Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τι λέει;

Ο Τόσκας είπε στην Χίο ότι θα μεταφέρουν μετανάστες σε "άδεια" νησιά;

Ωχ, προβλέπω να ανοίγει η Γυάρος.

αντε μπράβο... να προετοιμάσουμε το έδαφος και για τους αριστερούς...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τι λέει;

Ο Τόσκας είπε στην Χίο ότι θα μεταφέρουν μετανάστες σε "άδεια" νησιά;

Ωχ, προβλέπω να ανοίγει η Γυάρος.
Να βρω τα ποσταρισματα μου λοιπον, που εδω και ενα μηνα λεω να τους στειλουν στη Μακρονησο.

Η κυβερνηση παρακολουθει μπου κομ.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
γενικα αυτη η κυβερνηση παρακολουθει το ιντερνετ, πεταει μια μαλακια και αν δει θετικα σχολια το προχωραει και αν δει αρνητικα σχολια το παιρνει πισω. βεβαια τα τσακαλια δε σκεφτονται οτι εγω που μου αρεσουν οι μαυρες πουτσες μπορει να γραφω σε 15 σιτε με 15 διαφορετικα ονοματα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά ο Παρακευόπουλος καταθέτει πρόταση νόμου δια του οποίου θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάθε αρνητική αναφορά στους "πρόσφυγες-μετανάστες" δια του διαδικτύου! Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με βαριές ποινές, λέει.
Η εποχή της ελευθερίας του λόγου, που το σύνταγμά μας προβλέπει, μάλλον βαίνει προς το τέλος της...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά ο Παρακευόπουλος καταθέτει πρόταση νόμου δια του οποίου θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάθε αρνητική αναφορά στους "πρόσφυγες-μετανάστες" δια του διαδικτύου! Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με βαριές ποινές, λέει.
Η εποχή της ελευθερίας του λόγου που το σύνταγμά μας προβλέπει, μάλλον βαίνει προς το τέλος της...
Λες να κανουν ντου και στο μπου κομ τύπε?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Η εποχή της ελευθερίας του λόγου, που το σύνταγμά μας προβλέπει, μάλλον βαίνει προς το τέλος της...
Θα γνωριστουμε ολοι απο κοντα στα γκουλαγκ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Λες να κανουν ντου και στο μπου κομ τύπε?

Για να είμαστε ειλικρινείς παρόμοιοι νόμοι ΙΣΧΥΟΥΝ ήδη στα κράτη της δυτικής Ευρώπης! Ευτυχώς (γι αυτούς) όχι και στην τέως ανατολική.
Με βλέπω πολιτικό πρόσφυγα στην Κροατία που έχει κι ωραίες γυναίκες και ωραίες παραλίες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Για να είμαστε ειλικρινείς παρόμοιοι νόμοι ΙΣΧΥΟΥΝ ήδη στα κράτη της δυτικής Ευρώπης! Ευτυχώς (γι αυτούς) όχι και στην τέως ανατολική.
Με βλέπω πολιτικό πρόσφυγα στην Κροατία που έχει κι ωραίες γυναίκες και ωραίες παραλίες...
Πορνομεταναστης κι εσυ τύπε?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Πορνομεταναστης κι εσυ τύπε?

Πολιτικό άσυλο λέω να ζητήσω τύπε μου. Οι Πακιστανοί κι οι Μαροκινοί δηλαδή πως ζητάνε;
Επί πλέον εγώ έχω να πάω εκεί και τα 250 που λέει ο Μάρδας, άρα και ως επενδυτής υποθέτω ότι θα γίνω δεκτός...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Πολιτικό άσυλο λέω να ζητήσω τύπε μου. Οι Πακιστανοί κι οι Μαροκινοί δηλαδή πως ζητάνε;
Επί πλέον εγώ έχω να πάω εκεί και τα 250 που λέει ο Μάρδας, άρα και ως επενδυτής υποθέτω ότι θα γίνω δεκτός...
Μονο που δεν ειναι υπουργος στην Κροατια ο Μαρδας. Υποπτευομαι οτι εκει πρεπει να εχουν πιο σοβαρη κυβερνηση απο τη δικη μας.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Μονο που δεν ειναι υπουργος στην Κροατια ο Μαρδας. Υποπτευομαι οτι εκει πρεπει να εχουν πιο σοβαρη κυβερνηση απο τη δικη μας.

Καλά ΟΛΕΣ οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις είναι πιο σοβαρές από την δική μας, μην σου πω κι οι περισσότερες αφρικανικές.
Το ζήτημα είναι ότι τα 250 τα θέλουν κι αυτοί, άρα κι ο εκεί Μάρδας κωλοτούμπες θα κάνει.

Μετά σκέφτομαι που θα γράφω σε Ελληνικό προφίλ στο facebook και θα τους διαολίζω οπότε θα με ψάχνουν, αλλά η i.p. θα είναι Κροάτικη και θα μου κλάνουν τ' αρχίδια μου!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Καλά ΟΛΕΣ οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις είναι πιο σοβαρές από την δική μας, μην σου πω κι οι περισσότερες αφρικανικές.
Το ζήτημα είναι ότι τα 250 τα θέλουν κι αυτοί, άρα κι ο εκεί Μάρδας κωλοτούμπες θα κάνει.

Μετά σκέφτομαι που θα γράφω σε Ελληνικό προφίλ στο facebook και θα τους διαολίζω οπότε θα με ψάχνουν, αλλά η i.p. θα είναι Κροάτικη και θα μου κλάνουν τ' αρχίδια μου!
Θα εισαι κατι σαν εξοριστος αντιστασιακος δηλαδη. Καλο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Θα εισαι κατι σαν εξοριστος αντιστασιακος δηλαδη. Καλο.

Ε, ναι! Θα γυρίσω πίσω μετά την απελευθέρωσή μας της χώρας μας και στο μεταξύ θα κάνω αγώνα στο εξωτερικό για την ανατροπή του καθεστώτος! :rockon: :rockon:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.290
Πόντοι
7.865
Δυστυχώς,πέρα απο την όποια πλάκα,οι κυβερνήσεις τα τελευταία 26 χρόνια δεν έχουν καμία πολιτική ως προς το μεταναστευτικό.Απλά είχαν και έχουν το δόγμα ότι όσοι μπαίνουν θα εξαφανίζονται μέσα στο πλήθος.Αυτό συμβαίνει απο την θρυλική ατάκα του "τιτανομέγιστου πατριώτη" και "στυλοβάτη της δεξιάς" που "έδιωξε τον ΓΑΠ" Σαμαρά "Ελάτε αδέρφια μας Αλβανοί-τζουμ ταρατατζούμ" μέχρι σήμερα.Δώσαμε ένα σκασμό λεφτά για εξοπλισμούς,πήγαμε στα στρατά (εγώ 26 μήνες) χάνοντας τσάμπα τον χρόνο μας (όπως φαίνεται) για να μπορεί να μπαίνει στην Ελλάδα όποιος γουστάρει για πλάκα και στέλνουμε σήμερα τα παιδιά μας στο στρατό να κάνουν τις Φιλιππινέζες του κάθε λαθραίου.Η διαφορά με παλαιότερα είναι οτι πλέον οι λαθραίοι φαίνονται,επειδή είναι πολύ αυξημένες οι ροές και πολλά ρεύματα έχουν μετατοπισθεί εδώ,γιατί τα σύνορά μας είναι κωλοτρυπίδα πουτάνας.Πλέον πέρα απο τη Μέση Ανατολή έχουμε και τους Βορειοαγφικανικούς δρόμους να εξυπηρετήσουμε,καθώς σοβαρά κράτη,όπως η Ισπανία,η Γαλλία και η Ιταλία πυροβολάνε στο ψαχνό,ενώ εμείς δίνουμε και χαβιάρι.Πέρα απο αυτό,οι πατριώτες δεξιοί,εκπροσωπούμενοι απο τον ακριδεξιό Καμμένο,δέχονται Τούρκους χωροφύλακες σε Ελληνικά νησιά,τουρκικά πλοία στο Αιγαίο και σε λίγο για να γίνουμε αρεστοί θα παραδώσουμε κομμάτι της εθνικής μας κυριαρχίας(τάδε έφη Ψαρούδα-Μπενάκη).Η Ελλάδα ισλαμοποιείται.Η ανανέωση πληθυμού δεν γίνεται απο γηγενείς,αλλά έρχονται έτοιμοι.Σε 20 χρόνια θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας τη χώρα,όπως και οι Γάλλοι,οι Γερμανοί,οι Άγγλοι,οι Βέλγοι κοκ.Και εμείς απλά τον παίζουμε.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οσοι ειναι δυνατοι θα φυγουν
Οι αδυναμοι θα μεινουν πισω να τρωνε αραβικο σπερμα
Η χωρα θα εχει την μοιρα που της δωσαμε ειτε με τις πραξεις ειτε με την ανοχη νας

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

Δηλαδή είναι πολύ δύσκολο να πας στο καφέ της γειτονιάς σου και να γράφεις ότι θες χωρίς να ξέρει κανένας ποιος είσαι?

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.290
Πόντοι
7.865
Οσοι ειναι δυνατοι θα φυγουν
Οι αδυναμοι θα μεινουν πισω να τρωνε αραβικο σπερμα
Η χωρα θα εχει την μοιρα που της δωσαμε ειτε με τις πραξεις ειτε με την ανοχη νας
Όσοι ειναι δυνατοί θα μείνουν και θα παλέψουν.Τα υπόλοιπα είναι φτηνές δικαιολογίες.Τα εμπρός πίσω,τα κόλπα και οι παρόλες του τύπου "γεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμια" είναι ενδείξεις δειλίας και απαξίωσης προς το έθνος.Οι υπόλοιποι δεν έχουν αρχίδια,θα πάνε αλλού να γευτούν ισλαμικό χύσι μέχρι να μουλιάσουν.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.290
Πόντοι
7.865
Δηλαδή είναι πολύ δύσκολο να πας στο καφέ της γειτονιάς σου και να γράφεις ότι θες χωρίς να ξέρει κανένας ποιος είσαι?
Μαλακίες δικέ μου.Αν περάσει αυτό,είναι άκρως αντισυνταγματικό και παράνομο,καθώς φιμώνεται η ελευθερία του λόγου.Θα γίνει της πουτάνας.Απλά.Και δεν θα έχουν μόνο Χ.Α. απέναντί τους,αλλά πολύ κόσμο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ε, ναι! Θα γυρίσω πίσω μετά την απελευθέρωσή μας της χώρας μας

karamanlis_erxetai.png

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Όσοι ειναι δυνατοί θα μείνουν και θα παλέψουν.

Οι δημοσιοι υπαλληλοι δηλαδη που δεν θα φυγει κανενας ειναι οιι δυνατοι και αυτοι που αγαπανε την Ελλαδα.

Τυπε με τα 2 τα χερια.  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom