το ΚΚΕ ειναι συντηρητικο κομμα
δεν θελει να αλλαξει τιποτα.
μου φαινεται οτι ειναι πιο συντηρητικοι κι απ το Καρατζαφερη ωρες ωρες.
ειναι συντηρητικο επειδει δεν προτεινε σοσιαλιστικες λυσεις σε ενα καπιταλιστικο συστημα?
δεν θελει να αλλαξει τιποτα.
μου φαινεται οτι ειναι πιο συντηρητικοι κι απ το Καρατζαφερη ωρες ωρες.
κάτσε ρε φίλε...
1) κατηγορείς ως "ανθελληνική" την αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ κ.α.) που είναι υπέρ του ν/σ...
2) τι κατηγορία προσάπτεις στο ΚΚΕ που είναι κατά του ν/σ από θέσεις, που ενσωματώνουν στοιχεία της προβληματικής της "λαϊκής (ακρο)δεξιάς";;;
παραληρηματικός κατέληξες κι εσύ;
ονειρευσεται ψηφους εσεις και το πασοκ...... χωρις να βλεπεται πως δεν δινει λυση στα προβληματα των μεταναστων
2) τι κατηγορία προσάπτεις στο ΚΚΕ που είναι κατά του ν/σ από θέσεις, που ενσωματώνουν στοιχεία της προβληματικής της "λαϊκής (ακρο)δεξιάς";;;
This event has 744 confirmed guests
Not Attending (637)
την παλευεις ρε?
Τι ακριβώς λέει γιατί δεν έχω λογαριασμό f/b και δε μπορώ να το ανοίξω??
κάτσε ρε φίλε...
1) κατηγορείς ως "ανθελληνική" την αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ κ.α.) που είναι υπέρ του ν/σ...
παραληρηματικός κατέληξες κι εσύ;
εσυ καλα τους καλεις
το ξυλο ποιος θα το φαει?
υ.γ.πραγματικα αστειο να διαδηλωνεις για να διαδηλωσεις..
+1Απλό είναι σταλίνα μου...
Το κκε αρνείται ο,τιδήποτε, θυμίζοντας αυτιστικό παιδί που έχει κλειστεί στον εαυτό του...
Δεν το κάνει για κάποιους λόγους, το κάνει από εξαρτημένο αντανακλαστικό όποτε η άποψή του είναι αδιάφορη...
Είτε η κυβέρνηση πρότεινε άμεση υπηκοότητα σε όλους, είτε την έδινε σε 100 χρόνια, πάλι όχι θα έλεγε όποτε δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους...
Καμιά φορά, η αιτιολογία είναι σημαντικότερη της απόφασης....
Υ/γραφο: Βλέπω ψυχή βαθεια στο dvd και έχω ξεσκιστεί στα παναγίδια...Και η σκηνή με το ναπαλμ αργεί γαμώτο...
εσυ καλα τους καλεις
το ξυλο ποιος θα το φαει?
υ.γ.πραγματικα αστειο να διαδηλωνεις για να διαδηλωσεις..
Τι συγκινητικό πάντως...
Τόσος "αγώνας" για να πάρουν μια υπηκοότητα που οι εμπνευστές του "αγώνα" σιχαίνονται όσο τίποτα...
Οι περισσότεροι από αυτούς που θα είναι εκεί έχουν την ίδια αντιδραση σε ελληνική σημαία με αυτήν βρυκόλακα σε σταυρό ή λυκάνθρωπου σε ασήμι...
υποκρισια,αιολα επιχειρηματα,ημιμαθεια και φαιδροτητες..
αν αντεξεις και διαβασεις το χαλι που ποσταρε θα καταλαβεις τι εννοω.
εγω δυσκολευτηκα αλλα καταφερα να το διαβασω ολο.
δεν ειναι δυνατον να το'χει συνταξει μη λοβοτομημενος ανθρωπος.
ναι...περιμενε.....θα χορτασει παλι ο κωλος σου κλωτσια....Επίσης στο αντιρατσιστικό συν-αλητήριο συμμετέχουν: Σύλλογος Αλβανών τρανσέξουαλ, Αντιρατσιστική κίνηση ¨ο Λευκός Αράπης¨, Αριστερόχειρες Μ-Λ, Μήτσος και Βαγγέλης (συνιστώσα ΤΣΥΡΙΖΑ).
Σας περιμένουμε...
υποκρισια,αιολα επιχειρηματα,ημιμαθεια και φαιδροτητες..
αν αντεξεις και διαβασεις το χαλι που ποσταρε θα καταλαβεις τι εννοω.
εγω δυσκολευτηκα αλλα καταφερα να το διαβασω ολο.
δεν ειναι δυνατον να το'χει συνταξει μη λοβοτομημενος ανθρωπος.
οχι μαλλον,ετσι ειναι..εωλα μαλλον..