Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
δηλαδή εγώ δεν κάνω αγορές?οι άνεργοι δεν αγοράζουν? όσο για τα τσιγάρα μπορεί να μην καπνίζει και να μην έχει μεταφορικό μέσο η να μην πίνει αλκόολ
Με ποιου τα λεφτα κάνεις αγορες ρε ΠΑΡΑΣΙΤΟ
Με τα δικά μας που παιρνεις απο το ταμειο ανεργιας
και λες οτι πληρώνεις και φορους
ΨΟΦΑ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
δηλαδή εγώ δεν κάνω αγορές?οι άνεργοι δεν αγοράζουν? όσο για τα τσιγάρα μπορεί να μην καπνίζει και να μην έχει μεταφορικό μέσο η να μην πίνει αλκόολ

Αγορά με ποιανού λεφτά κάνεις;
Με των υπολοίπων;

Εσύ παράγεις κάποιο έργο,παρέχεις κάποια υπηρεσία,συμβάλλεις στην οικονομία;

Στο μόνο που συμβάλλεις είναι στην αποσάρθρωση της κοινωνίας και την αλλοίωση της Ελλάδας
και μάλιστα ζώντας με λεφτά ανθρώπων που δεν ρωτήθηκαν ποτέ αν θέλουν να ταϊζουν εθνοπροδοτικά
παράσιτα σαν του λόγου σου.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Αυτός που παίρνει 800 και 1000 ή ο ψιλικατζής είναι στο αφορολόγητο ρε τσιπρόσκυλο του πέους;

Με αυτών τα λεφτά, βλάκα, πήγες διακοπές και αράζεις στα Εξάρχεια και στο City Plaza αντί να κόψεις τον κώλο σου να βρεις δουλειά.

ΠΑΡΑΣΙΤΟ.

εγώ αναφέρθηκα ότι πολλοί συνομήλικοί μου αμείβονται με μισθό 500€ το μήνα και αν με καθυστέρηση ένσημα 4ώρου και είναι στο αφορολόγητο  αυτός που αμείβεται με περισσότερα ε΄ναι λογικό να πληρώνει ένα φόρο για να στηρίζει αυτόν που αμείβεται λιγότερο
όσο για τα υπόλοιπα ο ελεύθερος χρόνος είναι δικός μου και τον άνω ότι γουστάρω εγώ

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Στα τρια τελευταια ποστ
χαραχτηριζεσαι ως ΠΑΡΑΣΙΤΟ
σε προβληματιζει καθολου :think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.294
Πόντοι
5.506
εγώ αναφέρθηκα ότι πολλοί συνομήλικοί μου αμείβονται με μισθό 500€ το μήνα και αν με καθυστέρηση ένσημα 4ώρου και είναι στο αφορολόγητο  αυτός που αμείβεται με περισσότερα ε΄ναι λογικό να πληρώνει ένα φόρο για να στηρίζει αυτόν που αμείβεται λιγότερο
όσο για τα υπόλοιπα ο ελεύθερος χρόνος είναι δικός μου και τον άνω ότι γουστάρω εγώ

Αμφισβητείς οτι σου αξίζει ΠΕΙΝΑ ΜΑΥΡΗ;

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
εγώ αναφέρθηκα ότι πολλοί συνομήλικοί μου αμείβονται με μισθό 500€ το μήνα και αν με καθυστέρηση ένσημα 4ώρου και είναι στο αφορολόγητο  αυτός που αμείβεται με περισσότερα ε΄ναι λογικό να πληρώνει ένα φόρο για να στηρίζει αυτόν που αμείβεται λιγότερο
μπας και αυτος γραφει αυτα για να  σπαει απλα πλακα..??

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
εσύ έχεις γίνει λούμπεν και πλέον έχεις στρατευτεί με το κεφάλαιο  και εξυπηρετείς το σκοπό του
ακριβώς αυτό το κεφάλαιο με έχει φτωχοποιήσει για να εκμεταλλευτεί την αξία της υπερεργασίας μου. Δεν είναι σύνηθες πολλοί συνομήλικοι μου να εργάζονται 12 ώρα με ένσημα 4ώρου και μισθό 500€ με καθυστέρηση μάλιστα
σαφώς και στο σίτυ πλάζα μα και παντού είναι γνωστές οι απόψεις μας περί θρησκείας άλλο που οι κάποιοι διαφωνούν επίσης αρκετοί πρόσφυγες δεν είναι τόσο κολλημένοι με τη θρησκεία

Παλι καλα που δεν με είπες ρομπεν των δασών  :2funny: :2funny: :2funny:

Αφου δεν εργαζεσαι βρε παράσιτο, πως η πλουτοκρατια κερδίζει την αξία της υπερεργασίας σου???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δηλαδή στους μουσουλμανους λαθρομεταναστες και προσφυγες τους λέτε ότι ο Αλαχ δεν υπάρχει και ότι η πλουτοκρατια ταυτιζεται με τον Μωάμεθ???

Προσεξε λεφτι γιατι ή λες ψεματα ή ήδη σου εχουν κοψει τα @@ σου .....  

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Αφου δεν εργαζεσαι βρε παράσιτο, πως η πλουτοκρατια κερδίζει την αξία της υπερεργασίας σου???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δηλαδή στους μουσουλμανους λαθρομεταναστες και προσφυγες τους λέτε ότι ο Αλαχ δεν υπάρχει και ότι η πλουτοκρατια ταυτιζεται με τον Μωάμεθ???

Προσεξε λεφτι γιατι ή λες ψεματα ή ήδη σου εχουν κοψει τα @@ σου .....  

πιστεύεις δηλαδή ότι δεν έχω εργαστεί ποτέ? έχω εργαστεί και στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στο δημόσιο τότε η πλουτοκρατία κέρδισε από την αξία της υπερεργασίας μου
στους μουσουλμάνους και τους μετανάστες σεβόμαστε τις απόψεις μας και λέμε ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού για να τον αποπροσανατολίζει από τα ταξικά του προβλήματα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.294
Πόντοι
5.506
πιστεύεις δηλαδή ότι δεν έχω εργαστεί ποτέ? έχω εργαστεί και στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στο δημόσιο τότε η πλουτοκρατία κέρδισε από την αξία της υπερεργασίας μου
στους μουσουλμάνους και τους μετανάστες σεβόμαστε τις απόψεις μας και λέμε ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού για να τον αποπροσανατολίζει από τα ταξικά του προβλήματα

Τι λες βρε ραμολιμέντο. Κέρδισε η πλουτοκρατία από σένα όταν, αφου έγλυψες ενα σωρό σκατομένα σώβρακα, βαρούσες σφραγίδες 8 μήνες στη ΔΕΗ και πληρωνόσουν κι από πάνω και όταν σε πετούσαν με τις κλωτσιές τα αφεντικά σου επειδή αντί να δουλεύεις για τα χρήματα που σου έδιναν, ξεσήκωνες και τους υπόλοιπους για τα εργασιακά τους "δικαιώματα";;

Πόσο ποτισμένο παρσιτισμό έχεις μέσα στο κρανίο σου βρε ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
λέμε ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού για να τον αποπροσανατολίζει από τα ταξικά του προβλήματα

Σε ποιά γλώσσα τους το λέτε ρε τρύπιοι,στη γλώσσα του έρωτα  :pipa2:

Ψεύτες είστε,ποτέ καμία συλλογικότητα δεν έχει πετάξει ούτε ΕΝΑ τρικάκι,δεν έχει κολλήσει ούτε ΜΙΑ αφίσα που να έχει σαφή θέση απέναντι ΚΑΙ στο ισλάμ.

Postαρε ρε προπαγανδιστή ΕΝΑ αφισάκι από μια δραστηριότητα που να περιλάμβανε κουβέντα περί ισλάμ.
ΜΙΑ μονάχα.

Ψεύτες μια ζωή.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.853
Πόντοι
6.515
Δεν είναι σύνηθες πολλοί συνομήλικοι μου να εργάζονται 12 ώρα με ένσημα 4ώρου και μισθό 500€ με καθυστέρηση μάλιστα

σε λιγο που θα μπουν και οι λαθρο σου στην αγορα εργασιας θα δεις ποσο θα παει το μηνιατικο τυπε  :S

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566

Η πλουτοκρατία ομως στην περιπτωση της ΔΕΗ είναι βασικά το δημόσιο λεφτι, οπότε προσφερες στον λαο μεσω της οποιας εργασίας σου, λεμε τώρα...

Νομίζω πως εχω λύση για την περιπτωσή σου... κοινωνική εργασιά σε δημόσιους φορείς με μισθο 100-200 ευρώ ωστε η οποια υπερεργασια σου να πηγαίνει στο κράτος.

Το ότι λέτε ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού στους μουσουλμανους δεν παίζει λεφτι μου, θα σε ειχαν  :fuck2: στην καλύτερη περίπτωση... βλεπω λες και ψεματακια...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.853
Πόντοι
6.515
μπας και αυτος γραφει αυτα για να  σπαει απλα πλακα..??

αυτό παιζει να ισχυει τυπε, αξιο προσοχης είναι όμως ότι δεν χανει την ψυχραιμια του παρα του ότι οι περισσοτεροι του τα χωνουν.

Αυτό δειχνει κατι σαν στρατευμενος, κατι πχ σαν ΚΚΕ  :think:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Σε ποιά γλώσσα τους το λέτε ρε τρύπιοι,στη γλώσσα του έρωτα  :pipa2:

Ψεύτες είστε,ποτέ καμία συλλογικότητα δεν έχει πετάξει ούτε ΕΝΑ τρικάκι,δεν έχει κολλήσει ούτε ΜΙΑ αφίσα που να έχει σαφή θέση απέναντι ΚΑΙ στο ισλάμ.

Postαρε ρε προπαγανδιστή ΕΝΑ αφισάκι από μια δραστηριότητα που να περιλάμβανε κουβέντα περί ισλάμ.
ΜΙΑ μονάχα.

Ψεύτες μια ζωή.

Ολοι αυτοί σαν τον λεφτι νομίζουν ότι λογω της τραγικης κατάστασης των λαθρομεταναστών, θα τους κανουν γενιτσαρους του κομμουνισμού.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δεν θα βρεις υλικό που να προβάλουν σε λαθρομεταναστες και να μιλάνε κατά του ισλάμ τυπε μου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ολοι αυτοί σαν τον λεφτι νομίζουν ότι λογω της τραγικης κατάστασης των λαθρομεταναστών, θα τους κανουν γενιτσαρους του κομμουνισμού.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δεν θα βρεις υλικό που να προβάλουν σε λαθρομεταναστες και να μιλάνε κατά του ισλάμ τυπε μου.

Να πάει να γαμηθεί κι ο λέφτης και οι σύντροφοί του που με τις αυταπάτες τους βυθίζουν κι άλλο την Ελλάδα.

Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το μέλλον της Ελλάδας κι ας ξέρω ότι δεν θα ξαναζήσω ποτέ εκεί.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Stories

Νέο!