mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 216
Απεχει μακρια η κοινη λογικη απ τη θολοκουλτουρα!
Ειναι τοσο μαλακας ο Ελληνας...
Ειναι τοσο μαλακας ο Ελληνας...
οι φασιστες ανα την ευρωπη περιμεναν ποσοσοστα 80-90% σήμερα και το αποτελσμα είνια να μην πάει καθολου ο κοσμος νσ ψηφίσει που ημαίνει οτι οι ουγκροι εχουν άλλα προβληματα και δεν του απασχολεί το προσφυγικό όπως και τους πρισσότρου ελληνεςακυρο - ξε-ακυρο αφου οι τυποι εχουν κλεισει τα σύνορα τι θα αλλαξει?
ολοι εδω θα μεινουν, που αλλου θα βρουν τσιπρα-μουζαλα- αλληλεγγιους :S
Τραβα ρε στησε κώλο στα λαθροπιθηκιαοι φασιστες ανα την ευρωπη περιμεναν ποσοσοστα 80-90% σήμερα και το αποτελσμα είνια να μην πάει καθολου ο κοσμος νσ ψηφίσει που ημαίνει οτι οι ουγκροι εχουν άλλα προβληματα και δεν του απασχολεί το προσφυγικό όπως και τους πρισσότρου ελληνες
δεν μιλας καλα...Τραβα ρε στησε κώλο στα λαθροπιθηκια
μπας και γλυτώσει καμια τον βιασμο
Ξερω οτι σε γαμανε τα ισλαμοορκ αλλά πρεπει
να στηνεσαι σε περισσοτερα
Αυτοκτονα ισλαμολάγνεδεν μιλας καλα...
ισλαμολάγνοι είσται εσείς, που ασχολείστε από το πρωι ως το βραδυ με αυτούς...Αυτοκτονα ισλαμολαγνε
Τραβα κανε χαρακιρι μπροστα στην κοπελαισλαμολάγνοι είσται εσείς, που ασχολείστε από το πρωι ως το βραδυ με αυτούς...
πας στοίχημα οτι δεν υπαρχει βιασμος;Αυτοκτονα ισλαμολάγνε
Εχετε τα μουτρα να γραφετε εδω μολις μετα
απο εναν βιασμο που εκαναν αυτοι που καλουσατε στην χωρα μας
Ναιπας στοίχημα οτι δεν υπαρχει βιασμος;
μιλάω για τον σημερινό, α την μυρτο δεν την βιασε, την σακαταψε ναι...Ναι
και η Μυρτώ επεσε και χτύπησε
Δεν την βιασε και σακατεψε ο πακης![]()
![]()
Αφου το λες ετσι θα ειναιμιλάω για τον σημερινό, α την μυρτο δεν την βιασε, την σακαταψε ναι...
πως;Αμα ο κουλης σφραγισει τα συνορα ευχαριστως να ξεχασω και τη μπιλντεμπεργκ και τη ζιμενς και την ανικανοτητα της νδ .
Εχω καθε δικαιολογια να ξεχασω, ελληνας ειμαι.
Ναι καλά..Αμα ο κουλης σφραγισει τα συνορα ευχαριστως να ξεχασω και τη μπιλντεμπεργκ και τη ζιμενς και την ανικανοτητα της νδ .
Εχω καθε δικαιολογια να ξεχασω, ελληνας ειμαι.
Με τον ιδιο τροπο που καταργηθηκε και ο ενφια.
τύπε αυτη η ευφυια που λές ειναι γνωστη και ως μετριοπαθές ισλάμ και δεν ειναι ανακάλυψη του Σοιμπλε,ειναι παλιο φρούτο και τώρα σάπισε και το εχουν δοκιμασει προ πάρα πολλου σε εκεινο το μπουρδέλο που λέγεται γαλλίαΗ πλέον ευφυής στάση για τους μουσουλμάνους μετανάστες, από τον γίγαντα Σόϊιμπλε!
ζητω η κυπρος...Με τον ιδιο τροπο που καταργηθηκε και ο ενφια.