Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Έντεκα ημέρες μετά το βιασμό ανήλικου Πακιστανού στον ίδιο χώρο
Νέο περιστατικό βιασμού μετανάστη στη Μόρια: Θύμα ένας Μαροκινός, δράστες τρεις Αλγερινοί

Τετοια ακουνε τα συριζοπουστάκια και
φωναζουν να ερθουν και αλλοι ταλιμπαν

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.158
Πόντοι
6.256
Νεος βιασμος στο κεντρο φιλοξενιας αλλοδαπών στη Μορια Λέσβου.3 Αλγερινοι και λοιπες βρωμοφατσες ληστεψαν και βιασαν 25χρονο αντρα.
Αρα, οι γυναικες-αδελφες μας ειναι ασφαλεις.
Τα καταφερε παλι ο αλεξης, νιωθουμε ασφαλεια.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Και γυναικες βιαζουν στα κεντρα φιλοξενιας
αλλα δεν το αποκαλύπτουν φοβουμενες τον λιθοβολισμο :S

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Κακώς.
Οι κώλοι των ΣΥΡΙΖΑίων , έπρεπε να γίνονται σουρωτήρια από τους λάθρους.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Παρατηρούσα σήμερα ελληνόπουλα 16 18 χρονών. Μιλάμε ο ορισμός των μου όλων. Το ένα μάλιστα το κρατούσε από το χέρι ο μπαμπάς του. Δεκαέξι και πάει βόλτα με τον μπαμπά του. Μοιραία αναπολησα τα πιο παλιά χρόνια και αναρωτήθηκα πως και ποίος θα κοντραριστεί με τα ισλαμοπιθηκια που το χουν σκάσει από πόλεμο και αρπάζουν ότι τους παρέχεται αφειδως και αμαχητί. Όχι τις γκομενες θα τους γαμανε αλλα θα τους φάνε τα λαρυγγια

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Παρατηρούσα σήμερα ελληνόπουλα 16 18 χρονών. Μιλάμε ο ορισμός των μου όλων. Το ένα μάλιστα το κρατούσε από το χέρι ο μπαμπάς του. Δεκαέξι και πάει βόλτα με τον μπαμπά του. Μοιραία αναπολησα τα πιο παλιά χρόνια και αναρωτήθηκα πως και ποίος θα κοντραριστεί με τα ισλαμοπιθηκια που το χουν σκάσει από πόλεμο και αρπάζουν ότι τους παρέχεται αφειδως και αμαχητί. Όχι τις γκομενες θα τους γαμανε αλλα θα τους φάνε τα λαρυγγια

Εχεις δικιο εν μερει. Οι σημερινοι νεοι μας φαινονται λιγο φλωροι. Από την άλλη, εχουμε κατι πιτσιρικάδες 18-20 χρονων στη σχολη που κανω κικμποξινγκ που γυαλιζει το ματι τους. Και ειμαστε και νοτια όχι σε τιποτα λαικες συνοικιες. Οποτε υπαρχουν δυο οψεις σε κάθε νομισμα. Με την καταλληλη ηγεσια, όλα γινονται...

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
:
Εχεις δικιο εν μερει. Οι σημερινοι νεοι μας φαινονται λιγο φλωροι. Από την άλλη, εχουμε κατι πιτσιρικάδες 18-20 χρονων στη σχολη που κανω κικμποξινγκ που γυαλιζει το ματι τους. Και ειμαστε και νοτια όχι σε τιποτα λαικες συνοικιες. Οποτε υπαρχουν δυο οψεις σε κάθε νομισμα. Με την καταλληλη ηγεσια, όλα γινονται...
Μακάρι φίλος αλλά πλέον οι ηγέτες είναι πουλημενοι και τα πρότυπα εντελώς διαφορετικά. Τα πάντα αξιόλογα τα υποβιβαζουν και τα εξαφανιζουν

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βάζουν στρατό μεσα στα hot spot..Με όπλα που να ειναι γεμάτα να δω αμα θα ξανακάνουν μαλακια τα γυφτοαραπια..Αλλα δεν γίνεται γιατί ξαφνικά έγιναν ευρωπαίοι και οι λάθρο και έχουν δικαιώματα.Δικαιωμα για βόλτα έξω απο το hot spot,δικαίωμα για μπανάκι σε παραλίες με τουρισμό,δικαίωμα να κλέβουν μελίσσια και να καίνε χωράφια κ.α. τέτοια..Δικαίωμα σε μια χώρα που σε φιλοξενεί για να ζήσεις με τον φόρο του έλληνα ΔΕΝ γίνεται να εχεις.Τουρισμο πρέπει να κάνουν οι τουρίστες που έρχονται ΝΟΜΙΜΑ για να τα ακουμπήσουν και οχι οι λάθρομεταναστες που ήρθαν λαθραία.Στα παπάρια μου για ποιον λόγο ήρθαν,κάποιοι ήρθαν για να γλυτώσουν τις ζωές τους απο τον θάνατο,κάποιοι γιατί ηταν οικονομικά κατεστραμμένοι στην πατρίδα του και κάποιοι άλλοι γιατί ηταν αποβράσματα που δεν τους ήθελε ούτε η ίδια τους η χώρα.Ηρθαν όμως και το μόνο που προσφέρουν ειναι επιβαρινση οικονομική,ψυχολογική και σωματική στους Έλληνες πολίτες και σε μια χώρα που ειναι ήδη βουτηγμένη μεσα στα σκατα και την κρατάμε ζωντανή με ηλεκτροσόκ..Παραγκωνιζουμε τα δικαιώματα του Έλληνα και ασχολούμαστε με τα δικαιώματα ξένων μεσα στην ίδια μας την πατρίδα..

Εδώ ο αλεξηε ειπε ότι "δεν υπαρχουν σύνορα" και ότι "δεν μπορει να κανει διακριση αναμεσα σε προσφυγες και μετανάστες". Τι να περιμενουμε εμεις μετα?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Τέτοιοι σκατόφλωροι , υπήρχαν πάντα, ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ (όχι μόνο αθήνα, σε όλες τις πόλεις και πρωτεύουσες νομών).

Από την άλλη , έχω προσωπικά 3 βαπτιστήρες στα χανιά, παιδιά κολλητών που γνωριστήκαμε στη θητεία μου στη σούδα. Είναι μεταξύ 16 και 19,5.
Δεν είναι κανείς από τους φλώρους των γυμναστηρίων με τα χαπακωμένα μπράτσα ........
αλλά αν τους δεις να ρίχνουν με καραμπίνα ή πιστόλια , θα σου φύγει το μυαλό!
Είναι κάτι φυσικό για αυτούς!
Ο ένας τρώει για πλάκα πολλούς 50ρηδες στα σκοπευτήρια της αττικής που το παίζουν σκοπευτές.

Αυτοί , όχι μόνο τρώνε για πλάκα κάθε αλβανό ή χασάν , αλλά ανυπομονούν κι όλας.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΣΑΝ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βάζουν στρατό μεσα στα hot spot..Με όπλα που να ειναι γεμάτα

Και θα τα χειρίζονται ποιοί ;

Ο "έχω εμπειρία μία γεμιστήρα" ;
Πλάκα κάνεις.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εχουμε κατι πιτσιρικάδες 18-20 χρονων στη σχολη που κανω κικμποξινγκ που γυαλιζει το ματι τους.

Αυτών γυαλίζει κυρίως από την αγαμία.
Αν τους κάτσει καμία, γίνονται καλές φιλιππινέζες.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Οι μόνιμοι στρατιωτικοί..Εποπ κοινός..Και να φάνε κανενα στα'ρχιδια μας,αυτο θελουμε άλλωστε!
Ρε λακη και μόνο η ψυχολογία οτι σε παρακολουθεί κάποιος ένοπλος σε κανει να φέρεσαι αλλιώς.

Εμπιστεύεσαι κανέναν στρατιωτικό στα χάλια που είμαστε σήμερα ;;;;;;;
Αν επιστράτευε πολίτες, που έχουν χόμπυ τα όπλα, πιο σίγουρος θα ένοιωθα!

Έχεις υποψη σου τι λέω ;
Έχεις πάει ποτέ στο ΚΕΒΟΠ ΣΚ σε προπονήσεις ;
Υπάρχουν πολλοί χομπίστες , που σε ξαπλώνουν με 9ρι στα 50μέτρα με την πρώτη.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Από την άλλη , έχω προσωπικά 3 βαπτιστήρες στα χανιά, παιδιά κολλητών που γνωριστήκαμε στη θητεία μου στη σούδα. Είναι μεταξύ 16 και 19,5.
Δεν είναι κανείς από τους φλώρους των γυμναστηρίων με τα χαπακωμένα μπράτσα ........
αλλά αν τους δεις να ρίχνουν με καραμπίνα ή πιστόλια , θα σου φύγει το μυαλό!
Είναι κάτι φυσικό για αυτούς!
Ο ένας τρώει για πλάκα πολλούς 50ρηδες στα σκοπευτήρια της αττικής που το παίζουν σκοπευτές.

Αυτοί , όχι μόνο τρώνε για πλάκα κάθε αλβανό ή χασάν , αλλά ανυπομονούν κι όλας.

Επειδή ετυχε να υπηρετησω ροδο πριν καμια εικοσαρια χρονια και από τους τριακοσιους της μοναδας να είναι οι διακόσιοι κρητικοι, δεν τους εχω και σε ιδιαιτερη εκτιμηση και ας εχω και ένα μερος της καταγωγης μου από αρκετα σκληροπυρηνικο μερος της κρητης. Ολο μαγκια αλλα τηγανιτα τιποτα. Κλαψομουνιδες και μαμακιδες, ολο για βυσμα εψαχναν. Όταν ηταν πολλοι μαζι, τοτε το παιζαν ανδρες. Ειχαμε και κατι γιδογαμηδες που εφυγαν από το μιτατο πρωτη φορα 20 χρονων για να πανε φανταροι.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Επειδή ετυχε να υπηρετησω ροδο πριν καμια εικοσαρια χρονια και από τους τριακοσιους της μοναδας να είναι οι διακόσιοι κρητικοι, δεν τους εχω και σε ιδιαιτερη εκτιμηση και ας εχω και ένα μερος της καταγωγης μου από αρκετα σκληροπυρηνικο μερος της κρητης. Ολο μαγκια αλλα τηγανιτα τιποτα. Κλαψομουνιδες και μαμακιδες, ολο για βυσμα εψαχναν. Όταν ηταν πολλοι μαζι, τοτε το παιζαν ανδρες. Ειχαμε και κατι γιδογαμηδες που εφυγαν από το μιτατο πρωτη φορα 20 χρονων για να πανε φανταροι.

Τι λέει αυτό ;
Εγώ αναφέρομαι σε 3 συγκεκριμένους, που έχουν συγκεκριμένα γνωρίσματα και επιδόσεις.
Οι 200 κρητικοί από τους 300 της μονάδας , ήταν όλοι καριόλια ;
Οι υπόλοιποι 100 ήταν όλοι αφρόκρεμα ;

Στην οδοντιατρική που σπούδασα, από τους 800 φοιτητές, μουνόπανα ήταν οι 750.
Στην νίκαια που ήταν το πατρικό μου, το 70% είναι καριόλια κουμμούνια που τον παίρνουν όλοι από παντού ...

πάει να πει κάτι ;
Και η κρήτη είναι ένα από τα μέρη της επαρχίας.
Νέους που δεν μασάνε, έχει σε πάρα πολλά μέρη.
Και στην πελοπόνησο (πλην κάτι πούστηδων καλαματιανών & πατρινών)
και στη θεσσαλία και στη μακεδονία ... παντού ............

Οι χειρότεροι ρεμπεσκέδες, είναι στα τουριστικά μέρη
και όπου το παίζουν πλούσιοι.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αυτοι που λες πάνε αλλα ποιος θα πληρώσει;και αν πληρώσει λέμε... με μισθό 400€ δεν θα κουνηθούν απο το σπίτι!

Από αυτούς που λέω, πολλοί επειδή καβλώνουν ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ και με δικά τους όπλα, των 5000ευρώ , όχι των 500 του στρατού.

Αλλά να έχουν νομιμοποίηση.

Εκει φαίνονται οι άνδρες πολιτικοί.
Να θεσπισει κάποιος ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ, όπως στην Ελβετία.
Προαιρετική !!!!!!!!
Ο μέσος ελβετός, λένε, πετυχαίνει μύγα στα 100 μέτρα με τουφέκι.
Βολές κάθε μήνα, όλοι !!!!!!
Βολές μόνο, όχι ... σκοπιές ....

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Όσο για τους άλλους που λες μακάρι να είχαμε πολιτικούς με αρχιδια να τους στηρίξουν για να τους αμολήσουμε να καθαρίσουν την βρώμα.

Εκεί είναι το παν.
Αλλά αυτοί δίνουν εύφημες μνείες στον κάθε μανκετοκούμπο ....... και του κάνουν πίπες
και προωθούν τα gay pride και τη νομιμοποίηση της κάνναβης ...
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ...........

Δες και τη νέα όπερα που έφτιαξε το ίδρυμα νιάρχου .......
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΤΙΡΙΟ ΟΠΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ...

ΔΕΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ...........
Παπαριές αναρχοκουμμουνιστικές ..........

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.158
Πόντοι
6.256
Εδώ ο αλεξηε ειπε ότι "δεν υπαρχουν σύνορα" και ότι "δεν μπορει να κανει διακριση αναμεσα σε προσφυγες και μετανάστες". Τι να περιμενουμε εμεις μετα?
Παλι σας παραμυθιασε ο αλεξης,
και συνορα υπαρχουν και διακριση στουςλαθρο κανει.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.158
Πόντοι
6.256
Τελικα το προσφυγικο ειναι καλης ποιοτητας κουτοχορτο.
Βλεπουμε με ενδιαφερον τι θα γινει με την εκπεδευση των λαθρο ΑΛΛΑ δεν εχουμε ιδεα τι σκαρωνουν οι τουρκοι στο αιγαιο.
Τελικα αν επρεπε να διαλεξω το κουταχορτο του σαμαρα η του αλεξη φυσικα θα διαλεγα του αλεξη.
Ο αλεξης εχει να κανει σοβαρη δουλεια (ξεπουλημα ολων).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom