αλλοδαπά παράσιτα που μας κατσικώθηκαν με το ζόρι.

Εύχομαι,μιας και μισείτε την Ελλάδα, σύντομα να σας επαναπατρίσουμε στα μπουρδέλα χώρες από τα οποία προέρχεστε.

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
Όταν ο άλλος σου παραθέτει ΑΡΙΣΤΕΡΟ υπουργό μετανάστευτικής πολιτικής και επίσημα στοιχεία από το ελληνικό λιμενικό,
ενώ εσύ ένα άρθρο του BBC,λογικό να πετάς την μπάλα στην κερκίδα.
Καθόλου τυχαίοι οι ψήφοι σου στον διαγωνισμό Mr Malakas :thumbsup:
Τι διαφορά έχει το BBC με τα στοιχεία του ελληνικού λιμενικού?  :jerking:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εύχομαι,μιας και μισείτε την Ελλάδα, σύντομα να σας επαναπατρίσουμε στα μπουρδέλα χώρες από τα οποία προέρχεστε.

Το 90% των μουσουλμάνων πρέπει να απελαθεί από το σύνολο της ΕΕ.

Να παραμείνουν ελάχιστοι και μόνο αυτοί που έχουν διάθεση να αφομιωθούν στην κοινωνία μας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τι διαφορά έχει το BBC με τα στοιχεία του ελληνικού λιμενικού?  :jerking:

Το έγραψα και πιο πάνω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ,αλλά και εσύ μάλλον είσαι κοφτερό μυαλό.

Το link του BBC έχει έβδομη θέση Ερυθραία με 848 λάθρο,
ενώ χώρες με περισσότεερους λάθρο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία:
-7.229 από το Μαρόκο
-3.375 από το Μπαγκλαντές
-1.306 από την Αλγερία

δεν τις αναφέρει τo BBC καθόλου.
Πως άλλωστε να βαφτίσει ένα συστημικό μέσο "πρόσφυγες" λάθρο από μαρόκο,αλγερία και μπαγκλαντές που ΔΕΝ έχουν πόλεμο.

Επίσης ο μεξικανός ανέφερε ότι η πλειοψηφία των λάθρο "είναι από εμπόλεμες περιοχές και δη σύριοι"
ενώ το 2015 ήταν μόνοι οι μισοί από τη συρία,ενώ το 2016 κατά δήλωση μουζάλα,7 στους 10 που έφτσαν στην Ελλάδα δεν ήταν καν πρόσφυγες,πόσο μάλλον σύριοι.

Κατάλαβες τώρα μαλακάκο που βάζεις και χαριτωμένα emoticon  :birdman:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Άκου να δεις τενεκέ, βλαχο που έφυγες από το χωριό σου που κόβετε τον πατσά με το ψαλίδι και πήγες στη Γερμανία και νομίζεις ότι έπιασες τον παπά από τ' αρχίδια...

Καταρχάς τους γονείς μου δε θα τους ξαναπιάσεις στο στόμα σου, γιατί δε θα σε ξεπλένει ούτε ο Ρήνος. Γκέγκε;

Ο Μουζάλας στο παρελθόν έχει πει τα Σκόπια Μακεδονία αλλά εκεί δε σου άρεσαν οι δηλώσεις του και ήταν άσχετος και εθνοπροδότης. Τώρα τον επικαλείσαι ως αυθεντία. Παίρνεις τη μαλακία που αποκομμένα διάβασες κάπου και μας τα χεις κάνει Ζέπελιν.
Επειδή είσαι εσύ τσακωμένος με την πραγματικότητα και δε ξέρεις να μετράς, πρέπει κι εμείς ν' αποδεχτούμε ότι μόνο 3 στους 10 είναι πρόσφυγες. Ε δε θα σου κάνουμε τη χάρη, γελοίε.
Αυτοακυρώνεσαι δε, με επόμενο ποστ μόνος σου. Δες τους αριθμούς που παρέθεσες.
Για να μη σχολιάσω ότι οι μιλάμε για πρόσφυγες γενικά και όχι Σύριους (οι 70 χιλιάδες Ιρακινοί δεν ήρθαν από την Ελβετία. Σημερινό: ).

Μετά μας λες για μια ανάπηρη στη Σουηδία.
Που ήταν σε ταξί με μαύρο, της ήρθε κόψιμο και πήγε στο refugee camp να χέσει.
Κι εκεί την πήραν περατζάδα 6 νοματαίοι και αυτή καθόταν στωϊκά να της τον φοράνε.
Και μετά ξέφυγε (όταν οι μαύροι τσίλαραν για τσιγάρο μετά το sex ξέρω γω) και πήγε στον εισαγγελέα να κάνει καταγγελία.
Και ο εισαγγελέας αποδέχτηκε ότι τη βίασαν... αλλά δε τη βίασαν.
Άντε κούνα το κεφάλι σου να φτιάξεις φραπέ που θες να σε πάρουμε και στα σοβάρά. Μαλάκα.  :jerking:

Και όσο για το διαγωνισμό-παρωδία της Στέκας, προφανώς και πήρα ψήφους.
Το forum άλλωστε είναι γεμάτο από φασιστόμουτρα και γίδια σαν εσένα.
Θ' ανησυχούσα πολύ εαν δεν είχα ψήφους.

Άντε, μίλα με το δεξί μου αρχίδι τώρα γιατί πολύ ασχολήθηκα μαζί σου Σαββατιάτικο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Άκου να δεις τενεκέ, βλαχο που έφυγες από το χωριό σου που κόβετε τον πατσά με το ψαλίδι και πήγες στη Γερμανία και νομίζεις ότι έπιασες τον παπά από τ' αρχίδια...

Καταρχάς τους γονείς μου δε θα τους ξαναπιάσεις στο στόμα σου, γιατί δε θα σε ξεπλένει ούτε ο Ρήνος. Γκέγκε;

Δε διάβασα τίποτα από όσα έγραψες μετά από αυτά, γιατί οι αριθμοί ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ.

Που είναι οι μαροκινοί,αλγερινοί,μπαγκλαντεσιανοί ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ  :2funny: στο άρθρο του BBC ρε νούμερο;

Που είναι οι "πρόσφυγες από εμπόλεμες περιοχές και δη σύριοι" που έγραψες  ρε νούμερο και που σε διαψεύδει ο ίδιος ο αριστερός σου τσομπάνης που είναι το ίδιο ενθοπροδότης με εσένα,αν και Έλληνας.

Όποιον θέλω θα πιάνω στο στόμα μου ρε νούμερο και ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ για αυτό.

Εξωτερικό δε μένεις τώρα;

Μένω Κολωνία,29-30/10 θα είμαι Βερολίνο,31-1/Wroclaw,2-3 Krakow.

Σε όποια πόλη σε βολεύει,βγάλε ένα γαμημένο εισιτήριο των 10 ευρώ με Ryanair και ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οι βυζαντινοι αυτοκρατορες εφερναν Βανγκαριους μισθοφορους για να καθαριζουν τη σκουροχρωμη πλεμπα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιδια εχετε προσεξει την εκκωφαντικη απουσια των νωντα-ντοπα απ το θρεντ; Συνεχεια βριζουν την Ελλαδα αλλα με τους λαθρο δε φαινεται να εχουν προβλημα. Μηπως ειναι τιποτα λαθρακια και οι ιδιοι;

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
Το έγραψα και πιο πάνω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ,αλλά και εσύ μάλλον είσαι κοφτερό μυαλό.

Το link του BBC έχει έβδομη θέση Ερυθραία με 848 λάθρο,
ενώ χώρες με περισσότεερους λάθρο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία:
-7.229 από το Μαρόκο
-3.375 από το Μπαγκλαντές
-1.306 από την Αλγερία

δεν τις αναφέρει τo BBC καθόλου.
Πως άλλωστε να βαφτίσει ένα συστημικό μέσο "πρόσφυγες" λάθρο από μαρόκο,αλγερία και μπαγκλαντές που ΔΕΝ έχουν πόλεμο.

Επίσης ο μεξικανός ανέφερε ότι η πλειοψηφία των λάθρο "είναι από εμπόλεμες περιοχές και δη σύριοι"

ενώ το 2015 ήταν μόνοι οι μισοί από τη συρία,ενώ το 2016 κατά δήλωση μουζάλα,7 στους 10 που έφτσαν στην Ελλάδα δεν ήταν καν πρόσφυγες,πόσο μάλλον σύριοι.
Κατάλαβες τώρα μαλακάκο που βάζεις και χαριτωμένα emoticon  :birdman:
Το πρόβλημα ρε  καραγκιοζάκο είναι ότι όποιον δεν θεωρεί τους πρόσφυγες και μετανάστες επικίνδυνους είναι ανθέλληνας και μισεί την Ελλάδα.
Iq βαλκάνιας πούτσας, δεν είχε emoticon για την μαλακία που σε δέρνει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Το πρόβλημα ρε  καραγκιοζάκο είναι ότι όποιον δεν θεωρεί τους πρόσφυγες και μετανάστες επικίνδυνους είναι ανθέλληνας και μισεί την Ελλάδα.
Iq βαλκάνιας πούτσας, δεν είχε emoticon για την μαλακία που σε δέρνει

Α,τι έγινε;
Τώρα δεν είναι ίδιο το άρθρο του BBC με τα επίσημα στοιχεία του λιμενικού;
Για πλάκα σας γλεντάω χαϊβάνια..

Αλλά είναι κάτι που έχεις δίκιο τύπε.
Γιατί να τους θεωρείς επικίνδυνους τους πρόσφυγες και μετανάστες;
Αλλωστε και οι Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό ζώνονται που και που με κανένα εκρηκτικό,βιάζουν γυναίκες κατ'εξακολούθηηση,έχουν κάνει το μαχαίρι προέκταση του χεριού τους και άλλα πολλά.

Προχθές πάτησε ένα αμάξι έναν Έλληνα σε σημείο χωρίς διάβαση και μαζευτήκαμε όλοι και δείραμε τον οδηγό,
κάψαμε το αμάξι και μαχαιρώσαμε το ασθενοφόρο..

Κρίμα που δεν ήσουν στο διαγωνισμό να σε ψηφίσουμε.
Συνέχισε έτσι και του χρόνου θα είσαι φαβορί.

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
Α,τι έγινε;
Τώρα δεν είναι ίδιο το άρθρο του BBC με τα επίσημα στοιχεία του λιμενικού;
Για πλάκα σας γλεντάω χαϊβάνια..

Αλλά είναι κάτι που έχεις δίκιο τύπε.
Γιατί να τους θεωρείς επικίνδυνους τους πρόσφυγες και μετανάστες;
Αλλωστε και οι Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό ζώνονται που και που με κανένα εκρηκτικό,βιάζουν γυναίκες κατ'εξακολούθηηση,έχουν κάνει το μαχαίρι προέκταση του χεριού τους και άλλα πολλά.

Προχθές πάτησε ένα αμάξι έναν Έλληνα σε σημείο χωρίς διάβαση και μαζευτήκαμε όλοι και δείραμε τον οδηγό,
κάψαμε το αμάξι και μαχαιρώσαμε το ασθενοφόρο..

Κρίμα που δεν ήσουν στο διαγωνισμό να σε ψηφίσουμε.
Συνέχισε έτσι και του χρόνου θα είσαι φαβορί.
Δηλαδή μου λες ότι όλοι ή η πλειοψηφία των πρόσφυγων - μετανάστών(πες τους όπως θέλεις), αφήνουν την πατρίδα τους, ρισκάροντας εν μέρη την ζωή τους,  για να έρθουν να προκαλέσουν μαζικούς θανάτους, να βιάσουν και να αλλοιώσουν πληθυσμούς.

Αυτό που τους γλεντάς όλους, και αερογαμάς στην ουσία, είναι μεγάλη μαλακία. Να την κόψεις.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515
Σε μερικα χρονια πως θα γινει παρελαση σε λιγες μερες για την 28οκτ 

η επισιμη παρελαση θα ειναι πλεον το gay Parade

θα ξεροχυσουμε  :wanker: αμα δουμε στη παρελαση της 28ης τμημα αποτελουμενο από λαθρο + αλληλεγγιους κρατουντες ελληνικη σημαια καμμενη  :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δηλαδή μου λες ότι όλοι ή η πλειοψηφία των πρόσφυγων - μετανάστών(πες τους όπως θέλεις), αφήνουν την πατρίδα τους, ρισκάροντας εν μέρη την ζωή τους,  για να έρθουν να προκαλέσουν μαζικούς θανάτους, να βιάσουν και να αλλοιώσουν πληθυσμούς

Όχι τύπε,δεν τους λέω όπως θέλω.
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Πρόσφυγας->ο ερχόμενος από εμπόλεμη περιοχή ή κάποιος που τελεί υπό δίωξη(το δεύτερο είναι μεγάλη κουβέντα)
Μετανάστης->ο ερχόμενος από μη εμπόλεμη περιοχή με δικαιωμα διεύλευσης συνόρων
Λαθρομετανάστης->ο ερχόμενος από μη εμπόλεμη περιοχή, χωρίς δικαιωμα διεύλευσης συνόρων.

Αν δεν αποδέχεσαι τα παραπάνω που είναι η βάση του διαλόγου για το συγκεκριμένο θέμα,δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω διάλογος.

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
Όχι τύπε,δεν τους λέω όπως θέλω.
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Πρόσφυγας->ο ερχόμενος από εμπόλεμη περιοχή ή κάποιος που τελεί υπό δίωξη(το δεύτερο είναι μεγάλη κουβέντα)
Μετανάστης->ο ερχόμενος από μη εμπόλεμη περιοχή με δικαιωμα διεύλευσης συνόρων
Λαθρομετανάστης->ο ερχόμενος από μη εμπόλεμη περιοχή, χωρίς δικαιωμα διεύλευσης συνόρων.

Αν δεν αποδέχεσαι τα παραπάνω που είναι η βάση του διαλόγου για το συγκεκριμένο θέμα,δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω διάλογος.
Πιθανότατα διαφωνούμε, απλά απάντησε μου στην ερώτηση για να καταλάβω πως σκέφτεσαι
Οι περισσότεροι απο αυτούς αφήνουν την πατρίδα τους για να έρθουν να προκαλέσουν μαζικούς θανάτους, να βιάσουν και να αλλοιώσουν πληθυσμούς?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πιθανότατα διαφωνούμε, απλά απάντησε μου στην ερώτηση για να καταλάβω πως σκέφτεσαι
Οι περισσότεροι απο αυτούς αφήνουν την πατρίδα τους για να έρθουν να προκαλέσουν μαζικούς θανάτους, να βιάσουν και να αλλοιώσουν πληθυσμούς?

Σε χώρες με θεοκρατικά καθεστώτα,δεν υπάρχει η έννοια της πατρίδας,εξού και η ευκολία με την οποία αφήνουν οι συγκεκριμένοι πρόσφυγες το μέρος καταγωγής τους.

Εγώ όπως τους ζω στη Γερμανία,βλέπω ότι στο σύνολό τους έχουν έρθει για τα κοινωνικά επιδόματα και αν δεις και ένα video λίγες σελίδες πίσω,ούτε στο σχολείο εκμάθησης γλώσσας είναι συνεπείς,ούτε όταν τους στέλνουν για κάποια πρακτική στα πλαίσια εκμάθησης εργασίας.
Το 80% εγκαταλείπει την πρακτική του από την δεύτερη μέρα,παρά το γεγονός ότι δεν έχει τυπικά προσόντα για κάποια άλλη εργασία.

Το πρόβλημα λοιπόν έγκειται στην ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ εδώ και δεκαετίας ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ασυμβατότητα συγκεκριμένων λαών με τον δυτικό τρόπο ζωής,αλλά και η ΥΨΗΛΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ειδικά σε ΒΑΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ συγκριτικά με άλλους λαούς.

Οπότε όταν έχεις ήδη εδώ άραβες και λοιπούς μουσουλμάνους που έχουν σχηματίσει απροσπέλαστα γκέτο και δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στις τοπικές κοινωνίες πέρα από προβλήματα,ΠΟΙΟΣ ο λόγος να φέρεις περισσότερους;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom