Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΜΙα ειναι η λυση στο προβλημα , καθε οικογενεια να υιοθετησει μια οικογενεια και εχοντας ενα πιατο φαι και ενα κρεβατι για υπνο να κανουν αφιλοκερδως αε ολες τις εργασιες οι γυναικες καθαριοτητες μαγειρεματα και οι ανδρες χειρωνακτικες κλπ εργασιες

και δεν υιοθετώ καλύτερα τρία τέσσερα αδέσποτα ????

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ΜΙα ειναι η λυση στο προβλημα , καθε οικογενεια να υιοθετησει μια οικογενεια και εχοντας ενα πιατο φαι και ενα κρεβατι για υπνο να κανουν αφιλοκερδως αε ολες τις εργασιες οι γυναικες καθαριοτητες μαγειρεματα και οι ανδρες χειρωνακτικες κλπ εργασιες

Ξεκινα εσυ φιλε και περιμενουμε περιγραφη συμβιωσης :coffee:
Θα ελεγα να ανοιξεις και σχετικο θρεντ.
Η πολυπολιτισμικοτητα στο σπιτι μου
Φανταζομαι δεν θα μαγειρεψετε ξανα χοιρινο, ενω αν εχετε σκυλο θα πρεπει να τον σουταρετε γιατι οι μουσουλμανοι τον θεωρούν ακαθαρτο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αναιμακτη λυση δεν υπαρχει μαν.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Φιλε ποτε το κοβεις να τους πάρεις στο σπιτι?
Περιμενουμε νέα :dancing:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ImageHandler.ashx

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αναιμακτη λυση δεν υπαρχει μαν.

ρε μαστερ κοιταξα λιγο το προφιλ σου γιατι τοχω απορια. με εξαιρεση τις ωρες που κοιμασαι, εισαι ολη μερα και νυχτα εδω. ουτε αργιες ουτε γιορτες ουτε σαββατοκυριακα εξαιρεση.
βγες ρε αγορι μου λιγο μια βολτα. κανεις κακο στην υγεια σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαστερ κοιταξα λιγο το προφιλ σου γιατι τοχω απορια. με εξαιρεση τις ωρες που κοιμασαι, εισαι ολη μερα και νυχτα εδω. ουτε αργιες ουτε γιορτες ουτε σαββατοκυριακα εξαιρεση.
βγες ρε αγορι μου λιγο μια βολτα. κανεις κακο στην υγεια σου.
Με πληρωνει ο αντι τυπε,να ειμαι εδω συνεχεια,με την φυσικη μου παρουσια παντα. :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με πληρωνει ο αντι τυπε,να ειμαι εδω συνεχεια,με την φυσικη μου παρουσια παντα. :2funny:

νταξει δεν ειναι αστειο κοιταξε το. γιαυτο γραφεις και μαλακιες, εχεις αρχισει να φαλτσαρεις. κοινωνικοποιησου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
νταξει δεν ειναι αστειο κοιταξε το. γιαυτο γραφεις και μαλακιες, εχεις αρχισει να φαλτσαρεις. κοινωνικοποιησου.
Eχω μεσο ορο 15 μυνηματα την ημερα,εσυ εχεις 12,5 τρομερη διαφορα,οντως.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γιατι δεν γυρνάνε στην χώρα τους οι Σύριοι, να βοηθησουν τους συμπατριώτες τους που πολεμάνε τον ISIS :think:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Γιατι δεν γυρνάνε στην χώρα τους οι Σύριοι, να βοηθησουν τους συμπατριώτες τους που πολεμάνε τον ISIS :think:

Ελα τωρα, λες και δεν ξερεις ότι αυτοι που ηρθαν εδώ είναι με τον ισις!!!

Και κατι σημερινο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Mην χαλας το ονειρο καποιων τυπε,η Τουρκια δεν ειναι κακη,η χωρα μας φταιει για ολα.

Η τουρκια φταιει που τους στελνει, η Ελλαδα φταιει που, κατά τον πρωθυπουργο "δεν υπαρχουν σύνορα" και "δεν μπορει να ξεχωρισει αναμεσα σε προσφυγες και μετανάστες".

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26

Δεν είσαι ανθρωπιστής παίχτη, φουλ γυναικόπαιδα υπάρχουν στην φωτογραφία, αμούστακα παιδιά, άστα να παρασιτήσουν σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα, να βρει και ο Μάρδας μερικούς επενδυτές! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom