Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Τους καλεσαν και οι Ιταλοι;
Δεν πειραζει, θα σηκωσουν και οι Ιταλοι κανενα φραχτη 5 χιλιομετρα για να το παιζουν τσαμπα μαγκες, και να γλυτωσουν.

που θα σηκώσουν φράκτη στη θάλασσα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το ίδιο μπορεί να λένε και στο ηνωμένο βασίλειο αλλά δεν σε είδα να γυρνάς στην ελλάδα
μιας και θές να αποφύγεις την φορολογία εδώ

στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι επιλεκτικοί παίκτη μου... μουσουλμάνους και ρουμάνους δεν θέλουνε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι επιλεκτικοί παίκτη μου... μουσουλμάνους και ρουμάνους δεν θέλουνε...
3 μυρια και παραπανω μουσουλμανοι ειναι στην Αγγλια,δεν θελουν λεει μουσουλμανους
εκει,λεει ο κεφτες με ποδια.Σκεψου να ηθελαν κιολας  :2funny:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Εχεις δικιο με εξαιρεση κατι λουτον, μπιρμινγχαμ, μπραντφορντ κλπ που εχουν γραφτει στον αραβικο συνδεσμο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εχεις δικιο με εξαιρεση κατι λουτον, μπιρμινγχαμ, μπραντφορντ κλπ που εχουν γραφτει στον αραβικο συνδεσμο.

αυτούς τους είχαν από παλιά και τώρα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο που τους μαζέψανε... έχουν κόψει μαχαίρι τις οικογενειακές επανενώσεις κλπ και τις βίζες εργασίας σε μουσλίμια... ακόμη και εταιρείες δεν κάνουν πλέον sponsoring βίζες και ειδικά οι ινδικές που έχουν πολλές δουλειές στο ΗΒ (πχ Tech Mahindra)...

το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που ήρθανε τα παλιά χρόνια γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια του λέφτη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
3 μυρια και παραπανω μουσουλμανοι ειναι στην Αγγλια,δεν θελουν λεει μουσουλμανους
εκει,λεει ο κεφτες με ποδια.Σκεψου να ηθελαν κιολας  :2funny:

βλάκα η μετανάστευση στην Αγγλία χρονολογείται από την βασίλισσα Βικτώρια ... ηλίθιε..

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που ήρθανε τα παλιά χρόνια γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια του λέφτη...

Να συμπληρωσω οτι ζουνε και απο τα επιδοματα, σαν το λεφτι. Μαγκια, τεμπελια και καγκουρια. Για κανα κεμπαπ, μινι μαρκετ  η ταξι καλοι ειναι. Για κανονικη δουλεια κλαφτα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πάντως εγώ επιμένω στην άποψη ότι θα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε ''συγκεκριμένους'' μετανάστες.!!! :2funny: :2funny:

Για ανθρωπιστικούς λόγους !!!

Για ανθρωπιστικούς λόγους προς τον δύσμοιρο αντρικό ελληνικό πληθυσμό που είναι αναγκασμένος να υφίσταται τις ελεηνήδες 11 :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 13006712_789237801212479_2036064345713770843_n.jpg
    13006712_789237801212479_2036064345713770843_n.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 25

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αυτούς τους είχαν από παλιά και τώρα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο που τους μαζέψανε... έχουν κόψει μαχαίρι τις οικογενειακές επανενώσεις κλπ και τις βίζες εργασίας σε μουσλίμια... ακόμη και εταιρείες δεν κάνουν πλέον sponsoring βίζες και ειδικά οι ινδικές που έχουν πολλές δουλειές στο ΗΒ (πχ Tech Mahindra)...

Αφου τους δινουν επιδοματα για καθε παιδι γιατι να μην γεννοβολανε μαλακες ειναι;
Εδω θα περασουν νομο τωρα οι αγγλοι τα επιδοματα αυτα να τα παιρνουν μονο τα μουσλιμια και οχι οι ευρωπαιοι
μεταναστες.Τοσο πολυ δεν τους θελουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πάντως εγώ επιμένω στην άποψη ότι θα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε ''συγκεκριμένους'' μετανάστες.!!! :2funny: :2funny:

Για ανθρωπιστικούς λόγους προς τον δύσμοιρο αντρικό ελληνικό πληθυσμό που είναι αναγκασμένος να υφίσταται τις ελεηνήδες 11 :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αφου τους δινουν επιδοματα για καθε παιδι γιατι να μην γεννοβολανε μαλακες ειναι;
Εδω θα περασουν νομο τωρα οι αγγλοι τα επιδοματα αυτα να τα παιρνουν μονο τα μουσλιμια και οχι οι ευρωπαιοι
μεταναστες.Τοσο πολυ δεν τους θελουν.

μαστεράκο ήσουν είσαι και θα είσαι ηλίθιος...

ο νόμος που θα περάσουν λέει ότι για τα πέντε πρώτα χρόνια από την εγκατάσταση στο ΗΒ δεν δικαιούσαι κρατικών επιδομάτων... και αυτός θα ισχύει για όλους τους μετανάστες ανεξάρτητα από την προέλευση τους ...

όσοι είναι ήδη εδώ θα εξακολουθήσουν να παίρνουν τα επιδόματα κανονικά ηλίθιε...

και τα περισσότερα μουσλίμια έχουν ήδη αγγλικό διαβατήριο γιατί έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα πέντε χρόνια που απαιτούνται για την λήψη του (παλαιότερα ήταν 12 χρόνια) και είναι άγγλοι πολίτες...

Καινούργιοι μουσλίμοι ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ βλάκα... στην Ελλαδίτσα μας κάθε μέρα έρχονται και περισσότεροι..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

:hi: :hi: :hi: :rockon: :rockon: :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Η θάλασσα θωρακίζεται με "ξύλινα τείχη"
Ναι, αγορι μου τα ξερουμε και εμεις τα ξυλινα τειχη.
Εγω ομως μιλαγα για αλλες, που δεν εχουν θαλασσα και βαζουν εναν φραχτη 5 χιλιομετρα, και μετα κρινουν τις αλλες χωρες με τα ατελειωτα θαλλασια συνορα, γιατι δεν μπορουν να ειναι τοσο αποτελεσματικες σαν και αυτες.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
γαμησες τιποτα απο βιβλιοθηκη?
Ναι τυπε.
Αλλα δεν ειναι καθε μερα πασχαλια
Πρεπει να πηγαινεις αρκερτα συχνα και να εχεις κατι να μελετας με τις ωρες :S
Γενικα ειναι θεμα αριθμων πιστευω οτι εχω προσεγγισει τετραψηφιο αριθμο μουνιών
Αναλογικα λιγες μου εχουν κάτσει, αλλά τουλαχιστον τις ειχα επιλεξει :erection:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ναι, αγορι μου τα ξερουμε και εμεις τα ξυλινα τειχη.
Εγω ομως μιλαγα για αλλες, που δεν εχουν θαλασσα και βαζουν εναν φραχτη 5 χιλιομετρα, και μετα κρινουν τις αλλες χωρες με τα ατελειωτα θαλλασια συνορα, γιατι δεν μπορουν να ειναι τοσο αποτελεσματικες σαν και αυτες.

εεε τι να κάνουμε δηλαδή να τους στερήσουμε το δικαίωμα να μιλάνε ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom