Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Να αποταχθεί άμεσα από το Συριζεϊκο Ναυαγοσωστικό Σώμα, τι θα πεί ο θείος Σόρος!
Ανεπίτρεπτα πράγματα!!!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Nομιζω οτι αυτη η φωτο ειναι πιο αντιπροσωπευτικη
της ποιοτητας των ''προσφυγων''

Συνημμένα

• migranti.jpg
    migranti.jpg
    86,4 KB · Εμφανίσεις: 29

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.481
Πόντοι
6.256
Χρυση αυγη δε βλεπω, αδελφες εγιναν , μαλλον ηταν ε? οπου ακους πολλα αντριλικια σημαινει κοτες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.856
Πόντοι
6.515
Χρυση αυγη δε βλεπω, αδελφες εγιναν , μαλλον ηταν ε? οπου ακους πολλα αντριλικια σημαινει κοτες.

ερχονται τυποι, η χρυση αυγη δεν σας αρεσε (στο 93%) ετοιμαστε τωρα τα κολαρακια σας τα δικα σας των μαναδων σας, των κοριτσιων σας, παρτε μαλακες

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ακομα υποδικοι ειναι τυπε
Ο Μαδουρο Σαμαρας φροντισε να τους φιμώσει με την απειλη
της φυλακης
Με την βοηθεια των ΜΜΕ βεβαιως

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.856
Πόντοι
6.515

θα ρθουνε κι εδώ μην ανησυχητε, η ΧΑ σας εφταιγε μαλακες τσιμπησατε τη συνωμμοσια του πιτσαδρου και του εργολαβου καναλαρχη, τοσο μυαλο ειχατε κοπανοι που θα αποφασιζε ενα κομμα να σκοτωσει έναν αριστερο ραπερ που τον ηξερε μονο η μανα του, και μετα? τι? τι θα κερδιζε?

φατε τωρα λαθρο  :zfuck:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Θα σου πω κάποια πράγματα αγαπητέ....
Με ενοχλεί η υποκρισία.....
Άσχετα αν δε χωνεύω την Αριστερά ούτε με 100 σόδες, οι λύσεις δεν είναι τόσο απλές σε τέτοια θέματα. Φυσικά και δεν υιοθετώ τις @@ριες περί Αρείας φυλής και της οδού Φυλής θα έλεγα.....
Όλοι μας πριν χιλιάδες, άντε εκατομμύρια χρόνια βγήκαμε από κάποια αγέλη "ανθρώπων", έχουμε όλοι κοινές ρίζες. Με το διάβα όμως του χρόνου, αρχίσανε και σκορπίζανε με αποτελέσμα να γίνονται διαφορετικοί. Αν έλθω εγώ στο σπίτι που μένεις οφείλω να προσαρμοστώ κι αμφιβάλλω αν με ανεχθείς είτε εσύ είτε εγώ, τράβα στο διάολο και φύγε θα μου πεις, κόβω να αρπαχτούμε....
Πόσο μάλλον δε θα υπάρχουν αντιπαλότητες με ομάδες ανθρώπων διαφορετικής νοοτροπίας....
Από την άλλη μεριά άνθρωποι είναι κι αυτοί εκεί κάτω, σίγουρα δυστυχούν στις χώρες τους, αλλά δεν παλεύουν όσο θα έπρεπε. Και στην τελική τα γαμιόλια οι μεγάλες κι ισχυρές χώρες της Δύσης, τόσα χρόνια τους εκμεταλλεύτηκαν κι όχι εμείς, ας πάνε σε αυτούς να τους γεμίσουν με μπόμπες και να τους γαμήσουν τα ράμματα, όχι εμάς που ευθυνόμαστε το λιγότερο (για να μην πω καθόλου).....
Στην Αμερική δε μπορούν να πάνε κολυμπώντας, ΟΚ να γεμίσουν εδώ Αγγλίες, Γερμανίες, Ισπανίες (άλλα καριόλια κι αυτοί ξεζούμιζαν τη Νότια Αμερική αιώνες), όχι εμάς ρε γαμώτο.......
Έχουν πλούτο στις χώρες τους και μπορούν να ζήσουν άνετα, ας παλέψουν να τον πάρουν στα χέρια τους. Και το εύχομαι ολόψυχα.

Ωραια τα λες αλλα τη μοιρα των ανθρωπων οριζουν τα ψυχρα νουμερα. Στις χωρες τους εχουν μεγαλη γεννητικοτητα. Στη δικη μας τη μικροτερη του κοσμου. Λογικο οι απο εκει να θελουν να ερθουν εδω. Αν δεν τους σκοτωσουμε, θα μας σκοτωσουν. Σε ισχυρες γεννητικα και πολιτισμικα χωρες μπορει να ενσωματωθουν καποτε μπασταρδευοντας το ντι εν ει τους. Πας στην Αγγλια και περιμενεις στην ουρα για να επιβιβαστεις στο λεωφορειο, ακολουθεις τον καθε κανονα. Οχι γιατι σε κυνηγαει ο μπατσος, αλλα γιατι επιβαλλουν τον πολιτισμο τους. Εμεις οι Ελληνες δεν μπορουμε να τον επιβαλλουμε. Αν ζησουμε μαζι με ξενους, εμεις ειμαστε που θα ενσωματωθουμε σε αυτους. Καθε μερα το βλεπει οποιος γυρναει στην πιατσα και μπορει να συγκρινει με το εξωτερικο. Ειμαστε γερασμενοι και αδυναμοι. Αν δεν σκοτωσουμε, θα μας σκοτωσουν. Δεν υπαρχει αλλη δυστυχως λυση, η αιματοχυσια ειναι η τελευταια μας ελπιδα για να επιζησει το γενος.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.481
Πόντοι
6.256
Πολλα πρεπει να γινουν.
Για την ωρα παιζουμε το πουλι μας

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πολλα πρεπει να γινουν.
Για την ωρα παιζουμε το πουλι μας

Μονοι μας δεν θα κανουμε τιποτα. Χρειαζομαστε εναν αυταρχικο ηγετη που θα μας οδηγησει στον πολεμο και τη δοξα. Ο Ελληνας οταν εχει ηγετη γινεται ηρωας!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.856
Πόντοι
6.515

Συνημμένα

• kasidiaris tatoo.jpg
    kasidiaris tatoo.jpg
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 21

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οίκος ανοχής η Ελλάδα.

Οι αριστεροί κάνανε την Ελλάδα ακριβώς όπως έχουνε τα σπίτια τους.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
2/39 -> ΚΕΕΔ -> 35 Μ.Κ. -> ΕΛΔΥΚ
ξενέρωσα και έφυγα από την 35... με γάμησε η ελδυκ, εγώ ήθελα αλεξίπτωτα ή λοκ και πήρα τα @@ μου μόλις μου ήρθε η ένδειξη για την Κύπρο.

Δε γαμιέται όμως, από το να έχω το μπερέ και να είμαι πεζοναύτης ή κάτι λέσια σαν τους χελίστες, που μόνο Ε.Δ. δεν είναι καλύτερα απλός πεζικάριος.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
2/39 -> ΚΕΕΔ -> 35 Μ.Κ. -> ΕΛΔΥΚ
ξενέρωσα και έφυγα από την 35... με γάμησε η ελδυκ, εγώ ήθελα αλεξίπτωτα ή λοκ και πήρα τα @@ μου μόλις μου ήρθε η ένδειξη για την Κύπρο.

Δε γαμιέται όμως, από το να έχω το μπερέ και να είμαι πεζοναύτης ή κάτι λέσια σαν τους χελίστες, που μόνο Ε.Δ. δεν είναι καλύτερα απλός πεζικάριος.

απο την 35 εφυγες η μηπως σε διωξανε?  :rolleyes: :rolleyes:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
απο την 35 εφυγες η μηπως σε διωξανε?  :rolleyes: :rolleyes:
ρε βλακαμά, στις Ε.Δ. σε διώχνουνε μόνο εάν έχεις πρόβλημα, άπαξ και είσαι υγιής ΔΕ μπορούνε να σε διώξουνε και δε διώχνουνε κανέναν. Χοντροί, κουτσοί στραβοί ακόμα και άτομα που δεν είχανε δώσει καν τα αθλήματα για τις Ε.Δ. τους στείλανε στο πεύκο.
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας, οπότε δε μπορούσανε να με διώξουν, έφυγα μόνος μου.

Κάποιοι παίρνουνε μπερέ κάνοντας μόνο υπηρεσίες, ή περνάνε τη θητεία τους ψήνοντας μπιφτέκια στις λέσχες ή ξύνοντας τ' αρχίδια τους. Εγώ τέτοια ξεφτιλίκια δεν κάνω.
Άμα ήθελα να έχω το μπερέ για τις γκόμενες, θα το έπαιζα χελίστας, ή πεζοναύτης στον Αυλώνα ή στο Βόλο :vomit:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
ρε βλακαμά, στις Ε.Δ. σε διώχνουνε μόνο εάν έχεις πρόβλημα, άπαξ και είσαι υγιής ΔΕ μπορούνε να σε διώξουνε και δε διώχνουνε κανέναν. Χοντροί, κουτσοί στραβοί ακόμα και άτομα που δεν είχανε δώσει καν τα αθλήματα για τις Ε.Δ. τους στείλανε στο πεύκο.
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας, οπότε δε μπορούσανε να με διώξουν, έφυγα μόνος μου.

Κάποιοι παίρνουνε μπερέ κάνοντας μόνο υπηρεσίες, ή περνάνε τη θητεία τους ψήνοντας μπιφτέκια στις λέσχες ή ξύνοντας τ' αρχίδια τους. Εγώ τέτοια ξεφτιλίκια δεν κάνω.
Άμα ήθελα να έχω το μπερέ για τις γκόμενες, θα το έπαιζα χελίστας, ή πεζοναύτης στον Αυλώνα ή στο Βόλο :vomit:

αγριεψες πολυ στο στρατο τυπε  :huh:

που ειναι τα σερν

που ειναι τα ποδηλατα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom