Ιδού η Λέσβος, ιδού και το πήδημα....
Κι όμως η λύσις είναι απλή.
Και για τους Λέσβιους και για τους Σάμιους και για τους Κώες και για τους Χιώτες και για πάσα έναν Έλληνα που βλέπει τη γη του να χάνεται και το γένος του να αντικαθίσταται από αφροασιατικές μάζες...
Τι να τις κάμετε μωρέ τις διαδηλώσεις και τις πορείες και τις λοιπές ταρζανιές, αφού η καθεστωτική εξουσία σας έχει ήδη προγράψει για αντικατάσταση;
Τίποτε δεν θα κερδίσετε, ακόμα κι αν σας δούνε να φουντάρετε όλοι/ες μαζί στα βρώμικα νερά του λιμανιού.
Άσε που θα κουραστείτε και θα τα παρατήσετε, όπως το έπαθαν και οι προηγούμενοι "εξεγερμένοι", που νόμιζαν ότι οι γαλάζιοι ή οι ροζ συμμορίτες, δίνουν έστω και μια δεκάρα για τις διαμαρτυρίες των ιθαγενών τους....
Κι όμως η λύσις είναι μπροστά στα μάτια σας.
Το ξέρετε και το ξέρουν αλλά εσείς δεν τολμάτε ούτε να το σκεφτείτε κι αυτοί κάμουν ότι μπορούν, για να πάψετε να σκέπτεσθε...
Εδώ και τώρα λοιπόν, παρατήστε τις ταρζανιές και τις λεβεντομαγκιές, που δεν οδηγούν πουθενά και τραβάτε, έτσι όπως είσαστε συγκεντρωμένοι και φτιαγμένοι, να γραφτείτε στη Χρυσή Αυγή!
Ναι-ναι...
Μαζικά.
Κατευθείαν από τη συγκέντρωση, στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης.
Ένας-δύο-τρεις - χιλιάδες χρυσαυγίτες.
Να αστράψει Ελλάδα ο μαύρος σας αφροασιατικός ουρανός...
Και τότε θα δείτε πως σφίγγουν οι κώλοι και πως τρέχουν να "σας λύσουν τα προβλήματα" οι γαλάζιες, οι κόκκινες και οι ροζ σαύρες του καθεστώτος.
Γιατί αυτό [και το γνωρίζετε καλά] είναι το μόνο που τρομάζει τα αφεντικά των προδοτών.
Να μην θυμηθούν οι Έλληνες το: "Ποιοι ήντουσαν και ποιοι θα μπορούσαν να είναι!"
Εμπρός λοιπόν!
Ιδού η Λέσβος, ιδού και το πήδημα...
Μάλιστα κυρία μου - στη Χρυσή Αυγή!
Διότι τόσα χρόνια που μου το έπαιζες καθεστωτικιά και πολυπολιτισμικιά και έτσι, χαϊρι δεν είδες. Στο τέλος σου τη πέσανε οι τυχοδιώκτες των δύο ηπείρων και σου τη κάμανε τη ζωή ταραμά.
Κι επειδή δεν τα έχεις δει όλα, σου λέγω ότι τα χειρότερα έρχονται.
Για έλα να ιδείς εδώ στην Αθήνα, πως έχουνε καταντήσει ολόκληρες περιοχές. Για κατέβα
μεταξουργείο μεριά και κάτσε να μετρήσεις πόσα μαγαζάκια έχουνε κλείσει και πόσα σπιτάκια έχουνε ερημώσει, επειδή η εγχώρια πολιτική αλητεία εξανάγκασε τον φουκαρά τον ελληνόφωνο, να δεχτεί την πολυπολιτιμσικότητα, με το στανιό.
Για κάμε μια βόλτα στα χαυτεία, στην πλατεία Βάθη, στα σεπόλια, στα Πατήσσια, να δειςτι μαύρη μαυρίλα έχει πέσει σε τούτες τις γειτονιές, που ήσαν άλλοτε τα αναψυκτήρια των Αθηναίων.
Τα ίδια θα πάθεις και συ, στη Λέσβο, στην Κω, στη Σάμο, στην Κρήτη...
Γιατί να το ξέρεις - αυτό που ζεις σήμερα με τα χοτ σποτ, είναι μόνο η αρχή. Κάτσε να ξαμολυθούν οι αραπάδες και οι αλλαχουακμπαράδες στα πέριξ, περίμενε λίγο να γιομίσουν τα σχολεία σου με τα παιδιά τους και τότε θα αρχίσει σιγά-σιγά ο δικός σου μαρασμός.
Θα δεις τα μαγαζάκια σου να κλείνουνε και να ανοίγουν στη θέση τους Asia market...
Θα δεις τα ταβερνάκια σου να μετατρέπονται σε "φελαφελ μπαρ" και τα μπαράκια σου να σερβίρουν τσάι με αρνισιους κιοφτέδες...
Και τέλος θα δεις τα παιδακια σου να παιρνουν την αγουσα για καμια Αυστραλία, ενώ οι αλβανοκογκολέζοι θα σε γελάνε μέσα στα μούτρα, για το πόσο μαλακισμένη στάθηκες...
Στη Χρυσή Αυγή λοιπόν κυρία μου.
Κι όχι μοναχή σου. Εσύ, η οικογένεια σου, το σόι σου, η γειτονιά σου και όλοι όσοι πηρατε μια Ελληνική σημαία και μου κατεβήκατε στις διαδηλώσεις κατά των λαθρεποίκων.
Μαζικά.
Και να προβάρετε και τα φανελάκια με τον μαίανδρο. Θα σας πηγαίνουνε μούρλια - που είσαστε έτοιμες να μου φορέσετε φερετζέ.
Και μόλις βγει η βρώμα ότι στη Λέσβο, στη Χίο, στο Κιλκίς, στο Ηράκλειο, στην Πάτρα, οι Έλληνες πολιτογραφούνται χρυσαυγίτες, θα σου πως εγώ μετά, τι κλάμα έχει να πέσει στα λυγκόρνια του καθεστώτος.
Ασε που θα σε έχουνε μετά στα ώπα-ώπα!
Μέχρι κι η αστυνομία δηλαδή, μπορεί να δράσει όταν θα δει κανέναν αράπη να σε πηδάει παρά φύσιν και κατα φύσιν [γιατί τώρα περιμένει να τελειώσουν και οι επόμενοι]
Και όταν λέγω στη Χρυσή Αυγή, να εξηγούμεθα...
Όχι να πάμε στο κομμωτήριο και να δηλώσουμε αόριστα ότι θα "ψηφίσουμε Μιχαλολιάκο"
Όχι κυρία μου...
Όταν λέγω στη Χρυσή Αυγή, εννοώ ότι θα πας και θα γίνεις μέλος κανονικά. Θα πλερώσεις και συνδρομή [αμ' πως θα τα βγανει περα το κόμμα;]
Κι υστερα, θα λαβεις ανα χειρας την εφημεριδα μας, θα λαβεις και τα φεϊγ βολάν μας και θα σκασεις μυτη στις καφετεριες της πλατειας, να τα μοιραζεις, παρεα με τους αλλοους συναγωνιστες.
Και προπαντός, θα μαζωχτείτε εσύ και οι φιλες σου και οι γειτονισσες και οι υπολοιποι Ελληνες Μυτιληνιοι και θα ζητησετε απο τον Αρχηγο, να σας στειλει εμπειρα στελεχη στην Τοπικη, να σας οργανωσουν.
Κι επιπλεον θα κοιταξετε να φερετε πισω στο νησι τους χρυσαυγιτες που διωξατε, για να μην σας χαλανε την αλληλεγγυα πιατσα. Κι ακομα παραπανω, θα πιασετε αυτες τις ΜΚΟύδες και τις αλληλεγγυες σουρλουλούδες και θα τις ξεχεσετε πατοκορφα.
Ετσι, για να καταλαβουν το εγκλημα που διεπραξαν κατα του εθνους και του λαου.
Να η λυσις αδερφια μου...
Και εφαρμοστε την προτου να ειναι πολυ αργα....
Τωρα θα μου πεις, τα ηθελε κι εσας ο κωλος σας...
Διοτι οταν ειδατε να πεφτουν λεφτακια στο νησι, μου κανατε σαν τη χηρα, που χει να δει χαρα στα σκελια της, απο την πρωτη νυχτα του γαμου...
Και να τα φιλεματα στους "προσφυγες" [ποιους προσφυγες] και να οι γλυκες με τους αραπαδες [αραπη απο τη Συρια εχει δει κανεις:] και να τα σου-μου-του με τις απατες, τις ΜΚΟυδες, στο τελος σας εμεινε η χαρα για το νομπελ και σας εφυγαν οι τουριστες.
Και τι περιμενες ρε φουκαρα, απο τον τριτοκοσμικο τυχοδιωκτισμο, που πλακωσε στο νησι σου;
Να ερθει ο Συριος λεφτας να τα ακουμπήσει σε σενα;
Και καλα πιστεψες οτι οι παμπονηροι Συριοι [απογονοι των Φοινικων] ειναι τοσο μαλακες, που θα σου δωσουν το μπαγιοκο τους, ενω μπορουν καλλιστα να το δωκουν στον Ολλανδο ή στον Γερμανό ή στον Αμερικάνο;
Φυσικο ηταν ρε χάνοι, να φυγουν σιγά-σιγα όσοι ειχανε παραδακι και να ξωμεινουνε σε σας οι λιμασμενοι.
θα μου πεις - μα με ξεγελασανε οι ροζ συμμοριτες, οτι ταχα μου ανθρωπισμος και ετσι κι αυτοι εδω σφαζονται μεταξυ τους.
Τριχες!
Τα λεφτα σε ξεγελασανε και φερθηκες τοσο ηλιθια, που για να παρεις τις πεντε δεκαρες των αφγανοκογκολεζων, εχασες τα δολλαρια των τουριστων και τωρα κινδυνευεις να χασεις και την κωλοτρυπιδα σου.
Αυτη ειναι η πασα αληθεια αδερφε μου Λέσβιε.
Τελος παντων κι επειδη ποτε δνε ειναι αργα για μια ειλικρινη μεταμελεια, κοιτα τωρα να μην τη ξαναπατησεις.
Τραβα μαζι με ολο σου το σόι να γραφτεις στη Χρυση Αυγη και ασε τις ταρζανιες.
Εδω χρειαζεται συλλογικος και οργανωμενος αγωνας, διότι ουδέποτε στην ιστορίαμε πορδε΄ς δεν βάφτηκαν αυγά.
Αλλωστε βαθια μεσα σου το ξερεις πολυ καλα κι ας μην τολμας να το πεις.
Αλλη σανίδα σωτηριας απο τη Χρυση Αυγη δεν υπαρχει.
Ιδου η Λεσβος, ιδου και το πηδημα....