zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Ο Φραντζης αναφερει οτι ολοι οι γιοι αποκεφαλισθηκαν και ο πατερας τελευταιος λεγοντας "δικαιος ει, Κυριε".
Αυτο δεν δειχνει ποσο μαλακια ειναι η θρησκεια ;
Ο Φραντζης αναφερει οτι ολοι οι γιοι αποκεφαλισθηκαν και ο πατερας τελευταιος λεγοντας "δικαιος ει, Κυριε".
Iσχυει επισης οτι μεγαλο μερος του στρατου του Μωαμεθ του Πορθητη, αποτελουταν απο Ελληνες?
Λαμόγια που πηγαν για πλιατσικο, θεωρωντας "ξενο" το καθεστως της Κωνσταντινουπολης. Αλλη μεγαλη ιστορια αυτη...Ναι
Αηδιασμενοι απο το παπαδαριο, τους αρχοντες και την σαπιλα που εχουμε κληρονομησει ως τώρα :S
κι εγω διαβασα,αγνοουσα την ολη ιστορια,οτι ζητησε ο πατερας ν αποκεφαλισουν πρωτα το γιο κ μετα αυτονΟ Φραντζης αναφερει οτι ολοι οι γιοι αποκεφαλισθηκαν και ο πατερας τελευταιος λεγοντας "δικαιος ει, Κυριε". Μην με κανεις να τρεξω στη βιβλιοθηκη τωρα...
Εγω δεν θα το ελεγα παντως.Αυτο δεν δειχνει ποσο μαλακια ειναι η θρησκεια ;
Ξερουμε. Εχουμε την τυχη να εχει γραψει την ιστορια ανθρωπος που ηταν παρων. Ποσο πιο εγκυρο?κι εγω διαβασα,αγνοουσα την ολη ιστορια,οτι ζητησε ο πατερας ν αποκεφαλισουν πρωτα το γιο κ μετα αυτον
τωρα τι ναγινε στ αληθεια,δεν μπορουμε να ξερουμε....
Υπαρχουν πολλοι λογοι για να αυτομολήσει κάποιοςΛαμόγια που πηγαν για πλιατσικο, θεωρωντας "ξενο" το καθεστως της Κωνσταντινουπολης. Αλλη μεγαλη ιστορια αυτη...
Πώς και δεν επικαλεσθηκες τον Βλαντ Τεπες????????Οι λαοι για να ειναι κοσμοκρατορες και ανικητοι ,
χρειαζονται ηγετες σαν τον Ιβαν τον 4ο.
Οταν οι ηγετες γινονται πιο μαλθακοι
οι λαοι τους γινονται πουστρες και πουτανακια αλλων
που εχουν τετοιους ηγετες.
Μπορειτε να το σημειωσετε !!!!!
Ο Φραντζης αναφερει χαρακτηριστικα οτι ο στρατος του Μωαμεθ ειχε περιπου 20.000 Ελληνες ενω στα τειχη της Πολης υπηρχαν σκάρτοι 8 χιλιαδες, μαζι με τους Ιταλους του Ιουστινιανη.
Μεγαλο μερος δεν το λες, καθως ο στρατος του Μωαμεθ τις τελευταιες ημερες εφτασε να εχει 400.000 ανδρες.
5.000 Ελληνες της Πολης, 2.000 σιδηροφρακτοι του Ιουστινιανη απο τη Γενοβα και 300 Κρητικοι που πηγαν απο μονοι τους.Και ποσοι ήταν οι Ελληνες υπερασπιστες της Πόλης?
4-5 χιλιαδες
Πώς και δεν επικαλεσθηκες τον Βλαντ Τεπες????????
Αν δεν γινουν απολυσεις στο δημοσιο και να μειωθουν οι μισθοι ΞΕΧΝΑ ΤΟ.
Και να φυγουν ολοι οι ξενοι .
Τις κωλοδουλειες , να τις κανουν ελληνες. Οπως πριν το 1992 ,
που ο Σαμαρας ανοιξε τα συνορα και πλακωσαν ολα τα σπιπηταρια.
Προδοτη & Αλητη Σαμαρα ...
Πολυ κλισε σε βρισκω. Εσυ προτιμας Μπιλάρα, εγω εχω προτιμηση στον Νικηφορο Φωκα.Επειδη ηταν τοπικος αρχοντας.
Οχι κεντρικη εξουσια.
Σε χαλαει κατι στον Τεπες ;
Δεν μιλουσε στους Τουρκους ακριβως τη γλωσσα που καταλαβαινουν ;
Διαφωνεις οτι οποιος υπογραφει συμφωνιες με τους υπανθρωπους Τουρκους,
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ;;;;;;
Κι οτι οι συμφωνιες αυτες , δεν εχουν ουτε την αξια του χαρτιου στο οποιο ειναι γραμμενες ;
Υπαρχει 1 συμφωνια που να τηρησαν οι υπανθρωποι Τουρκοι ;
Επισης ηγετης που μου αρεσει , ειναι ο Μπιλαρας ο δευτερος
ο βουλγαροκτονος ...
Και θα γινοσουν αδελφοκτόνος ρε τύπε? :oΣε εναν πολεμο σκοπιων - χαλιφατου του γιουνανισταν θα προβληματιζομουν
Και τελικα καταληγεις ετσι...
Δρεσδη 1945.
http://[URL unfurl="true"]www.aggoureos.com/public/thumbs/images/2/2/8/3/2283a996387b7a1b6d9b30d4ea8ef90a-44491-600-300.png[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν νομιζω να ξεκινησει η Ελλάδα 3ο Παγκοσμιο :S
Οχι βεβαια. Απλως θυμιζω τις ολεθριες συνεπειες των ολοκληρωτισμων.Δεν νομιζω να ξεκινησει η Ελλάδα 4ο Παγκοσμιο :S
Και θα γινοσουν αδελφοκτόνος ρε τύπε? :o
Θα μου πεις εχει ξαναγινει το 45 οπότε δίκιο έχεις