Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Δικαιωμα της.
Εδω ενας ειχε ανοιξει θεμα για το αν θα καταληξουν οι Συριες στα μπουρδελα του Μεταξουργειου ή καπως ετσι. Καποιοι περιμενουν να εκμεταλευτουν τη δυστυχια αυτων των ανθρωπων, η συγκεκριμενη το κανει ηδη. Ετσι ειναι ο καπιταλισμος, οι εχοντες εκμεταλετονται τους μη εχοντες. Ξερεις ποσες πουσταρες γεμιζουν αραβικο και ασιατικο κρεας το κωλαντερο τους στο Π. Αρεως.

Ωραία τα λές, αλλά αφού τρώς κι εκμεταλλεύεσαι τίς ψωλές τών Αφγανών, ποιός ο λόγος να κάνεις
"αντιρατσιστικές" δηλώσεις; Μάλιστα η κυρία δηλώνει ότι δέχεται....σεξιστικά σχόλια!
Αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για σεξουαλική εκμετάλλευση σε "φιλάνθρωπο και αλληλλέγγυο"
περιτύλιγμα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτη μπορει να ειναι χαζοχαρουμενη, αλλα δεν νομιζω να τους εφερε για να την πηδανε. Ασχετα αμα μπορει και να συμβει η να εχει ηδη συμβει.
Καταρχας δεν ειναι μπαζο, μπορει ευκολα να βρει γαμησι, αμα τους εφερνε για αυτον τον συγκεκριμενο σκοπο δεν θα το διαφημιζε.
Απλα καποιοι δεν γουσταρουν την κινηση της και κραζουν.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ναι. Προφανως τα ιδια παιδια που αν καποιος συμμαθητης τους εχει καποιο κινητικο προβλημα, τον ξεφτιλιζουν καθημερινα.
Αυτες ειναι οι αριστερο-κουλτουριάρικες ευαισθησιες της "Μανωλαδας". Δηλαδη ειμαστε αριστεροι, λειτουργουμε με αλαζονεια και υφακι στους γυρω μας, ειμαστε επιλεκτικα ευαισθητοι μονο σε οσα θα επαυξησουν την "εικονα μας", για παραδειγμα ειμαστε λάβροι απεναντι στην αδικια που υφιστανται οι πακιστανοι που μαζευουν φραουλες στην Μανωλαδα, αλλά τον διπλανο μας τον εχουμε χεσμενο.
Δεν εχετε παρατηρησει αυτην την γνησια και εμφυτη ΚΑΚΙΑ με την οποια ο καθε συνειδητοποιημενος αριστερος βγαζει την "ευαισθησια" του?
Κοιταξετε τον λεφτη απο πανω ας πουμε. Μιλαει για αλληλεγγυη και στο τελος λεει "στις τρυπες σας". Αλλά δεν γινεται να εισαι ευαισθητος κατα περιπτωση. Αυτο ειναι υποκρισια.
Αυτα τα σιχαματα ειναι οι αριστεροι.
Τωρα τι βλακειες καθεσαι και λες; Τετοιες δρασεις γινονται κυριως για την ευαισθητοποιηση των παιδιων. Σημερα αυτο, αυριο σε καποιο ειδικο σχολειο, αυριο για κατι αλλο.
Τετοιες δρασεις αν και οπως γινονται δεν εχουν τρομερο αποτελεσμα γινονται για αυτον τον λογο, για να μην ξεφτυλιζουν αυτον που ειναι διαφορετικος, που ειναι σε καροτσακι, που ειναι ξενος.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.448
Πόντοι
6.256
Αυτη η ασημαντη το κανε για να διαφημιστει λιγο, σιγα μην τους φιλοξενει, θα τους δωσαν κανα φραγκο για τη φωτογραφιση, ειπαμε, μερικοι τα κονομανε απ την υποθεση φιλανθρωπος, .
Τα 25 χρονια κυβερνησεων προδοτωνγια σκεφτειτε ποσοι εκμεταλευτηκαν τους αλβανους βουλγαρους κτλ,
Εσεις εδω στο μπουρδελα δηλαδη λιγα σας επεσαν τα θεομουνα τα ρωσικα στη φυλης τη δεκαετια ενενηντα, ,
Τοτε δεν ηταν λαθροεισβολη δηλαδη?  και τοτε ηταν και τωρα ειναι.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
[size=12pt]Αυτα τα σιχαματα ειναι οι αριστεροι.[/size]

Και η ΝΔ ειναι συνοδοιπορος τους !!!!
Και φυσικα ... οι κυριες του Ψυχικου της ΝΔ και οι χαλβαδες της
δεν ειναι "αντικομμουνιστες".

Αλλιμονο ... Τζιζ ...

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Αυτη μπορει να ειναι χαζοχαρουμενη, αλλα δεν νομιζω να τους εφερε για να την πηδανε. Ασχετα αμα μπορει και να συμβει η να εχει ηδη συμβει.
Καταρχας δεν ειναι μπαζο, μπορει ευκολα να βρει γαμησι, αμα τους εφερνε για αυτον τον συγκεκριμενο σκοπο δεν θα το διαφημιζε.
Απλα καποιοι δεν γουσταρουν την κινηση της και κραζουν.

Σού υπενθυμίζω δηλώσεις συριζαίων ότι οι λαθρομετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό!!!

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Δικαιωμα της.
Εδω ενας ειχε ανοιξει θεμα για το αν θα καταληξουν οι Συριες στα μπουρδελα του Μεταξουργειου ή καπως ετσι. Καποιοι περιμενουν να εκμεταλευτουν τη δυστυχια αυτων των ανθρωπων, η συγκεκριμενη το κανει ηδη. Ετσι ειναι ο καπιταλισμος, οι εχοντες εκμεταλετονται τους μη εχοντες. Ξερεις ποσες πουσταρες γεμιζουν αραβικο και ασιατικο κρεας το κωλαντερο τους στο Π. Αρεως.
  Να και κατι χρησιμο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
pros.jpg

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.459
Πόντοι
216
Αφου δε τους φοβασαι...
Φιλοξενεις κανεναν σπιτι σου?
Πηγες να ξεσκατισεις κανενα?
Τους αγορασες κανενα κομματι κρεας να φανε?
Τους πηγες καμια βολτα με το αμαξι σου να δουνε τις ομορφιες της νεας τους πατριδας?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Αφου δε τους φοβασαι...
Φιλοξενεις κανεναν σπιτι σου?
Πηγες να ξεσκατισεις κανενα?
Τους αγορασες κανενα κομματι κρεας να φανε?
Τους πηγες καμια βολτα με το αμαξι σου να δουνε τις ομορφιες της νεας τους πατριδας?

1ον αδυνατώ να φιλοξενήσω κάποιον γιατί μένω σε ένα σπίτι σχεδόν 40 τετραγωνικά με το ζόρι χωράω εγώ
2ον έχω προσφέρει εθελοντική εργασία και έχω προσφέρει σε αυτούς από το υστέρημα μου είδη πρώτης ανάγκης παρότι άνεργος
3ον δεν έχω αυτοκίνητο και κανένα μεταφορικό μέσο

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
1ον αδυνατώ να φιλοξενήσω κάποιον γιατί μένω σε ένα σπίτι σχεδόν 40 τετραγωνικά με το ζόρι χωράω εγώ
2ον έχω προσφέρει εθελοντική εργασία και έχω προσφέρει σε αυτούς από το υστέρημα μου είδη πρώτης ανάγκης παρότι άνεργος
Xεράκια δεν έχουν :think:
Μου θυμιζει κάτι τυπους που πάνε Αφρικη και σκαβουν και οι μαυρούληδες τους κοιτανε :S

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

40 τμ σπίτι ??? και δεν χωράς ?? πόσα κιλά είσαι ρε παίκτη μου ???

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Είδες πάντως η Δώρα για να είναι αδύνατη; Δύο νταγκλαράδες μπόρεσε να πάρει σπίτι της και κοιμούνται και στο ίδιο κρεβάτι κι οι τρεις!
Οπότε καλή διάθεση να υπάρχει...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σού υπενθυμίζω δηλώσεις συριζαίων ότι οι λαθρομετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό!!!
Hδη εχει συμβει. Οι Αλβανοι, Βουλγαροι, κτλ, τι ειναι; Ας μην παω στους υπολοιπους, ας μεινω σε αυτους που εχουν αφομοιωθει σε καποιο βαθμο.
Τους Συριους περιμεναν;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Hδη εχει συμβει. Οι Αλβανοι, Βουλγαροι, κτλ, τι ειναι; Ας μην παω στους υπολοιπους, ας μεινω σε αυτους που εχουν αφομοιωθει σε καποιο βαθμο.
Τους Συριους περιμεναν;

Oι Αλβανοί κι οι Βούλγαροι (κι οι Ουκρανοί κι οι Ρουμάνοι κλπ) είναι δυνητικά εντάξιμοι στην Ελληνικοί κοινωνία και "κουλτούρα".
Οι μουσουλάνοι ΔΕΝ είναι! Πως να το κάνουμε; Το έχουμε ΗΔΗ διαπιστώσει στην Δυτική Ευρώπη.
Οπότε αφού δεν είναι εντάξιμοι στην δική μας κοινωνία και κουλτούρα ΔΕΝ τους θέλουμε κι εμείς, τόσο απλό.

Αλήθεια στην Συρία υπήρχαν 3.000.000 χριστιανοί Σύριοι, που πήγαν αυτοί γιατί σε πρόσφατη απογραφή μόνο 500 βρέθηκαν στους 50.000.
Αντίθετα οι σχεδόν 40.000 είναι Σουνίτες μουσουλμάνοι άρα εν δυνάμει οπαδοί των τζιχαντιστών του ISIS, οι οποίοι δεν φεύγουν από εκεί για να "γλυτώσουν" από τους ακραίους, επειδή έχουν αντίθεση με τον Άσσαντ και την κυβέρνηση της Βαγδάτης φεύγουν...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Παλια αυτα που υπηρχε και πλασματικη ευημερια. Πλεον δεν θελουν κατσουν, και δεν θα κατσουν για παντα.
Κοιμησου ησυχος λοιπον, το Ισλαμ δεν θα σε βρει στον υπνο σου, σαν κακος μπαμπουλας.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Τους Συριους περιμεναν;

Mην μπερδεύεσαι.Οι Αλβανοί,Ρώσοι κλπ. σέβονται τον πολιτισμό τής δεύτερης χώρας τους.Οι ισλαμιστές είναι
εισβολείς.Απαιτούν να συνεχίσουν να ζούν όπως ζούσαν στίς χώρες τους.Δεν μπορούν να ενταχθούν σε καθεστώς
ελευθερίας και δημοκρατίας.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16

Κουταμάρες.
1ον) Σε μιά σκηνή 3τ.μ. ζούν τέσσερις άνθρωποι
2ον) Αν θες να γίνεις ορντινάτσα τών τζιχαντιστών, δεν σε εμποδίζει η ανεργία.
3ον) Οι λαθρομετανάστες περπατάνε.

Τζάμπα μαγκιά-"αλληλλεγγύη" λοιπόν!  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom